Vidi punu verziju : Sta je Krusevcu?
praksis
11.05.2003., 20:04
Sta je Krusevcu pa je neke vredne stvari iz proslih vremena odbacio kao da nisu ni postojale, a hoce u ovo vreme besparice da gradi po svaku cenu novo po basnoslovnim cenama? Recimo, u Lomnici je bilo lepo omladinsko naselje (ORA Morava), izuzetno atraktivno, a opustoseno, a neki hoce da grade jos jedan sportski centar pored Rasine sa nekim bazenima (a imamo ih) samo da bi usli u istoriju pa koliko kosta da kosta? Za rekonstrukciju omladinskog naselja treba veoma malo para i jedna biciklisticka staza.
sasanik
29.05.2003., 20:41
Onde ima svega. Terena za basket, fudbal, odbojku... mesta za izlet (rostilj..) samo treba da se "malo" sredi. Pa kao klinci smo cesto isli biciklama tamo (pola sata) ali je sve bilo uredno. Blizu je gradu. Ma vise smo se nadali od ovih novih ali i oni nemaju osecaja za prakticno.
praksis
04.06.2003., 22:41
Drago bi mi bilo da pricamo o nasem gradu i mogucnostima za lepsi i bolji zivot u njemu a da zaobidjemo politiku. Predlazem da "obicni" Krusevljani "osvoje" ovaj forum, a oni "vazni" samo da citaju.
Drago bi mi bilo da pricamo o nasem gradu i mogucnostima za lepsi i bolji zivot u njemu a da zaobidjemo politiku. Predlazem da "obicni" Krusevljani "osvoje" ovaj forum, a oni "vazni" samo da citaju.
Ma neka svi krusevljani osvoje www.krusevac.net ! :D :D
A sto se tice Lomnice, ja sam sa izvidjacima tamo sredjivao one barake, ne treba mnogo da se sredjuje, "profesionalci" (a ne klinci izvidjaci) bi to sredili, da bude ko juce sagradjeno, za mesec dana max... Jedini je problem sto danas svi beze od bilo cega sto ima veze sa kompunizmom.... glupi su nam rukovodioci, jedva cekam da moja generacija dodje na vlast... :D
pozdrav, i da podsetim, krusevljani imaju svoj forum na adresi www.krusevac.net
Zorica4
20.09.2003., 01:45
Hej ljudi pa zasto onda ne realizujete tu ideju,sigurna sam i da bi vam dosta ljudi iz Lomnice i Buci pomogli.Ja ne mogu na zalost jer sam u Ks jednom max. dva puta godisnje.Pozdrav svim Carapanima!
malena001
30.09.2003., 22:36
pozdrav svim charapanima...bash ste slatki i drago mi je da ste na net-u:)
pozdav sa druge strane atlantika,
:)
Ove godine, poceo je sa radom Avanturisticki Klub "Avantura".
Planinarenje, Alpinizam, Slobodno Penjannje,
Brdski biciklizam, Topografija i Orjentacija,
Ishrana i Prezivljavanje u Prirodi,
Splavarenje, Kunf fu, Skijanje i Snoubording,
Trazenje i Spasavanje
Konacno Sve u Jednom........
Kao Klub imali smo dve akcije:
10.01.04. Izlazak na "Sokolov Kamen"
na Jastrepcu.
19.01.04 Avantura vadjenja krsta iz Morave
u selu Bela Voda
Svi oni koji u sebi gaje Duh Avanture, Neizvesnih Pustolovina
i imaju dovoljno hrabrosti i volje da se sa nama suprostavljaju
opasnostima i da se dive lepoti prirode su dobrodosli....
Kontakt telefon 064/1195196 VEVE