Vidi punu verziju : Da li neko ide u gimn. i 86-o je godiste...podaci o jednoj d
zaljubljen sapcanin
12.05.2004., 08:01
Interesuje , ako ima neko da mi kaze nesto vise o jednoj devojci. Znam samo da se zove kristina i da ima plavu kosu, ozbiljnije se oblaci... da li je neko zna
ja je znam,nije 1986 nego 1987 i ide u drugu godinu.Stvarno mi je zao,ima decka.
zaljubljen sapcanin
12.05.2004., 20:35
ne, ova devojka je 100% III godina i verovatno 86-o godiste. Moguce da i u II godini ima kristina sa plavom kosom. Ipak hvala ti sto si pokusala da mi pomognes, a inace ako nekom drugom znaci ucionica joj je odmah prva sa desne kada se popenje uz one stepenice, sa leve je kabinet za informatiku a sa desne njena ucionica
toliko od mene
pozdrav
gost iz sapca
04.08.2004., 05:13
slusaj ja znam tu kristinu sasvim dobro pa ako ti treba informacija javi se
Zdravo,ovde Kristina....Zaista ne znam ko ti daje za pravo da se raspitujes o meni na ovaj nacin...Ako te sta zanima nazovi me 0641641988 ili na 015391392 ili mi posalji mail na kristina_krstic@yahoo.com.............Odakle znas i koja mi je ucionica?Ko ti daje sve te podatke?I ko si uopste ti?Zasto se ne predstavis,tako ces vec pola posla obaviti...hoces da saznas nesto vise..pitaj MENE a ne druge...I pozdravi one sto ti salju informacije...KISS
TI ZNAS MENE?KO SI SAD PA TI?DAJTE LJUDI SJASITE SA MENE?ZAISTA NEMATE PAMETNIJA POSLA?KRISTINA
dollar MC
15.08.2004., 01:49
E, Kristina, jesi stvarno ti? ;) Znas li koliko se njih raspitivalo na ovaj nacin? Daj bre opusti se ;)
P.S.
Hvala za mob :P al neka hvala :P
Zezamo se malo, baci osmeh
gost iz sapca
15.08.2004., 03:00
tina duso nemoj da se nerviras nevalja to za zivce
kiss od mene
:oops:
gost iz sapca
15.08.2004., 17:05
devojka se stvarno iznervirala a ja im stalno govorim da nevalja toliko nerviranja staces mladost ludost hehe
:oops: :lol: :evil: :arrow: