PDA

Vidi punu verziju : Ljudi!

jelenaaaaaaa
20.05.2004., 22:02
sto ne pisete nesto normalno???
nista nema u Somboru,ili sta je sa vama???

ikksx
24.05.2004., 19:14
Ma kako nema - ima samo treba da se potraži. :wink:

DabaMAN
30.05.2004., 18:34
E zbog toga ti ja i nejdem nikada na ovaj Forum.

ikksx
30.05.2004., 22:53
Očigledno da je Forum zapušten ali na tome treba poraditi. Makar se javiti i to je nešto, jer će se videti povećanje u broju poruka, i onda lagano afirmisaćemo ga valda. :wink:

Candyman
14.06.2004., 22:59
Evo javljam se da bi imali kvorum. 8) Nego, sta ima u Somboru!?! :? Meni je drushtvo po gradovima na studijama, tako da ovde samujem. :( Shta preporucujete da se radi ovde :?: Kada me pitaju ti isti ljudi sta ima u Somboru, ja im kazem da je situacija ista kao i posle ATOMSKE BOMBE. :shock: Zao mi je, sticem takav utisak. :( Preklinjem vas, shta mo preporucujete da radim. :) :) :)
CIAO! 8)

ikksx
16.06.2004., 11:51
Evo javljam se da bi imali kvorum. 8) Nego, sta ima u Somboru!?! :? Meni je drushtvo po gradovima na studijama, tako da ovde samujem. :( Shta preporucujete da se radi ovde :?: Kada me pitaju ti isti ljudi sta ima u Somboru, ja im kazem da je situacija ista kao i posle ATOMSKE BOMBE. :shock: Zao mi je, sticem takav utisak. :( Preklinjem vas, shta mo preporucujete da radim. :) :) :)
CIAO! 8)
Di si Zemo, čuj evo predloga - naravno shodno muzici koju voliš, evo:
Ja sviram u Caffeu "Caffe" ili ti bivši Žad, a to ti je tačno preko puta "Rodića" i to radnim danima, naravno kad vreme dozvoli (znači bez subote i nedelje a retko i ponedeljkom).
Eto baš juče je od 23h bilo super, a ono što sviramo je: Balašević, C.Jabuka, Evergreen,... uopšte neki tako Pop ili EX YU pop scena...
I eto vam poziv da tamo dođete ukoliko to volite, a želje ispunjavamo naravno badava - ukoliko znamo,...eto pozdrav od ikksx-a

Candyman
18.06.2004., 13:46
A koji si ti od sve te dece, mislim shta tamburas? :? Dok cirkulisem kroz grad zastacu da vidim da li svirate ili se to cuje macka koju operisu bez anestazije. :wink:
CIAO!

ikksx
25.06.2004., 17:23
A koji si ti od sve te dece, mislim shta tamburas? :? Dok cirkulisem kroz grad zastacu da vidim da li svirate ili se to cuje macka koju operisu bez anestazije. :wink:
CIAO!
Ne znam kako da shvatim - "da li svirate ili se to cuje macka koju operisu bez anestazije."
:?: :?: :?:
U suštini naveo sam da je to Caffe "Caffe" ili ti bivši "Žad", a i možeš pogledati moju sliku u mom profilu pa ćeš me lako prepoznati. :arrow:

Candyman
26.06.2004., 10:27
CIAO!
Ne znam kako da shvatim - "da li svirate ili se to cuje macka koju operisu bez anestazije."
U suštini naveo sam da je to Caffe "Caffe" ili ti bivši "Žad", a i možeš pogledati moju sliku u mom profilu pa ćeš me lako prepoznati. :arrow:
Izvini zemo shalio sam se! Preterao sam. Sorry. :)

ikksx
28.06.2004., 22:30
CIAO!
Ma OK. Sviraću tamo sutra (utorak) i četvrtak - naravno ako nam vreme dozvoli. :wink:

maniak
29.06.2004., 16:16
CIAO!
Ma OK. Sviraću tamo sutra (utorak) i četvrtak - naravno ako nam vreme dozvoli. :wink:a ti si onaj sto nam otera sve zenske uvece sa glavne kad pocne da zavija u zadu!?!?

ikksx
09.07.2004., 11:37
CIAO!
Ma OK. Sviraću tamo sutra (utorak) i četvrtak - naravno ako nam vreme dozvoli. :wink:a ti si onaj sto nam otera sve zenske uvece sa glavne kad pocne da zavija u zadu!?!?
Da taj sam, tj. jedan od te dvojice.

s.so
16.07.2004., 18:35
Stvarno ljudi nije valjda da nema bas nista!!!
Ja vec neko vreme nisam u so a bas sam ga se zazelela, pogotovo leti kad mozes u nekoj basti piti kaficu....
uh, bas sam ga se zazelela

Candyman
16.07.2004., 23:28
Stvarno ljudi nije valjda da nema bas nista!!!
Ja vec neko vreme nisam u so a bas sam ga se zazelela, pogotovo leti kad mozes u nekoj basti piti kaficu....
uh, bas sam ga se zazelela
Ima, samo trebash da izadjesh sa pravim drushtvom. :wink:

20.07.2004., 13:23
Pa ja uvek izlazim sa pravim drustvom...
Ali niko nista ne pise o nekom super provodu, dobrom mestu..
A sigurna sam da u so pogotovo leti moze da bude jako zabavno

s.so
20.07.2004., 13:24
Pa ja uvek izlazim sa pravim drustvom...
Ali niko nista ne pise o nekom super provodu, dobrom mestu..
A sigurna sam da u so pogotovo leti moze da bude jako zabavno

CEMICHALBROTHER
20.07.2004., 15:33
BILO U SUBOTU DOBRO KOD SHOMIJA U CICOVIMA.
LUDILO!LJUDI IZ NS-A MU OSTALI KAMPOVATI U DVORISTU

s.so
23.07.2004., 18:02
Dobra ideja! Kad ti dodju gosti, razapnes im sator u dvoristu... :lol: