PDA

Vidi punu verziju : Za sve nezainteresovane

Stranice : [1] 2 3

Zak
28.07.2003., 15:51
8) Otvaram klub za sve vesele besednike ovog foruma.
P.S.sizofrenicari i secerasi placaju clanarinu.

cpku
30.07.2003., 13:33

Jao bas sam nezainteresovan za to... a gde? :D

Zak
01.08.2003., 05:51
8) Jos malo pa cemo ga oformiti no nista ne brini crpko bices u ziriju kao pocasni clan.

cpku
01.08.2003., 13:09
:oops: ...eh sad, nisi bas morao, ali ako insistiras :lol:

Zak
01.08.2003., 14:13
8) Ma nista se ne brini bice to domacinska atmosfera propracena prijatnim bahanalijama,samo me zivo interesuje ko ce od zenske populacije da se uclani.

cpku
02.08.2003., 16:18
8) Ma nista se ne brini bice to domacinska atmosfera propracena prijatnim bahanalijama,samo me zivo interesuje ko ce od zenske populacije da se uclani.

Nemoj nista da se brines, ne zna se ko je ocajniji... ako ne bude devojaka sa foruma dovescu ja moje drugarice koje su vise nego usamljene...

Zak
02.08.2003., 18:35
Drugarice,zvuci kataklizmicno,no sta god uclani ih...

cpku
03.08.2003., 16:29
Drugarice,zvuci kataklizmicno,no sta god uclani ih...

Pa nisu drugarice sa partiskog sastanka nego s posla (mada vidis, mozda bi bilo bolje da su s partiskog :D )...

Gregi011
04.08.2003., 02:48
[quote="Zak"]8) Otvaram klub za sve vesele besednike ovog foruma.
P.S.sizofrenicari i secerasi placaju clanarinu.[
/quote]
:lol: ETO I MENE. Pozdrav novim clanovima!!!

Petao
04.08.2003., 04:02
Evo i mene :!: :!: :!: :twisted:

Zak
04.08.2003., 17:30
Pozdrav novim clanovima,jos samo cekamo crpkovu verifikaciju za vase clanstvo i postupicemo po protokolu istog momenta.

Zak
04.08.2003., 17:31

Nemoj nista da se brines, ne zna se ko je ocajniji... ako ne bude devojaka sa foruma dovescu ja moje drugarice koje su vise nego usamljene...
Crpko zaprepastices se al ovde ima fine zenske celjadi.

Novosadjanka
05.08.2003., 23:23
8)

Zak
07.08.2003., 11:55
Dobrodosla...

Gregi011
07.08.2003., 21:50
8) 8) DOBRO DOSLA U KLUB :D

baciare
08.08.2003., 12:18
8) Jos malo pa cemo ga oformiti no nista ne brini crpko bices u ziriju kao pocasni clan.

E,Zak!... nije u redu da sam biras članove i počasne članove. Stroko zabranjeno i kažnjivo!

Zak
08.08.2003., 12:50
Baciare ne biram ja u opste clanove vec se oni sami javljaju,a sto se Crpka tice on se prvi javio,pa samim tim dobio mesto pocasnog clana.Ako mislis da je to nepravda ti se uclani pa cemo svi izglasati da i ti budes pocasni clan.Posteno?

Betty
09.08.2003., 20:15
:P Ima nas jos neyainteresovanih !

Zak
10.08.2003., 13:48
:P Ima nas jos neyainteresovanih !
Fenomenalnoooo

uranka
14.08.2003., 16:16
Evo ja sam baš apsolutno nezainteresovana

opusten
14.08.2003., 17:29
Cao. :D Pozdrav svim clanovima.Imam neka pitanja."Klub veselih besednika" jel to zvanicno ime kluba ili ima nekih drugih predloga?Jel neko od clanova ima predloge koje ce biti osnovne aktivnosti kluba ?

sanja
15.08.2003., 01:49
odgovorno tvrdim da je cpku sjajan lik. i bas mi je zao sto nije bio sa nama veceras, a bila sam sigurna da ce doci.
a i zak je... cool... i vlazne maramice su.... cool...
e, a sto ne registrujemo stranku?

Zak
15.08.2003., 02:17
Pozdrav novim clanovima,a ovih dana bice gotov statut i program kluba tako da ce biti veselo. 8)

devojka_bgd
15.08.2003., 20:13
Eto i mene... :?

opusten
15.08.2003., 20:59
Eto i mene... :?
Dobro dosla vesela beogradjanko 8)

skvo
15.08.2003., 23:18
Dakle evo i mene po prvi put,nadam se da cu se snaci...

Zak
16.08.2003., 02:46
Pozdrav novim clanicama od mene i pusa od Crpka...8)

opusten
16.08.2003., 23:16
De ste...sta radite..

P.S.Ako neko sretne Zaka recite mu...da...mislim stvarnoo..Dok su se u klub javljali momci,bio je tu,a cim su pocele devojke da se uclanjuju u klub....fiiiijuuu, nestade covek,samo pozdrav i cao(a znam da nije nastran ).

Koko
17.08.2003., 03:19
Hocu i ja malo

Guardian
17.08.2003., 03:41
Sizofrenicari placaju clanarinu? Uhhhhhh.....dobro, koliko treba da platim? :wink:

Zak
17.08.2003., 06:00
Nista ali ces biti blagajnik... 8)

skvo
18.08.2003., 01:18
I...sta bi sa nama nezainteresovanima :?:

Zak
18.08.2003., 03:39
Radim na tome skvo...8)

devojka_bgd
18.08.2003., 11:07
Zak nije u redu da nas ovako napustis,pa izgubili smo koncept(kao da smo ga imali...)...
Sazvao si skupstinu,pa otisao na kafu....
:lol: :lol: :lol:

lisicica
18.08.2003., 14:19
a oce li biti muzike, pica i interesantnih faca?

opusten
18.08.2003., 16:36
Ma lisicicice, bice i zecetine.Pa muzika,pice i interesanrne face,to nam pise i u Osnivackom aktu.

Zak
18.08.2003., 23:20
Postovani clanovi situacija je sledeca...
Kafa je bila odlicna...
Sto se aktivnosti tice bice okupljanje najverovatnije sad za vikend pa ko zeli moze samnom u delagaciji na ravne casti da bude...
Ko zeli nek izvoli braco i sestre saborci
8)

cpku
19.08.2003., 01:28
Da krenem po tackama, smatram da je tako najprirodnije:
1. Na Kalisu od 21. do 24. ovog bice festival piva (ulaz dzba, pivo u pola cene), pa se smatram duznim da predlozim okupljanje i posecivanje manifestacije u sto vecem broju (racunam da ce biti i glasne muzike, pa ko velim mogli bi da se tetoviramo kanom u pauzi izmedju pesama :wink: )...
2. Ako sam i propustio prethodno okupljanje, to je bilo iz potpuno opravdanih razloga - bio sam na Zlatiboru gde sam se lecio od prekomerne upotrebe mob-a i cpu-a :D
3. Raspitao sam se oko registracije kluba (recimo "Klub apsolutno nezainteresovanih" - razmisljam da je to bolje nego "Srdžent Pepers Lounli Harts Klab Bend" :twisted: ). Financijski izdaci nikakvi - ali postoji jedan problem - nemamo prostor. Prostor bi mogao da se iznajmi, ali bi onda morala da se naplacuje clanarina, a to je smaranje... i tako u krug, u krug, u krug - logicno - igramo ja i drug :?
4. Necu vise da smaram
5. :D

Zak
19.08.2003., 04:15
Crpko sada znam zasto sam te predlozio za mog zamenika...8)

lisicica
19.08.2003., 09:27
Ma lisicicice, bice i zecetine.Pa muzika,pice i interesanrne face,to nam pise i u Osnivackom aktu.

zvuci opusteno.
a ako vam klub potraje, cekiracu se po povratku iz lova, tamo negde krajem septembra.
prijatan provod svima na pivskom festu i pazite da vam ne ispadnu ucirkane tetovaze 8)

devojka_bgd
19.08.2003., 15:34
Da krenem po tackama, smatram da je tako najprirodnije:
1. Na Kalisu od 21. do 24. ovog bice festival piva (ulaz dzba, pivo u pola cene), pa se smatram duznim da predlozim okupljanje i posecivanje manifestacije u sto vecem broju (racunam da ce biti i glasne muzike, pa ko velim mogli bi da se tetoviramo kanom u pauzi izmedju pesama :wink: )...
2. Ako sam i propustio prethodno okupljanje, to je bilo iz potpuno opravdanih razloga - bio sam na Zlatiboru gde sam se lecio od prekomerne upotrebe mob-a i cpu-a :D
3. Raspitao sam se oko registracije kluba (recimo "Klub apsolutno nezainteresovanih" - razmisljam da je to bolje nego "Srdžent Pepers Lounli Harts Klab Bend" :twisted: ). Financijski izdaci nikakvi - ali postoji jedan problem - nemamo prostor. Prostor bi mogao da se iznajmi, ali bi onda morala da se naplacuje clanarina, a to je smaranje... i tako u krug, u krug, u krug - logicno - igramo ja i drug :?
4. Necu vise da smaram
5. :D
Stvarno ti je dobra ideja...
Ja hocu sve,i druzenje i pivo i tetovazu....
Bilo bi sigurno veselo... :lol:

ZRENJANINAC
19.08.2003., 15:51
Devojko_bgd , pocinju dani piva u Zr u petak ,pa imas moj poziv ... ja castim :)

Zak
20.08.2003., 02:25
Devojko_bgd , pocinju dani piva u Zr u petak ,pa imas moj poziv ... ja castim :)
---------------------------------------------------
Jel se ti to uclani u nas klub ili samo startujes nase clanove? 8)

devojka_bgd
20.08.2003., 12:57
Necemo tako da se igramo...Jel da?
Nego kad, sta, a znamo gde...Cpku je rekao svoje i nestao...
A od realizovanja plana nista...
Valjda znate da neorganizovana masa pocinje da se rasipa....Tako to uvek biva...a ne mora... :?

opusten
20.08.2003., 16:44

zvuci opusteno.
a ako vam klub potraje, cekiracu se po povratku iz lova, tamo negde krajem septembra.
prijatan provod svima na pivskom festu i pazite da vam ne ispadnu ucirkane tetovaze 8)

Srecno u lovu(mada nisam razumeo jel ti lovis ili tebe love).
U svakom slucaju,vidimo se u septembru Licicicie,ako te neki "vuk" ne skrati u medjuvremenu

paralela
20.08.2003., 23:29
mmm...pivo,pivo,pivo :lol: :lol: :lol:
drago Drustvo-tu sam!

cpku
21.08.2003., 01:40
Necemo tako da se igramo...Jel da?
Nego kad, sta, a znamo gde...Cpku je rekao svoje i nestao...
A od realizovanja plana nista...
Valjda znate da neorganizovana masa pocinje da se rasipa....Tako to uvek biva...a ne mora... :?

Sreco, ja ne nestajem nego sam sluzbeno odsutan/sprecen :twisted:
A ne da sam rekao nego cu tek da kazem:
1. korisna adresa je www.begradebeerfest.com i sad cemo oma de se dogovorimo sta ce da se radi...
2. ...evo predloga: da se mi lepo nadjemo u 21:30 sutra kod Nebojsine kule i da se opusteno nalocemo kao prasci
3. Pocetak programa je najavljen za 18:00, a Psiho za 21:00... Znaci i uz najgoru mogucu domacu organizaciju Psiho ce poceti da svira nesgde oko 22:00...
4. ...i mi smo na licinom mestu :lol:
5. Sta kazete za predlog?
6. kanu nek ponesu devojcice, ja nemam :(

-p.s. (odnosi se na tacku 5.) molim one koji se ne slazu sa predlogom da ne odgovaraju na ovaj post :wink: :) :lol: :D

cpku
21.08.2003., 01:46
I da dopunska tacka
6a. - svako da ponese ranac i u njemu jedno do dva njemu omiljena plasticna piva. Sta cena 30-75 dinara. Oce to u srbiji ali za casu od 2dl. Drugovi, ne sme nas neprijatelj uhvatiti nespremne :!:
:twisted:
7. I da, nek niko ne dolazi svojim kolima. Opcije su taxi i gsb (necu posle nekog da nosim na dusi :roll: )
8. svi lepo da mi vecerate :D . Sto masnije to bolje. Necu da me brukate tamo i da mi padate posle 2 piva :D :shock: :D

Toliko od mene :P

Zak
21.08.2003., 02:38
Crpko ti si Bog. 8)

uranka
21.08.2003., 05:07
A šta ćemo raditi mi koji ne konzumiramo pivo,da ponesemo piće za sebe? Kako će se svi ovi nezainteresovani izdvojiti iz mase,tj.po čemu će biti prepoznatljivi (dvolitrenjača u levoj ruci,karanfil u reveru...ili...)?

cpku
21.08.2003., 11:20
A šta ćemo raditi mi koji ne konzumiramo pivo,da ponesemo piće za sebe? Kako će se svi ovi nezainteresovani izdvojiti iz mase,tj.po čemu će biti prepoznatljivi (dvolitrenjača u levoj ruci,karanfil u reveru...ili...)?

Nezaintersovani ce se izdvojiti time sto ce se nezainteresovano okupiti kod Nebojsine kule sa rancovima :D Mapu imas na www.belgradebeerfest.com
A vi koji ne konzumirate pivo ponesite, sta ti ga ja znam, recimo... sok na rastvaranje, pa ih rastvarajt s pivom :!: :P
Salim se, moci ce na festu logicno da se uzme sve od kisele preko sokova do energetskih pica, pa ko sta voli...
-p.s. ako me bas iznerviras docicu u majci na kojoj i napred i nazad pise "cpku" :D

devojka_bgd
21.08.2003., 14:45
Sve je super,ali mi se cini da ce nas doci samo par jer se nismo dogovorili ranije...Mada nije bitno...Ja sam vec nesto ugovorila,ali cu probati da odlozim,mislim ovo se ne propusta...
A jel si ti siguran za to pivo u rancu?
Sta ako bude neke provere...
I jel nije zgodnije da se nadjemo negde izvan svega toga,da se nebi pogubili,dovoljno je sto se ne znamo samo nam jos guzva treba...(Biblioteka) :?

devojka_bgd
21.08.2003., 14:47
I ko to ne pije pivo? :shock: :shock: :shock: :shock:
Salim se,naravno... :lol:

cpku
21.08.2003., 16:34
Sve je super,ali mi se cini da ce nas doci samo par jer se nismo dogovorili ranije...Mada nije bitno...Ja sam vec nesto ugovorila,ali cu probati da odlozim,mislim ovo se ne propusta...
A jel si ti siguran za to pivo u rancu?
Sta ako bude neke provere...
I jel nije zgodnije da se nadjemo negde izvan svega toga,da se nebi pogubili,dovoljno je sto se ne znamo samo nam jos guzva treba...(Biblioteka) :?

Pa ja sam mislio da se nadjemo kod Nebojsine kule... a ako bude provere - pijemo na licu mesta, pa ulazimo (ili da ja dodjem kolima pa da sve sto ostane spakujemo unutra :roll: )
A sto se tice ljudi, mojne da se brines, ako ne bude ovih sa foruma bice nekih drugih :D

Gregi011
21.08.2003., 17:36
I da dopunska tacka
6a. - svako da ponese ranac i u njemu jedno do dva njemu omiljena plasticna piva. Sta cena 30-75 dinara. Oce to u srbiji ali za casu od 2dl. Drugovi, ne sme nas neprijatelj uhvatiti nespremne :!:
:twisted:
7. I da, nek niko ne dolazi svojim kolima. Opcije su taxi i gsb (necu posle nekog da nosim na dusi :roll: )
8. svi lepo da mi vecerate :D . Sto masnije to bolje. Necu da me brukate tamo i da mi padate posle 2 piva :D :shock: :D

Toliko od mene :PA moze i neka kasika ulja.(vital ili dijamant sve jedno).

joe
21.08.2003., 22:38
lep provod zelim. mada se vec uveliko provodite! <nadam se>
ja bih dosao no sam malko nezinteresovan :roll:
popite neshto i u moje ime,
pozdrav

paralela
22.08.2003., 00:48
I ja bas nasla kad da se razbolim...a bila sam tako raspolozena za pivce...
Poz od mene i mojih 38.6C, do neke sledece prilike :(
I pisite kako je bilo...

Zak
22.08.2003., 01:18
Sledece okupljanje je sad u nedelju pa ko zeli nek izvoli. 8)

Gregi011
22.08.2003., 01:22
Sva sreca sto nemam 39,2. VIDIMO SE VECERAS. Kako da Vas provalim ko je ko u toj guzvi?

uranka
22.08.2003., 01:45

Nezaintersovani ce se izdvojiti time sto ce se nezainteresovano okupiti kod Nebojsine kule sa rancovima :D Mapu imas na www.belgradebeerfest.com
A vi koji ne konzumirate pivo ponesite, sta ti ga ja znam, recimo... sok na rastvaranje, pa ih rastvarajt s pivom :!: :P
Salim se, moci ce na festu logicno da se uzme sve od kisele preko sokova do energetskih pica, pa ko sta voli...
-p.s. ako me bas iznerviras docicu u majci na kojoj i napred i nazad pise "cpku" :D
Jesi odštampao maicu?Kako je bilo na prvom okupljanju?Jel okupljanje svake večeri dok traje fest?

Gregi011
22.08.2003., 02:20
Pa,dobro hoce li neko veceras da se pojavi?

cpku
22.08.2003., 03:07
Elem, za prvo vece:
1) od ljudi sa foruma bila je devojka_bgd, i svaka joj cast sto mi nije uzela za zlo raspad sistema :( .
Ja sam pokusao istovremeno da se sastanem sa 3(tri) grupe ljudi i nisam se bas proslavio, ali mislim da je na kraju sve bilo ok.

2) sto se samog beer festa tice, psihomodopop su razbucali, skopsko pivo je bilo do bola (cak su mi ortaci nalovili majcicu "сакам скопско" :D )

3) u svakom slucaju, sto se mene tice bilo je preko svih ocekivanja. Bez incidenata, sa dosta piva (kon3erve, flase, toceno) i glasne muzike

4) za sutra preporucujem domaci band RARE koji pocinje svirku oko 20:20h

devojka_bgd
22.08.2003., 10:25
Meni je bilo super,mada mi je zao sto i drugi nisu dosli...Ja bi ponovila...Verujte mi,ono je suvise dobro zezanje da bi se propustilo....
Pivo,puno opustenih ljudi,dobra muzika i jos si napolju(na super mestu)!!!
Sve u svemu dobra zabava cpku....
:) :) :) :)

cpku
22.08.2003., 10:59
Pa da ponovimo veceras :?: :D

devojka_bgd
22.08.2003., 11:29
Da,ali bi bilo lepo i da neko dodje...Mislim moze i kao sinoc,ali kao za promenu....
I gde ste ljudi,sto vas nema?
:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
I gde nam je Zak?

Betty
22.08.2003., 17:34

Eeeee, pa mene dugo nije bilo jer sam ZABORAVILa GDE BESE OVAJ KLUBIC. Hvala cpku sto me podseti!!!!
Ja sam bila juce, i bilo je pomalo poslovno, posto smo sedeli sa PR BIP-a i generalnim direktorom....Naravno, piovo je islo na njihov racun...
Posle toga sam setala dunaVSKIM KEJOM I osnivala sindikat u sitne sate...i izgubila nanoznicu!!!
Inace, imam odlicnwe fotke Dacvora Gobca, hihihihi!!!!
Sta cemo veseras? Ja sam za, ali ne verujem da cu dugo da se zadrzim, nisam bas pri parama, nisam znala da se necu vracati kuci....

Zak
22.08.2003., 18:18
Betty,Betty kako si mogla zaboraviti ovaj klubic pa tako je sve pocelo. 8)

Betty
22.08.2003., 18:30
Ma prsla sam skroz ove nedelje, imala sam previse posla. A, mislila sam da je na forumu Ljubav i seks, silly me!
Pozdrav svim novim i starim clanovima!
Ljubi vas Betty! :wink:

cpku
22.08.2003., 18:32
Jao Zak, samo ti se ne javljaj :D 8)

opusten
22.08.2003., 19:35
Eh....muzika,alkohol,zene....sta li sve necu propustiti u ovom svom zivotu.U kasnjenju sam sa poslom...lud provod zelim

Gregi011
22.08.2003., 20:03
Da,ali bi bilo lepo i da neko dodje...Mislim moze i kao sinoc,ali kao za promenu....
I gde ste ljudi,sto vas nema?
:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
I gde nam je Zak? :lol: Ja upravo krecem put kalisa :lol:

skvo
22.08.2003., 23:07
Ma neee,samo vam se ucinilo da vam zavidim...Ej stvarno ste nezainteresovani!Provedite se onako bas i eto malo pomislite i na nas neesreecne.Cmok.
PS Hvala na pozivu (cpku-zlatan si,sta da kazem...) :cry:

Gregi011
23.08.2003., 01:17
:idea: Cpku & Zak & devojka_bg... upravo sam stigao sa party-ja.Da li je neko od Vas bio tamo? :idea:

Zak
23.08.2003., 02:19
Ja sam vec zvanicno bio izdao depesu kako necu moci nista do nedelje.Zato sam u saradnji sa Crpkom prepustio mu stafetu oko Pivskog festivala gde se pokazao kao sjajan organizator a i lokator... 8)
No bilo kako bilo definitivno okupljanje je u nedelju Gde ce doci nadam se svi clanovi naseg sizofreno nezainteresovanog kluba...Na tom okupljanju za sada su potvrdili ucesce Devojka_bgd,Cpku,Betty i moja malenkost a nadam se da ce i ostali.
Pozdrav :)
P.S. Trebali bi da osmislimo pozdrav clanova naseg si kluba,cekam predloge

cpku
23.08.2003., 02:52
Eh, eto ja bio i veceras na beer festu. Ali ovog puta ne nespreman: 2x dab, 2x bit, 2x niksicko, 2x lasko + 2x bg + 3x zoffman (sve ukupno ja i ortak podelili po pola :D ).
Sto se muzike tice ortodoks kelts su ]ebali mame :!:
Sutra ocekujem sanshajn i vruum :!:

Brine me ovolika kolicina teoreticara, a sta je sa praksom :?:

Ajde da lepo javno vidim prijave za nedelju. Samo mi nemojte reci da se stidite u svojih 20, 21, 22...32 godine :D

-p.s. bolje poginuti kao heroj, nego umreti od starosti kao kukavica 8)

Zak
23.08.2003., 03:10
Sto se nedelje tice u subotu vece ce biti izdano saopstenje na forumu sex i ljubav a samim tim i u nasem si sada vec povecem klubu.
Crpko preuzmi rec... 8)

opusten
23.08.2003., 03:12
za pozdrav predlazem "KAN-KAN" (Klub Apsolutno Nezainteresovanih),ali moji predlozi su obicno bezveze,odbijte ga nije problem (opusteno)

Zak
23.08.2003., 03:16
Pa dobro predlog je predlog da cujem ostale.

uranka
23.08.2003., 05:17
Eh, eto ja bio i veceras na beer festu. Ali ovog puta ne nespreman: 2x dab, 2x bit, 2x niksicko, 2x lasko + 2x bg + 3x zoffman (sve ukupno ja i ortak podelili po pola :D ).
Sto se muzike tice ortodoks kelts su ]ebali mame :!:
Sutra ocekujem sanshajn i vruum :!:

Brine me ovolika kolicina teoreticara, a sta je sa praksom :?:

Ajde da lepo javno vidim prijave za nedelju. Samo mi nemojte reci da se stidite u svojih 20, 21, 22...32 godine :D

-p.s. bolje poginuti kao heroj, nego umreti od starosti kao kukavica 8)
I ja sam bila,stigla sam taman na vreme za Ortodoks kelts i zaista su bili sjajni.Pozdrav svim nezainteresovanima.

devojka_bgd
23.08.2003., 12:15
Znaci naravno da nije bilo teoretske sanse da propustim jedno vece...Bilo je savrseno...Ovog puta sam dosla do polivanja pivom,ne znam samo sta ce biti veceras,ako uzmem u obzir to da sam luda za Sunshine...Jel zna neko kad pocinje?
A sto se predloga tice mene izvinite,nikad nisam bila preterano mastovita za te stvari(posteno priznajem :( )
Pozdrav svima...pa ako se ne vidimo veceras..Nedelja u 1,jel tako?

Zak
23.08.2003., 16:41
Nedelja 13:00 ispred kosute,ko je upuca bice banovan,nadam se samo da nam cipovi nece prokuvati... 8)

Betty
23.08.2003., 22:34
E. pa lewpp sto smo se skupili....
Vidimo sse sutra u 13 časova. Košutu ću ja da branim!

Zak
23.08.2003., 22:57
Riknuo sam danas... 8)

Zak
24.08.2003., 11:13
U kevu ti je...,sto volim dan kada mi pocne sa pesmom Road to hell... 8)

devojka_bgd
24.08.2003., 14:01
Joj!
Nisam dosla...
Nadam se da me necete izbaciti iz kluba :oops: :oops: :oops:
Samo sam preterala sinoc sa zezanjem...
Pisite kako je bilo...
Idem sad,da nastavim da spavam...mozda se nekad i dovedem u normalu...
Sinoc je bio Sunshine..a oni su mi omiljeni...nadam se da cete razumeti...
:? :? :? :? :? :?

cpku
25.08.2003., 00:34
Totalan malter :( ...Ortak mi se zeni 31 (a ja sam kum) i danas smo selili neke njegove stvari, a usput sam jutros morao da odem do auto pijace posto ocu da prodam auto i sve u svemu :roll: ispadoh najgori (vadim me bgd_girl :D ).
Pa dobro ljudi, gde je bre izvestaj?
Ili ste jos uvek na rostilju :!: 8) :shock: :lol:

Zak
25.08.2003., 11:57
Vas dvoje propustistemnogo sa nedolazkom,moracu da vam podelim ukore sa smanjenom ocenom iz vladanja... :) 8)

cpku
25.08.2003., 12:31
Vas dvoje propustistemnogo sa nedolazkom,moracu da vam podelim ukore sa smanjenom ocenom iz vladanja... :) 8)

:( :( :(

devojka_bgd
25.08.2003., 17:45
Neeeeemoj....
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

opusten
26.08.2003., 01:04
Totalan malter :( ...Ortak mi se zeni 31 (a ja sam kum) i danas smo selili neke njegove stvari, a usput sam jutros morao da odem do auto pijace posto ocu da prodam auto i sve u svemu :roll: ispadoh najgori (vadim me bgd_girl :D ).

Cpku...bolje da si reko da moras tetki da odnes lek :)

cpku
26.08.2003., 09:56

Cpku...bolje da si reko da moras tetki da odnes lek :)

Nije da nisi u pravu...
A provali kad sam sad u ovu nedelju (31.8) kum na svdbi :shock: :lol:

opusten
26.08.2003., 14:28
Cpku,prosle nedelje festival piva,sledece kum si na svadbi,ala ti lepo zivis.Uzivaj kad mozes. :)

Zak
26.08.2003., 16:14
Ipak ce da dobije ukor razrednog staresine... :)

devojka_bgd
26.08.2003., 19:36
Ej,ljudi kad cemo ponovo nesto da smislimo...Mislim neko vidjanje..Ili se o tome vec prica a ja ne znam...
Znam da je neko pomenuo iduci vikend???Ili???
:roll: :roll: :roll:

cpku
27.08.2003., 01:48
Cpku,prosle nedelje festival piva,sledece kum si na svadbi,ala ti lepo zivis.Uzivaj kad mozes. :)

pa naravno, opusten0 :D

Zak
27.08.2003., 16:18

--------------------------------------------------
Samo ne,oj da se previse opustis... :)
Sta se dogadja Crpko nema te?

cpku
28.08.2003., 00:57

--------------------------------------------------
Samo ne,oj da se previse opustis... :)
Sta se dogadja Crpko nema te?

Trosim tone sati na ovaj internet... Jel neko probao taj Verat-ov flatrate?
Ili, da li neko ima ideju kako da visim na forumu, a da me to ne kosta bogatstvo?

devojka_bgd
28.08.2003., 09:46
Evo ja ovih dana kod kuce isprobavam Verat...Javicu ti jel' vredi,za sad je sve ok... :wink:

cpku
28.08.2003., 17:51
Evo ja ovih dana kod kuce isprobavam Verat...Javicu ti jel' vredi,za sad je sve ok... :wink:

Koliko ti vremena treba da se ulogujes recimo oko 23h uvece?

Lens
29.08.2003., 16:03
...na sezamu u bilo koje doba iz prve... :wink:

cpku
29.08.2003., 16:28
...na sezamu u bilo koje doba iz prve... :wink:

ako su jos uvek zadrzali onu foru sa preplatama, ne hvala. :?

devojka_bgd
29.08.2003., 17:02

Koliko ti vremena treba da se ulogujes recimo oko 23h uvece?
Za sad uspevam odmah...Sve je ok... 8)
Mada ko zna,ako bude bila navala.... :roll:
Ali to ti je uvek rizik,a za sad su ekstra povoljni... :wink:

Zak
30.08.2003., 13:37
Za sada Verat je opusten,ako moze jos da se uplati kod njih to treba iskoristiti najpovoljniji flat rezim je kod njih a i konekcije su im dobre...

Dora
30.08.2003., 14:45
:? :)

Zak
30.08.2003., 20:07
Dobrodosla Dora u nama si nam dragi klub.
Ja sam u frci u narednih sedam dana ali Crpko mogao bi da organizujes sastanak krajem nedelje za sve clanove kluba,neko mesto nista posebno,dobar ambijent a povrh svega najvaznije je da bude jeftino pivo.
S obzirom da si se dokazao kao odlican organizator a i lokator verujem da ces ovu duznost obaviti u skladu sa statutom i programom kluba.
Pozdrav 8)

cpku
30.08.2003., 21:25
Pa sad, nije bas iduce nedelje, ali predlazem za 13.9. (subota) kolektivnu posetu KST-u. Nije da sam ja nesto odusevljen tim mestom, ali tog dana sviraju Night Shift. Ko je slusao zna o cemu se radi, a ko nije trebalo bi obavezno. Tehnicki najbolje usviran bend u bg-u...
A za kraj sledece nedelje predlazem posetu Adi sa Makiske strane u vecernjim/nocnim satima i kupanje (ako vremenske prilike dozvole). Pivo ce naravno biti po povoljnoj ceni posto cemo ga sami doneti... :twisted:

JApaTI
31.08.2003., 00:03
Ziveo :!:
A sutra / danas nema nista :?: :shock: Odmah 10% od nepostojece plate :evil:
Nisam u toku :) Izvinjavam se zbog trodnevnog odsustva (imam opravdanje) :wink:

Zak
31.08.2003., 17:31
Ok TIpaJA opravdano...
Crpko ovo je popis clanova kluba iskoristices ga kada dodje vreme:
Devojke:
Novosadjanka,Betty,Uranka,Sanja,Devojka_bgd,Skvo,K oko,Lisicica,Paralela,Dora
Tipovi:
Cpku,Greg011,Petao,Opusten,Guardian,Joe,Lens,TIpaJ A,Moja malenkost

Dora
01.09.2003., 10:54
Pa Crpku,kako je bilo na svadbi?

devojka_bgd
01.09.2003., 10:57
Nije fer da se vi tu preterano zezate bez mene...A ja idem na more u petak...pa cu tesko moci da ucestvujem...

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nadam se da cete se dogovoriti,jer ako bude ko prosli put...
Salim se...lep provod vam zelim u svakom slucaju,pa cu vas kad se vratim obavezno isprepadati da se vidimo....
:?

cpku
01.09.2003., 12:10
Pa Crpku,kako je bilo na svadbi?

:wink:
uh... jos me glava boli...
svadba 100% uspela, a mladenci srecni i zadovoljni :D
... nemam snage da dalje kuckam 8)

blondi
01.09.2003., 12:15
elem ja sam plavuša i nisam odavde ali mi pomalo smeta i baš bode u oči pa bih zamolila "cpku" da prevede...

jesi li cpku ili srki :roll: mnogo strašno zvuči ovaj cpku pogotovo u nekom padežu 8)

cpku
02.09.2003., 02:23
elem ja sam plavuša i nisam odavde ali mi pomalo smeta i baš bode u oči pa bih zamolila "cpku" da prevede...

jesi li cpku ili srki :roll: mnogo strašno zvuči ovaj cpku pogotovo u nekom padežu 8)

Srki, naravno, ali kad god bih pokusao negde da se prijavim sa tim nickom odgovor je bio da ga je neko vec zauzeo, normalno...
Isto kao i srcky, srle, srdjan itd.
I onda solomonsko resenje, pisi ћирилицом da te ceo svet ne razume :D
...i to je legenda o nastaku ovog polomih-sav-jezik-i-mozak nicka :wink:

Pozdrav
cpku

8)

-p.s. ocete da stavim neku fotku sa svadbe u profil?

Zak
02.09.2003., 04:23
Ocemo li se uplasiti od prizora? :)

Dora
02.09.2003., 10:36
Pa gde su te slike #kume#

devojka_bgd
02.09.2003., 10:41
Ne,to je bila fora,prvo nam baci mamac....kao jel hocete slike....a onda zbrise...
:lol: :lol: :lol:
Ajde cpku SLIKE! :wink:

sanja
02.09.2003., 11:14
necete se uplasiti od prizora, srdjan je sjajan momak.

devojka_bgd
02.09.2003., 12:39
Da, u pravu si...sreli smo se...ali odelo,kravata...mislim, bio je kum...to mora da bude zanimljivo... :wink:

Betty
02.09.2003., 20:08
ajde nešto ranije da organizujemo, ja ne verujem da ću biti u gradu sledeći vikend, trebalo bi da idem negd ena odmor...

cpku
03.09.2003., 01:03
Da, u pravu si...sreli smo se...ali odelo,kravata...mislim, bio je kum...to mora da bude zanimljivo... :wink:

Slicica je aploudovana :D , ali bas nisam hteo da stavim neku sa pocetka zurke (kravate, odelca...), vec onu s kraja kad smo svi bili razguz, sto od skakanja, sto od vrucine, sto od alkohola 8)

-p.s. s desna na levo: kuma, mlada, mladozenja, kum (cpku) :lol:

cpku
03.09.2003., 01:04
ajde nešto ranije da organizujemo, ja ne verujem da ću biti u gradu sledeći vikend, trebalo bi da idem negd ena odmor...

Pa ajde neki konkretan predlog... s obzirom kakvo je vreme nocas, menije mozak stao :roll:

Zak
03.09.2003., 13:09
Kuma je odlicna.
Ljudi dajte predloge. 8)

devojka_bgd
03.09.2003., 13:17
Ej cpku super ti je fotka,vidi se da je bilo veselo... :wink:
Ja cu se ubiti :cry: :cry: Ko jos ide na more po ovakvom vremenu,bas sam maler...Ako ovako nastavi i ja cu vam se pridruziti ma gde isli,ako ne odem :cry: :cry: :cry:
Jel zna neko slucajno kakvo ce vreme biti,u narednih dve nedelje u CG,slucajno...Ne mogu da nadjem na netu,nigde....

:(

opusten
03.09.2003., 18:12
O.K.
Za sledece okupljanje ja dajem gajbu,zakusku i pice,ali pod iskljucivim uslovom da cpku dovede kumu.

P.S.jel moze nako da mi kaze sta je to Verat,de se to kupuje i jel normalno funkcionise.

Zak
03.09.2003., 18:34
Pa nisi ni ti mutav... 8)

joe
03.09.2003., 20:21
*ebote, pa ja sam CLAN :!: :roll:
hm, Verat ... o, da. to je dobro koristiti. samo veza nije bash i neka. zna da pucka. od Z.stanice krenesh Balkanskom pa skrenesh prva desno i onda sa leve strane naletish na predstavnishtvo.
nego, jel` ce da bude ono
- clanska karta viri dva prsta ... :lol:
pozdrav

cpku
03.09.2003., 23:14
O.K.
Za sledece okupljanje ja dajem gajbu,zakusku i pice,ali pod iskljucivim uslovom da cpku dovede kumu.

P.S.jel moze nako da mi kaze sta je to Verat,de se to kupuje i jel normalno funkcionise.

za kumu cemo da vidimo :D (samo da znas da je mnogo JAK lik)...

-p.s. verat je nesto sto se nalazi na www.verat.net
-p.p.s. tu imas i spisak prodajnih mesta... ako si na digitalnoj centrali veza ti nece pucati i generalno super radi. Sa starih centrala su iskustva tako tako (izgleda), ali je cena u svakom slucaju ok...

opusten
03.09.2003., 23:43
Pa nisi ni ti mutav... 8)

Pa ni ovo nije klub mutavih :wink:

Cpku, hvala na informacija

Taki
04.09.2003., 00:58
:D I ja sam tu, hocu da se druzim

Zak
04.09.2003., 05:02
-----------------------------------------------------
Dobro nam dosao mladi bludnice...8)

opusten
04.09.2003., 07:08

:D :D :D Izvinjavam se u precednikovo ime.

Dobro dosla mlada DAMO.

Dora
04.09.2003., 09:28
Ima li nekog budnog ovde?

g-rock
04.09.2003., 09:44
blud i razvrat su uvek oko nas...samo zavisi ko se javi na forumu

Dora
04.09.2003., 10:45
Pa ... dobro jutro
:lol:

devojka_bgd
04.09.2003., 10:57
Cao...Evo ima jos nas budnih,radni narod...Sta se radi? :?

g-rock
04.09.2003., 11:06
pa ljudi kako je na poslovima... jel se radi ili se qlira?
prva nedelja septembra je po pravilu uvek dramaticna

devojka_bgd
04.09.2003., 11:53
pa ljudi kako je na poslovima... jel se radi ili se qlira?
prva nedelja septembra je po pravilu uvek dramaticna
Da,specijalno...ja ludim...sve puca po savovima,zato sutra idem na odmor...klasicno izvlacenje...hehe 8)

g-rock
04.09.2003., 12:16
neces valjda i na forumu da odes na GO

devojka_bgd
04.09.2003., 12:37
neces valjda i na forumu da odes na GO
Pa ako uzmemo u obzir to da idem na Adu Bojanu,a da je tamo relativno divljina,sve mi se cini da necu videti racunar bar 10 dana... :? kao odmor od civilizacije :? bice cudno,to je sigurno :shock:
Nikad ne znamo na sta smo se 'navukli' dok totalno ne promenimo 'klimu'... :?

g-rock
04.09.2003., 13:04
pa onda ostani jaka...

Zak
04.09.2003., 16:17

:D :D :D Izvinjavam se u precednikovo ime.

Dobro dosla mlada DAMO.
---------------------------------------------------
Pardon dobro nam dosla mlada bludnice... :)

Zak
04.09.2003., 16:18
Lepo se provedi.

Incognito
04.09.2003., 16:19
Pa znash kako to ide... ili se covek sam provede, ili ga sprovedu :twisted:

devojka_bgd
04.09.2003., 16:26
Lepo se provedi.
Hvala...hocu sigurno...
8)

opusten
04.09.2003., 17:38
Cpku,pa de si ti

Jesi dobio moju pp "industrijski dizajn"

Zak
04.09.2003., 20:39
Pa znash kako to ide... ili se covek sam provede, ili ga sprovedu :twisted:
Za neverovati da li nam se Inco to uclanio... 8) ?

Betty
04.09.2003., 20:41
Žak, oćemo nešto ovog vikenda?
Ja, nažalost, radim u nedelju, ali samo do 21h, posle sam free....whatabout subota?

Betty
04.09.2003., 20:41
A, i da proslavimo Incov povratak...da ga malo ugojimo!

g-rock
04.09.2003., 20:52
ajde nesto gde mogu svi da dodju, dosta hasa

Betty
04.09.2003., 20:55
Ajde, npr...mmmm, nemam pojma. Ja volim Plato. Vi se iyjasnite, ne bih baš u travuljinu u prirodu...

g-rock
04.09.2003., 21:05
ajde da napravimo zurku na gajbi, ali ja sam u michigan city-ju

Betty
04.09.2003., 21:07
Molim?

g-rock
04.09.2003., 21:13
mislim svi zajedno na gajbu i super muzika. toga ima bas malo u zadnje vreme
samo ko zivi na nekom mestu dokle nam nece trebati kompas i karta.

Betty
04.09.2003., 21:17
mmm...imam blage dileme oko toga. Prvo mi kaži šta je za tebe dobr a muzika, p ada vidm da l ću da dođem...Vrlo sam osetljiva na sve što B92 nikad ne bi pustili...

g-rock
04.09.2003., 21:19
b92 sada ili pre?
nego polako mi se cini kako pocinjem da manijacim za tobom iz foruma u forum.palim
:oops:
poz.

Incognito
04.09.2003., 21:22
I meni odgovara subota uvece... vec teze sto se nedelje tice... a cele sledece nedelje necu imati ni 5 minuta...

Jedino mi ne odgovara da me tovite k'o svinjce :lol:

Poz.

Betty
04.09.2003., 21:23
Da, i meni se čini da smo nas dvoje na istim topcima....Pali! Ovo je moj pesak!
:lol:

Zak
04.09.2003., 23:47
Samo bez svadje u nasem klubu,ili jos bolje bicu buki u vasem sukobu... :)

g-rock
05.09.2003., 10:21
ljudi ako nemate bolje ideje:betty vs G u underground fight-u, pa da vidimo ko je veci covek

Dora
05.09.2003., 11:12
:) :D :)

devojka_bgd
05.09.2003., 14:26
Ej Ljudi,ja da se odjavim...Odoh ja u CG pa se vidimo za dve nedelje!Pozdrav svima! :lol: :wink: :lol:

Betty
05.09.2003., 17:18
ljudi ako nemate bolje ideje:betty vs G u underground fight-u, pa da vidimo ko je veci covek

Ma, ja se samo šalim i govorim citate iz crtaća (stavila sam smajlija, ne?)

g-rock
05.09.2003., 17:26
pazi nisam mislio ni ja da se koljemo za vikend, pa ima i drugih nacina da se provedemo :lol:

Betty
05.09.2003., 17:59
Jane znam št aću za vikend, znam sam o da mi j enedelj azauzeta....

g-rock
05.09.2003., 18:01
ja cu na sound ako vreme bude ok. ima dosta ql faca.
ali kako cu sutra na posao...ko jos radi sutra :(

Incognito
05.09.2003., 18:22
Ja radim svakog dana... sutra imam bash onako MNOGO poslova... Ali cu navece mozda imati malo free time-a...

Zak
05.09.2003., 22:24
Wanted dead or live-if is possible a live... 8)

Zak
05.09.2003., 22:26
Bez zajebavanja,gde je Crpko?
I ko je obecao gajbu za bahanalicni randevu naseg kluba? 8)

Betty
05.09.2003., 22:29
Nemam pojam gde je srki, ali gajbu je obećao Grok.
Nažalost, u mančesteru ili tako negde....

Incognito
05.09.2003., 22:33
heh... Srpska organizacija... sta da se dalje prica :lol: :lol: :lol:

cpku
05.09.2003., 23:05
Nemam pojam gde je srki, ali gajbu je obećao Grok.
Nažalost, u mančesteru ili tako negde....

Evo ga cpku, a posto su za iducu nedelju najavili lepo vreme, a najbliza gajba je u micigenu (izuzev ako se opusteni ne predomisli :twisted: ) ja sam i dalje za Adu u nocnim satima kad nema ljudi. Sreco, mojne da se brines, ada je sredjena i nema buba :D ... bar ne velikih :twisted:

Zak
05.09.2003., 23:13
Crpko srami se zbog insinuacija,majku mu staru pa ti si zamenik glavnopredsedavajuceg.Ako ti krenes sa takvim stavom znas li u sta ce se to okupljanje pretvoriti...
By the way dobio si povisicu... :twisted:

Incognito
05.09.2003., 23:17
he he... ma ako cemo prirodu, da prosetamo do avale... a kad vec idemo na avalu, moze i do zlatibora... a... BUMP... Prolupao sam 100% :lol:

Zak
06.09.2003., 02:31
Bravo care,uspeo si da razbucas sto jos nijedna nije...

Incognito
06.09.2003., 06:28
:roll: :?:

joe
06.09.2003., 07:31
kakav radostan dan. pa josh subota! pa josh sunce sija! pa josh niko nema da gnjavi. pa gde cesh vishe ...
pozdrav svima nezinteresovanima (osobito legalnim clanovima) :D
i uzivajte,
a to valjda ni ne treba da se posebno napominje!
prijatno ljudi!

g-rock
06.09.2003., 09:14
puko je dogovor... pa neko mora da vodi racuna o svemu
ajde da nadjemo nekoga ko ce da bude dezuran za sakupljanja :idea:

Incognito
06.09.2003., 12:01
Da zalepimo sanji tu titulu... kad moze da provodadzise, moze i da organizuje :roll: :D

g-rock
06.09.2003., 12:19
ajde da glasamo, ko je za neka dige....moze i ruku

Incognito
06.09.2003., 12:36
rano je da dignem... al' evo ruke! :lol: :twisted:

Nadya
06.09.2003., 13:47
Evo ja sam ustala... u nedostatku boljeg dizanja :roll:

Zak
06.09.2003., 14:17
Ne daj ocajavati,znas kako kazu,posle kise dodje Sunce.

Incognito
06.09.2003., 14:41
... ili sneg i grad :roll:

sanja
06.09.2003., 15:17
hvala, hvala...
prvo sam odustala a sada prihvatam, ako ce d ami pomogne neko od muskih. deal? znaci, odgovoran, ozbiljan, moze moderator... muska ruka i zenska pamet... svi da uzivamo.

sanja
06.09.2003., 20:57
ocete vi da napravite kvorum i dogovorite se, pa da se latimo posla organizacije???

Incognito
06.09.2003., 21:04
he he... ok sto se mene tice... evo, ja sam non-stop ovde (dok radim za amere)... Imam podosta vremena sledeceg vikenda, pa mozemo tu da se organizujemo... a i najavljuju lepse vreme sledece nedelje :wink:

Poz.

JApaTI
06.09.2003., 21:44
Tu sam i ja - od subote uvece do ponedeljka ujutro :wink:
Ipak je bolje nedelja - dan i bilo koje vece 8)

Zak
07.09.2003., 15:44
Situacija postaje alarmantna...

JApaTI
07.09.2003., 15:50
Situacija postaje alarmantna...

Pa tebe cekamo danima, hehe :D

JApaTI
07.09.2003., 15:57
Al sam lupio malopre, ni sam ne znam sta sam hteo da kazem :oops:

Otvoren je topic na svastari za subotu, al malopre citam krstaricinu prognozu vremena - ne cini mi se bas povoljna, bice valjda ok.

Hteo sam danas onako spontano da se vidimo kad ono nema nikoga da se javi :shock:

Incognito
07.09.2003., 18:06
Otvoren je topic na svastari za subotu, al malopre citam krstaricinu prognozu vremena - ne cini mi se bas povoljna, bice valjda ok.

Ha ha... ma krstaricinoj vremenskoj prognozi verujem koliko i horoskopu... Znam pre par meseci, bese nekoliko dana posle sredina meseca, vrucina da se umre, a na krstarici pise 'Od sredine meseca osetno zahladjenje, sa visokim procentom padavina za ovo doba godine...' ... A to tek sad doslo :)

A drugo, jeste primetili mudru, feministicku, misao zaze gabor na glavnoj strani:

Nije nikakav greh svađati se s muškarcima. Oni nikad nisu u pravu.

bruka :!:

g-rock
07.09.2003., 21:31
Za Sta Gabor???

g-rock
07.09.2003., 21:33
hej, pa i ja bi pomogao sanji 8)

cpku
09.09.2003., 00:01
pa sta je sa ovom temom? Potonula ko federacija Srbija, crna i gora :twisted:

JApaTI
09.09.2003., 01:08
Jedna poruka dnevno, hmmm, evo i ja da prilozim :?
Mislim da je ovo zatisje pred buru :wink:

Zak
09.09.2003., 02:06
Spremite se,bice svasta... 8)

g-rock
09.09.2003., 09:42
a, ako bude lose vreme???
treba nam backup plan. mada mislim da smo se dogovorili da sanja sve odradi :roll:

Dora
09.09.2003., 17:05
Jel ovo vazi za sve nezainteresovane?
:lol: :oops:

JApaTI
09.09.2003., 21:55

Naravno, samo NE treba da budes zainteresovana i uzivaj :wink:

Nadya
10.09.2003., 00:27

Naravno, samo NE treba da budes zainteresovana i uzivaj :wink:

Ocu i ja! :D

JApaTI
10.09.2003., 00:36
Ocu i ja! :D
Mmmmmoze :D

Nadya
10.09.2003., 00:40
mmmmmmmjedva cekam :lol: :wink: 8)

Zak
13.09.2003., 02:54
mmmmmmmjedva cekam :lol: :wink: 8)
------------------------------------------------------
Dobro dosla...8):)

Zak
13.09.2003., 02:55
Vratio sam se,necastivi spremite se...
Crpko gde si?
Falis u organizaciji...

g-rock
13.09.2003., 21:09
de si Zak!!! kako te nije bilo zamro topic :(

sanja
15.09.2003., 09:30
i sada su svi srecni and veseli

cpku
15.09.2003., 23:46
Vratio sam se,necastivi spremite se...
Crpko gde si?
Falis u organizaciji...

Ma ima 26 topica sa temom okupljanja... kasno sam snimio situaciju... Molim da me se sledeci put obavesti privtnom porukom bar dan ranije
:(

skvo
16.09.2003., 23:10
Pozdrav svima.Nedostajali ste mi...

JApaTI
17.09.2003., 01:51
I ti si nama...
Btw U NEDELJU ROSTILJ part II

Zak
17.09.2003., 03:06
Koju bre nedelju? :?:

JApaTI
17.09.2003., 03:23
Koju bre nedelju? :?:

Za 4 (cetiri) dana, bre :!:
Zato je otvoren topic URGENT :wink:

Incognito
17.09.2003., 07:52
Tacno... ako ne iskoristimo lepo vreme u nedelju, cekacemo do proleca za sledeci rostilj...

Zato, Zak, vezbaj oslobadjanje, pa utekni u nedelju rano, i dodji da te nahranimo... jer znamo da te ta tvoja drzi na hlebu i vodi :wink: :lol: :lol: :lol:

Zak
18.09.2003., 05:10
A pa batice presli smo na juhice...
Nego,nesto nisam siguran za nedelju.Al potrudicu se da nadjem kljuc od katanca. :twisted:

sanja
20.09.2003., 21:06
A pa batice presli smo na juhice...
Nego,nesto nisam siguran za nedelju.Al potrudicu se da nadjem kljuc od katanca. :twisted:

prijatelju, izgleda nema kljuca za taj tvoj katanac. ende.

Zak
22.09.2003., 11:40
Crpko sta bi sa izvestajem za nas klub? :?:

devojka_bgd
22.09.2003., 13:46
Znaci,katastrofa....zakasnila sam i na ovaj rostilj...
Znaci, pozdrav svima...ja se vratila sa mora... :wink:
Jel' ste se lepo proveli?

Incognito
22.09.2003., 14:16
Znaci,katastrofa....zakasnila sam i na ovaj rostilj...

Idi na Svastaru, tamo imas Rostilj II Report, i imas ponesto o istom na 'moje muke nikom ponikose...' ;)

Poz.

JApaTI
22.09.2003., 22:56
[quote=devojka_bgd]Znaci,katastrofa....zakasnila sam i na ovaj rostilj...
Kao sto ti rekoh - javi mi se... da se ne ponavljam... See ya

Idi na Svastaru, tamo imas Rostilj II Report, i imas ponesto o istom na 'moje muke nikom ponikose...' ;)

Poz.
A jel? Nisam u toku...

JApaTI
22.09.2003., 23:10
Crpko sta bi sa izvestajem za nas klub? :?:

Chek chek, a ostale ne poznajes? :shock:

Gde je izvinjenje clanovima... bla bla... zbog lichnih razloga... bla, moje svadbe, bla... na koju iz, bla, objektivnih, bla, razloga, nisam mogao da vas, bla, pozovem... blaaaaaaaaaaaaaa... :arrow: a onda je doshlo do prekida disanja :(

Na sledeci rostilj slobodno ponesi svoje mazo rekvizite, a mi cemo sado - nekako cemo se snaci - kupicemo ako treba, za tu spec. priliku :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

See ya

Zak
23.09.2003., 00:04
1.Nije moja svadba bila,da je bila moja sam cin bi se odigrao tajno i u nekoj katakombi a koju niko ne zna,pa ni Hitler.
2.Moje izvinjenje clanovima zbog nedolaska predsedavajuceg-Izvinjavam se ponizno svima.
3.TiPaJa ne znam da li ces ovo shvatiti al ja nijesam mazo a za sado ne garantujem :twisted:

JApaTI
23.09.2003., 00:35
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ajd' JA TI pa oprastam, a za ostale ne znam :twisted: :evil: Ne znam sta mi bi :shock:

Javi se - mislim kad budes u mogucnosti :)

Zak
23.09.2003., 14:13
JAvljam se na duznost,ali mislim da cu u skorije vreme otici negde daleko.

Zak
24.09.2003., 01:12
Jes da sam obuzet u zadnje vreme ali sta je sa ostalim clanovima? :?:

taja
24.09.2003., 02:26
i oni su obuzeti

devojka_bgd
24.09.2003., 13:23
i oni su obuzeti
Cime...cime su obuzeti...ja stvarno nisam u toku...ali ovde stvarno nikog nema...vrlo cesto,skoro stalno... :roll: :? :roll:

Zak
24.09.2003., 21:29
Tajo,Tajo nijesi se hvalila. :)

taja
25.09.2003., 13:47
[quote="Zak"]Tajo,Tajo nijesi se hvalila. :)

Pa.... nisi ni ti.... :wink:

Zak
25.09.2003., 14:40
Hvalospeve ostavljam onima kojima su potrebni. :wink:

taja
25.09.2003., 14:47
hehehe, sta ce kome hvalospevi, uzivaj bar koliko i ja...

paralela
26.09.2003., 02:13
i oni su obuzeti
Cime...cime su obuzeti...ja stvarno nisam u toku...ali ovde stvarno nikog nema...vrlo cesto,skoro stalno... :roll: :? :roll:

Pa, deo studentske populacije, uglavnom jurenjem uslova, ispiti, potpisi i slicne * :roll:
A moj opsti utisak da su se ljudi poprilicno posparivali, pozaljubljivali, pa su sad obuzeti nekim "realnijim" stvarima...

Zak
28.09.2003., 17:24
i oni su obuzeti

Pa, deo studentske populacije, uglavnom jurenjem uslova, ispiti, potpisi i slicne * :roll:
A moj opsti utisak da su se ljudi poprilicno posparivali, pozaljubljivali, pa su sad obuzeti nekim "realnijim" stvarima...
================================================== ==
Pa nismo bas sa tim bili obuzeti.
Ali od toga smo se zato oduzeli. :P

taja
29.09.2003., 20:52
:D :D :D

taja
03.10.2003., 14:34
obuzetost i dalje vlada....

Zak
04.10.2003., 01:15
Kamo srece,ali imam osecaj da ce se nesto vec desiti po tom pitanju. :twisted:

taja
04.10.2003., 11:14
Uvek se desi 8)

Zak
04.10.2003., 17:00
O da... :arrow:

taja
04.10.2003., 18:13
eto vidis :P

Zak
04.10.2003., 21:18
Ki obicno u pravu si. :arrow: :oops: :arrow: 8) :arrow: :P

taja
04.10.2003., 21:42
pa da :lol:

Japi
05.10.2003., 13:20
Osta' knjiga na dva slova...
(il' kako vec bese)

Japi
05.10.2003., 13:22
AAAlllloooo breee :!:
Nisu valjda svi postali zainteresovani :?: :shock:

Incognito
05.10.2003., 13:43
Zavisi u sta... ja sam zainteresovan... za neke stvari ;) ... za neke druge, nisam... zato je ovo pitanje vrlo generalizovano :lol:

Japi
05.10.2003., 14:24
A jesi ti clan (viri li clanska dva prsta?) ili se foliras???
Ovaj Klub je nastao zbog tema tipa 'Zelim da upoznam blah, blah (normalnu-og)... Svi zainteresovani mogu da se jave...'

Incognito
05.10.2003., 14:30
Ma to su pacenicke teme/forumi, koje posetim samo da se nasmejem onim ocajnicima... ;)

Japi
05.10.2003., 15:38
To ti zborim...

Zak
05.10.2003., 18:30
Ovaj klub je zbog pacenickih fora i nastao,zato se zove klub za sve nezainteresirane.
I ako imamo vise interesovanja no ostali na forumu. :twisted:

sanja
05.10.2003., 18:37
izvinite, ja u prolazu...jel prosao autobus za zagubicu?

puslica
05.10.2003., 19:02
Zasto samo oni pare bi namlatili i na drugim bolesnicima? :D

Japi
05.10.2003., 19:07
Ovaj klub je zbog pacenickih fora i nastao,zato se zove klub za sve nezainteresirane.
I ako imamo vise interesovanja no ostali na forumu. :twisted:

Aj' ne s*ri. :lol:
Sto si ti pametan. Jel to tako oduvek? :lol:
Mi upravo to rekosmo, al' nismo bili svesni :wink:

Sanja, zakasnila si, otis'o je, al' evo ga - ide sledeci --- trci Sanja trci! :!:
Kiss, kako postoperativni tok :?:

See ya

Japi
05.10.2003., 19:10
Zasto samo oni pare bi namlatili i na drugim bolesnicima? :D

Ciao Puslice :!:
Pusti filozofiju, uzivaj i ignorisi pacenike :wink: