PDA

Vidi punu verziju : LJEPOTANI

iron
28.07.2003., 20:07
Sta vi mislite da li Crnogorci toliko lepi kao sto se tvrdi?

_Marija_
01.08.2003., 02:10
Svakako da jesu, a narocito Podgoricani. :D Iskustvo.... :wink:

sada
03.08.2003., 15:28
Sta vi mislite da li Crnogorci toliko lepi kao sto se tvrdi?Lijepi jesu nego sto! :)

Mala roze Maca
31.08.2003., 22:36
ma mozda ne izgledaju oni nesto specijalno ali ima tu nesto sto mami

V(j)estica
02.09.2003., 12:45
mozda Crnogorke ne vide koliko su Crnogoci sarmantni jer su navikle na njih ali oni zaista jesu i sarmantni i zgodni kad hoce. :roll: (a mozda su ove pohvale malo na nacionalnoj osnovi :D )

03.09.2003., 11:32
:shock: Najlepši su bosanci, zato što su em lepi, em pravi muškarci. Lepota je prolazna, nigde nisu svi lepi i svi ružni, svugde ima i jednih i drugih, nije samo bitna lepota, a ostalo: šarm, ljubaznost, pažnja, uvažavanje druge osobe suprotnog pola itd., a to baš ne karakteriše crnogorca! Suviše su umišljeni, a o poštenju samo pričaju.

Bubica_Marica
03.09.2003., 14:19
Kako ti gresis, Gost. Mada, jedno je tacno; Crnogorci (tacjije Podgoricani) nisu L(j)epotani, vec gotovo IDEALNI muskarci. Bar ovaj jedan kog ja imam. :lol: Ne bih ga menjala ni za kog, mada i ne samo njega, na bih menjala ni jednu njegovu osobinu. Pa, zamisli samo skup svega ovoga u jednoj osobi:

- Kultura (sto ces priznati, je jako retka danas)
- Stil
- Ambicioznost
- Fenomenalan izgled
- Maniri
- Muzevnost
- Uverenje da je zena odmah za Bogom i da je treba ceniti kroz osecaje svetog.

Pa, sad ti vidi. :)

Pozdrav za sve. :wink:

03.09.2003., 14:25
:shock: Bubice-Marice zapamti jedno - IDEALNO NE POSTOJI.

Bubica_Marica
03.09.2003., 14:40
Ako ti nije problem, vrati svoj mio pogled na moj gornji text i obrati paznju na rec koja je ispred pomenutog "Idealan". Videces da tamo pise "Gotovo idealan", sto znaci da nije SAVRSEN, a to ipak nije ono cemu me ti ucis, zar ne? :) Puno te pozdravljam. :wink:

03.09.2003., 14:43
:evil: Bubice-Marice ja sam tvoja zemljakinja i pitam se gdje ti živiš i da li stojiš na nogama čvrsto. Posle svog iskustva mogu jedno da ti kažem ukoliko postoji idealan muškarac ja mogu da tvrdim da to nije Crnogorac , a pogotovo ne Podgoričanin. U obzir bi mogao doći samo Italijan i Francuz. Pomisliću da si negdje zalutala i da nisi do kraja pročitala knjigu "Alisa u zemlji čuda". Preporučujem ti knjigu "Muškarci su kao čokolada".

Bubica_Marica
03.09.2003., 14:53
Pa, ko zna, draga moja. Mozda samo imamo razlicita iskustva, a i o ukusima ne treba raspavljati, slozices se? :?: Mozda je mene samo posluzila ona stara da uvek i svuda ima izuzetaka, pa eto. Ja samo zakljucujem iskljucivo na osnovu sopstvenog primera, zao mi je sto i tvoj nije slican, iako je mozda tebi drago. Kako god, zelim ti iskreno puno srece u mozda, Veroni (moj omiljeni grad), pa ko zna....? :wink:

04.09.2003., 11:04
:evil: Draga moja Bubice-Marice drago mi je što si sama sebe ubedila u nešto što ne postoji i što si toliko ubeđena da sve što drugi kažu u vezi teme o kojoj pišemo nije istina, trenutno živiš u svom svetu koji je nestvaran, ali drago mi je što si srećna. Javi se za par godina, pa da nam kažeš da li taj tvoj"gotovo IDEALKO" još postoji, iskreno ti želim da to bude stvarnost.

dobrovoljac_cg
12.09.2003., 00:03
Mozete vi da pricate sta hocete,ali kad se sve uzme u obzir ipak su Crnogorci najbolji.Jer kad se zaljube stvarno vole svim srcem i onda vi to zene iskoristavate na svaki moguci nacin.Zato malo koja zena ovog svijeta zasluzuje Crnogorca.Ipak u zensko vjere nema. :x

NIKSICANKA
18.09.2003., 11:27
:roll: SAMO DA TI KAZEM JA SAM SE RODILA I PODIGLA U NIKSICU,U SUBOTICI SAM OD SVOJE 19-STE GOD.UDALA SAM SE ZA NEKOG SA KIM SAM OD SVOJE 17-STE GOD.UCILI,RADILI MUCILI SE DA STVORIMO NESTO-ONDA JE ON SVE TO ZABORAVIO I OTISAO SA MLADOM,LJEPSOM JOS SANKERICOM-TAKO DA TVRDIM DA CRNOGORCI ZNAJU SAMO DA SE HVALE-I ZA NJIH SU SAMO OVAKVE ZENE KAO OVE OVDJE-STO KLIMAJU GLAVOM,CUTE I RADE PO SVOME - DOBRE. JER DA NIJE OVAKO VJERUJ MI NEBIH SE JA RAZVODILA-A IZGLEDA DA NJIH OD MALENA UCE DOBRO I VASPITAVAJU.JA ZIVIM SAMA VEC JAKO DUGO I IMAM CERKU OD 11GOD.I JAKO SE BOJIM KAKO CU JE VASPITATI-JER JE SUBOTICA JAKO SPECIFICAN GRAD.POZDRAVLJM TE -IVOLJELA BIH DA SE NEKAD VIDIMO-JA CESTO DOLAZIM U NIKSIC.

19.09.2003., 23:45
:roll: SAMO DA TI KAZEM JA SAM SE RODILA I PODIGLA U NIKSICU,U SUBOTICI SAM OD SVOJE 19-STE GOD.UDALA SAM SE ZA NEKOG SA KIM SAM OD SVOJE 17-STE GOD.UCILI,RADILI MUCILI SE DA STVORIMO NESTO-ONDA JE ON SVE TO ZABORAVIO I OTISAO SA MLADOM,LJEPSOM JOS SANKERICOM-TAKO DA TVRDIM DA CRNOGORCI ZNAJU SAMO DA SE HVALE-I ZA NJIH SU SAMO OVAKVE ZENE KAO OVE OVDJE-STO KLIMAJU GLAVOM,CUTE I RADE PO SVOME - DOBRE. JER DA NIJE OVAKO VJERUJ MI NEBIH SE JA RAZVODILA-A IZGLEDA DA NJIH OD MALENA UCE DOBRO I VASPITAVAJU.JA ZIVIM SAMA VEC JAKO DUGO I IMAM CERKU OD 11GOD.I JAKO SE BOJIM KAKO CU JE VASPITATI-JER JE SUBOTICA JAKO SPECIFICAN GRAD.POZDRAVLJM TE -IVOLJELA BIH DA SE NEKAD VIDIMO-JA CESTO DOLAZIM U NIKSIC. :( jel se ovo odnosi na mene? ako je meni upuceno, mozemo se vidjeti kad ponovo dodjes. Zao mi je zbog tvog iskustva sa cg ali ima svugdje svakakvih iskustava.pozdrav

dobrovoljac_cg
20.09.2003., 00:47
:roll: SAMO DA TI KAZEM JA SAM SE RODILA I PODIGLA U NIKSICU,U SUBOTICI SAM OD SVOJE 19-STE GOD.UDALA SAM SE ZA NEKOG SA KIM SAM OD SVOJE 17-STE GOD.UCILI,RADILI MUCILI SE DA STVORIMO NESTO-ONDA JE ON SVE TO ZABORAVIO I OTISAO SA MLADOM,LJEPSOM JOS SANKERICOM-TAKO DA TVRDIM DA CRNOGORCI ZNAJU SAMO DA SE HVALE-I ZA NJIH SU SAMO OVAKVE ZENE KAO OVE OVDJE-STO KLIMAJU GLAVOM,CUTE I RADE PO SVOME - DOBRE. JER DA NIJE OVAKO VJERUJ MI NEBIH SE JA RAZVODILA-A IZGLEDA DA NJIH OD MALENA UCE DOBRO I VASPITAVAJU.JA ZIVIM SAMA VEC JAKO DUGO I IMAM CERKU OD 11GOD.I JAKO SE BOJIM KAKO CU JE VASPITATI-JER JE SUBOTICA JAKO SPECIFICAN GRAD.POZDRAVLJM TE -IVOLJELA BIH DA SE NEKAD VIDIMO-JA CESTO DOLAZIM U NIKSIC. :( jel se ovo odnosi na mene? ako je meni upuceno, mozemo se vidjeti kad ponovo dodjes. Zao mi je zbog tvog iskustva sa cg ali ima svugdje svakakvih iskustava.pozdrav :oops: izvinjavam se zaboravio sam da se potpisem,ovo gore je moja poruka za tebe. jos jednom pozdrav

Nikšićanka
10.10.2003., 07:39
:shock: EVO OPET JA "NIKŠIĆANKA". DA SAM RAZOČARANA U CRNOGORCE, JESAM T O T A L N O. SAMO STE DOBRI OVIM ŠMIZLAMA ŠTO UMEJU "LEPO DA CVRKUĆU". MORAM TE PITATI DA LI SI ČITAO "ŽENSKI RODOSLOV". AKO NISI, UZMI OBAVEZNO I ZNAĆEŠ KAD GA PROČITAŠ ZAŠTO TI OVO PIŠEM.
POZDRAVLJAM TE I PRED NOVU GODINU STIŽEM U NIKŠIĆ.

Chan Shaolin Si
10.10.2003., 14:57

nego sto nego lijepi slike smo bre slike.

Masha
10.10.2003., 15:22
Realno, zavisi od ukusa. Meni licno odgovaraju. Lijepi su STVARNO!!! :lol: Malo vole da slazu u vezi, malo da se hvale (ne svi) drustvu, da se ponasaju kao da im nema ravnih. Pozdrav svim Podgoricanima :wink: [/b]

dobrovoljac_cg
12.10.2003., 23:27
:shock: EVO OPET JA "NIKŠIĆANKA". DA SAM RAZOČARANA U CRNOGORCE, JESAM T O T A L N O. SAMO STE DOBRI OVIM ŠMIZLAMA ŠTO UMEJU "LEPO DA CVRKUĆU". MORAM TE PITATI DA LI SI ČITAO "ŽENSKI RODOSLOV". AKO NISI, UZMI OBAVEZNO I ZNAĆEŠ KAD GA PROČITAŠ ZAŠTO TI OVO PIŠEM.
POZDRAVLJAM TE I PRED NOVU GODINU STIŽEM U NIKŠIĆ.
Nisam procitao tu knjigu ali cu je procitati ako je ti preporucujes.Rekao sam ti da na svakoj strani postoje izuzeci.Nije te dugo bilo da odgovoris pa sam mislio da si i zaboravila.Drago mi je da si se javila :D

NIKŠIĆANKA
13.10.2003., 08:33
:oops: NISAM TE ZABORAVILA, SAMO SE JAVLJAM KAD NEMAM POSLA JER ŠEFICA MI NEDOZVOLJAVA DA ODMORIM - HA,HA, ŠALIM SE. POZDRAVLJAM TE I OBAVEZNO PROČITAJ KNJIGU, JA SAM SE NEGDJE PRONAŠLA U NJOJ - A BAŠ BIH VOLJELA DA ZNAM KAD JE PROČITAŠ, ŠTA MISLIŠ???

dobrovoljac_cg
13.10.2003., 23:26
:oops: NISAM TE ZABORAVILA, SAMO SE JAVLJAM KAD NEMAM POSLA JER ŠEFICA MI NEDOZVOLJAVA DA ODMORIM - HA,HA, ŠALIM SE. POZDRAVLJAM TE I OBAVEZNO PROČITAJ KNJIGU, JA SAM SE NEGDJE PRONAŠLA U NJOJ - A BAŠ BIH VOLJELA DA ZNAM KAD JE PROČITAŠ, ŠTA MISLIŠ???
:D
Vidim da si se ovoga puta odmah odlucila da odgovoris. Procitacu knjigu i to vrlo brzo ako uspijem da je nabavim.Interesuje me samo ko je autor. Pa cu ti iznijeti svoje misljenje o tome. Mozda bi bilo dobro da nastavimo dopisivanje preko maila jer mi se cini nekako jednostavnije i ljepse. Odgovori sta mislis o tome.Pozdrav

NIKŠIĆANKA
14.10.2003., 07:44
:roll: AUTOR KNJIGE JE LJILJANA ĐUROVIĆ-HABJANOVIĆ. KNJIGU MOŽEŠ DA NAĐEŠ U SVIM KNJIŽARAMA. SVOJ E-MAIL NEMAM, JER TRENUTNO NEMAM KOMPJUTER (TO JE DUGA PRIČA - O TOM DRUGI PUT). TRENUTNO PIŠEM SA KOMPJUTERA IZ FIRME, PA NEK OSTANE OVAKO ZA SADA. POZDRAVLJAM TE I NADAM SE DA ĆEŠ MI POSLE PROČITANE KNJIGE PISATI NEŠTO OPŠTIRNIJE O SEBI - I MOŽDA ĆEŠ PROMENITI NEKA MIŠLJENJA... POZDRAV - NIKŠIĆANKA

dobrovoljac_cg
14.10.2003., 23:18
:roll: AUTOR KNJIGE JE LJILJANA ĐUROVIĆ-HABJANOVIĆ. KNJIGU MOŽEŠ DA NAĐEŠ U SVIM KNJIŽARAMA. SVOJ E-MAIL NEMAM, JER TRENUTNO NEMAM KOMPJUTER (TO JE DUGA PRIČA - O TOM DRUGI PUT). TRENUTNO PIŠEM SA KOMPJUTERA IZ FIRME, PA NEK OSTANE OVAKO ZA SADA. POZDRAVLJAM TE I NADAM SE DA ĆEŠ MI POSLE PROČITANE KNJIGE PISATI NEŠTO OPŠTIRNIJE O SEBI - I MOŽDA ĆEŠ PROMENITI NEKA MIŠLJENJA... POZDRAV - NIKŠIĆANKA
Potrudicu se sto prije da nabavim tu knjigu.Ne znam kako mislis da promijenim misljenje. Moje misljenje je izgradjeno na osnovu nekih sopstvenih iskustava i desavanjima u mom zivotu. Pa ne bih bas o sebi ovako javno, nacicemo nacina da saznamo nesto vise jedno o drugom. Pozdravljam te sad

NIKŠIĆANKA
16.10.2003., 07:33
:lol: Nisam mislila da ćeš ti lično promjeniti mišljenje - nego kad pročitaš knjigu da tek onda razgovaramo - šta misliš.

NIKSICANKA
20.10.2003., 10:17
Cao!
Najzad sam otvorila svoj mail ( sefica mi odobrila i pomogla ) pa bih te zamolila, naravno, ako si jos uvek zainteresovan, da mi posaljes svoj, kako bi smo jos malo caskali na vec zapocete teme. Na poslu ponekad imam slobodnog vremena a posto nisam osoba koja voli da tracari sa koleginicama, mislim da bi mi bilo zabavnije da se dopisujem sa tobom.
Pozdravljam te i ocekujem da se javis. :D

dobrovoljac_cg
21.10.2003., 23:13
Cao!
Najzad sam otvorila svoj mail ( sefica mi odobrila i pomogla ) pa bih te zamolila, naravno, ako si jos uvek zainteresovan, da mi posaljes svoj, kako bi smo jos malo caskali na vec zapocete teme. Na poslu ponekad imam slobodnog vremena a posto nisam osoba koja voli da tracari sa koleginicama, mislim da bi mi bilo zabavnije da se dopisujem sa tobom.
Pozdravljam te i ocekujem da se javis. :D

evo da ti se javim,sa zakasnjenjem jer mi se racunar bio pokvario.naravno da sam zainteresovan.A uspio sam konacno da nabavim knjigu veceras.Evo ti mail adresa pa se javi bojan_cg@hotmail.com

pdgoricanka
29.01.2004., 15:09
ne znam kako neko moze da komentarise ljepotu jednog naroda. Ima , sto se ljepote tice, svakakvih Crnogoraca, a i pameti. U Podgorici, lijep momak-znaci uobrazen momak, jos ako ima koji dinar, apsolutno je uobrazen-nosem oblake para...

04.02.2004., 00:50
Hmmmm...procitala sve i zaista mogu samo da prilozim cinjenice iz mog licnog iskustva...
Pa drage moje ja bila sa jednim par godina... sve divno,krasno pa cak i zvezde sa neba.Dok se jednog dana nije spakovao i nestao! Evo proslo je 1,5 god. kako se nejavlja...Znam gde je i kako...ali moze li se to oprostiti.
Izjavljujem da su suvise privlacni ali samo i samo u pocetku a posle "aj' ti mala moja "...
Pozdrav za sve Vas.
Ipak moje beogradjane ne menjam nizasta na Planeti.
P.S. Pitanje: zasto se svi crnogorci lepe za beogradjanke? (opet iz iskustva)

ljepotica
06.03.2004., 11:59
Sta vi mislite da li Crnogorci toliko lepi kao sto se tvrdi?ma ocajni su

06.03.2004., 23:28
ocajna si ti!ova mrzi sve sto je iz CRNE GORE!

LJEPOTICA
11.03.2004., 15:27
ocajna si ti!ova mrzi sve sto je iz CRNE GORE!PA NARAVNO,KAD PROPUTUJES DJEVOJCICE CIJELI SVIJET,AKO TI SE IKAD ZA TO PRUZI SANSA,SHVATICES I SAMA.A TI OCIGLEDNO NISI POSLA NIGDJE IZ C.G.KAD NE ZNAS ZA BOLJE,ODLICNO TI JE TO STO IMAS. :wink:

LJEPOTICA
11.03.2004., 15:30
ne znam kako neko moze da komentarise ljepotu jednog naroda. Ima , sto se ljepote tice, svakakvih Crnogoraca, a i pameti. U Podgorici, lijep momak-znaci uobrazen momak, jos ako ima koji dinar, apsolutno je uobrazen-nosem oblake para...JEDINI PRAVI ODGOVOR.POTPUNO SI U PRAVU :wink:

Lorelei
03.04.2004., 02:22
Ti si se bas primila na tog tvog :D :D :D :D

Iluvatar
03.04.2004., 10:57
:D
:D :D
:D :D :D

liberalka
03.04.2004., 17:01
hm..pa ako se već tvrdi da su crnogorci najljepši onda je sigurno tako a ja vam mogu samo dodati još jedan dokaz da su zaista najljepši za sigurno i najbolji samo treba umjeti s njima :lol:
U suštini ima mnogo lijepog muškog svijeta i u drugim državama ali crnogorci stvarno odskaču u ljepoti mnooogo :wink: , pravi manekeni 8)
Znate kako kažu: lijep, ljepši a viđu mene

jan bibijan
03.04.2004., 19:13
hm..pa ako se već tvrdi da su crnogorci najljepši onda je sigurno tako a ja vam mogu samo dodati još jedan dokaz da su zaista najljepši za sigurno i najbolji samo treba umjeti s njima :lol:
U suštini ima mnogo lijepog muškog svijeta i u drugim državama ali crnogorci stvarno odskaču u ljepoti mnooogo :wink: , pravi manekeni 8)
Znate kako kažu: lijep, ljepši a viđu meneJa ne vidim nijedan dokaz u tvom izlaganju sem dokaza da sa tobom nesto nije u redu .

Liberal
05.04.2004., 12:17
[quote=pdgoricanka]ne znam kako neko moze da komentarise ljepotu jednog naroda. Ima , sto se ljepote tice, svakakvih Crnogoraca, a i pameti. U Podgorici, lijep momak-znaci uobrazen momak, jos ako ima koji dinar, apsolutno je uobrazen-nosem oblake para...

Snezna_kraljica
05.04.2004., 12:21
CETINJANI!

jan bibijan
06.04.2004., 02:36
Znate kako kažu: lijep, ljepši a viđu meneJa ne vidim nijedan dokaz u tvom izlaganju sem dokaza da sa tobom nesto nije u redu .

liberalka
10.04.2004., 15:41

Pa naravno da ne vidiš, no nešjekiraj se! :lol:

Liberal
11.04.2004., 19:41

Pa naravno da ne vidiš, no nešjekiraj se! :lol:

gnjida je to bolesna zbog kog se ne vrijedi nervirat jadna.

Profimare
15.04.2004., 00:08
Ma kakvi crnogorci CRNOGORKE su najlepse kad god odem u Podgoricu hoce srce da mi iskoci 8)

miChKuLjic@
21.04.2004., 19:38
ne mozete iz licnog iskustwa da zakljucujete u globalu...i ja sam iz Pg i primjecujem da ima tkz 'sminkera' koji su zgodni i imaju para, ali, daleko da su swi takwi, zaboga!! eto, moj decko je sladak i dobar i umije da woli i dobro je situiran i apsolutno je normalan momak u swakom pogledu... 8)

imala sam i prije njega dugu wezu s jednim Podgoricaninom, pa, iako sam woljela,bila powrijedjena,dugo patila itd. ne widim nista da mrzim ili ne wolim swe Crnogorce zbog njega... :roll:

...naprotiw, realno i objektiwno, i ne zato sto su moji, ali Crnogorci imaju 'ono nesto', mozda nisu toliko lijepi, ali jesu fatalni :twisted:
a da se lijepe za Beogradjanke...hm :lol: to necu da komentarisem, ali kao sto neko rece SRBIJA NEMA MORE...

pozdraw swima :wink:

Klio
27.04.2004., 09:14
Kao i svuda normalno je da ljudi imaju razlicita iskustva sa Crnogorcima. Da se ovo pitanje postavi za bilo koju zemlju verujte mi bilo bi isto.
Bezveze je da napadate Bibicu-Maricu jer ima lepo iskustvo. A zao mi je sto toliko vas ima lose.
Ja sam rodjena u Podgorici, tu odrasla i zavrsila osnovnu i sredju skolu. Moji roditelji nisu iz te sredine i msilim da bas zahvaljujuci tome moj brat je nasledio ono sto je najlepse kod Crnogoraca ali i kod Srbijanaca.
Dobro ajde brat mi je pa nisam bas ni objektivna, ali generalno stvarno ima super muskaraca dole, i ima ih puno, samo na zalos opet je vise onih drugih, sirovih i nevaspitanih,i .... da ne nabrajam ne zelim da se neko uvredi.

Mala Mo
28.04.2004., 00:36
Imaju Crnogorci svojih dobrih i svojih losih strana, kao i svaki... Mada, mi , Crnogorke, malo bolje njih znamo nego vi koje dodjete iz Srbije ne ljetovanje, tada su oni onako "wrh", nalickani, nabace manire i pricu, mobilne telefone i kola...i tek pred ljeto pocnu u teretanu da idu... Podgoricane bije glas da su prave pravcijate sminke, i zaista jesu. Ali, opet kazem, nisu svi isti.
A s druge strane, veliki su galantoni, i ono sto mi zovemo "muzevnost" zaista ih odlikuje. Mada, sam nacin na koji mi pricamo (akcenat, intonacija) cini se pomalo rusticno, pa to sve doprinosi utisku:-)))
Evo recimo meni, ljeti kad pridje neki decko iz Srbije, uvijek on ima neki meden glas, neko tepanje... I malo su suptilniji....

Liberal
28.04.2004., 01:11
Imaju Crnogorci svojih dobrih i svojih losih strana, kao i svaki... Mada, mi , Crnogorke, malo bolje njih znamo nego vi koje dodjete iz Srbije ne ljetovanje, tada su oni onako "wrh", nalickani, nabace manire i pricu, mobilne telefone i kola...i tek pred ljeto pocnu u teretanu da idu... Podgoricane bije glas da su prave pravcijate sminke, i zaista jesu. Ali, opet kazem, nisu svi isti.
A s druge strane, veliki su galantoni, i ono sto mi zovemo "muzevnost" zaista ih odlikuje. Mada, sam nacin na koji mi pricamo (akcenat, intonacija) cini se pomalo rusticno, pa to sve doprinosi utisku:-)))
Evo recimo meni, ljeti kad pridje neki decko iz Srbije, uvijek on ima neki meden glas, neko tepanje... I malo su suptilniji....

Pa jeßi ga Mela moramo da budemu moderni nebitno da li smo nakaze ili ne (ne mislim samo na crnogorce vec na sve) ako se fura dobar auto i neki mobilni od 500-600€ e onda si jaka faca.