PDA

Vidi punu verziju : VRATICU SE OPET

EX A I UBUDUCE PRISTINAC
11.05.2003., 14:31
ZNAM DA VAM JE TESKO ISTO KO I MENI ALI NE ZABORAVITE TOCAK JE JOS UVEK OKRUGAO I SVE CE JEDNOM DOCI NA SVOJE MESTO PA MAKAR TO BILO I POSLE NAS

xXx
11.05.2003., 18:50
Nema nista od toga!

Stoorbak
11.05.2003., 22:06
Nema nista od toga!
pa i ja sam skeptican shto se toga tice. Pa samo pogledajte grad, kako su ga Shiptari izmenili, izgradili i neznam shta vec :(((( Vishe nikada nece biti kao shto je nekada bilo :((((

Ripper
11.05.2003., 23:17
samo da jos jednom pojedem sudzuk pa neka ide sve u ...

Rene
14.05.2003., 09:23
Jedino dobro je sto su ofarbali zgrade u centru a to sve da nama bude nolje kad se vratimo:-))

Stoorbak
14.05.2003., 13:51
Jedino dobro je sto su ofarbali zgrade u centru a to sve da nama bude nolje kad se vratimo:-))

xexexe volim kada su ljudi puni optimizma!!!! Ponekad i mene ohrabruju :)) :PP

Pristevac
15.05.2003., 19:59
Pozdrav svim Pristevcima iz Nemacke. A taj sto kaze Pristinac nema blage veze sa Pristinom.
Ovaj sto spomenu sudzuk. Bio sam u Pristinipre dva mesece i sada je jos bolji.

Wizard
17.05.2003., 12:32
Take it easy. Sve ce doci na svoje mesto... mislim... otici ce tamo gde im je mesto... 2 metra pod zemljom. Samo nam je potrebno malo strpljenja!
:)

Nikola
20.05.2003., 15:25
Stvarno bi bilo fino da ispare negde, ali nesto bas ne verujem da ce to uskoro da se desi, a meni se ne ceka. Dosta mi je i ovo, da nemam dobar posao koji ce mi pomoci da palim odavde na stranu nikad ne bih ostao ovde.

N.

mima
13.07.2003., 18:29
Nikada to nece biti kao nekad a i ne znam sto bi se neko i vratio kad ce kroz koju deceniju istorija da se ponovi nasoj deci ili unucima

ČAČANIN
30.07.2003., 11:05
POLAKO KOSOVO ĆE OPET NAŠE BITI SAMO STRPLJENJA NAMIGNUĆE I NAMA SVET JEDNOG DANA DA VRATIMO ŠTO JE NAŠE

Gusteraja
30.07.2003., 16:12
POLAKO KOSOVO ĆE OPET NAŠE BITI SAMO STRPLJENJA NAMIGNUĆE I NAMA SVET JEDNOG DANA DA VRATIMO ŠTO JE NAŠE

Oco oce ali malo sutra.

luciano
07.08.2003., 23:27

Oco oc

e ali m

alo sutra.

Zboravi ti Kosovo ,Kosovo je izgubleno gledaj ti srbiju da se ne prepolovi.

kliser
14.08.2003., 11:11
POLAKO KOSOVO ?E OPET NAŠE BITI SAMO STRPLJENJA NAMIGNU?E I NAMA SVET JEDNOG DANA DA VRATIMO ŠTO JE NAŠE

Oco oc

e ali m

alo sutra.

Zboravi ti Kosovo ,Kosovo je izgubleno gledaj ti srbiju da se ne prepolovi.
Uuu ala ti seres!!!

Srpkinja
28.08.2003., 18:17
Ne smemo zaboraviti i moramo se vratiti. To dugujemo i precima i potomcima. Ko nas bre otera!? Dosta smo i sami krivi. Prodavali smo zlotvorima, zinula nam guza na njihove narkomanske pare. Svaka cast herojima koji su ostali i koji su branili srbiju na Kosmetu.

blue
29.08.2003., 20:23
samo da jos jednom pojedem sudzuk pa neka ide sve u ... :?: a burek iz "Bosne"? :?:

02.09.2003., 07:13
Iz sadasnjeg ugla gledanja mozemo samo da samjamo o povratku!Ako se ne-daj-boze vratimo,zanima me ko ce da ti spremi taj sudzuk?!

04.09.2003., 11:24
Bolje citanje situacije nimo citali u poslednje 4godine]

fialarbaj

e ali m

alo sutra.[/quote]

Zboravi ti Kosovo ,Kosovo je izgubleno gledaj ti srbiju da se ne prepolovi.[/quote]
Uuu ala ti seres!!![/quote]

King1
06.09.2003., 01:42
Prijatelju! Mnogo veci osvajaci su tutnjali ovom zemljom i svaki se cinio da je zauvek. Ne moze ovo pleme da nas **** zauvek. Slabost nacije se ogleda i u tome kakva te je sila napala, a nas je okupirala najsmesnija 'sila' na svetu. Kazu proroci da cemo se vratiti a da njih nece biti uopste. Ali moramo da pocnemo da verujemo u Boga, da napravimo svoju zemlju i kraljevinu i da se dovedemo u red malo. Dosli su do naseg pljackom, otimanjem a dovlacili su ih komunisti iz albanije na tovare kad je kod envera hodze bilo tesno. Na hleb. Ima Boga, ne brini...

Stoorbak
08.09.2003., 13:24
Prijatelju! Mnogo veci osvajaci su tutnjali ovom zemljom i svaki se cinio da je zauvek. Ne moze ovo pleme da nas * zauvek. Slabost nacije se ogleda i u tome kakva te je sila napala, a nas je okupirala najsmesnija 'sila' na svetu. Kazu proroci da cemo se vratiti a da njih nece biti uopste. Ali moramo da pocnemo da verujemo u Boga, da napravimo svoju zemlju i kraljevinu i da se dovedemo u red malo. Dosli su do naseg pljackom, otimanjem a dovlacili su ih komunisti iz albanije na tovare kad je kod envera hodze bilo tesno. Na hleb. Ima Boga, ne brini...

Da da da da, samo se bojim da ce za sve nas biti kasno kad taj bOG uzme stvar u svoje ruke, a da li ce se to desiti veliki je znak pitanja!

Prishtinasi
17.09.2003., 00:04
A znate vi kada ce se vratite u Prishtinu?
NIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAADDDDDDDDDAAAA dok smo mi zivi.
Ne smemo zaboraviti i moramo se vratiti. To dugujemo i precima i potomcima. Ko nas bre otera!? Dosta smo i sami krivi. Prodavali smo zlotvorima, zinula nam guza na njihove narkomanske pare. Svaka cast herojima koji su ostali i koji su branili srbiju na Kosmetu. :evil: :evil:

ZombiEYU
18.09.2003., 15:24
Alo bre, za situaciju na Kosovu (ne i na Metohiji) su krivi samo Srbi sa Kosova i iz centralne srbije, a ne Albanci ili sta ti ja znam koji drugi narod. Ja sam i dalje ovde u Lapljem Selu (selo kraj Pristine) i znam sta pricam, jer znam sta se stvarno desava...
Ajde pozdrav i s Bogom
a sto se politike tice... ostavite to ljudima koji uzimaju dobre pare za Kosovo...
s Bogom jos jednom...

Stoorbak
19.09.2003., 13:06
Alo bre, za situaciju na Kosovu (ne i na Metohiji) su krivi samo Srbi sa Kosova i iz centralne srbije, a ne Albanci ili sta ti ja znam koji drugi narod. Ja sam i dalje ovde u Lapljem Selu (selo kraj Pristine) i znam sta pricam, jer znam sta se stvarno desava...
Ajde pozdrav i s Bogom
a sto se politike tice... ostavite to ljudima koji uzimaju dobre pare za Kosovo...
s Bogom jos jednom...

E cool ZombieYU, bar da znam shta me ceka sa tim molitvama :PPpPPppPPpP
Furaj i ti s bOGOM :pPp

22.09.2003., 10:37
Ajde pozdrav i s Bogom
s Bogom jos jednom... :twisted:

Prinz
25.09.2003., 01:02
Prolazile su ovuda mnogo vece i nepobedivije vojske mnogo puta. Ko je verovao da ce silna hitlerova armija otici ikad odavde? Turci bise pa ih nema nekoliko sada. Silne carevine vladaju i padaju. A siptari ce biti doveka? Dodjose pljackom i otimacinom, komunizmom i velikim mitom. Najkilavija vojska na svetu. Kazu mnogi proroci za sve ovo sto je bilo ali i kazu da ih nece biti dole jednog dana. Jacina naroda se meri i po tome kolika ga je sila napala a kad Srbija pocne da voli Boga jednog dana vise i Bog ce dati koliko treba. Ne budite pesimisti...
Nemojte opet da brisete ovo pismo, vec ste ga jednom obrisali. Nekom moze znaciti!

dancetovic@PTT.yu
26.09.2003., 12:41
samo da jos jednom pojedem sudzuk pa neka ide sve u ... :?: a burek iz "Bosne"? :?:
A cevapi iz sarajevske cevab. iza gl.poste koja je srusena a,a, sta kazes na to tek bato moj!

KLA/UCK
09.10.2003., 01:19
Ne smemo zaboraviti i moramo se vratiti. To dugujemo i precima i potomcima. Ko nas bre otera!? Dosta smo i sami krivi. Prodavali smo zlotvorima, zinula nam guza na njihove narkomanske pare. Svaka cast herojima koji su ostali i koji su branili srbiju na Kosmetu.

NOW, THE FORMER JNA STREET IS CALLED UCK STREET.AND BY THE WAY DON'T FORGET HASHIM THACI IS STILL AROUND.

Svesna svega
09.10.2003., 07:48
Zasto pisete na engleskom??? Obratite se ljudima na srpskom ili albanskom jeziku jer,iako nismo glupi,ovako na engleskom,bez nekih znacajnijih znakova interpunkcije ,ne znamo na cijoj ste strani(mozda je UCK u nazivu zamka)!!!Objhasnite smisao recenice! Mozda ste duhoviti,mozda zagonetni,mozdazeljni citanja izmedju redova,a mozda ste i albanac! RECITE!!!

gost1
10.10.2003., 18:27
Ovo vam na srpskom znaci" Bivsa ulica JNA sada se zove ulica siptarskih terorista,i usput budi receno, H. Taci je jos ovde".

gost1
10.10.2003., 18:28
Ovo vam na srpskom znaci" Bivsa ulica JNA sada se zove ulica siptarskih terorista,i usput budi receno,ne zaboravite H. Taci je jos ovde".

svesna svega
10.10.2003., 22:41
Ja znam sta ova recenica znaci na srpskom,(dodushe ZNAM I DA CE PROMENITI IME KAD-TAD),ali mi nije jasno ko ovo pishe!Da li se radi o SRBINU KOJI CINICNO TO KONSTATUJE Ili ALBANCU KOJI SE KRIJE iza engleskog jezika da neshto saopshti!!!Uzgred moram neshto da Vam ispricam.Skoro sam bila svedok FENOMENALNE,SKORO NEVEROVATNE scene da su dva Albanca u Vojvodini,misleci da se to ne primecuje i ne sluteci da sam ja dugo zivela na Kosovu,pricali na loshem nemackom jeziku izigravajuci "Nemce",dok jedan, jer nije dovoljno razumeo rece"cka more".Bilo je i smeshno i tuzno i jevtino i nisko i jadno i kukavicki.....A ona ulica ce se zvati mozda ULICA SRPSKIH VOJNIKA ili tako nekako.Pozdrav!

KLA/UCK
11.10.2003., 11:37
I AM YOUR WORST NIGHTMARE![/b]

BILL CLINTON
11.10.2003., 11:42
[DREAM ON

Svesna svega
11.10.2003., 15:37
JA NEMAM NOCNE MORE ,MOJA JE SAVEST CISTA,JA MIRNO SPAVAM,VI STE MENI DNEVNA MORA ,JER SAN JE SAN ,BITNA JE JAVA!!!VI ZIVITE U SLATKIM SNOVIMA I NEKA JE TAKO I MI SMO VAM IH SVESNO ILI NESVESNO STVARALI!!!ALI CE BUDJENJE BITI TESKO I BOLNO!!!SAMO BUDITE HRABRI I RECITE TO NA SVOM JEZIKU(ILI JE I ENGKESKI TAKODJE"VASH")MI TO UVEK KAZEMO NA "PRLJAVOM,OGAVNOM,CETNICKOM,SRPSKOM JEZIKU!!!Mi smo i ludi, i loshi i naivni i grozni,ali mi to i kazemo!!!KAKVI STE VI I KAKAV JE VAS SAN??VERUJEM DA MIRNO SPAVATE!!! NE GENERASLIZUJEM STVARI-IMA DIVNIH,PLEMENITIH,POSTENIH ALBANACA,ALI SU ONI ZA VAS NOCNA MORA!!!

Svesna svega
18.10.2003., 23:13
JA U SVOJOJ PRICI NISAM NI VREDJALA NI PRETILA!!!VITO RADITE!! Normalno je da branite svoj narod,da stitite njegove pripadnike,ali zashto pretite KRVLJU,NOZEMIMA,AVGANISTANOM!! Zashto mi spominjete Slobodana Milosevica? JA GA NE POSTUJEM!!ON NIJE PRAVI SRBIN(za mene bar)!!!ON JE POKRENUO CITAVU LAVINU9i u Hrvatskoj i Bosni,a kriv je dosta i za Kosovo!!!ZASHTO STE TOLIKO BESNI???ZASHTO BRUKATE ALBANSKI NAROD???JA SAM VEC REKLA DA SAM SRELA MNOGO,MNOGO POSTENIH ALBANACA!!!VI NISTE TAKAV COVEK!!!IMA I MNOGO LOSHIH SRBA I JA TO OTVORENO KAZEM!!! ALI NISU SVI TAKVI!!!NIJE TAKAV MOJ OTAC KOJI SE DRUZIO I SA ALBANCIMA I SA SLOVENCIMA I SA HRVATIMA KAO SA BRACOM!!!KAKAV JE VASH OTAC,VASH BRAT,VASHA MAJKA ???ZASHTO PRETITI NOVIM GROBOVIMA???ZAR IH NEMA DOSTA???ZASHTO U PRISHTINI SUTRA NE BI ZIVELI SAMO ONI DOBRI,PLEMENITI,POSHTENI,LJUDI SHIROKIH SHVATANJA ,bili oni Albanci,Srbi ili Turci??? NekaVam besa sluzi za pomirenje,radost veru u bolji zivot,a ne za pretnje !!!VI STE MENE UVREDILI,JA VAS POZDRAVLJAM !Vi VOLITE SVOJ NAROD,JA VOLIM SVOJ,ALI ne zaboravite TO NE ZNACI DA SU ONI BEZGRESHNI ,IDEALNI,NAJVECI I UVEK U PRAVU!!!

adem jashari
20.10.2003., 17:05
Ja znam sta ova recenica znaci na srpskom,(dodushe ZNAM I DA CE PROMENITI IME KAD-TAD),ali mi nije jasno ko ovo pishe!Da li se radi o SRBINU KOJI CINICNO TO KONSTATUJE Ili ALBANCU KOJI SE KRIJE iza engleskog jezika da neshto saopshti!!!Uzgred moram neshto da Vam ispricam.Skoro sam bila svedok FENOMENALNE,SKORO NEVEROVATNE scene da su dva Albanca u Vojvodini,misleci da se to ne primecuje i ne sluteci da sam ja dugo zivela na Kosovu,pricali na loshem nemackom jeziku izigravajuci "Nemce",dok jedan, jer nije dovoljno razumeo rece"cka more".Bilo je i smeshno i tuzno i jevtino i nisko i jadno i kukavicki.....A ona ulica ce se zvati mozda ULICA SRPSKIH VOJNIKA ili tako nekako.Pozdrav!

O mos te ndigjohet zeri moj bije se ta qkyj gojne

29.10.2003., 17:45
[quote="Svesna svega"]JA NEMAM NOCNE MORE ,MOJA JE SAVEST CISTA,JA MIRNO SPAVAM,VI STE MENI DNEVNA MORA ,JER SAN JE SAN ,BITNA JE JAVA!!!VI ZIVITE U SLATKIM SNOVIMA I NEKA JE TAKO I MI SMO VAM IH SVESNO ILI NESVESNO STVARALI!!!ALI CE BUDJENJE BITI TESKO I BOLNO!!!SAMO BUDITE HRABRI I RECITE TO NA SVOM JEZIKU(ILI JE I ENGKESKI TAKODJE"VASH")MI TO UVEK KAZEMO NA "PRLJAVOM,OGAVNOM,CETNICKOM,SRPSKOM JEZIKU!!!Mi smo i ludi, i loshi i naivni i grozni,ali mi to i kazemo!!!KAKVI STE VI I KAKAV JE VAS SAN??VERUJEM DA MIRNO SPAVATE!!! NE GENERASLIZUJEM STVARI-IMA DIVNIH,PLEMENITIH,POSTENIH ALBANACA,ALI SU ONI ZA VAS NOCNA MORA!!![/qu

TISINA! nemoj da mi pokvaris srecu glupaco...a i vi ste bili nekada srecni..a srecu ste gradili na nesrecu drugih....zato nije dugo potrajalo...sada umukni i pusti me da uzivam

svesna svega
29.10.2003., 21:00
Covek tvojih karakteristika(nizak,neposhten,ljigav,koji vredja,nemoralan ,prazan,ogranicen,ocigledno NECISTE SAVESTI) MOZE DA UZIVA!!!Jadan si ti!!!!Ja mozda jesam glupaca,ali si ti NECOVEK!!!

Une
30.10.2003., 09:44
Covek tvojih karakteristika(nizak,neposhten,ljigav,koji vredja,nemoralan ,prazan,ogranicen,ocigledno NECISTE SAVESTI) MOZE DA UZIVA!!!Jadan si ti!!!!Ja mozda jesam glupaca,ali si ti NECOVEK!!!

Pa dobro je sto priznajes da si glupaca....hihihihihi :D :P

02.11.2003., 15:45

Pa dobro je sto priznajes da si glupaca....hihihihihi :D :P

JA SE ZOVEM UNE,JER MI JE GLAVA PUNA VUNE
SMEJEM SE OD MUKE,JER NEMA SRBA DA IM PRUZIM RUKE
ZATO OVAJ FORUM JAKO VOLIM,
JER MOGU SA NJIMA KOJU REC DA PROZBORIM!!!

HIHIHIHIHIHIHIHI :D :P :lol:

deki1
03.11.2003., 00:53
vraticemo se sigurno ali tamo vas nece biti svi cete sto pre u albaniju kad tad :evil: :twisted:

поп
19.11.2003., 18:46
Tako je SRPKINJO.Ima nas i iz vojvodine koji se nadamo povratku.Nikada nisam bio u Pristini ali se nadam da cu uskoro s' vama biti tamo gde smo uvek bili.Onima koji su ostali:DRZITE SE BRACO!!

xxxl
26.11.2003., 11:27
A znate vi kada ce se vratite u Prishtinu?
NIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAADDDDDDDDDAAAA dok smo mi zivi.
Ne smemo zaboraviti i moramo se vratiti. To dugujemo i precima i potomcima. Ko nas bre otera!? Dosta smo i sami krivi. Prodavali smo zlotvorima, zinula nam guza na njihove narkomanske pare. Svaka cast herojima koji su ostali i koji su branili srbiju na Kosmetu. :evil: :evil:

Sto ce vrlo kratko da trajeeeeeeeee!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

xxxl
26.11.2003., 11:35
vraticemo se sigurno ali tamo vas nece biti svi cete sto pre u albaniju kad tad :evil: :twisted:

Odakle si sele, devojano mlada, pa ti ne znas nista, ljubi tebe nana...
Dacu ti mlekce samo da mi ne sere,
hocemo li nazad, ubise nas ko pleve...
Albanijo kuco, gde si do sad bila,
neverna majko, Kosovo otrgla...
iz narucja srpskog do zlodela siptarskog,
Hoces li oprost naci u Bozijem srcu,
il' ostati prokleta u vecnome paklu...:twisted:

xxxl
26.11.2003., 11:39
I AM YOUR WORST NIGHTMARE![/b]

No honey , I am yours! You are right about it though! Your d1ck couldn't be in my dreams 'cause is too small anyways, and I would not be able to cut it properly! :twisted:

HERZEL
29.11.2003., 23:02
Kosovo je Srbijansko!!!
Boriccemo se 1000 godina!
Nemogu da nas isteraju par vassljivih ssiptara!
Ako treba izgaziccemo sve ssto smo tamo napravili i posadiccemo jebani vinograd!!!!

Gocic
19.04.2004., 16:45
budalo nije srbijansko vec SRPSKO .Jel ti shvatas sta govoris.Po tvome sumadinci su sumadinci,vojvodjani vojvodjani,srbi iz bosne su bosanci samo neznam gde su srbi konju nepismeni

metohija
07.08.2004., 22:54

Oco oce ali malo sutra.kosovo sutra metohija danas. samo hvali poziv otadzbine

zoki73
15.10.2004., 22:19
kliseru dobro si rekao ovoj diaboli, stvarno sere!

Dardan
30.01.2005., 16:49
Svi koji su bili a i dalje se osecaju kao prishtevci su dobrodoshli u Prishtini,ali glupo je sanjati da ce biti kao pre,jer nishta nece biti kao shto je bilo,ko svati svatioje.

Kojot
31.01.2005., 21:54
BUDALO.. PRISTINA DANAS LICI NA KABUL.. ALI SREDICEMO TO..

Dardan
02.02.2005., 23:44
Hajvan ostaje zauvek hajvan,***** te glupog,samo sanjaj da cete se vratite na Kosovo,12.06.1999 je srpski KRAJ na Kosovu.

Dardan
02.02.2005., 23:51
Hajvan ostaje zauvek hajvan,***** te glupog,12.06.19999 je KRAJ drzave Srbije na Kosovu.

jednorog
03.02.2005., 00:32
Dardane, dardane znash "brate"imam sina i ucicu ga da on uci svoje sinove da oni uce svoje da im je neshto sveto oteto i da treba da ga kad tad "demokratski" vrate. Ali ne pregovorima ili uz neciju pomoc. Znas Ameri su svesrdno pomagali Irak vojno i ekonomski u ratu sa Iranom. Pa su pomagali isto tako i Avganistanu u ratu protiv Rusa. ZAKLUCAK IZVEDI SAM-i uzivaj u zivotu....dok josh mozesh.Imacete i vi Dan posle sutra.

Dardan
04.02.2005., 23:46
Jednorogi upravo shto ste edukovani shovenizmon vi srbi, a tu "lepu" tradiciju nastavicesh i ti, doshli ste u ovoj situacije gde ste danas,jer vi i niste sposobni za neshto drugo nego li da vaspitavate vashu decu mrznjom prema drugima.Kosova nikad nije i nece biti srpsko , shto ranije svatite to vi srbi, tim bolje za vas i vashu decu.[/u][/i][/b]

jednorog
05.02.2005., 01:12
Jednorogi upravo shto ste edukovani shovenizmon vi srbi, a tu "lepu" tradiciju nastavicesh i ti, doshli ste u ovoj situacije gde ste danas,jer vi i niste sposobni za neshto drugo nego li da vaspitavate vashu decu mrznjom prema drugima.Kosova nikad nije i nece biti srpsko , shto ranije svatite to vi srbi, tim bolje za vas i vashu decu.[/u][/i][/b]Ne ucim ja njega da mrzi shiptare nego da vrati zemlju koja je njegova e to je ono sto nemozete da sprecite ma koliko palili manastire i preoravali groblja.A da li ce vas tada biti na kosovu to me apsolutno nije briga.Meni shiptari nikad nisu smetali.Mi smo i onako dole uvek ziveli odvojeno.Nije bilo ni jednog meshovitog odeljenja nikad.Ako bog da nece ih ni biti.Korzo je bio podeljen,vera,kultura,maturske veceri ,eskurzije,pozoriste,dom kulture sve.E ali vama su smetali srbi.Daklem ucim ne da mrzi shiptare nego da vrati zemlju ,e sad drugo je pitanje sta sa onima koji ga u tome budu sprecavali-ma ko to bio.

Kojot
05.02.2005., 03:32
KAO STO SAM REKAO SREDICEMO TO. NEMA TE STVARI KOJA NEMOZE DA SE SREDI, PA NI PRISTINA I KOSMET..

Dardan
05.02.2005., 14:37
Samo vi sanjajte da cete okupirati ponovo Kosovo,niko vam ne brani da sanjate ,ali kao shto znate STVARNOST je da Kosovo josh ove godine ce postati NEZAVISNA DRZAVA.

jednorog
06.02.2005., 01:01
Ha,ha,ha, kakav ce to drzavotvorni narod da bude.Lepa,jako mala,drzavica, sa nekorumpiranim politicarima ciste proshlosti,bez organizovanog kriminala,visoko inteligentnih sposobnih mladih ljudi.A imacete i vrlo prijateljski naklonjene susede.A tek vojska....Ha,ha,ha, pa policija...Slushaj bre dardancicu da se poredjamo oko kosova i pocnemo da mokrimo podavili bi vas.

Dardan
06.02.2005., 17:24
Srbija je "poznata"u svetu po njenoj"demokratskoj"tradiciji ,kojoj je strano,korupcija,organizovani kriminal, neshto sasvim nepoznato su joj politicka smaknuca!!!.A shto se kosovske VOJSKE i POLICIJE nemoj da brinesh dvorogi ona ce biti po svim evropskim standardima.Sa svim susedima smo u odlicnim odnosima i Makedonijom,i Crnomgorom i Albanijom.A vi srbi treba se zapitati zashto cak i ono drugo "oko na glavi" ne zeli biti u zajedishtvu sa vama,to najbolje odslikava ko ste i kakvi ste.

jednorog
08.02.2005., 00:52
Srbija je "poznata"u svetu po njenoj"demokratskoj"tradiciji ,kojoj je strano,korupcija,organizovani kriminal, neshto sasvim nepoznato su joj politicka smaknuca!!!.A shto se kosovske VOJSKE i POLICIJE nemoj da brinesh dvorogi ona ce biti po svim evropskim standardima.Sa svim susedima smo u odlicnim odnosima i Makedonijom,i Crnomgorom i Albanijom.A vi srbi treba se zapitati zashto cak i ono drugo "oko na glavi" ne zeli biti u zajedishtvu sa vama,to najbolje odslikava ko ste i kakvi ste.Drugo oko u glavi je koliko i jedan Nish.A da li ste vi ono u dobrim odnosima sa Makedonijom to pitaj makedonce i ANA-u.Gladni ste vi dela Makedonije i Crne gore i malo Presheva i Bujanovca i t d i t d.....A drugo oko ako hoce da ide srecan put samo kad shvate da ih u Ulcinju vishe nema i da se to shiri kao kuga...Mozda se i predomisle.Sami ste Dardane.Ameri su prilicno daleko.Pa dok dodju..a i kad dodju mogu opet da pomeshaju srpske tenkove i shiptarske traktore.Ali nema veze vi cete to da im oprostite.Shta je to 5-6 traktora za vas.Napravicete druge.Ljudi za vas i onako nisu bitni.Potroshna roba zarad vishih ciljeva.Uzivaj ti brate u "nezavisnosti" dok traje i ne gubi vreme na netu.Ako nekad budesh imao da kazesh neshto pametno reci a shiptarski dogmatizam ostavi za amere.I ako vec kucash pishi na shiptarskom a ne na srpskom ili idi na neki vash sajt pa se siti izbrbljajte.Valjda josh neki shiptar ima kompjuter ili kao i ti koristi KFOR-ov na poslu.Tung Dardancicu.

dns
08.02.2005., 10:01
Земљаче кад већ имаш толико времена одговори ми на једно питање? Који је то ваш споменик (грађевина-здање) културни или историјски старији од 1945 године? При том немој да помињеш турске споменике.
Пошто сам убеђен да нећеш набројати ни један, запитај се чије је Косово и Метохија у ствари.

Dardan
08.02.2005., 14:10
Hajvancicu ne govorimo o tome koliko ima crnogoraca vec o tome da cak i oni NE ZELE da zive u zajednickoj drzavi sa vama.Dvorogi kako ne svatash da upravo vi shkaveli uzrocnici ove tragedije u ILIRIJI(Ballkanu),i bez brige sve ce doci na svom mestu, vraticete vi sve shto ste tudje oduzeli i madjarima i bugarima i boshnjacima i nama albancima i bicete tako u vashem pashaluku(beogradskom).

Dardan
08.02.2005., 14:40
Земљаче кад већ имаш толико времена одговори ми на једно питање? Који је то ваш споменик (грађевина-здање) културни или историјски старији од 1945 године? При том немој да помињеш турске споменике.
Пошто сам убеђен да нећеш набројати ни један, запитај се чије је Косово и Метохија у ствари..Glupane po toj logici i vi srbi sve shto ste izgradili u toku 5oog robije pod turcima ispada da su turski spomenici,jesi cuo za ulpianu,vicianum,pa i decanski manastir je sagradjen na temeljima albanske katolicke crkve,da ne govorim o albanskim kulama.A cija je Dardania? pa valjda nisi corav,ona je kao shto je bila od pamtiveka ALBANSKO.

dns
09.02.2005., 11:48
Па ви шиптари сте у ствари стари римљани?
А за манастире и црке се зна ко их је градио а ко рушио и на чијим су темељима подизане џамије.

vzeoy7y9
09.02.2005., 16:38
:(
1981,u Washington DC,mi Srbi smo docecali Dobricu Cosica,koliko je nas bili? Pa ono stoje nas bilo saka ljudi prema vas Shiptara,nije nam dozvoljeno uci gde je trebalo Dobrica Cosic objasniti Srpski Stav prema was Shiptarima u Srbiju.
Kada sam vec sa tobom,..Resto Shiptara i Srpkimja sto nije moglo uci u sali gde ce Dobrica govoriti,..secas li se kako ste po nas Srba i Srpkinje koje nose na svoje prsa,Srpku nacionalnu oznaku:nemocne braniti se,od vese mlade nacionaliste "pljuvake".
Kada sam Srpkinjama prisao u pomoc,da nije bilo Starijih i posteni Shiptara da mi pridju u pomoc:nasao bi se na betonsku plocu 3 sprata dole.
Na ovom Forumu,je dozvoljeno,protiv Srba pisati svasta ali moj Shiptaru,Kosovo je nase!U Washington DC,..protiv nas Srba mogoli ste raditi sta hocete,ali jednog dana opet ce te pogledati nase u Rutav nos....
Ko ne doso u boj na Kosovo,od ruke nista ne rodilo nit u polju psenica belica ni u brdu vinova lozica a od roda nemao poroda! [/b]

vzeoy7y9
09.02.2005., 16:45
1981,u Washington DC,mi Srbi smo docecali Dobricu Cosica,koliko je nas bili? Pa ono stoje nas bilo saka ljudi prema vas Shiptara,nije nam dozvoljeno uci gde je trebalo Dobrica Cosic objasniti Srpski Stav prema was Shiptarima u Srbiju.
Kada sam vec sa tobom,..Resto Shiptara i Srpkimja sto nije moglo uci u sali gde ce Dobrica govoriti,..secas li se kako ste po nas Srba i Srpkinje koje nose na svoje prsa,Srpku nacionalnu oznaku:nemocne braniti se,od vese mlade nacionaliste "pljuvake"?
Kada sam Srpkinjama prisao u pomoc,da nije bilo Starijih i posteni Shiptara da mi pridju u pomoc:nasao bi se na betonsku plocu 3 sprata dole.
Na ovom Forumu,je dozvoljeno,protiv Srba pisati svasta ali moj Shiptaru,Kosovo je nase,U Washington DC,..protiv nas Srba mogoli ste raditi sta hocete,ali jednog dana opet ce te pogledati nase u bradu....
Ko ne doso u boj na Kosovo,od ruke nista ne rodilo nit u polju psenica belica ni u brdu vinova lozica a od roda nemao poroda! [/b]

Dardan
11.02.2005., 19:59
Bilo bi lepo da prvu stvar koju uradish da pocnesh da pohadjash kurs srpskog jezika.

Dardan
11.02.2005., 20:07
А за манастире и црке се зна ко их је градио а ко рушио и на чијим су темељима подизане џамије.Nismo mi albanci stari rimljani nego ILIRI koji smo se vekovime borili protiv rimljana,ali dobro shta ja pricam vama o tim stvarima ,vi ste shkaveli tada bili josh u karpatskim pecinama

riki80
15.02.2005., 12:37

Ja ne mogu da vas shvatim jos koliko vreme treba da proce da vi budete svesni da ne mozete nikada se vratiti dokoliko imate takvo mislenje za albance i za to da "sve je vase". Vase mogu da budu samo vase imovine, a sve drugo trebte podeliti sa drugima, kojima do pre 5 god im bilo zabranjeno sve, a to ne samo iz rezima, ali i od vama sta jos cuvate to misljene da to ne vasa zemlja. Te zgrade su ofarbane za ljudi koje zive tamo, koji zive u slobodu i cekaju nezavisnost Kosova koji de fakto postoji, ali albanci nisu kao vas, oni vole da podele ta slobodu sa svim gradjanima...

riki80
15.02.2005., 12:51
А за манастире и црке се зна ко их је градио а ко рушио и на чијим су темељима подизане џамије.

ljudiiiii, pa vi ne znate nista o istoriji. Ne treba se cuditi zato sto jos u vasim TV-ama se prikazuju partizanske filmove i jednostrane vase istazivanje o manastirima za koje vi kazete da srbi su gradili. ******, pa vi ste bili arhitekti svih vremena. Vi ste gradili i kineski zid, i koloseum...
Zasto nikada ne priznajete da vasa istorija e gradjena ubijaci druge narode u ovim prostorima. oko 300 hiljade ljudi ubijeni su od vama samo u ovim 10 godinama, da ne pricamo i pre to.
Ako zelite da druge naroda da vas oproste za to, v i morate da budete te koji sa pozitivnim recima dokazete da volite integraciju u regionu, i da nemate vise taj gen koj uziva da pije krv drugima
Za Kosovu vi samo mozete sanjati da je vasa zemjla, i u vasim jugoslavenskim kartama da vidite da nema liniju, ali ta linija postoji i bice jos milion godina

riki80
15.02.2005., 13:03
Srbija je "poznata"u svetu po njenoj"demokratskoj"tradiciji ,kojoj je strano,korupcija,organizovani kriminal, neshto sasvim nepoznato su joj politicka smaknuca!!!.A shto se kosovske VOJSKE i POLICIJE nemoj da brinesh dvorogi ona ce biti po svim evropskim standardima.Sa svim susedima smo u odlicnim odnosima i Makedonijom,i Crnomgorom i Albanijom.A vi srbi treba se zapitati zashto cak i ono drugo "oko na glavi" ne zeli biti u zajedishtvu sa vama,to najbolje odslikava ko ste i kakvi ste.Drugo oko u glavi je koliko i jedan Nish.A da li ste vi ono u dobrim odnosima sa Makedonijom to pitaj makedonce i ANA-u.Gladni ste vi dela Makedonije i Crne gore i malo Presheva i Bujanovca i t d i t d.....A drugo oko ako hoce da ide srecan put samo kad shvate da ih u Ulcinju vishe nema i da se to shiri kao kuga...Mozda se i predomisle.Sami ste Dardane.Ameri su prilicno daleko.Pa dok dodju..a i kad dodju mogu opet da pomeshaju srpske tenkove i shiptarske traktore.Ali nema veze vi cete to da im oprostite.Shta je to 5-6 traktora za vas.Napravicete druge.Ljudi za vas i onako nisu bitni.Potroshna roba zarad vishih ciljeva.Uzivaj ti brate u "nezavisnosti" dok traje i ne gubi vreme na netu.Ako nekad budesh imao da kazesh neshto pametno reci a shiptarski dogmatizam ostavi za amere.I ako vec kucash pishi na shiptarskom a ne na srpskom ili idi na neki vash sajt pa se siti izbrbljajte.Valjda josh neki shiptar ima kompjuter ili kao i ti koristi KFOR-ov na poslu.Tung Dardancicu.

Vidim da jos zivis u starim vremenama kada ti si imao Yugic, a "siptari" kao sta ti kazes, nisu imali ta mogucnost zato sto ti i drugi kao ti su ih picenjivali. Ali sada "brate" treba malo da dodjes i da vidis Pristinu, ja cu da te pridruzim, ne brini, ni smo mi isto kao vi, ne jedemo ljudi kao i vi. dodji i poseti Pristinu pa vidi ko ima kompjuter i kakve avtomobile se dvize. Ja bojim se da ti koristis neki humanitarni kompjuter ko vam je dao vasa drzava koja svaki dan vas smenja adresu. Jebobe, pa vi ste savrseni, zaboravio sam. Vi znate upotrebiti sve vrste oruzje, i volite toliko da ubijete ljude. A sada kogo cete ubijati??? nadam se da necete poceti ubiti vas narod!!!
Za nama ne brinite, super smo, imamo sve, pa i da je KFOR-ov nije bitno...
Tung

riki80
15.02.2005., 13:30
Kada sam vec sa tobom,..Resto Shiptara i Srpkimja sto nije moglo uci u sali gde ce Dobrica govoriti,..secas li se kako ste po nas Srba i Srpkinje koje nose na svoje prsa,Srpku nacionalnu oznaku:nemocne braniti se,od vese mlade nacionaliste "pljuvake"?
Na ovom Forumu,je dozvoljeno,protiv Srba pisati svasta ali moj Shiptaru,Kosovo je nase,U Washington DC,..protiv nas Srba mogoli ste raditi sta hocete,ali jednog dana opet ce te pogledati nase u bradu....

ohohoooooo
Zdravo zivo druze cetnice, pa ti si trebao da pises srpsku istoriju, pa ti si genijalac bre, pa ti si patriota bre, eh tako te voli tvoj narod. dodji malo te te pljunem u celu.
Pa ti i 99.5% drugih srba su doneli vasu drzavu u ovim granicima, koja jos treba se namaliti da bude to sto vam pripada.
Zasto brate zivis u istoriji, kosovski rat, taj rat ovaj rat. Zar nema u tvom mozgu neki drugi rec osvim rat, rat, rat, rat.... Zaboravi to posto ako jos mislis na rat izgubices i tvoj dom, kao sto je bile do sada.
Vi uvecavata vase gubitke koje nisu vam doneli nista osvim smanjenje vase granice

cupko
16.02.2005., 14:17
Bilo bi lepo da prvu stvar koju uradish da pocnesh da pohadjash kurs srpskog jezika.
A ti Dradane vidim odlicno govoris srpski :lol: Ako, ako, samo tako nastavi. Govori srpski da te ceo svet razume :wink:

Dardan
16.02.2005., 19:26
Pa hvala bogu ja sam civilizovan pa govorim jezik ljudih s'kim sam ziveo dugo vreme,a shta ti ja mogu shto si ti glup i necivilizovan.

zeljica
23.02.2005., 16:06

Bravo. To sam i ja u jednom od predhodnih postova spomenula. Ko ce da se vrati? Je'l oni koji su svoja imanja prodali? Da nece mozda opet da ih otkupe nazad? Boze kakvi seratori!!!!!!Pa pristina je skoro cela prodata, kao i Urosevac. Ostao je jedan deo Prizrena, gde ljudi nisu mogli da prodaju a rado bi i to za sitne pare.

Svaka cast Mitrovcanima. Sa jednom nogom su u srbiji ali svi su ipak ostali da brane svoju dedovinu, kao i ljudima sa Sar planine, Gusterice, Gracanice....

Nemojte prodavati patriotizam, pogotovu ne ljudima koji i dalje zive na Kosovu.

zeljica
23.02.2005., 16:29
Pa hvala bogu ja sam civilizovan pa govorim jezik ljudih s'kim sam ziveo dugo vreme,a shta ti ja mogu shto si ti glup i necivilizovan.

Koji ti je to civilizovan jezik? Jeli arnautski?

Pa vas ni oni albanci U Albaniji nece, a kamoli mi u zemlji srbiji. Znas valjda da pri tome mislim na Kosovo. Jer bilo je i bice srpsko doveka. :D :D :D A li vi ljungavi toga niste svesni. I molim te nemoj mi ti o nekoj civilizaciji, kada se zna da ste najprljaviji narod na svetu, a plus sto smrdite na biljnu mast jer ostale namirnice koje koristi civilizacija vi i ne poznajete. Gresim li braco srbi sa Kosova? :P

cupko
24.02.2005., 14:36
Dardane, u kojoj to medjunarodnoj organizaciji radis kad visis non-stop na kompu? Samo kad oni jednog dana odu i pokupe ti sve to da nose u neku drugu interesantniju misiju sta ces onda? Siguran sam da nijedna medjunarodna organizacija ne propagira mrznju u svojoj politici rada(makar ne javno) pa me cudi kako to da te jos nisu provalili...

zeljica
24.02.2005., 15:17
Dardane, u kojoj to medjunarodnoj organizaciji radis kad visis non-stop na kompu? Samo kad oni jednog dana odu i pokupe ti sve to da nose u neku drugu interesantniju misiju sta ces onda? Siguran sam da nijedna medjunarodna organizacija ne propagira mrznju u svojoj politici rada(makar ne javno) pa me cudi kako to da te jos nisu provalili...

Ne brini brate. Provalili su oni njih odavno. Da su toliko dobri odavno bi oni ostvarili njihov san, ali ceo ih je svet provalio, a kamoli ljudi sa kojima radi. To ti tvrdim, jer radim sa amerima. A kada oni iznesu misljenje javno, onda je stvar cista. Ali pustaju ih jos malo da se nadaju, a onda........ Adios ARNAUTI.

Dardan
24.02.2005., 15:34
Ej shkaveli shto vas "zalim" tolko ste glupi bre gedjovani da je to prosto neshvatljivo.Pa vi josh sanjate ili je istina to shto rece jedan americki novinar da LOGIKA odavno ne stanuje u srbiji i kod srba.Pa jeste coravi i gluvi pa ne vidite shta se deshava u Kosovu i oko Kosova.Pa 2005 KOSOVO bice NEZAVISNO,a vas ionako ko ****,hteli ne hteli svi shkaveli sa kosova bice KOSOVARI i zivece u NEZAVISNOJ DRZAVI KOSOVA.A za informaciju radim za AMERE.

Dardan
24.02.2005., 15:34
Ej shkaveli shto vas "zalim" tolko ste glupi bre gedjovani da je to prosto neshvatljivo.Pa vi josh sanjate ili je istina to shto rece jedan americki novinar da LOGIKA odavno ne stanuje u srbiji i kod srba.Pa jeste coravi i gluvi pa ne vidite shta se deshava u Kosovu i oko Kosova.Pa 2005 KOSOVO bice NEZAVISNO,a vas ionako ko ****,hteli ne hteli svi shkaveli sa kosova bice KOSOVARI i zivece u NEZAVISNOJ DRZAVI KOSOVA.A za informaciju radim za AMERE.

zeljica
24.02.2005., 16:34
Ej shkaveli shto vas "zalim" tolko ste glupi bre gedjovani da je to prosto neshvatljivo.Pa vi josh sanjate ili je istina to shto rece jedan americki novinar da LOGIKA odavno ne stanuje u srbiji i kod srba.Pa jeste coravi i gluvi pa ne vidite shta se deshava u Kosovu i oko Kosova.Pa 2005 KOSOVO bice NEZAVISNO,a vas ionako ko *,hteli ne hteli svi shkaveli sa kosova bice KOSOVARI i zivece u NEZAVISNOJ DRZAVI KOSOVA.A za informaciju radim za AMERE.

Dream sweet dream. Keep dreaming. Anyway that is the only thing what you have, nothing else. So keep dreaming :lol: :lol:

DeDa
24.02.2005., 21:40
Kosovo ako bude ne zavisno,bice Demokratska drzava sa vladavinom prava i uvazavanja verskih i rasnih razlika medju ljudima....bas za sta se i mi Vojvodnjanski revolucionari zalazemo.

vecavestica
25.02.2005., 23:53
Kosovo ako bude ne zavisno,bice Demokratska drzava sa vladavinom prava i uvazavanja verskih i rasnih razlika medju ljudima....bas za sta se i mi Vojvodnjanski revolucionari zalazemo.
hoces vec jednom da zacepis?
BRUKO VOJVODJANSKA???

srx bre
09.03.2005., 14:18
Nema nista od toga!

Само стрпљења!

srx bre
09.03.2005., 14:56
Али у праву си :(

Dardan
14.03.2005., 15:43
Svi koji su bili gradjani Kosova do 89' mogu naravno da se vrate na kosovu,ali treba da prihvate novu realnost da ce ziveti u novoj DRZAVI.A u toj novoj drzavi KOSOVU imacete kao nacionalna manjina sva prava po medjunarodnim standardima.TUNG

zeljica
15.03.2005., 08:06
Svi koji su bili gradjani Kosova do 89' mogu naravno da se vrate na kosovu,ali treba da prihvate novu realnost da ce ziveti u novoj DRZAVI.A u toj novoj drzavi KOSOVU imacete kao nacionalna manjina sva prava po medjunarodnim standardima.TUNG

Alo braco srbiiiii,

Ucutkajte vise ovog majmuna.

Gde bre vi zuge znate za standarde, kada jos zivite u 10 veku. :twisted:

Dardan
18.03.2005., 23:29
Pickice shkavelska,za dva meseca bice pozitivno vrednovani dostignuti standardi,pa pocinje reshavanje i tog sada vec formalnog pitanja STATUSA ,koji ce naravno biti NEZAVISNO KOSOVO.

peca
19.03.2005., 01:30
* shkavelska,za dva meseca bice pozitivno vrednovani dostignuti standardi,pa pocinje reshavanje i tog sada vec formalnog pitanja STATUSA ,koji ce naravno biti NEZAVISNO KOSOVO.

Pokazali ste, a i dalje pokazujete svoje standarde. Jer to mislis na pobijene i silovane, na porusene crkve i prekopana groblja, na staric u od 92 godine udavljenu u kadi na S. Bregu, na decu pobijenu na kupanju, u njivi, na decu pobijenu u izbeglickoj koloni...doduse sve to ste radili i proteklih 50 godina, samo je postojao strah pa niste smeli ovoliko.Shvati jednu stvar! Resenje nece zavisiti ni od tvojih ni od mojih zelja, ali, oni od kojih zavise shvataju, sve vise, da ste se ovako ponasali samo u vreme HITLERA, a tada niste mogli svoje ponasanje da pravdate FRUSTRACIJOM! Jednostavno, takvi ste kakvi ste, a takve vas niko nece i to je vasa jedina sansa.

Михајло
19.03.2005., 01:51
ШАБАНИ ШИПТАРСКИ НЕМЛАТИТЕ.

Dardan
21.03.2005., 01:04
I vi shkaveli imate obraza da nekog optuzujete da je cinio zlodela,a da ne spominjete najgora zlodela koja su pocinjena posle drugog svetskog rata od vashih sunarodnika koje slavite kao heroje, kao da svet nezna ko je ubijao ,plackao,silovao ljude ko je rushio,palio svetinje po Hrvatskoj ,Bosni i na Kosovu.

Dardan
21.03.2005., 15:24
Shkaveli=Vandali

zeljica
22.03.2005., 08:03
Shkaveli=Vandali

Ko nam kaze. Pa zar ne vidis zugo ko ste i sta ste. Ti ces nama o standardima. Jao brukoooooooooooo :twisted: :twisted: :twisted:

Dardan
22.03.2005., 18:03
Pickice- marsh u planine pa se jebi sa medjedima shto bi rekli braca crnogorci.

zeljica
23.03.2005., 08:09
*- marsh u planine pa se * sa medjedima shto bi rekli braca crnogorci.

A od kada su tebi crnogorci braca, kada se oni krste sa tri prsta, za razliku od vas.

A u planine ces ti odakle si i dosao.

Ali vidim da ti srpska civilizacija prija pa nikako da odes nazad. Ali dace bog da vam vidimo ledja. :wink:

Dardan
24.03.2005., 03:14
Braca smo jer imamo zajednickog neprijatelja.

zeljica
24.03.2005., 07:45
Braca smo jer imamo zajednickog neprijatelja.

A koji su to neprijatelji. Jal Ameri.

Zao vam je sto vas ne podrzavaju. O kakva steta......

A toliko ste se nadali njihovoj podrzci :P :P :P

Dardan
24.03.2005., 23:07
UBRZO josh dve NEZAVISNE DRZAVE na Ballkanu.NEZAVISNO KOSOVO i NEZAVISNA CRNA GORA

zeljica
25.03.2005., 08:11
UBRZO josh dve NEZAVISNE DRZAVE na Ballkanu.NEZAVISNO KOSOVO i NEZAVISNA CRNA GORA

MA PAZI DA NE BUDE TAKO :!: :!: :!:

Dardan
25.03.2005., 13:59
ZIVI BILI PA VIDELI.

zeljica
25.03.2005., 16:19
ZIVI BILI PA VIDELI.

500 godina smo pod Turskom bili, pa nisu mogli da nas pobede, a ne vi saka jada, koja nezna nista sem
da prica o nezavisnosti.

Ali ti bolje znas da se to nece desiti, pa na forumu pokusavas da nekako to brebolis.

Bas mi te je zao :cry: :cry: :cry:

Dardan
28.03.2005., 23:34
Ne "nisu" vas turci pobedili, jedino ste im pushili samo 500 godina,shta je za vas pet vekova, sica jel da.

Михајло
29.03.2005., 00:41
Ne "nisu" vas turci pobedili, jedino ste im pushili samo 500 godina,shta je za vas pet vekova, sica jel da.

БРАТЕ И ВИ НАМА ПУШИШТЕ А И ОПЕТ ЋЕ ТЕ. НЕМО ЗАБОРАВИШ ДА КАД ОДУ АМЕРИ МИ СЕ ВРАЋАМО А ОНДА ШИЗЕЊЕ.

Dardan
30.03.2005., 17:46
Dobro de vi cete nam pushite dok ne odu Ameri,znaci imacete to zadovoljstvo pushenja josh jedno 500g (minimum).

zeljica
31.03.2005., 08:41
Dobro de vi cete nam * dok ne odu Ameri,znaci imacete to zadovoljstvo pushenja josh jedno 500g (minimum).

Ajde ajde ne seri.Pa vi ste majstori u tome, sto ne priznas. Nego tu sada napadas civilizovane ljude, kada znamo da nam to radite besplatno. A tek za pare.......... jao ludilo, baki do jaja. Prva tura vam je besplatna, obecavam :lol: :lol: :lol:

Dardan
01.04.2005., 02:53
Zeljice -kurvice bash si bila iskrena kad si priznala da svakodnevno pushish Amerima,samo nastavi tu vekovnu tradiciju vasheg naroda.

zeljica
01.04.2005., 08:16
Zeljice -kurvice bash si bila iskrena kad si priznala da svakodnevno pushish Amerima,samo nastavi tu vekovnu tradiciju vasheg naroda.

Izem ti recnik i kulturu. Ali posto si hteo da kazes siptarcice kurvicice, oprosticu ti jer znam da si ljut na sve njih. Ali sta ces, one osetile slobodu pa nikao da stanu.. Ali brate mnogo se bacile u promet.

vojvoda 025
07.04.2005., 21:51
Take it easy. Sve ce doci na svoje mesto... mislim... otici ce tamo gde im je mesto... 2 metra pod zemljom. Samo nam je potrebno malo strpljenja!
:)bravo kralju nas si covek delimo tvoje misljenje

Михајло
08.04.2005., 00:54

БРАТЕ ДОК САМ У ПРИШТИНИ БИО, ШИПТАРКЕ СУ САМО НА ВРАТА КУЦАЛЕ И ПРИЧАЛЕ КАКО СМО МИ СРБИ ДОБРИ ЉУБАВНИЦИ,КАКО ШИПТАРИ СУ МАЈМУНИ И НЕНОРМАЛНИ И ВОЛЕ МУШКАРЦЕ. ВАЉДА ЗБОГ ИСЛАМА. ТАКО ДА САМ ЈА ЗБУЊЕН ТВОЈОМ ИЗЈАВОМ

zeljica
08.04.2005., 08:03

БРАТЕ ДОК САМ У ПРИШТИНИ БИО, ШИПТАРКЕ СУ САМО НА ВРАТА КУЦАЛЕ И ПРИЧАЛЕ КАКО СМО МИ СРБИ ДОБРИ ЉУБАВНИЦИ,КАКО ШИПТАРИ СУ МАЈМУНИ И НЕНОРМАЛНИ И ВОЛЕ МУШКАРЦЕ. ВАЉДА ЗБОГ ИСЛАМА. ТАКО ДА САМ ЈА ЗБУЊЕН ТВОЈОМ ИЗЈАВОМ

Zbunjujuce,zbunjujuce, ali sta ces......covek malo pobrkao loncice :wink: :wink:

jednorog
23.04.2005., 22:13
Dardancicu ti si joshte zivahan?

Bono
26.04.2005., 08:32
Drugovi i drugarice vas nesme niko da bije....
Secate se ovih reci zar ne ? A dali se secate pesme "Ko to kaze ko to laze" , naravno da se secate!
E pa dragi moji sve je to proslost , zao mi je sto vam moram reci da je ovo sve bolno i da je Dardan u pravu ---- Nema vise Kosova , cak sto je i najgore blizi se vreme kada ce Srbija ostati sa Beogradskom pasalukom a sve je to dragi moji zahvaljujuci nasem nacionalizmu koji je godinama bio ulivan sa strane drzavnih vlasti i koji je i dan danas isti ...
Vidim da se mnogi od vas jos uvek nisu probudili sna koji je imao dobar pocetak ali los kraj, zaboravimo vise na ratove na gluposti i glupardije itd...
Postavimo sebe u situaciji Nemacke nakon drugog svetskog rata i sta su oni preduzeli , preduzmimo i mi ili nakon Japana - sta su oni preduzeli preduzmimo i mi , ali najpre prihvatimo istinu da ISTINU , ako ne nema budjenja od ovoga sna....
Epa sad sve je u nasim rukama pa kako odlucimo tako ce i biti...
Caos svima

zeljica
26.04.2005., 09:01
Secate se ovih reci zar ne ? A dali se secate pesme "Ko to kaze ko to laze" , naravno da se secate!
E pa dragi moji sve je to proslost , zao mi je sto vam moram reci da je ovo sve bolno i da je Dardan u pravu ---- Nema vise Kosova , cak sto je i najgore blizi se vreme kada ce Srbija ostati sa Beogradskom pasalukom a sve je to dragi moji zahvaljujuci nasem nacionalizmu koji je godinama bio ulivan sa strane drzavnih vlasti i koji je i dan danas isti ...
Vidim da se mnogi od vas jos uvek nisu probudili sna koji je imao dobar pocetak ali los kraj, zaboravimo vise na ratove na gluposti i glupardije itd...
Postavimo sebe u situaciji Nemacke nakon drugog svetskog rata i sta su oni preduzeli , preduzmimo i mi ili nakon Japana - sta su oni preduzeli preduzmimo i mi , ali najpre prihvatimo istinu da ISTINU , ako ne nema budjenja od ovoga sna....
Caos svima

Bono, ne brini. Budniji smo nego ikada. Ti nebi trebalo da toliko brines dali spavamo, sanjamo ili sta vec. Da zivis na KOSOVU i ti bi tako pricao, ako nista drugo u inat ovim zuganima, bez obzira dali su oni u pravu ili ne. A naravno da je odluka na nama, sto znaci da KOSOVO NECE BITI NEZAVISNO. Kada budes dosao na Kosovo, tada mi pricaj sta je nacionalizam. A svako brani i neda svoje. :wink:

jednorog
27.04.2005., 01:14
Ne secam se da je Japan iscepkan,a cini mi se da se Nemacka ujedini ili se mozda varam.A obe zemlje su vrshile agresiju na tugje teritorije ili se i toga ne secam.A pesama se secam, i srpskih i hrvatskih i shiptarskih i Lili Marlen.A tek "Na lepom plavom dunavu'...Nego meni nedostaje Lab i Sitnica i pecanje na Batlavi i Gracanickom,i fudbal u Grmiji,roshtilj u top bashti i one vrbe velike u Prishtini ,i Union kafana, i Crveni i El Ganco i.....Toga nema u Becu toga ima samo dole, juznije.

Stuyvesant
10.08.2005., 01:22
Sanjam danima i nocima kako se ponovo vracamo na nase Kosovo. Sanjam kako onu gamad siptarsku odgonimo i kako im vracamo milo za drago.

Perfect25
04.09.2005., 21:20
E ovako da vam kazem i ja neku rac o nacionalizmu... Sve te price o velikoj srbiji i o velikosrpskom nacionalizmu, o cetnistvu i svemu ostalom su prosta bajka i izmisljotina. Svi ama bas svi su mnoggo veci nacionalisti nego mi srbi. Mi smo vam najveca govna na balkanu, najgori narod! Ja imam prava tako da pricam jer sam prvi koji je bio na kosovu kada je puklo mada nisam sa kosova vec iz beogradskog pasaluka. Prvi sam tamo bio ranjen, i jedva cekao da izadjem iz bolnice i brze bolje se vratim dole. Ja pri ovo imam prava da kazem jer je uz mene isao najbolji drug koji je tamo i ostao. I hvala bogu posle svega sam se opasuljio, shvatio da mi je to najveca greska u zivotu jer smo olos od naroda. Ubiju nam dva deteta i niko da se seti ni na sahranu da ode. Nude neke proklete pare majku li im je.... ! Hvala bogu daleko sam od srbije i od srba, na jednom ostrvu na karipskom moru... Zaboravljam sve to i nikada se necu vratiti! A kosovo, koje kosovo zar ne vidite da je to vec nezavisna drzava na koju mi nikakvog uticaja nemamo!

Perfect25
04.09.2005., 21:39
E da zaboravio sam da vak kazem koju rec o siptarima. Najkukavickiji narod koji sam ja upoznao. Nesto kao nasi cigana samo jos vece kukavice. Nikad ama bas nikad ni jedan siptar ne moze da bude hrabar kada je sam. Samo kada su duplo nadmocniji (mislim brojcano)! O njihovoj lepoti da ne pricamo, jos nisam video lepog siptara ili siptarku, uzasno ruzan narod. O cistoci malo, prolazio sam pre nekih 8 meseci kosovom, pored Pristine. Iz Kosovske mitrovice isao za makedoniju tj skoplje i to preko kosova. Znate li vi ljudi kako je ono prljavo, proputovao sm ceo svet ali prljaviju zemlju nisam video. Smece na sve strane. na drugom mestu je Turska tj istambul. Isto uzasno prljav grad do duse veliki i lep. Jedino sto je prljav mnogo, takva im je valjda i religija.

FrankSWildYearS
05.09.2005., 16:22
Za perfecta..kazhesh bio si dole na Kosovo kad je bilo najpotrebnije, a onda neshto prichash o kukavichluku Albanskog naroda hmm.Bash ste lepu hrabrost pokazali u Drenici gde ste palili chitava sela i ubijali sve zhivo u njima ukljuchujuchi i stoku...sve heroj do heroja

FrankSWildYearS
05.09.2005., 16:23
Caos svima
Potpisujem

Kojot
07.09.2005., 00:16
E ovako da vam kazem i ja neku rac o nacionalizmu... Sve te price o velikoj srbiji i o velikosrpskom nacionalizmu, o cetnistvu i svemu ostalom su prosta bajka i izmisljotina. Svi ama bas svi su mnoggo veci nacionalisti nego mi srbi. Mi smo vam najveca govna na balkanu, najgori narod! Ja imam prava tako da pricam jer sam prvi koji je bio na kosovu kada je puklo mada nisam sa kosova vec iz beogradskog pasaluka. Prvi sam tamo bio ranjen, i jedva cekao da izadjem iz bolnice i brze bolje se vratim dole. Ja pri ovo imam prava da kazem jer je uz mene isao najbolji drug koji je tamo i ostao. I hvala bogu posle svega sam se opasuljio, shvatio da mi je to najveca greska u zivotu jer smo olos od naroda. Ubiju nam dva deteta i niko da se seti ni na sahranu da ode. Nude neke proklete pare majku li im je.... ! Hvala bogu daleko sam od srbije i od srba, na jednom ostrvu na karipskom moru... Zaboravljam sve to i nikada se necu vratiti! A kosovo, koje kosovo zar ne vidite da je to vec nezavisna drzava na koju mi nikakvog uticaja nemamo!

E da zaboravio sam da vak kazem koju rec o siptarima. Najkukavickiji narod koji sam ja upoznao. Nesto kao nasi cigana samo jos vece kukavice. Nikad ama bas nikad ni jedan siptar ne moze da bude hrabar kada je sam. Samo kada su duplo nadmocniji (mislim brojcano)! O njihovoj lepoti da ne pricamo, jos nisam video lepog siptara ili siptarku, uzasno ruzan narod. O cistoci malo, prolazio sam pre nekih 8 meseci kosovom, pored Pristine. Iz Kosovske mitrovice isao za makedoniju tj skoplje i to preko kosova. Znate li vi ljudi kako je ono prljavo, proputovao sm ceo svet ali prljaviju zemlju nisam video. Smece na sve strane. na drugom mestu je Turska tj istambul. Isto uzasno prljav grad do duse veliki i lep. Jedino sto je prljav mnogo, takva im je valjda i religija.

Brate, ti znaš šta pričaš. Sve što si rekao je tačno!

Pozdrav

zeljica
09.09.2005., 10:05

Ovo sto si rekao i preziveo ja verujem da je to tako jer smo i ja i moj brat doziveli isto samo sto ja nisam bila ranjena a moj brat jeste i to tesko. Oboje smo radili.......

Ali ipak i dalje duboko verujemo da ima nade za nas na Kosovu. Da nije tako odavno ne bismo bili na Kosovu. A imamo mogucnosti da zivimo u Evropi jer smo oboje Slovenacki drzavljani. Ali ipak imamo nadu i veru u BOGA.

Pozdrav i srecno.

pedjaj
13.09.2005., 08:56
Možda se oslobađanje Kosmeta neće dogoditi za našeg života, istorija država traje duže od ljudskog života, ali će se dogoditi.
Što se tiče Dardana ako računa da su Iliri, što je nedokaziva teorija treba da promeni ime jer su upravo Dardanci uništili Ilirsko carstvo, ako neveruje neka pročita, normalno ne Srpsku već svetsku literaturu.

ivan_kg
04.10.2005., 23:38

kad bi bilo vise takvih kao sto si ti, bilo bi mnogo bolje u ovoj nasoj budjavoj drzavici

bavi
08.10.2005., 21:26
Mozda nekad i neki Srbin sidje dole ali ziveti dole ni za milenijum.

niche
14.10.2005., 13:32
Ne secam se da je Japan iscepkan,a cini mi se da se Nemacka ujedini ili se mozda varam.A obe zemlje su vrshile agresiju na tugje teritorije ili se i toga ne secam.A pesama se secam, i srpskih i hrvatskih i shiptarskih i Lili Marlen.A tek "Na lepom plavom dunavu'...Nego meni nedostaje Lab i Sitnica i pecanje na Batlavi i Gracanickom,i fudbal u Grmiji,roshtilj u top bashti i one vrbe velike u Prishtini ,i Union kafana, i Crveni i El Ganco i.....Toga nema u Becu toga ima samo dole, juznije.

I meni sve to nedostaje.Mala ispravka mesto se zove Tauk Basta,a ti valjda mislis na El Greko.

Jelena 038
08.11.2005., 23:22
samo da jos jednom pojedem sudzuk pa neka ide sve u ...
de me nađe! ja u banja luci našla isti!bila sam srećna ko malo dete

.sara.
20.11.2005., 19:56
Wraticemo se kad tad!!!!Ako ne mi wratice se nasi unuci!!!!!!!

daksi
30.11.2005., 21:51
Prosla sam nekoliko gradova od 1999. godine, odnosno od kako sam morala da odem iz Pristine. Zivela u njima. Sada sam ovde u Beogradu. Nije lose, ali...Nigde, ali NIGDE nisam pronasla onu toplinu, bliskost i prijateljstvo koja postoji u ljudima sa Kosmeta.
Nisam rodom sa Kosmeta, ali sam veci deo dosadasnjeg zivota provela dole, u Pristini.
IMA NEKE CAROLIJE U TOM ZIVOTU, U NACINU ZIVOTA, U ODNOSIMA MEDJU LJUDIMA.

Jelena 038
01.12.2005., 11:06
ima.. da...

prishtinalija
25.12.2005., 15:14
VI SERBI SAMO SANJATE NEMA VISE KAO STO JE BIO PRE ZABORAVITE

prishtinalija
25.12.2005., 15:16
MOZE DA SE VRATITE ZNA SE SAMO ONI KOJU NE DUGUJU NISTA ALBANCIMA A ONI KOJI SU DUZNI KAD UGJU NA MERDARE ONI SU STRELJANI

niche
28.12.2005., 11:23
MOZE DA SE VRATITE ZNA SE SAMO ONI KOJU NE DUGUJU NISTA ALBANCIMA A ONI KOJI SU DUZNI KAD UGJU NA MERDARE ONI SU STRELJANI

Ti si neki mnogo zajeban kad kurcis preko neta.Ko oce da se vrati vratice se,i ti tu nista ne mozes.
Ko je zlocinac njemu ce Bog suditi.

prishtinalija
28.12.2005., 20:38
MI BAS MOZEMO TO DA MU VRATIMO ONIMA KOJI SU NAS MALTRETIRALI 18 GOD I MI ZNAMO VRLO DOBRO KO SU ONI I GDE SU A NARAVNO I BOG QE DA IH SUDI TO SE ZNA

jednorog
29.12.2005., 01:30
Ko te je bre maltretirao 18 godina na kosovu majke ti?Sta vam je bre falilo ranije.sta?20 godina sam ziveo u pristini.na eskurziju nisi mogao da ides ako na jedno odeljenje srpske nastave ne pogju bar cetri albanske
Posao dobije jedan srbin na pet shiptara.shiptarski nam je bio obavezan predmet u skoli.natpisi ,dokumenta,sve je bilo dvojezicno.imali ste svoje skole,kafice,knjizare cak.Kretanje vam je bilo slobodno.Kazi bre kako smo to mi vas 18 god maltretirali.e kad ste uzeli oruzje...ma kome ja uopste pricam.Jos me juce u centru sokobanje zaustavlja policajac i naplacuje mi kaznu za pojas.Zove se Agim.siptar je.i normalno radi i zivi u srbiji.Oces njega da ti posaljem u Merdare?Pricu o ugnjetavanju ostavi za amere al ste valjda toliko ucili tu pesmicu da je po inerciji deklamujete svuda gde ste.Sad vas srecom niko ne maltretira.a cije je kosovo...to ja znam.a znas i ti.Bar se u necemu slazemo zar ne?

ivancica038
31.12.2005., 01:04
VI SERBI SAMO SANJATE NEMA VISE KAO STO JE BIO PRE ZABORAVITE
Ovaj nije normalan majke mi!!!!!!!!

Бл
31.12.2005., 01:59
MI BAS MOZEMO TO DA MU VRATIMO ONIMA KOJI SU NAS MALTRETIRALI 18 GOD I MI ZNAMO VRLO DOBRO KO SU ONI I GDE SU A NARAVNO I BOG QE DA IH SUDI TO SE ZNA
Ал га лупаш бре шиптар, живе ли сте ко бубрег нисте плаћали ништа а све сте имали. Милошевићу споменик да подигнете, али ничија није до зоре, за сада сте окупирали КиМ али када се вратима Ко*ац Арбанашко псе*о

spasa_pr
04.01.2006., 14:07
Puno pozdrava za sve Pristevce ! Ja se trenutno nalazim u Pr,tu radim i mislim da nije opasno biti ovde.Uvek ste svi dobrodosli nazad! Puno pozdrava SpasA

prishtinalija
04.01.2006., 22:04
10 godine nismo imali pravu da ugjemu u zgradu skole znate to maltretirali ste nas kao zivotinje . znate bolje nego nas sad vi sami prihvatite sta ste uradili svaki dan ima po kedan serbin koji zele da se izvinjava za ono sto ste uradili :)

prishtinalija
04.01.2006., 22:08
sto se tice milosevicu imace spomenik na centru pristine hvala od njemu ***** vas majku nama je stvorio derzavu sad velika ALBANIJA ILI STATE OF KOSOVA

prishtinalija
04.01.2006., 22:11
ZASTO SANJATE MOZDA VI SMAO GLEDATE RTS I NISTA VISE NEMATE SATELIT DA GLEDA DRUGE TELEVIZIJE STA KAZU HOCES NECES MORAS DA PRIZNATE ;)

payche
06.01.2006., 22:57
Kfor soldiers have said it nicely…”you Serbs are civilized people… you’re nice, clean and have a very hospitality culture… and this so called Albanians … they’re like gypsies…every time we go to Albanian village they’re all like … give me Kay light, give me meal, give me a dollar…” said by kfor soldier Ray Moreno mpc u.s army…

Mislim shta reci …p.s izvinjavam se romima sto ih poredim sa siptarima…nisu to zasluzili…

tafil
09.01.2006., 07:30
Kfor soldiers have said it nicely…”you Serbs are civilized people… you’re nice, clean and have a very hospitality culture… and this so called Albanians … they’re like gypsies…every time we go to Albanian village they’re all like … give me Kay light, give me meal, give me a dollar…” said by kfor soldier Ray Moreno mpc u.s army…

Mislim shta reci …p.s izvinjavam se romima sto ih poredim sa siptarima…nisu to zasluzili…
Hohohohooo because of that Kfor soldiers atacked and bombed serbia three month because you are very ¨civilizated¨,hohohoooooo sa cirkusa jan shkiet,paskna mu knaq e me lujt koqe qe gjeta ni forum te shkieve,te fala shqipetar atdhetar nga tafili

JFront
12.01.2006., 03:24
Шта лупате бре шиптари......па само се чувајте.....вратићемо се ми.......и у босну и у крајину....али и на косово.......само се ви надајте.......прочитајте мало наше историје....све ми враћамо....а ви историју и немате....сад је стварате.....али спрема вам се уништење.....од стране српске руке.....гарантујемо вам......И да скроз вам је лош енглески.......СРБИЈА.......KOSOVO IS SERBIJA.....

tafil
12.01.2006., 08:56
Шта лупате бре шиптари......па само се чувајте.....вратићемо се ми.......и у босну и у крајину....али и на косово.......само се ви надајте.......прочитајте мало наше историје....све ми враћамо....а ви историју и немате....сад је стварате.....али спрема вам се уништење.....од стране српске руке.....гарантујемо вам......И да скроз вам је лош енглески.......СРБИЈА.......KOSOVO IS SERBIJA.....
driiiim drim drim drim drim driiiiim,,jfront me secash u staru pesmu shesdesetih godina,pa vi jer znate da u 25 godina bit qe samo milion starih shkavella,pa vi nemate omladinu, u 2030 godinu vi qe da trebate ¨siptara¨ da vas odrzhu starih shkavella, i vi imate ¨brilantnu ¨historiju¨ ubilliste 2500000 bosniaka,50000 hrvata 15000 albanaca,uselevasti miliona albanaca bosniaka i hrvata tpu sto imate barbarsku zlocinacku historiju,sa ovom glavom neqe ti nagjit ni tvoje grdurska telo ako trudish da se vratish na KOSOVE

tafil
12.01.2006., 08:59
shkavelski ¨junaqe¨ jfront hoqesh da ti salem od svemira rakete tomhawk u centro shkinije

JFront
12.01.2006., 16:24
Видим знаш и ћирилицу?.....лепо.........а ми да смо убили толико људи па ви ни хрвати ни муслимани не би ни постојали....то знаш!!!
али пошто смо ми Хришћани и нама по вери не припада убијање и мржња других вера као код вас ....намамо шта да причамо!!!И тафиле ја ти кажем да ћеш отићи ван косова проко проклетија!!!!

tafil
12.01.2006., 17:36
****** jesi junaqina,kao slobodan millosheviq.i ja vidim da znash albanski,ceo svet lazhi samo vi srbi ne lazhete,lazh i albanska propaganda je sto su ubijeni tolko civilna stanovnishta u vreme rata 1991 do 1999,na zhalost isto ijednog 10000 shkavella,i ako hoqesh da me isterash zashto preko prokletije isteraj me josh dale jer tamo isto je ¨shkinia¨,shkinia je od beqa pa do selaniklaE tebe ni tvoj narod ne zheli,zhivish kao crnac u ¨shkiniju¨,treba vizu da izvadish prvo, pa da shetish po beogradu.Popravi glavu i vidi realnost jfronte i napravi historiju za tvoj narod,jer 2030 se blizhi

JFront
12.01.2006., 20:37
Јесам,јуначина сам...цео српски народ су јунаци,а ви и ваши лобисти који на жалост имају велики утицај на католички свет који се одавно окренуо против правослаља и ако смо хришћани као и они!!!Ви стварате крсташки рат,мрзите све редом,истерали сте нас,који смо жртва великих сила и њихових планова али кад њима станете на жуљ и кад им засметате збрисаће вас са лица земље пре 2009....а што се тиче јуначења Слободана Милошевића...он је обична будала...требао вас је истребити све...истерати или убити...ако имало имаш памети и знања,знаш да је Косово и Метохија одувек била српска територија и да су Срби имали своју државу кад ви нисте ни дошли на балкан,а сад хоћете да узмете територију која је колевка православља и српског народа!!!А албански не знам већ нешто распознајем твој лош српски и енглески пошто си очито не писмени исто тако што кажеш да цео свет лаже,а да смо ми једини у праву....ту си у праву....само што је наша влада не способна и издајничка па не можемо да вратимо оно што је наше!!!Ви треба да славите оног хрвата тита који је дао аутономију КиМ-у!!!Али пази шта ти кажем наше време тек долази једина мана је што нам касно долази из д****а у главу...Лепо нам је рекао Свети Сава,Само Слога Србина Спашава....то нем је једини спас...а то што се ви котите ко зечеви и што као имате ту омладину коју трујете мржњом....нека вам је...али још увек нас има довољно да вас истребимо...Молићете нас за живот!!!КАд тад!!!

Strawberry1981
12.01.2006., 20:56
Јесам,јуначина сам...цео српски народ су јунаци,а ви и ваши лобисти који на жалост имају велики утицај на католички свет који се одавно окренуо против правослаља и ако смо хришћани као и они!!!Ви стварате крсташки рат,мрзите све редом,истерали сте нас,који смо жртва великих сила и њихових планова али кад њима станете на жуљ и кад им засметате збрисаће вас са лица земље пре 2009....а што се тиче јуначења Слободана Милошевића...он је обична будала...требао вас је истребити све...истерати или убити...ако имало имаш памети и знања,знаш да је Косово и Метохија одувек била српска територија и да су Срби имали своју државу кад ви нисте ни дошли на балкан,а сад хоћете да узмете територију која је колевка православља и српског народа!!!А албански не знам већ нешто распознајем твој лош српски и енглески пошто си очито не писмени исто тако што кажеш да цео свет лаже,а да смо ми једини у праву....ту си у праву....само што је наша влада не способна и издајничка па не можемо да вратимо оно што је наше!!!Ви треба да славите оног хрвата тита који је дао аутономију КиМ-у!!!Али пази шта ти кажем наше време тек долази једина мана је што нам касно долази из д****а у главу...Лепо нам је рекао Свети Сава,Само Слога Србина Спашава....то нем је једини спас...а то што се ви котите ко зечеви и што као имате ту омладину коју трујете мржњом....нека вам је...али још увек нас има довољно да вас истребимо...Молићете нас за живот!!!КАд тад!!!
Jesi li bio nekad na Kosovu?

tafil
12.01.2006., 22:04
[ што се тиче јуначења Слободана Милошевића...он је обична будала...требао вас је истребити све...истерати или убити...ako bi nam ubio 2 ipo miliona albanaca milloseviq bio bi plan 4 nato pakta, da se srushi cella shkinija i za dva i ipo miliona albanaca ubijenih, ubili bih 5 miliona shkavella ако имало имаш памети и знања,знаш да је Косово и Метохија одувек била српска територија и да су Срби имали своју државу, i na krajinu dubrovniku na celom bosniju niste druge drzhave imali, кад ви нисте ни дошли на балкан,i odakle smo doshli mi albanci i odakle ste doshli vi shkavella proqitaj u www.geschichtsforum.de .а сад хоћете да узмете територију која је колевка православља и српског народа!!!svoju kolevku trazhite u rusiju po karpatima. да вратимо оно што је наше!!!nemojte da idite sgllavom u zidВи треба да славите оног хрвата тита који је дао аутономију КиМ-у!!!no sllavite vi jerste qulovalli cellu ex jugoshkinijuАли пази шта ти кажем наше време тек долази једина мана је што нам касно долази из .д****а у главу. glupane nemoj tajne stvare tvoje lubavne drzhave da izdajesh.....Молићете нас за живот!!!КАд тад!!!obrtno moliqesh me u 2030 godinu za tvoj zhivot

JFront
12.01.2006., 23:13
Мајмунчино једна па ти си обичан индијанац ,са тобом нетреба да се дискутује уопште ти и твоја раса не заслужујете живот....а,ми смо дошли са карпата,јесте...али дошли смо пре вас овде...вас су швабе створиле...(и шта ми ту дајеш њихове линкове?У ствари они су вам и отац и мајка)створиле су буба швабе и албанију вашу!!!А ви сте дошли из оних ваших катакомби и оних вукојебина из пустиња азије и блиског истока!!А пошто не знаш ништа друго да причаш сем да цитираш мене и пошто немаш мозга да причаш својим речима....покриј се ушима обрезани!!!само ме интересује како ви шиптари на Косову или албанији уопште имате рачунар!!а интернет ко зна ко вам даде!!!А што се тиче убијања....ма ти си шиптар...ти си нижа раса....ти си нижи од цигана...од кинеза...ви сте ко глодари...погледај се у огледало и закопај се,немој више да пишеш на Српском форуму(БРУКАШ ШИПТАРЕ КОЈИ ИМАЈУ НЕШТО МОЗГА) пошто си не писем пацову!!!Ми смо мачке(ловићемо вас) али има и керова са запада на које толико рачунете сад нас спутавају...а они ће вам доћи глави можда пре нас!!!И шта се ти везујеш за Дубровник?Па ти немаша права да причаш о Дубровнику....Ми смо Срби у Крајини били већина али су нас хрвати и муслимани истерали....ШТО?Зато што су жељели чисту земљу без других нација(СРБА)....Могли смо и ми тражити своју државу због терора хрвата...и добили би је да се нису умешали католици са запада....и пацовчино забиј се у неку рупу ћути учи српски!!!!Требаће ти!А шта се ти везујеш за ту 2030-у?Мислиш да ће се тад нешто да се деси?Оће,ми ће мо створити велику Србију!А за то као ће Срби да нестану са лице земље,то ти рекао Тачи?или ругова?Онај који се руковао са Слобом?Само ти маштај!!!Смешан си!Па ви то нећете доживети....

Kojot
13.01.2006., 02:11
шипетар знаш каква је клима на кавказу бре твоји адаптирани номадски гени бре па то је бре за вас шипетари јел сте се ужелели кавказа а??

tafil
13.01.2006., 11:04
vidi se ko je nizha raca,vidi se ko je bez kulture i bez postovanja svok propiog shkavellskog foruma,pa ja zhivim u beogradu i radim ovde ,imam pekarnicu,i ti ako hoqesh da dogjesh u beogradu prijavi se u opshtinu beograd da uzimash vizu i dogji da kupish u moju radionicu,ceo svet lazhi samo vi ste posteni ,i vi ne znate zashto su palle bombe 24 marta do 11 juna 1999 u shkiniu,popravite gllavu jer ste gotovi pacovi

tafil
13.01.2006., 11:05
шипетар знаш каква је клима на кавказу бре твоји адаптирани номадски гени бре па то је бре за вас шипетари јел сте се ужелели кавказа а??
e ****** bog kojote znash shta se deshava u tvoju kolevku

tafil
13.01.2006., 11:44
(БРУКАШ ШИПТАРЕ КОЈИ ИМАЈУ НЕШТО МОЗГА) historija qe da sudi jer brukam ...Могли смо и ми тражити своју државу због терора хрвата...zashto niste trazhilliи добили би је да се нису умешали католици са запада.e shta qesh shto si shkavell cigan i ne volli te niko...и пацовчино забиј се у неку рупу ћути учи shkavellski!!!!Требаће ти!da te razume kinesi ,kubanci kazikistanА шта се ти везујеш за ту 2030-у?proqitao sam da svake godine 100.000 shkavella su manje zbog nizhog natalitateМислиш да ће се тад нешто да се деси?pa raqunaj ako nisi analfabet 100.000 manje u 25 godina,vi ¨shipetari¨ ће мо створити велику ILLIRIA!А Само ти маштај!!!Смешан си!e ja sam rekao ku mu knaq tuj lujt koqe me shkieПа ви то нећете доживети shkavelli ..2030 nema shkinije[/QUOTE]

Kojot
13.01.2006., 12:43
хахахах па знамо се ми добро шипо а знао сам и твог покојног рођу није имао монгрилске среће јадник хехехх
http://img58.imageshack.us/img58/3454/shqiptarjpg5kv.th.jpg (http://img58.imageshack.us/my.php?image=shqiptarjpg5kv.jpg)

tafil
13.01.2006., 13:14
JA SAM SATELLITNI BOMBARDAO SHKINIJU I NE ZNAM JER MNOGO TVOJH ROGJAKA ILLI DRUGI QETNICI SU UBIJENI KAO PSIOVI,I NIKO NI U SAHRANU NIJE IM ISHAO,ZA QETNIQKE CIGANE KO QE SE ZABRINUTI NEKA CRKNU KO ZHIVOTINJE ,KOJA SAHRANA ****** BOG

Kojot
13.01.2006., 14:39
Цигане кажеш јели раџо хахаххх

JFront
13.01.2006., 15:21
О пацовчино шиптарска....опет цитираш..позиваш се на историју?па ти си као што сам рекао обичан индијанац и имаш пекару у БГ-у?па ја ћу ти је срушити сад у четвртак!!!Ићи су сваку ћу лупати бацићу ти монотовљев коктел на локал и кућу...Ајде ако си такав јунак и смеш да се расправљаш реци адресу!!Доћу гарант сад у четвртак!!Не смеш?НАРАВНО!Дошао си у Београд јер тамо где си пре живео Срби ти нису дали да живиш..?Јел?Па да ти тамо нису дали где вас је било скоро подједнако овде би те одма заклали чим би прешао ибарсу магистралу!!!100000 срба мање сваке године?Ала се ти гађаш бројкама пацовчино...па ти си бре неки пацов ретард благо речено!!НИСАМ ЗНАО ДА ЗНАШ И ДА ЧИТАШ?!И као си у београду требао би знати да пишеш СРБИЈА оне тамо нешто пишеш ни сам незнаш шта!!!Е и Срећна Ти СРПСКА НОВА ГОДИНА!!!!Нећеш их пуно доживети!!!И ПРЕСТРАНИ ДА ЦИТИРАШ ПАЦОВЕ И НЕКРАДИ ТУЂЕ РЕЧИ ЈЕР ОЧИТО СВОЈИХ НЕМАШ ДОВОЉНО!!!

tafil
13.01.2006., 23:08
[QUOTE=JFront]позиваш се на историју?па ти си као што сам рекао обичан albanac и имаш пекару у БГ-у?па ја ћу ти је срушити сад у четвртак!!!Ићи су сваку ћу лупати бацићу ти монотовљев коктел на локал и кућу.Znam da si zloqinac i ubica jer svigja te tvoja zloqinaqka historija,Ајде ако си такав јунак и смеш да се расправљаш реци адресу!!o ako ti kazhem adresu kunem ti se da ti si izgubleni,alli nequ ja stobom dosta ti je kaznio bog shto tije rodio shkavella.тамо где си пре живео Срби ти нису дали да живиш..?Јел?pa stvarno kazhu beogragjani jer vi ste meshavina cigana i trebate vizu da izagjete u veliki gradНИСАМ ЗНАО ДА ЗНАШ И ДА ЧИТАШ?!И као си у београду требао би знати да пишеш СРБИЈА,evo pishem SHKINIJA kako ne znam da pishem shkinia, оне тамо нешто пишеш ни сам незнаш шта!!!E shta qu ja shto si glupan i ne razumesh и Срећна Ти СРПСКА НОВА ГОДИНА!!!! Hvala i isto sreqno.Нећеmo их пуно доживети mi shkavelli nova godina do 2030!!![B]crkni shkavelle

remo
14.01.2006., 15:26
ja mislim da je albanac puno pametniji idosta isprovocirao srbina .budi pametniji srbine da bi se priblizio bar malo evropi za zlocine ne treba da govorimo jer ih je bilo u svim YU republikama BIVSIM.a najvise kod srba svi mi to znamo i svi pametni srbi priznaju te zlocine pa te savetujem biraj reci koje upotrebljavas jer su veoma nepristojne za modernog coveka kao sto si ti ili mislis da si savremen.

Kojot
14.01.2006., 16:42
шипетар је дволична персона ххехехехх
ако ако

remo
15.01.2006., 07:42
cini ti se al vremena se menjaju pa sa njima i ljudi.i ja sam mislio da su siptari ljudi nize klase medjutim nije tako ljudi se usavarsavaju i idu u korak sa modernizacijom i uklapaju se saevropskim i svetskim standardima.dok kod srba je obratno od veoma naprednih vracaju se neznam gde politikom koju vode odnosno tvrdoglavoscu.setimo se gde su bili bugari i rumuni a gde su sada gde smo bili mi a gde smo sada NAZALOST.

tafil
15.01.2006., 09:40
cini ti se al vremena se menjaju pa sa njima i ljudi.i ja sam mislio da su siptari ljudi nize klase medjutim nije tako ljudi se usavarsavaju i idu u korak sa modernizacijom i uklapaju se saevropskim i svetskim standardima.dok kod srba je obratno od veoma naprednih vracaju se neznam gde politikom koju vode odnosno tvrdoglavoscu.setimo se gde su bili bugari i rumuni a gde su sada gde smo bili mi a gde smo sada NAZALOST.
ne qu da ti dam kompliment remo jer qesh biti proglashan shkavellskogizdajnika,i stvarno gde su billi grci,spanci portugalci i juzhni italiani i da ne priqamo sa rumunima bugarima u odnos sa ex jugo.i sada obrnuto svih ovih zemala se smeju i ironiziraju sballkanom posebno svashem dragom shkiniju.Vidi u ovu doba tehnologije koju gllavu ima kojote i jfront,narod u Kosovu hoqe nezavisnu drzhavu sa albancima i sa srbima is agoranima turcima i svih koju su zhivelli tamo,ali prvo kriminalcima osugjenje pa da se ohlade krvevi,i vidi koju klasu de ludi su ciganski qetnici,ne vide napred i ne izvinjaju se prvo svog naroda shto su srushilli ,drugo isto mog naroda shto su ga isto povredilli,alli qetnici josh starom unishtilaqkom zloqinaqkom idejama,proshao je doba soruzhje sada ko ima ekonomiju taj ima moq,to shto ste radilli po hrvatsku,bosni i Kosovu,treballi ste daradite prije sto godina e ne u ova doba,ne sada u ova vreme u mesto da zgradite zdravnu ekonomsku drzhavu i da vasha omladina uzhiva su mlladost ,qetnici kao jfront i kojote josh hoqe da im utezhavaju zhivot i onako tezhi

Kojot
15.01.2006., 13:02
али шипетарија не може ни са азерима да се пореди хехехх а ипак сте на истом нивоу морам да признам

tafil
15.01.2006., 13:24
али ALBANIJA не може ни са азерима да се пореди хехехх а ипак shkinija je на истом нивоу морам да признам
shta je azerima a ratni profiter za 5000 maraka si srushio celli balkan

Kojot
15.01.2006., 14:01
пролупо си гег турчине јели у каквом то контексту помињеш браћу своју гег азере?

tafil
15.01.2006., 17:31
tosk i gergri jesmo jedno ALBANI,cigan i shkavelli jedno je shkinija,koja dobra pesma

Kojot
15.01.2006., 17:57
ево још поздрава од твоје турске браће све иљир до иљира хехехх

http://www.interpol.org/public/Data/Wanted/Notices/Data/2005/41/2005_1341.asp
http://www.interpol.org/Public/Data/Wanted/Notices/Images/photo/original/2005/06/28/53292928.jpg
http://www.interpol.org/public/Data/Wanted/Notices/Data/2005/94/2005_25494.asp
http://www.interpol.org/Public/Data/Wanted/Notices/Images/photo/original/2005/06/02/53292902.jpg
http://www.interpol.org/public/Data/Wanted/Notices/Data/2000/72/2000_9772.asp
http://www.interpol.org/public/Data/Wanted/Notices/Data/2005/04/2005_49204.asp

tafil
16.01.2006., 15:25
ih kollko shkavella ima ih po interpollu,mlladiqa,karaqiqia iii,hej zlloqin i kriminall ima ime shkinia

Kojot
16.01.2006., 16:28
хахаххахх
више се арнаутских животиња лови неко кинеза и хидуса заједно хехеххе

tafil
16.01.2006., 17:49
ne vi shkavelli ciganski tribu ste odruzheni sa kinom ,indiom,kuba,sa severnom koreom,somalia,etiopiuiii hahhahahaha

Kojot
16.01.2006., 18:17
хехехехехеххеххе

remo
16.01.2006., 20:21
smej se svojim budalavstinama TURCINE

remo
16.01.2006., 20:40
lep naslov foruma <vraticu se opet> al KADA ??????? nikad. ne odnosi se na postene ljude samo za nacionaliste Pomognimo srbiji da se vrati bar za 15-tak godina nazad bice nam lepo svima, averovatno ce i kojot da se opameti jer ce njemu icelom njegovom okruzenju i njegovoj porodici biti i siguran sam puno bolje .opameti se prijatelju .

tafil
16.01.2006., 23:30
kad hoqe dase vrati shkavell zvani kojota u Kosovu,doqekat qemo sa paqurkama iz shume da ih jedi

tafil
16.01.2006., 23:31
spomenik velikog Skebderbega je u centru Prishtine

payche
18.01.2006., 13:03
he he...

Hilandar burned first, to the very walls of the “Arbanas pirg” and the tombstones of Jovan and Repos Kastriotic, Serb nobles from Albania, father and eldest brother of Djuradj (George) Kastrotic, better known as Skenderbeg. Something halted the hand of the arsonist at the very spot that shatters the lie about the origins of the “Albanian hero.” What better proof that places that preserve Serbia history are sacred?

His mother, Voisava, daughter of a respected Serbian noble from Polog, hardly had time to know her little boy before Djuradj was sent as a hostage to the court of sultan Suleyman I. There he took Islam and the name Skenderbeg (Iskander-bey), after Alexander (“Iskander”) the Great, whose exploits were know to the Turks from eastern legends. Djuradj earned his new name in wargames on open field, besting his competitors in “wrestling, fighting and javelin-throwing,” and earning on his 18th birthday the rank of sanjak-bey and command of five thousand cavalry from sultan Murat II.

payche
18.01.2006., 13:05
pa i on je bio SRBIN

tafil
18.01.2006., 18:05
znaqi vi ste albanci svi,jer ima pikture od velikog Skenderbega,da je branio albansku zemlju i zastavu,e vasha historija shkavellska barbarska se uqi i u historiju celog sveta,barbarske imigracije sllava u Illiriu,tradicionalnu za vashu shkavellskeciganqiqa zloqinaqku historiju,da lazhite da falsifikujte i da kradite historiju drugih naroda,i za majku Terezu kazhite da je jugosllovenka,alli ona se progllashilla,da sa krvom sam albanka,drzhavlanstvom indije i sa srcom hezu krista.i kako je ¨srbin¨Skanderbeg zashto nema ni jednog spomenika u shkiniju kao znak poshtovanja oovog heroja koji je oslabio otomansku imperiju da se shiri vishe po europu

payche
19.01.2006., 14:27
mos nervoz be shiptar... c c c... nema veze sto je skenderbeg bio srbin... i dalje imate majku terezu...hasim tacija...rugovu...adema jasarija... cek cek ... sorry njega smo ubili...

tafil
19.01.2006., 15:12
nisam nervozan bre shka, alli kako mozhete da lazhite kako nemate obraza mallo da kazhite da nije albanac Skanderbeg,i skojom zastavom se borio protiv turaka

payche
19.01.2006., 18:21
shta pricas bre ti... kakva zastava... tada je od albanije postojalo samo dva plemena stocara, a kamoli nesto vise.... pricas gluposti shipac...

tafil
21.01.2006., 00:05
hej payche idi bre ubise,jer imash problema sa prirodom

JFront
21.01.2006., 01:20
МА СВИМА ЋЕМО ДА СЕ НАЈЕБЕМО КЕВЕ..........ШИПТАРИ ИМА ДА ВАС СВЕ ПОКОЉЕМ ЈА И МОЈ НАРОД ИСТРЕБИЋЕМО ВАС,А ВЕРУЈТЕ ВИ У БИЛО КОЈЕ ГОДИНЕ И БИЛО КОЈЕ ДАТУМЕ,ПОЛИТИЧАРЕ.....И ОСТАЛА ШИПТАРСКА ГОВНА......КЛАЋЕМО ВАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СРБИЈА СРБИМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

tafil
21.01.2006., 16:44
jurish shkavelle ciganqiqu jurish sgllavom u zidu,zhiveo 24 mart 1999, dan kad je bog govorio albanski

kacamak
22.01.2006., 10:30
Bog govori americki, ali nece oni dugo tu ostati cim izvade zlato odose.A posle siptare sam sebi spremi kolac jer mene ce to mrzeti da radim.

enka
01.02.2006., 12:13
Kako mozete da verujte da KOSOVA pripada samo siptari , pripada i srbima ali mi siptari samo spremimo mesto za majke srbima koje cemo ne samo jebati, nego i uraditi fotosintezni proces, bez sunca naravno. hhahaha. Imamo i ministarsto za povratak samo za srpsko keve, hahhah. Ovaj proces je organizovan, biracemo mesto i lepse srpske keve. Tako ce da bude dok nezavisna Kosova bude pun siptara u srpskim enklavama i da i eksportujemo u Srbiju, jer svi znamo da natalitet u Skiniju je nemogucan. prazni ahhaaahh. Ovaj proces ce da nastavi vekovi. Ako imate pitanje, uskoro konferencia za stampe. Sve srpske majke su dobrodosle!

gormilo
09.02.2006., 16:01
kada vam postane dosta u Srbiji. Kad vam dodje do nosa da vas tretiraju ko psi. tad mozete postaviti zahtev da dodjete u USA(United States of Albania) ko azilanti.

PS Dali ste videli reklame Live and Work in USA. Apply for the green card today!!!!

hahahahaahah stvarno mi je zao vama

tafil
17.02.2006., 21:28
o piqka ti mater,cigan u Kosovu cigan u shkiniju

prof.Okultis
17.02.2006., 22:20
O piqka ti mater mrtav si u kosovu , mrtav si i u SRBIJI .....

gormilo
19.02.2006., 11:06
Okultise, ti si nesposoban za polemike na ovom forumu. Ti si sigurno nesposoban za biloshta!
Zato, veruj mi, izbjegavaj sve shto pishe forum.
Poc'ni ,naprimer, skupljati novcane banknote stare(ali i nove) jugoslavije(serbia i crna g.. ne more, samo beogradski pashalluk)
Hajde sad pozdrav

tafil
19.02.2006., 12:43
okultise cigan u Kosovu,cigan u tvoju cigansku shkiniju

gormilo
21.02.2006., 09:49
Okultise nisi uzeo moj savet da izbegavash sve shto pishe FORUM!!!
Dobro.
U vreme rata Okultise ti si bio sigurno klinac. Shta pamtish ti? Nishta.
Ali sad si odrastao dovoljno da pamtish dan kada ce KOSOVA postati sasvim nezavisna derzhava.
Izbeglico jedna.

tafil
21.02.2006., 14:28
Doći ću ti sutra na burek i na ženu ..............
LONG LIVE SERBIA !
ŽIVELA SERBIA !
dogji dogji samo izvolli shkavelle,dogji i palit qute isred beograda kao pas,dogji i jurish shkavellske junaqe sgllavom u zid

marsian
25.02.2006., 11:45
Pozdrav svim Pristevcima iz Nemacke. A taj sto kaze Pristinac nema blage veze sa Pristinom.
Ovaj sto spomenu sudzuk. Bio sam u Pristinipre dva mesece i sada je jos bolji.

steta da jos mislite na kosovo sto je izgubleno je izgubleno

marsian
25.02.2006., 11:47
u prishtinu ima mesta za sva gragjana kosova

sicky
26.02.2006., 11:18

Svi vi koji ovde pisite ste mi neki "virtualni" heroji....branioci...patrioti..Ma dajte ljudi nemojte
vise srati na svaku temu!!!!
Ko ce da se vrati? Ko? Ko je taj "heroj" da napusti primera radi Beograd i da dodje recimo u
selo Crnica gde ni vode nema, ni struje? Ko je taj "hrabar" srbin?
Oni koji su ostali nisu niti heroji niti branioci neke Srbije..oni jednostavno nisu se umesali
u ratu pa imaju cist savest i nemaju kud.Da dodje recimo starac sa 75 godina i da moli na svaka vrata za jedno mesto u Sportskom Centru negde u Srbiji?
Da dodje tamo gde ga svaki gleda ko coveka druge klase?
Ma dajte bre opametite se, juznak je bio alat u rukama onog rezima koji je sjebao Srbiju.Sad nikome ne treba pa "ko ga ****", srpski patriota ce jos uvek da mu da virtualnu podrsku tu nema frke ali juznak nek trpi na Kosovu, nek se izolise, nek' radi po instrukcijama Beogradskih patriota, tako i treba haa????
A ovdje lajete " vraticu se opet" ??
Oni koji su otisli sa Kosova su one kukavice koji zene e decu ganjali AK-47.Za njih povrataka nema.A ostali koji su pripremni da prihvate novi realitet i koji su spremni da zive
kao gradjani KOSOVA su dobrodosli da se vrate.

'aj sad dosta vise!

tafil
26.02.2006., 20:38
ti koke filozof i madh,po qfare kthyni shkiet,shkiet gjithe jeten ne Kosove kane qene si kolonizator, e koha e kolonive ka shku,anglia kush eshte anglia i ka lshu koloniat, e spi lshojne shkiet qe mut ne both skan

prof.Okultis
26.02.2006., 21:19
MARSIANE dobro kažeš....................
U Prištini mojoj je svima lezet........
Samo nemojte da dirate Srbiju , mnogo nam i onako dugujete .........

gormilo
26.02.2006., 21:36
Zhivela Carla Del Ponte

footballplayer
09.03.2006., 21:49
e moja slatka srpkinja o kakvim precima ti to znas li ko su ovde preci bili zasto istorijski ucite u tim vasim skolama nekakvu laznu istoriju,zna cjeli svet ko odakle doso prvi na ovim prostorima ,znate i vi da ovi su prostori samo nasi i nase ce ostat sve dok svet postoji ,a vas bi bolje bilo da se na KARPATIMA vratite jer odakle ste sisli i niste nikada nista naucili o covecanstvo samo ste ucili o nekakvih VUKOVA ,TIGROVA,I NEKI VRSTA NAJNOVI ZIVOTINJA KAO STO SU MILOSEVICI,SESELJI,ARKANI.A NAJZAD NEKI KOSTUNICI TADICI DRASKOVICI.EH takva je vasa j***** istorija,zalim veruj zalim sto ste nista naucili o covecanstvu.

prof.Okultis
10.03.2006., 23:35
NEMAŠ STRUJU ........, EVO REŠENJA !

POTOMCI ONOGA KOJI JE IZMISLIO TU STVAR ( NIKOLA TESLA , SRBIN ) , STVORIĆE TI TU ENERGIJU........

p.s NE PERU SE KROMPIRI U WC ŠOLJI .......

tafil
12.03.2006., 09:12
NEMAŠ STRUJU ........, EVO REŠENJA !

POTOMCI ONOGA KOJI JE IZMISLIO TU STVAR ( NIKOLA TESLA , SRBIN ) , STVORIĆE TI TU ENERGIJU........

p.s NE PERU SE KROMPIRI U WC ŠOLJI .......
e jebemti shkavella potrudish da budesh smeshan alli jesi totalni glup,pereo si ti krompire u wc sholu,pereo si dupe sprstima, he shkavelli niste zaboravilli vashu staru kulturu