PDA

Vidi punu verziju : Fruskogorski maraton

Fiorella
08.05.2004., 22:02
Jel bio neko?Ja nisam,pala kisa,a ne znam ni da li je odrzan na kraju...

13.05.2004., 21:17
Ma odrzan je kako da nije!! Sve sa kisom i najrazlicitijim vrstama blata. :? Ma bilo je super ko u nekom filmu Indijana Dzounsa! E tek slike da vidite cak smo i malo sunca uhvatili (osim mnooogo vode i BLATA) 8)

4you
13.05.2004., 21:21
Ma odrzan je kako da nije!! Sve sa kisom i najrazlicitijim vrstama blata. :? Ma bilo je super ko u nekom filmu Indijana Dzounsa! E tek slike da vidite cak smo i malo sunca uhvatili (osim mnooogo vode i BLATA) 8)

Чупи НС
02.02.2005., 11:55
Ја сам био на приправничком, нисам могао да убедим другове да по оној киши демо на више :( Остала су још само 4 месеца до новог маратона :D :D :D

storm cloud
02.02.2005., 12:25
Nikad još nisam išla, a ove godine nešto razmišljam da odem na mali, ali samo ako bude lepo vreme. :D

Чупи НС
30.04.2005., 14:28
Ево, још једна недеља :D :D :D НЕ могу да верујем да је тако близу!!!! Јел идете? ЈА ћу на исток средњи (мада постоје велике шансе да скратим на мали. Ако некога занимa нека погледа http://www.psdzeleznicarns.org.yu/frmaraton/fruskogorski_maraton.htm (Пета, извини због линка, али морао сам)

wild_child
30.04.2005., 18:42
Ja ideeem:)
Doduse ove godine cu na onaj od 19 ...nisam u formi za vise :lol:

very merry berry
30.04.2005., 22:48
Jel bio neko?Ja nisam,pala kisa,a ne znam ni da li je odrzan na kraju...

Ako ti je za utehu, ima 7.maja!
Ja idem

peach
01.05.2005., 07:36
nisam bila na planinarenju vec nekih 6-7 godina!i svake godine razmisljam da odem na ovaj maraton,a saznam u poslednjem trenutku pa vec imam isplanirano nesto drugo ili me prosto receno mrzi da pomerim d*pe!eto,zahvaljujuci vama,sada sam informisana na vreme,pa mozda i sretnem tamo neke od vas 8) !

. . .
01.05.2005., 13:06
Nikad još nisam išla, a ove godine nešto razmišljam da odem na mali, ali samo ako bude lepo vreme. :D
Tesko da ces ici, sad u subotu se odradjuje cetvrtak sto se nije radio tako da. . . Eto ti maratona od kuce do faxa i nazad! :lol:

Чупи НС
01.05.2005., 21:07
ха, ми 'ладимо да следеће недеље (живела средња шклоа и нерад :-) )

Glorfindel
03.05.2005., 21:48
Ma ljudi na maraton se ide po kisi...
Ne mogu da verujem da je neko pomislio da je otkazan zbog kise.
Pa s kisom je veci izazov, a maraton u stvari i jeste izazov...

Pop Relja
03.05.2005., 21:53
Maratonci, istrčite makar počasni krug!

Vidite malo prirodu iz tih vaših usranih stanova!

storm cloud
04.05.2005., 08:04
Tesko da ces ici, sad u subotu se odradjuje cetvrtak sto se nije radio tako da. . . Eto ti maratona od kuce do faxa i nazad! :lol:
:shock: :shock: :shock: I KAKVE JA VEZE IMAM S TIM? Niti imam predavanja četvrtkom, niti bi mi palo na pamet da subotom idem na faks. To ostavljam štreberima. 8) Dečko, niko ti nije rekao da predavanja nisu obavezna? :? :roll:

DOKONI UM
04.05.2005., 08:14
Ja ću da propustim "ovu visinu"...
Ima neki dobar sajam za vikend u Segedinu...pa idemo da se upoznamo sa novim tehnikama , tehnologijama i razmenimo iskustva sa mađarima kao članovima EU.
:lol:

. . .
04.05.2005., 16:22
:shock: :shock: :shock: I KAKVE JA VEZE IMAM S TIM? Niti imam predavanja četvrtkom, niti bi mi palo na pamet da subotom idem na faks. To ostavljam štreberima. 8) Dečko, niko ti nije rekao da predavanja nisu obavezna? :? :roll:
Zar nije bilo da je cetvrtkom modeliranje? Pa posto ga nije bilo => odrada :P
Sada nam svi pricaju malo drugaciju pricu, "Predavanja su obavezna! Inace nema potpisa" :P
A uostalom ja sam redovit student tako da bas me briga da li su obavezna ili ne :P

nesons
04.05.2005., 17:32
Nisam bio , i ne znam nikog ko ide .

storm cloud
04.05.2005., 21:50

Predavanja iz modeliranja su završena :!: Nastavak sledi na seminaru u julu. :idea:

krvolok
05.05.2005., 04:14
Ima neki dobar sajam za vikend u Segedinu...pa idemo da se upoznamo sa novim tehnikama , tehnologijama i razmenimo iskustva sa mađarima kao članovima EU, a, uzgred i sa drugim članovima MENS - e !!! :lol:

DOKONI UM
05.05.2005., 08:17
Ima neki dobar sajam za vikend u Segedinu...pa idemo da se upoznamo sa novim tehnikama , tehnologijama i razmenimo iskustva sa mađarima kao članovima EU, a, uzgred i sa drugim članovima MENS - e !!! :lol:
Prvo, da pratiš malo društveni (a ne smo zidarski i kockarski) život znao bi da članovi MENS-e nemaju baš neku preteranu potrebu da grupno i organizovano (kao istovar kamiona cementa, rečeno tvojim rečnikom) posećuju SAJAM EROTIKE u Segedinu. :lol:
Ali avaj, davno rečeno sve o tebi ZIDARKO.
:idea:

. . .
05.05.2005., 09:47

Predavanja iz modeliranja su završena :!: Nastavak sledi na seminaru u julu. :idea:
A zar nije trebalo da sada predavanja drzi MN?

storm cloud
05.05.2005., 10:23
Ne znam i ne interesuje me. I kakve to ima veze sa maratonom? :roll:

mackica ns
05.05.2005., 11:41
U petak je Đurđevdan, ne znam u kakvom bih stanju bila da u subotu em ustnem tako rano, em još na maraton :?
Ma, svake godine kažem - ići ću sledeće :oops: :lol:

krvolok
05.05.2005., 16:37
Prvo, da pratiš malo društveni (a ne smo zidarski i kockarski) život znao bi da članovi MENS-e nemaju baš neku preteranu potrebu da grupno i organizovano (kao istovar kamiona cementa, rečeno tvojim rečnikom) posećuju SAJAM EROTIKE u Segedinu. :lol:
Ali avaj, davno rečeno sve o tebi ZIDARKO.
:idea:
O tome ti i govorim, jer zbog EMPIRIJSKE INSUFICIJENCIJE, tebi je potreban neki strpljiviji član MENS - e, da ti objasni o čemu se tu radi i šta se uopšte dešava na nekom SAJMU EROTIKE :lol: !!!

DOKONI UM
06.05.2005., 08:09
Dobar pokušaj. Al za malo. :(
Ali kao i svaka tvoja uobičajena šala...propade.
Biti član MENSE znači imati IQ preko, ako se ne varam, 120.
To nema nikakve veze sa strpljenjem a ponajmanje sa sajmom erotike.
Ipak verujem da si ti expert za te sajmove...mislim montiraš tamo štandove već godinama i zidaš zidove na Master centru.

storm cloud
06.05.2005., 08:13

Varaš se! :lol: Član Mense postaješ ako imaš IQ >= 148 plus ako platiš članarinu. :wink:

Neva
06.05.2005., 10:26
Maraton je super stvar i JAKO mi je drago sto ga imamo.To je super, sto opet mogu da se zblize priroda i covek, a i upoznajemo nasu prelepu Frusku Goru! Nazalost,ja ove godine nemogu da idem jer radim,ali bih preporucila svakome ko moze, da obavezno ide! Najbolji je srednji,i to zapadna strana-tezi je!
Zelim lep provod i lepo vreme svima koji idu! SAMO NAPRED! NEMA ODUSTAJANJA! :D

krvolok
06.05.2005., 12:00

Varaš se! :lol: Član Mense postaješ ako imaš IQ >= 148 plus ako platiš članarinu. :wink:
To što se on vara, obaška, nije ni prvi ni poslednji put !!! A za članstvo u MENS - i važi tzv. " kvaka 22 ", tj. : Ko ima toliku inteligenciju, PRONAĐE način da izbegne plaćanje članarine !!! :lol:

underwater
06.05.2005., 22:10

to iz prve ruke? :wink:

storm cloud
06.05.2005., 22:15

Nego šta! 8) Već 6 godina nikako da uplatim tu članarinu! :roll: Hoćeš da sponzorišeš? :lol:

storm cloud
06.05.2005., 22:24
E ništa od maratona za mene, ne posle one kiše. :?

Ali zato ću biti moralna podrška jednom ozbiljnom maratoncu. :D

Red je jednom da pređe taj ultra!

Srećno, mali! :wink:

underwater
08.05.2005., 00:45

Nego šta! 8) Već 6 godina nikako da uplatim tu članarinu! :roll: Hoćeš da sponzorišeš? :lol:
sta dobijam zauzvrat? :D :wink:

underwater
08.05.2005., 00:57
Ima neki dobar sajam za vikend u Segedinu...pa idemo da se upoznamo sa novim tehnikama , tehnologijama i razmenimo iskustva sa mađarima kao članovima EU.
ilustracija za one koji su se ipak odlucili za maraton :wink:

http://www.machomedia.hu/old/050506/mm_eroticon2k5_315.jpg