PDA

Vidi punu verziju : IZBORI u Crnoj Gori,gledaoci TV spasavaj se ko moze...

duska.vodolija
13.03.2009., 14:24
Predizborna groznica svih stranaka,vec vidjeno,lako je daljinski u ruke...
Voljela bih cuti Vas sto Vi radite u ovakvim.okolnostima?
Ja licno spustam ruke pa i na daljinskom...

duska.vodolija
16.03.2009., 17:17
Postavljajuci ovu temu imala sam na umu TV gledaoce i davez kojim smo izlozeni nije mi jasno da nema takvih ili se varam ako je da biram voljela bih da se varam..........:rtfm:

HELENA33
16.03.2009., 18:03
ne spadam u tv gledaoce i nisam dole, a svakako mi je drago shto sam trenutno van svega toga...:)

tuzna_malla
17.03.2009., 23:06
Moje misljenje je da ako cete vec glasati na predstojecim izborima,uvijek treba pogledati i predizborne kampanje kako bi saznali vise pojedinosti i o strankama koje necete glasati..

duska.vodolija
19.03.2009., 23:28
Moje misljenje je da ako cete vec glasati na predstojecim izborima,uvijek treba pogledati i predizborne kampanje kako bi saznali vise pojedinosti i o strankama koje necete glasati..
Digla sam ruke od toga da mojim glasanjem mogu bilo sto promijeniti.Ovoga puta nece imati moj glas niko.Samo neka nastave ,nista me nece iznenaditi, ali bez mene.

Avetinja
21.03.2009., 14:40
Moj glas će da dobije onaj koji više ponudi.

Najjači su mi oni koji u propaloj državi traže neku nadu i spas slušajući šuplje priče ovih kandidata .... :lol:

affrodiita
22.03.2009., 00:56
Samnom ili bez mene biće i dalje kako oni hoće...znači neću da trošim olovku na njih,
nisu ni toliko zaslužili.....:(

duska.vodolija
24.03.2009., 03:11
Samnom ili bez mene biće i dalje kako oni hoće...znači neću da trošim olovku na njih,
nisu ni toliko zaslužili.....:(Reklame .Reklamiranje.Prica i opet prica......
Zahuktavaju se , trazeci nesto za pogledati na TV slucajno se stucim,nerviraju me posebno ovi iz DPS,kako im tece med i mlijeko i dokle ce za ime nase djece.

soba23
26.03.2009., 13:21
nisu ni toliko zaslužili.....:(

Upravo tako.
Ni ja.
:):P:D