Vidi punu verziju : Pravni saveti
U slobodnom vremenu dajem besplatne pravne savete građanima Zrenjanina. :D
radoslava stankov
19.05.2008., 10:42
Dobar dan!Prvi put sam na ovom forumu i zamolila bih vas,da mi kazete,u kom smislu dajete savete?Ja sam dijabeticar na insulinu,4 dnevne doze,sa svim mogucim komplikacijama od secera.Da li ste doktor ili pravnik?Da li dajete savet o nekom nasem losem iskustvu,problemu sa medicinskim osobljem,ili sta?Hvala unapred!!:)
he he... sloboda fotografisanja... ajde da cujem ... sta smem da slikam a sta ne ?
specnaz.
23.05.2008., 20:42
Nekada su pravnike nazivali "doktorima" bar mislim da je nadimak u tom kontekstu!
Mada je ovo opet "kopanje grobova" ali dok se Doktor ne javi, ja ću pokušati da odgovorim na pitanja koja znam... ;)
KROSTIC
23.05.2008., 20:54
ako ubijem nekog ima 14 god koliko godina mogu da dobijem zatvora ili cega vec LOL
Shibby MC
23.05.2008., 22:44
ako ubijem nekog ima 14 god koliko godina mogu da dobijem zatvora ili cega vec LOL
DBU u prevodu dozivotnu bez uslovne...
shibby
specnaz.
24.05.2008., 16:02
U našem pravu ne postoji doživotna kazna, najduža je 40 godina zatvora...
Ubistvo, hehe, sve zavisi od mnooogo okolnosti, da li je izvršeno s umišljajem, nehatom u odbrani niz okolnosti, da li si ti deliktno sposoban itd...
Shibby MC
24.05.2008., 17:16
U našem pravu ne postoji doživotna kazna, najduža je 40 godina zatvora...
Ubistvo, hehe, sve zavisi od mnooogo okolnosti, da li je izvršeno s umišljajem, nehatom u odbrani niz okolnosti, da li si ti deliktno sposoban itd...
on je pitao koliko MOZE...a toliko moze...
shibby