Vidi punu verziju : veza na daljinu
Sta mislite da li dve osobe mogu da opstanu iako ih deli 150 km?Problem je sto se jedna od njih skoro seli a vec su u vezi godinu dana.Vredi li pokusati i ostati u vezi? :cry:
Saki,
Zaboravi na tu vezu.
ljiljan
03.08.2003., 00:22
veruj mi, moze ali je neophodno da oboje imate neverovatnu volju!!!
s deckom sam udaljen skoro 600 km pa veza uspeva godinu dana vec
i mnogo se volimo
zato uzivaj :wink:
hm, a mozda se i hvatas za zadnju slamku? :P
IIIvaaa
03.08.2003., 22:13
naravno da moze uspeti veza na daljinu,veza se zasniva i na poverenju!!!PRVO:on te je mogao prevariti i kada je bio ovde a DRUGO:ako ste medjusobno upoznali svoje mane i vrline i ako ste ih prihvatili daljina je najmanji problem! :D govorim iz iskustva!
kako se zavrsila ta tvoja veza?
Helenna
05.08.2003., 15:42
Ma nema sanse...Ispocetka cete se truditi da to funkcionise,ali kasnije to postaje smor.
sada_vec_ozbiljan_momak
06.08.2003., 02:49
sve je pitanje i mnoge stvari pocnu da isplivavaju...
ali ako postoji razumevanje ...to je vec druga stvar
anna_lj
11.08.2003., 15:58
Definitivno moze! Potrebno je samo puno ljubavi i ogromno povjerenja. Govorim iz iskustva, jer je mene i mog decka dijelilo oko 550 km ali smo ipak uspjeli i ostali zajedno. Veza je trajala 7 godina i sada smo vec od maja u braku (ja sam se preselila u njegov grad). Moram reci da nam je super i da je nasa ljubav svaki dan sve jaca. Kao sto sam vec rekla potrebno je ogromno povjerenja i ljubavi, jer ako toga nema onda je besmisleno bilosta i zapocinjati.
Sretno!
Ivana S
13.08.2003., 21:45
MOZE DA USPE!!! Moj decko i ja smo tri godine zajedno - on svo to vreme studira u Americi, ja sam ovde. Nije tesko - UZASNO JE TESKO, potrebno je mnogo ljubavi, poverenja i zelje da to sve uspe...
Sta mislite da li dve osobe mogu da opstanu iako ih deli 150 km?Problem je sto se jedna od njih skoro seli a vec su u vezi godinu dana.Vredi li pokusati i ostati u vezi? :cry:
Naravno da vredi,u ljubavi nema daljine :P :wink:
**case-problem**leptirica
12.09.2003., 16:10
za takvu vezu potrebno je mnogo povjerenja,strpljivosti i ponajviše ljubavi.
ja osobno nikad nisam imala vezu na daljinu ,niti bi mogla.jer kad sam u vezi potrebna mi je blizina te osobe.
ZRENJANINAC
12.09.2003., 16:23
veruj mi, moze ali je neophodno da oboje imate neverovatnu volju!!!
s deckom sam udaljen skoro 600 km pa veza uspeva godinu dana vec
i mnogo se volimo
zato uzivaj :wink:
Blago tebi i decku .. gey populacija :? [/b]
sunrise
12.09.2003., 19:59
.......
Najlepsa veza koju sam imala bila je na daljinu...
Dolazio je, odlazila sam, vreme koje smo provodili zajedno bilo je sadrzajno, ispunjeno i uopste nisam imala utisak da je on fizicki toliko udaljen...
Prednosti takve veze su sto se "procisti", isplivaju prave, sustinske vrednosti... I posto vam je to zajednicko vreme tako dragoceno, onda naucite i da ga koristite...
PS Ako je to uopste vazno, moja veza se nije zavrsila zato sto smo bili udaljeni.
Na osnovu mog skromnog iskustva, NE...
MALA121
16.09.2003., 22:44
dear saki,
AKO JE LJUBAV PRAVA NI DALJINE NI VREME NE MOGU VAM NISTA.
TO STO CETE BITI RAZDVOJENI CE TI SAMO POKAZATI DA LI JE VASA LJUBAV JAKA ILI NE........
ma nevredi. Znas kako kazu: daleko od ociju daleko od srca.
veverica
25.09.2003., 16:14
to je mnogo relativna stvar, sve zavisi kako ce se sve odvijati...Ja nisam imala ,,vezu na daljinu'',ali
kada sada razmisljam o tome...ne znam kako bi se to moglo ostvariti.On (a ni ti) sigurno nece biti u mogucnost da te cesto posecuje, ipak to je velika kilometraza.A cemu veza kada vas dvoje niste zajedno, kada ne mozete jedno drugo da gledate u oci, da se ljubite...na razumem cemu takva veza moze dovesti.Ne znam koliko imas god. i sta planiras u zivotu, ali ako zaista VOLIS tog decaka i ako bi se kroz nekoliko god. udala za njega onda je mozda to sve i ok.Cucete se svakog dana ,pisati jedno drugom ,jos ako imate oboje kompjuter i kamerice...pa onda nece ni biti tako tesko.Kazem ti sve zavisi od toga sta ocekujes od tave veze...
devojka_bgd
25.09.2003., 18:37
Udaljenost je veliki test za oboje...i kao sto je vec neko pomenuo sve izadje jako brzo na videlo,i dobro i lose...Ja bi to shvatila kao izazov...ne bih se plasila,jer ako ste stvarno jedno za drugo,sigurna sam da vas daljina nece rastaviti...
I apsolutno se neslazem sa 'Daleko od ociju,daleko od srca...'a def. imam iskustva na tu temu...
Sve u svemu Sretno! :wink:
Moj brat sec skoro ozenio sa devojkom sa kojom je bio 4god. u vezi a delilo ih je isto toliko ako ne i vise km.zavisi kakvi ste i koliko vam jejaka ljubav,ali vidis na primeru sanse ima.
Angella
01.10.2003., 02:33
On je iz Sapca koji je udaljen 120kn a studira u Subotici koja je na granici sa Madjarskom-vidjali smo se 1 x nedeljno,pa 2 x mesecno pa 1 mesecno -i na kraju smo emotivno pukli. Ohlade se emocije ali se ide po nekoj inerciji u nadi da ce biti bolje,potrose se velike pare samo da bi se videli,nema onih sitnica koje parovi rade-tipa da prosetaju po kraju ili idu u kupovinu zajedno itd. Sve se rusi kad postanete svesni toga da nikad necete biti zajedno-u smislu -on ce uvek biti tamo a vi ovde i bicete zajedno samo ako se neko preseli ili se vencate. I kad na kraju budete zajedno-shvatite da ste funkcionisali u vezi tako dugo-samo zato sto ste bili udaljeni i patili i mucila vas nostalgija i nedostajanje-sad kad ste zajedno vise nista nije isto i pocinje se sve iz pocetka a covek to podsvesno odbija i opet pucate.
Andjela
jedna mala
02.10.2003., 02:08
:lol: Ako ti je stalo do njega, pokusaj. Ako ti je za utehu, moj decko i ja smo udaljeni hiljadu i kusur kilometara. Jako mi je stalo do njega, nikad me niko nije tako fasciniravao i ispunjavao kao on i iskreno se nadam da ce nam uspeti. Mi cak imamo i otezavajuci faktor, a to je taj sto ja ne govorim njegov, niti on moj jezik, ali nadam se da ce nam uspeti. pozdrav!
Chan Shaolin Si
02.10.2003., 02:16
Nemoguca je takva veza, ne znam, tesko, sasvim tesko moze takva veza da opstane zivjela bi jedno vrijeme ne "infuzije" ali bi se vremenom totalno ugasila to ti neko moje iskustvo.
Defrinitivno ne uspeva da opstane.
moze ali je potrebno dosta truda sa obe strane.ja imam vezu na daljinu ,oko 250 km.i jos su u pitanju dve drzave...srbija i bih pa nas nista u tome ne sprecava.samo napred!
i mi smo u pocetku mislili da to bude zezancija ali kasnije.......preraslo je u nesto sasvim drugo.
3 godine relacija Slovenija-Srbija i eto sad smo u braku.
bela rada
03.12.2003., 23:52
znas kako se kaze "udaljenost je za ljubav kao vetar za vatru - gasi malu a rasplamsava veliku! "
ja imam vezu na daljinu (2000km!) i to mi je vec treca veza na daljinu! jako je skupo odrzavati takve veze, i ako nisi sasvim sigurna da je on pravi ili si nesigurna u njegovu ljubav ili namere, odmah prekidaj! jako je tesko ne biti ljubomoran i sumnjicav u takvoj situaciji pa makar to i ne iskazivala.. prostije receno ako on tebe ne planira da zeni i ako ti nisi spremna da se udas za njega, gubis svoje dragoceno vreme! :x ako se iskreno volite i oboje ste zdrave i normalne osobe.. nista vas nece rastaviti.. izdrzite, planirajte, snalazite se.. :lol:
jaaaaaaaaaa
04.12.2003., 13:52
Moze veza da opstane ako je uzajamna ljubav, itd.
Volis li ga, odnosno voli li on tebe bez obzira na daljinu? Vrlo jednostavno. Zavisi od vas samih.
Pozdrav! :wink:
Amazonka
04.12.2003., 16:15
Naravno da je veza moguca, ako su oboje zaljubljeni, vole se, ako tu ima ljubavi i naravno hemije. To govorim iz svog iskustva, samo mi je on u mislima iako je daleko i naravno da se cujemo, pa 21. je vijek tu je Internet, telefon i veza se ne gubi. Samo ako obje strane zele da sacuvaju tu vezu jer ispunjavaju jedno drugo, daljina nije bitna. Znaci, samo ako je to ljubav u pitanju, moguce je :wink:
Nocturna
04.12.2003., 19:01
Zavisi kakva si ti osoba.
Prvo vidiš da li vas ta daljina razdvaja ili zbližava, tj. da li se kad ga nema neko vreme ohladiš ili jedva čekaš da ga vidiš. Ako nisi sigurna ubrzo ćeš saznati.
Jest da je bolje kad ti je dečko stalno "na čiviluku" i kad možete da se vidite kad hoćete a ne kad "morate", ali si ovako sigurna da imaš više vremena za neke druge stvari. Probaj, ništa ne gubiš.
Moguca je,ali samo jednom u zivotu...ili raskinete,pa vishe ne zelish takvu vezu ili se vencate :wink:
Naravno,mislim samo na duge veze...
naravno da je moguce, govorim ti iz iskustva. Sa deckom sam tri godine, 100 km udaljeni. To moze da opstane, samo ako se stvarno volite, imate potpuno poverenje jedno u drugo, iskreni ste... Samo napred!
hhhhhhhhhhh
08.12.2003., 19:34
naravno da je moguce, govorim ti iz iskustva. Sa deckom sam tri godine, 100 km udaljeni. To moze da opstane, samo ako se stvarno volite, imate potpuno poverenje jedno u drugo, iskreni ste... Samo napred!
a streetcar named desire
09.12.2003., 10:41
Moguce je samo ako se mnogo volite......! moja djevojka nije mogla da izdrzi, nije bila spremna na to, za razliku od mene. Morate oboje da date sve od sebe
ja sam se razocarao al to ne znaci nista, sve zavisi na koga naletis...ako se volite samo naprijed..