Vidi punu verziju : Cenzura ili gresim
elendil
22.05.2004., 22:18
Izgleda da cenzura postoji i danas.Mozda sam pogresio?Izvinjavam se svima ukoliko jesam.Zaista ne bih zeleo da nikoga uvredim,samo mi je stalo do svoga grada, do ljudi do bolje sutrasnjice i do slobodnog iznosenja svojih stavova.
Ti mali, mali, mali covece. Zali Boze protracene pameti. Kao sto neko jednom rece, zbog tebe i tebi slicnih ova zemlja ima da ostane zapecak Evrope dok je sveta i veka. Stvarno, jel ti nije muka od samog sebe? Povracas li svakog jutra kada se pogledas u ogledalu?
elendil
24.05.2004., 22:12
:?:
elendil
24.05.2004., 22:15
Ne povracam,samo me nervira nepravda,ishitrenost,laz i glupost. :wink:
Project2501
25.05.2004., 00:58
I opet, ti mali, mali covece...da li poznajes i jedno od te dece koju prozivas? Jer da ih poznajes shvatio bi da bi se svako od njih licno uvredio za naziv "Staljinista"...eh...no, da ne trosim reci..."sa budalama se ne vredi raspravljati"...uzgred, niko iz Gimnazije ne brise idiotluke sa zajecar.info...od sad proveravaj koga vredjas i koga prozivas.
elendil
25.05.2004., 13:49
Mali covek se izvinjava ukoliko Vas je uvredio mladi gospodine kao i ostalu gospodu,za koju je greskom poverovao da brisu poruke.Molim vas da mi oprostite.I taj mali covek po vama nosi previse bola,gorcine i patnje od pojedinaca sa ishitrenim postupcima.Stoga ne zeli da ni u kome bdi srdzbu,ogorcenje i mrznju.Ni da podstice gordost,samodopadljivost ili aroganciju.A siguran sam da zaista imate iskrene namere da pomognete svoj grad.I svoju domovinu.Imam ih i ja,te stoga hajde da saradjujemo i ucinimo nesto bolje za sve nas.Pozdrav i izvinjenje. :oops:
Project2501
25.05.2004., 14:24
Nisam verovao da cu ovo doziveti da procitam na ovom forumu. Povlacim izjavu o malom coveku, izvinjavam se i prihvatam izvinjenje. Deca iz Gimnazije, zapravo iz svih srednjih skola u ZA, podjednako vole svoj grad kao i ti i ja. Bas zato sam i pokusao da okupim te ljude pod jedan krov na forumu te skole. Sajt grada sam radio sa jos jednim prijateljem odavno ali vec duze vremena nemam nikakve veze sa sadrzajem koji on nosi - u suprotnom prva strana nikada ne bi imala onako obojene tabele i sajt ne bi imao onako idiotski logo. Vec duze vremena pokusavam da nekako stavim do znanja svojim bivsim poslodavcima da bi valjalo da se otvori forum na tom sajtu. Medjutim, odgovor nikad nisam dobio. Meni je stvarno zao, ali ne mogu da dozvolim da se knjiga gostiju pretvori u forum i zbog toga su sve poruke koje nemaju veze sa sustinom knjige gostiju obrisane. Licno verujem u slobodu govora ali u ovoj zemlji sve vise prica ko sta hoce i zbog toga prolazi nekaznjeno. Negde moraju da se znaju granice pristojnosti i kulture.
Sajt Gimnazije je od prvog skolskog foruma u Srbiji prerastao u forum grada Zajecara te mi zbog toga nije jasno zasto ljudi koji za sebe govore da vole svoj grad i Srbiju pljuju bas taj isti forum. Ponosan sam sto sam uz pomoc divnih ljudi iz gimnazije i tehnicke skole uspeo da stvorim jedan uzoran Forum. Izasli smo u susret svima koji su se zalili na zajecar.info i otvorili 100% forum posvecen Zajecaru. Bas zbog toga bih voleo da se ono sto je ostalo od normalnih Srba bar jednom ujedini i prevazidje cinizam koji se ovde tako pomno gaji. Kao administrator Foruma Gimnazije Vas sve zvanicno pozivam da nam se pridruzite da probamo da ucinimo nesto za taj grad i ovu zemlju.
Dakle, cenzure nema ali jedan posten, ponosan i castan Srbin sebi ne sme da dozvoli tako nizak stepen ponasanja koji je ispoljen u pojedinim porukama Knjige gostiju. Nadam se da smo se razumeli i da necemo dozvoliti da se vreme gubi na besciljne rasprave kao sto je to cinjeno u proteklih 15godina. Najlakse je pricati, to mogu da radim dan i noc, ali ja nisam takav vec covek od dela. Zbog toga pozivam svaku dobru dusu koja procita ovu poruku i koja voli Zajecar, a iznad svega Srbiju, da nam se prikjuci. Sama prica na tom forumu nece nista konkretno uraditi ali okupljanje i saglasavanje ideja moze izroditi delima!;)
Sve stoji-nego samo pre toga -ko nas je bre nazvao Staljinistima i u kom kontekstu. :evil:
Project2501
25.05.2004., 19:36
To je apsolutno nebitno. Ostaje izmedju mene i onog ko je u afektu rekao ono sto nije trebalo.;) Dosta sa besciljnom raspravom!
zagubica press
26.05.2004., 13:53
Koji je ovo lokal patriotizam na delu!!!!!!!.Podsecate me na one likove koli tvrde da se s Rtnja vidi Moskva.he he he he he he he he
Project2501
26.05.2004., 14:57
Ovo je daleko vise od lokalnog patriotizma... :wink:
elendil
26.05.2004., 21:52
izvinjavam se unapred zbog loseg pisanja ali juce sam iscasio rame vozeci biciklo kada sam upao u krater na zvezdanskom putu,pa kucam samo levom rukom.drago mi je da sam pogresio i da sam naisao na jednu dobru i iskrenu dusu kao sto je g.projekt.on i njemu slicni pokazuju pravu toleranciju i istinski Hristov duh.jedino sa takvim ljudima mozemo nesto uciniti.verujte mi i meni je dosta pricanja zeleo bih da pomognem i ucinim nesto za svakog pojedinca ali i nasu domovinu.sada ne mogu vise da pisem,ali cim mi rame(dva iscasenja)zaceli javicu se.izuzetno mi je drgo da sam iz svog afekta i srdzbe zapravo shvatio da grsin i da jos ima pno dobronamernih prijatelja.pozdrav od dragana svim gimnazijalcima i ja sam isao u gimnaziju Rosica mi je bila razredna,ona zna koliki sam buntovnik bio.i svakako veliki pozdrav za tolerantnog i nadasve dobronamernog g.projekta.
Project2501
26.05.2004., 22:12
Dobro je dok jos ima Srba koji su spremni da priznaju kad grese. Ima jos nade za ovu zemlju!;) Nadam se da ces brzo ozdraviti!!! :wink: :wink:
elendil
27.05.2004., 13:58
Hocu.A onda te pozivam na voznji i hladno pivo.Hvala na dobrim zeljama.
Project2501
27.05.2004., 16:56
Svakako! Samo kad se ja dovucem u ZA...;)
c..c...c... :) sta je ovom svetu :)
Project2501
02.06.2004., 22:26
Cemu ova konstantacija?
Primer za TOLERANCIJU,postovanje i nadasve prijateljstvo. :lol: