Vidi punu verziju : Skole za prostituisanje
gimnazije su najgore
26.05.2004., 10:54
Stvarno danasnjim devojkama trebalo bi zabraniti da idu u srednje skole ili ih odvesti u neki karantin i nauciti ih prvo nekim osnovnih stvarima u zivotu i objasniti im neke stvari!
Danasnje klinke,dolaze u skoli da bi se sto lakse prijemcile za potencijalne sponzore i da se sa sto vise razlicitih osoba izjebU!
Skola je za njih pista,da ne kazem bordel u kojima one nastoje da privuku sto veci broj "zainteresovanih"!
Jedino im je penis u glavu,kao i medjusobno takmicenja koja je sa koliko bila i kakav je njegov materijalni status>
I sve tako u krug!IZ kres varijante u novu jebachinu!
I to sve ako je moguce u sto kracem roku sto vise njih promenuti!
St reci o ovome!Neverovatno na sta su ove danasnje tinejdzerke spremne da uradi za samo jedno pice!
Dolcezza
26.05.2004., 11:12
Stvarno danasnjim devojkama trebalo bi zabraniti da idu u srednje skole ili ih odvesti u neki karantin i nauciti ih prvo nekim osnovnih stvarima u zivotu i objasniti im neke stvari!
Danasnje klinke,dolaze u skoli da bi se sto lakse prijemcile za potencijalne sponzore i da se sa sto vise razlicitih osoba izjebU!
Skola je za njih pista,da ne kazem bordel u kojima one nastoje da privuku sto veci broj "zainteresovanih"!
Jedino im je penis u glavu,kao i medjusobno takmicenja koja je sa koliko bila i kakav je njegov materijalni status>
I sve tako u krug!IZ kres varijante u novu *!
St reci o ovome!Neverovatno na sta su ove danasnje tinejdzerke spremne da uradi za samo jedno pice!
Sta je dragi goste, vidim, mama i tata ti nisu dali dzeparac, pa sa tobom nisu htele na pice, :roll: (ako su vec tako lake kao sto ti kazes!!!)
Mozda je to stvar kucnog vaspitanja pa si trebao na neki forum o deci a ovako....!
fotograf
26.05.2004., 11:14
Meni sta se ne svidja, ja to ni ne gledam. Samo okrenem glavu na drugu stranu. Tebi se ocigledno svidja...
krvolok
26.05.2004., 11:57
[quote="gimnazije su najgore"]Stvarno danasnjim devojkama trebalo bi zabraniti da idu u srednje skole ili ih odvesti u neki karantin i nauciti ih prvo nekim osnovnih stvarima u zivotu i objasniti im neke stvari!
Dobro, a sta tu tebe yebe ? Il' si dekint il' se ne dize pishica, a ? :lol:
kakvi ste imbecili
26.05.2004., 12:35
To je pesnik hteo da kaze!I posle ovakvih komentara nije ni cudo sto je kod nas sve degradirano!
krvolok
26.05.2004., 12:39
[quote="kakvi ste imbecili"]To je pesnik hteo da kaze!I posle ovakvih komentara nije ni cudo sto je kod nas sve degradirano!
A, keeeeeeve ti, gde je sve GRADIRANO, u Americi ili Kini, a ? :evil:
merkat1
26.05.2004., 14:00
Pa sta? Treba da cenis takve devojke. Traze nekoga ko ce da im kupi sve i svasta. Uglavnom se ne zavrsava samo na jednom picu. Uz to idu cipelice, suknjica, donji ves... A ako stvarno navataju nekog ko ima pare, dobiju nasledstvo i mozda nekog dzipa. A ti ako hoces jednu takvu devojku da imas za sebe, budi musko, radi pa zaradi. E onda ces imati sanse i ti nesto da bocnes. Nije samo kod nas takva situacija. I u drugim zemljama je isto samo sto tamo ne idu u krevet za jedno pice ili suknju, vec za nesto vise. Recimo ako poklonis bundu, kola, sampanjac vredan 1000€ i sl. Ako nisi sposoban da nadjes slicno, a ti onda okreni list pa nadji neku koja se potpuno razlikuje od takvih devojaka. Ili nastavi i posmatraj :lol: :lol:
i nista vise
26.05.2004., 21:34
smucila su mi se sve veca jata "istih" devojaka!Vidim,na vasu radost,uzivajte u njima!
Nema to veze sa mojom finansijskm situacijim,ali ima (kontradiktorno)je sa zdravim razumom!
Pozdrav forumasi :wink:
DOKONI UM
27.05.2004., 08:48
Bog da ih pozivi... :idea:
Ako ti smetaju takve devojke ti lepo trazi drugacije...devojke...ili mladice, kako vec volis :!:
Devojke zive svoj zivot i to je to, poljubi ili ostavi...meni ne smetaju...cak naprotiv :wink:
etotako
27.05.2004., 13:43
Te devojke trguju sobom, a nista se ne razlikuju od nekih navodnih profesionalaca koji ce nekom kapitalisti prodati svoju pamet... one su prosto nasle svoje trziste, ili nemaju puno pameti u glavi ili su se prilagodile okolnostima u gde budale imaju puno para (a koje su njima potrebne).
Ljubav, iskrenost ili dobar sex... to je uvek bila retkost i zato dobro cuvaj kada nadjes.
Umno poremecena osoba
27.05.2004., 14:55
Hmmmmmmmmmm............ Za pocetak:ja idem u gimnaziju. Sto se tice onog fosila puritanskog sto je zapoceo temu a nije imao muda da se potpise nego je napisao kao pseudonim "gimnazije su najgore" : gimnazije nisu nista gore od strucnih skola, jedina razlika je u tome sto u strucnim skolama profesori piju litru rakije dnevno, a profesori u gimnazijama su na tabletama za smirenje :D :D :D ozbiljno!
A za naslov teme: "Skole za prostituisanje" paaaaaaaaaa treba da naucis razliku izmedju sponzorstva i prostitucije. Ja imam puno kloniranih plavusica u razredu i imam korektan odnos sa njima (nisu uobrazene, to postanu tek kad porastu :D ) i nikad mi nijedna nije nudila seksualne usluge za nadoknadu, kao sto ih nisam ni trazio. Ti procitaj ovo pa se zamisli raspolozen sam za konverzaciju o ovome, al se bar registruj leba ti.
DOKONI UM
28.05.2004., 08:57
Razlika izmedju sponzorstva i prostitucije.
Sponzorstvo to je ugovor izmedju dve zainteresovane strane u kojoj jedna (sponzor) daje sredstava a primalac sponzorstva(sponzorisani)se obavezuje da ce na odredjeni nacin promovisati sponzora. Dakle ovde nema sexualnih usluga. Ali ovaj ugovor iz Obligacionog prava je u danasnjem drustvu mutirao pa umesto promovisanja primalac sponzorstva se obavezuje da ce pruzati sexualne usluge davaocu, na nacin i u vreme kada davaoc to bude zahtevao.
Nije moralno ali nije ni posteno. :wink:
Prostitucija to je oblik prodavanja sexualnih usluga u vidu zanimanja. Nije moralno ali je posteno. Usluga za novac. :wink:
Danasnje klinke, klonirane plavusice sa pirsingom u pupku i eventualnom tetovazom na ledjima su nesto izmedju ova dva...imaju ili traze sponora koji ce ih finansirati u nadi da ce se tako uvaliti nekom ko ima kesa da ih kasnije finansira ceo zivot, a ako puknu (a to je u 99% tako) ostaje prostituciaj koa sigurna alternativa. :idea:
etotako
28.05.2004., 12:36
Razlika izmedju sponzorstva i prostitucije.
Sponzorstvo to je ugovor izmedju dve zainteresovane strane u kojoj jedna (sponzor) daje sredstava a primalac sponzorstva(sponzorisani)se obavezuje da ce na odredjeni nacin promovisati sponzora. Dakle ovde nema sexualnih usluga. Ali ovaj ugovor iz Obligacionog prava je u danasnjem drustvu mutirao pa umesto promovisanja primalac sponzorstva se obavezuje da ce pruzati sexualne usluge davaocu, na nacin i u vreme kada davaoc to bude zahtevao.
Nije moralno ali nije ni posteno. :wink:
Prostitucija to je oblik prodavanja sexualnih usluga u vidu zanimanja. Nije moralno ali je posteno. Usluga za novac. :wink:
Danasnje klinke, klonirane plavusice sa pirsingom u pupku i eventualnom tetovazom na ledjima su nesto izmedju ova dva...imaju ili traze sponora koji ce ih finansirati u nadi da ce se tako uvaliti nekom ko ima kesa da ih kasnije finansira ceo zivot, a ako puknu (a to je u 99% tako) ostaje prostituciaj koa sigurna alternativa. :idea:
Dushan?
DOKONI UM
31.05.2004., 12:25
Sta Dushan ?
Nisam Dusan Silni !
etotako
31.05.2004., 12:47
Sta Dushan ?
Nisam Dusan Silni !
ok
Nisam ni ja
8)
sjajno teoretisanje. da li je neko ikad unajmio pravu prostitutku? ili bar pokusao?
Nesto ste opasno pobrkali
DOKONI UM
02.06.2004., 08:52
sjajno teoretisanje. da li je neko ikad unajmio pravu prostitutku? ili bar pokusao?
Pokusao. Unajmio.
Zasto pitas?
Pokusao. Unajmio.
Zasto pitas?
zbog cene
tirionelf
02.06.2004., 13:59
Pokusao. Unajmio.
Zasto pitas?
zbog cene
:lol:
DOKONI UM
03.06.2004., 12:48
Pokusao. Unajmio.
Zasto pitas?
zbog cene
Zbog cene...
Kao i u svemu...
Od kvaliteta zavisi cena...i od duzine ... iznajmljivanja, naravno :wink:
[quote="gimnazije su najgore"]Stvarno danasnjim devojkama trebalo bi zabraniti da idu u srednje skole ili ih odvesti u neki karantin i nauciti ih prvo nekim osnovnih stvarima u zivotu i objasniti im neke stvari!
Mislim, stvaaaaaaaarno.......
Neka cudna nacionalnost, Novi Sad, neobicne pravopisne greske... Nemam nista protiv, samo sam te jedva razumela :(
Nisi rekao da postoje izuzeci, nisu sve devojke sponzoruse, mada ih se nakotilo, Boze me sacuvaj... Nije u redu da tako pricas o devojkama UOPSTE :evil:
Takodje, poznajem dosta povrsnih, ispraznih plavusa, sminkale su se nasred casa, pravile gluposti, apsolutno VULGARNO se oblacile, ali su u sustini dobre drugarice i osobe. Mnogo je muskaraca koji BAS TAKVE traze i ne vidim nista lose u tome da se i pronadju!!!
SVAKA KRPA NADJE ZAKRPU!!!
Zato, mogao si spomenuti i SPONZORE, jer bez njih sponzoruse ne bi ni postojale. Ako odgovaraju jedni drugima - NJIHOV PROBLEM!!! Razumes?
Peta W.
07.06.2004., 22:09
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
/me ishla u gimnaziju...8) :wink: I nece komentarisati ovo,suvishno je....
:twisted: :twisted:
roditelj
08.06.2004., 11:07
imacete i vi decu, pa cete samo moliti Boga da ne bude peder ili ko zna sta ce biti do tad poremecaj
Incognito
08.06.2004., 11:14
Ovo mi lici na onu klasifikaciju, tj. definiciju *****: ***** je ona koja daje svima a meni nece... To sto su neke devojke nedodirljive za autora teme, ne znaci da su one prostitutke...
A sto se ovog poslednjeg posta tice, zasto da molim boga da mi dete ne bude homoseksualnog opredeljenja? ... Zar ce ga to uciniti losijom ili boljom osobom? ... Ne patim od boljke 'ocu da budem deda i imam 10 unucica', tako da kakvog ce seksualnog opredeljenja biti moj sin ili cerka mene apsolutno ne interesuje... as long as they are sane...
dokle vise?
08.06.2004., 15:59
Ovo mi lici na onu klasifikaciju, tj. definiciju *****: ***** je ona koja daje svima a meni nece... To sto su neke devojke nedodirljive za autora teme, ne znaci da su one prostitutke...
A sto se ovog poslednjeg posta tice, zasto da molim boga da mi dete ne bude homoseksualnog opredeljenja? ... Zar ce ga to uciniti losijom ili boljom osobom? ... Ne patim od boljke 'ocu da budem deda i imam 10 unucica', tako da kakvog ce seksualnog opredeljenja biti moj sin ili cerka mene apsolutno ne interesuje... as long as they are sane...
Podvodi pod neki poseban razlog?Moze li neko da kaze svoje misljenje a da ne bude izrevoltiran necijom postupkom/-cima!
Dosta te malogradjanstine!Razmisljajte malo sire!D
underwater
09.06.2004., 00:00
e, svaka cast :lol:
Max Rockatansky
09.06.2004., 00:13
[quote="Incognito"]Ovo mi lici na onu klasifikaciju, tj. definiciju *****: ***** je ona koja daje svima a meni nece...
Ne ide tako nego:
"***** je ona koja daje svima, a kucka da je svima, samo meni nece!" :D
emancipovani
09.06.2004., 10:57
[quote=Incognito]Ovo mi lici na onu klasifikaciju, tj. definiciju *****: ***** je ona koja daje svima a meni nece...
Ne ide tako nego:
Zar je moguce da sveznalice sa novosadskog foruma ovo nisu znale(pored tolike kolicine intelekta na 1-om mestu :roll:
Oni jedino sto znaju to je da ospu drvlje i kamenje na autora teme
Kako su samo plitki
:shock:
emancipovani
09.06.2004., 10:57
[quote=Incognito]Ovo mi lici na onu klasifikaciju, tj. definiciju *****: ***** je ona koja daje svima a meni nece...
Ne ide tako nego:
Zar je moguce da sveznalice sa novosadskog foruma ovo nisu znale(pored tolike kolicine intelekta na 1-om mestu :roll:
Oni jedino sto znaju to je da ospu drvlje i kamenje na autora teme
Kako su samo plitki
:shock:
takilaki
22.06.2004., 14:19
pa covek je rekao samo svoje misljenje, sta vam je, sto ga odmah napadate??? da li je u pravu ili ne to je drugo pitanje. a tano je da e prvo trebao registrovati ako zeli nesto reci o bilo cemu.