Vidi punu verziju : Ovo je KV i tu je ceo svet!!!
bebidoll
23.05.2004., 06:15
...ovde ima svega, leta, zime, sunce, snega....lepe cure, mladi momci...malo sexa malo pica, pantalona i minica...hehe
sta je bre sa vama kraljevcanima?? sta ste se stisli? nema vas nesto?!! ajde, pricajte sta se radi po omladinskoj, sta se desava po statusu, mirage, radomiru...gde se sad najv izlazi...
ko je naj par u gimnaziji? e sad se setih, sta je sa onom malom, plavom 'lelom' iz III god....mala je stvarno sou!
sta je sa marinom obradovic??
a sa momcima iz vojnog naselja?? hahah auuu
...jer takvo je kv, to je centar sveta, oko njega okrece se CELA planeta...
pz
Serijski_Ubica
27.05.2004., 22:19
Al je tebi doooobrooooooooooo!! :!: :!: :!: :!: :D :D :D :? :? :lol: :lol: :lol:
bebidoll
27.05.2004., 22:21
ti bas nemas nikakav odg?? haha
Serijski_Ubica
27.05.2004., 22:28
eh, znash, sad sam se vratio sa proslave kraja skole, pa sam malo "mortus"! Ako se sutra budem seti oda se vratim ovde, mozda budem smoislio i neki bolji odgovor!
do tad, hik !
:P
bebidoll
27.05.2004., 22:44
hahahahaha e jesi genijalan!!!! sta si zavrsio?? gmn, eko....??
Serijski_Ubica
27.05.2004., 22:52
Ma kamo srece da je neka od tih school, nego sam pri kraju u novoj tehnickoj, u komsiluku...
Ali po svemu sudeci, ostascu ja josh nekih 20 dana u skolskom fazonu, posto cu verovatno da polazem bar 1 predmett! Maler. Al' vazno je da je glavni deo pri kraju (zadnji dan je u utorak, pa ako si u kv-u svrati, bice na terenima izmedjdu ovih schoola svachega:: Trubachi, pice(pivo, votka, skivi, apsent) i naravno, odlichan provod i naravno mnoooogoooo dobrog raspolozenja) !!! :D
bebidoll
27.05.2004., 23:22
eh, znash, sad sam se vratio sa proslave kraja skole, pa sam malo "mortus"! Ako se sutra budem seti oda se vratim ovde, mozda budem smoislio i neki bolji odgovor!
do tad, hik !
:P
haha jesi genijalan! sta si zavrsio? gmn, med, eko??
bebidoll
27.05.2004., 23:24
Ma kamo srece da je neka od tih school, nego sam pri kraju u novoj tehnickoj, u komsiluku...
Ali po svemu sudeci, ostascu ja josh nekih 20 dana u skolskom fazonu, posto cu verovatno da polazem bar 1 predmett! Maler. Al' vazno je da je glavni deo pri kraju (zadnji dan je u utorak, pa ako si u kv-u svrati, bice na terenima izmedjdu ovih schoola svachega:: Trubachi, pice(pivo, votka, skivi, apsent) i naravno, odlichan provod i naravno mnoooogoooo dobrog raspolozenja) !!! :D
e pocinje nesto da me za*bava ovaj forum...odgovorim na prk a ono nista, pa onda opet i onda ima 2 iste :? :shock:
joj strava!!!! eeeeh kamo srece da sam u komsiluku!!! bicu za nekih 20-ak dana...
Serijski_Ubica
27.05.2004., 23:28
Taman da dodjesh kad pola skole bude zavrshilo popravni ispit :)
Ti si isla u gimnaziju? Koja generacja?
bebidoll
28.05.2004., 00:36
ne nisam, ali znam dosta ljudi iz kv...slaba sam sa imenima :lol:
'86
bebidoll
22.10.2004., 16:52
wow, pa ja sam totalno zaboravila na ovu temu...i kako je bilo na ispitu? sta si polagao?
smo mi je lep milutin, zar ne?? :wink: heh
http://www.kraljevo.co.yu/images/trg/noc.jpg
Serijski_Ubica
26.10.2004., 00:12
wow, pa ja sam totalno zaboravila na ovu temu...i kako je bilo na ispitu? sta si polagao?
Neverovatno, ali nisam nishta. Mislio sam da cu da polazem El. mashine, pa sam se zestoko prepirao (svadjao) sa profanom Meklaudom. I onda je on sam poklonio ocene skoro svima koji su imali ocenu 1,2 ili 1,4 !!! (valjda da me ne bi trpeo i preko leta)......
Tako sam se izvukao, i postao "ponosni" vlasnik :
1)diplome Elektro-Saobracajne Tehnichke Shkole
2)zvanja elektrotehnichara automatike
bash lepo, a?
Serijski_Ubica
26.10.2004., 00:22
Samo da se nadovezem na svoj zadnji post::::
P.S. I tako, BIO sam vlasnik diplome, sve dok me jedna drugarica iz odeljenja nije zamolila da joj pozajmim moju diplomu (2 puta nije proshla na popravnim kod McLaud-a) na par sati, da bi je falsifikovala. I ja, kad ne znam da kazem NE, dam joj moju diplomu, i vishe ne vidim ni nje ni diplome......
maler, ali nema veze. Ionako mi nije ni trebala :)
P.P.S. Valjda moze da se izvadi nova diloma u skoli ???
bebidoll
26.10.2004., 16:07
Samo da se nadovezem na svoj zadnji post::::
P.S. I tako, BIO sam vlasnik diplome, sve dok me jedna drugarica iz odeljenja nije zamolila da joj pozajmim moju diplomu (2 puta nije proshla na popravnim kod McLaud-a) na par sati, da bi je falsifikovala. I ja, kad ne znam da kazem NE, dam joj moju diplomu, i vishe ne vidim ni nje ni diplome......
maler, ali nema veze. Ionako mi nije ni trebala :)
P.P.S. Valjda moze da se izvadi nova diloma u skoli ???
hahaha, pa gde joj dade diplomu?? mada i ja bih dala mojoj drugarici/drugu!! ne znam da li moze da se izvadi nova diploma u skoli jer ne znam nas sistem dole ali 100% moze negde!!!!
cekaj, ti si zavrsio staru?? hmmm...mozda znas jovanu markovic...plavusicu jednu, mnogo dobra cura....
Serijski_Ubica
26.10.2004., 23:52
Ne, ja sam iz nove tehn, i ne, ne znam je...... :cry:
bebidoll
28.10.2004., 05:12
Ne, ja sam iz nove tehn, i ne, ne znam je...... :cry:
a gde se nalazi nova?
Serijski_Ubica
28.10.2004., 22:05
Izgleda da odavno nisi bila u tom delu grada (nekih 15 godina ::))) Nalazi se pored med. gimn. i ekonomske , tj te tri skole gledaju u novu tehnichku i njenu salu ;) , a izmedju njih su tereni za basket i fuzbal....
bebidoll
29.10.2004., 04:21
aaahh sad sam se setila! pa znas, leti kada dodjem u yugu ne ide mi se bas nesto do skola! za gimnaziju znam gde je i eko...samo sam zaboravila na tvoju...