Vidi punu verziju : mladji decko,starija devojka
novosadjanin
06.05.2004., 01:12
sta mislite o tome? da li je dobro da se izlazi sa par godina starijom devojkom,koja je razvedena i ima dete, a on nije ozenjen i nema decu,ako devojke imate neka iskustva,pisite o tome!nisam sponzor!
U braku sam 17 god. Ja imam 45 ON 37. Jel ti dovoljno jasan odgovor? Samo napred!
novosadjanin
07.05.2004., 00:14
pa dobro,ali kasnije to uvek dodje do izrazaja,u tim godinama on moze jos uvek da nadje mladju,a ti si ipak u srednjim godinama,kad ti bas nece prilaziti mladji muskarci od npr.30,35 godina,a jos ako imas decu!
Varas se Ti mladi moj gospodine! Meni se trenutno i nudi jedan od 38. (nemoj samo ovo tumaciti kao bukvalno nudjenje). Tako da to tvoje ne pije vodu. Nema to veze ni sa cim. Nesto se desi ili ne. U zivotu.
GagaCarica
08.05.2004., 11:09
ne daj se sezana..samo tako..MOGUCA JE TA KOMBINACIJA -MLADJI MOMAK-STARIJA DEVOJKA-ukoliko je ljubav prava i ukoliko te on zaista voli..zar ne snezana!?!
GAGICA-PAMETNICA. Ljubi te Sneskica.
novosadjanin
09.05.2004., 15:43
pa dobro,starija devojka moze da prodje,ali mislim da ce to kad tad doci do izrazaja,i da ce decko kasnije poveleti mladje,kako to da ti se nudi neko od 38,konkretno! :D
pa dobro,starija devojka moze da prodje,ali mislim da ce to kad tad doci do izrazaja,i da ce decko kasnije poveleti mladje,kako to da ti se nudi neko od 38,konkretno! :DJel ti to hoces i ime :wink:
novosadjanin
10.05.2004., 00:43
pa moze i ime,ali malo mi detaljnije objasni,da li mozda volis flert :D
pa moze i ime,ali malo mi detaljnije objasni,da li mozda volis flert :DBitno je da se on nudi, to sa mojim pristankom ili ne pristankom (flert?) nema nikakve veze. Znaci sve su kombinacije moguce. Ko razume shvatice.
GagaCarica
12.05.2004., 20:24
samo tako,reci ti njemu sneguljice..ajde da cujem ko ce nju da dira??nemoj bre da vas pobacam na pod .... :lol: :lol: :D
To Gagice blani me! Vidi ovaj pitao pa mu se ne svidja odgovor. Svasta! Onda molicu fino mladi gospodine ako znate odgovor, cemu dilema? :wink:
novosadjanin
13.05.2004., 00:16
sto ste se vas dvo okomile na mene,bre,tu me spopadate,pa ko ce da me brani :D :D :D
starija devojka ume da isprzi palacinke,a mladjoj uvek zagore :D :D :D
sto ste se vas dvo okomile na mene,bre,tu me spopadate,pa ko ce da me brani :D :D :D
starija devojka ume da isprzi palacinke,a mladjoj uvek zagore :D :D :DSa cime mladi gospodin zeli palacinke, zna li? :wink:
novosadjanin
14.05.2004., 23:07
pa moze sa orasima,medom,eurokremom ili moze bilo sta slatko,ili i sa sirom!hmmmmmmmmmmmm!!!!!! :D :D :D
Znaci sve redom! Onda se ne pitaj nista nego kreni, ali pobogu, jednom ces morati napraviti izbor.
novosadjanin
16.05.2004., 01:48
pa sto se tice palacinki,ne pravim izbor,ali kao i kod devojaka bitno je ono sto se nalazi unutra,a ne kakve su spolja!!! :D :D :D
Eto vidis sam se odgovor nametnuo, a to znaci: Nema nikakve veze ko ima koliko godina, vec koliko toga imate na istim frekvencijama. Veliki pozdrav mladom novosadjaninu.
novosadjanin
18.05.2004., 00:24
hvala,hvala!!! :D :D :D
e moram napisati nesto ovde samo da onaj sps ne bi bio na mestu 1. bruka!
novosadjanin
18.05.2004., 23:03
na koga mislis,sps,pa napisi nesto!!! :D :D :D
na koga mislis,sps,pa napisi nesto!!! :D :D :Dako je ovo tvoj doprinos (ono samo da ne budu tu na 1.) onda je ok. super si! A GDE NAM :wink: GAGICA?
GagaCarica
22.05.2004., 20:20
ma evo mene,malo je smor na ovom forumu,pa ga vise ne posecujem-a ni serbiancafe...ma u sustini nemam ni vremena..al tvoje komentare uvek procitam snezana..i saljem ti veliku pusu :D
ma evo mene,malo je smor na ovom forumu,pa ga vise ne posecujem-a ni *...ma u sustini nemam ni vremena..al tvoje komentare uvek procitam snezana..i saljem ti veliku pusu :DI ja retko, al` ono `ajd da se dopisem da izbijemo na 1. mesto. Leliki poz Gagici.
a ko ce meni da posalje pusu! :D :D
svima pusa ko obilazi ovaj suboticki forum :oops:
GagaCarica
27.05.2004., 10:46
jaoooo pa ovde su puse besplatne hihi,evo kad svi dele svima ja cu da budem izuzetak i saljem pusu samo studentu,snezani i ovom gostu-koji je trazio necije puse:) :oops: :D
underwater
27.05.2004., 15:25
jel' to znaci da sam se i ja ogrebao za pusu? :D :wink:
starija devojka
28.05.2004., 01:36
pa i ja bi jos jednu pusu! :D
E, a da otvorimo temu "Ko tacno kome?" (salje pusu).
novosadjanin
28.05.2004., 23:20
pa sto se mene tice,ja saljem pusu samo jednoj devojci iz su koja mi se dopada,a drugarska pusa moze bilo kojoj devojci!ali,bez jezika,jer to nije drugarska pusa!!! :D :D :D
jel' to znaci da sam se i ja ogrebao za pusu? :D :wink:Ih bre! Nema grebanja! Pusa se ne grebe, nego...al` nisi valjda mali!? :wink:
novosadjanin
31.05.2004., 01:02
pa,nisam mali!!! :D :D
GagaCarica
01.06.2004., 13:44
jao ala je ovaj novosadjanin bezobrazan,samo jednoj devojci salje prave puse...c c c,ih da vidis mene i snezanu nama bi slao i po dve puse-PRAVE hihi :lol:
ja jesam mala naspram vas dvoje..:(,al novosadjanin se jos nije izjasnio koliko je mator? :D :D :D :P :P
Daga Gaga, novosadjanin je sigurno mator, i za Tebe, a bogami i za mene, a On nek` vidi...
pa ko kaze da sam mator!!imam 25 godina!! :D a, da vas dve niste razmazena derista :D tj.klinke od 12 ili 13 godina! :D hocete da vam pricam bajke za laku noc,pa onda da popijete casu sa mlekom, odgledate crtani, pa na spavanje!!naravno,poljubac pre spavanja se podrazumeva!! :D :D
pa ko kaze da sam mator!!imam 25 godina!! :D a, da vas dve niste razmazena derista :D tj.klinke od 12 ili 13 godina! :D hocete da vam pricam bajke za laku noc,pa onda da popijete casu sa mlekom, odgledate crtani, pa na spavanje!!naravno,poljubac pre spavanja se podrazumeva!! :D :D
Je l` ti to svakoj po jednu poruku, ili si se...ccc, a sto se tice mokity pre spavanja, hm...`ta kaze GAGA?
novosadjanin
08.06.2004., 01:55
ma ja svakoj mogu da dam i po 1000 pusa!!!! :D :D :D
Budes li tako delio puse brzo ces se istrositi! Morah da komentarisem samo da oni iz SPS ne bi bili na 1. mestu.
Budes li tako delio puse brzo ces se istrositi! Morah da komentarisem samo da oni iz SPS ne bi bili na 1. mestu.
sps je na prvom mestu,ali ne zato sto ga volimo,procitaj odgovore pa ces znati o cemu ti pricam...
Jesu komentari ok, ali necu bre da mi se oni sepure na prvom mestu-HOCU DA PADNU U ZABORAV.
novosadjanin
15.06.2004., 01:18
pa, ko onda da bude na prvom mestu!! :D :D
E bas cu uvek ovde nesto da dopisujem jer svakakve gluposti izbijaju na prvo mesto. Eto im! :wink:
novosadjanin
02.07.2004., 00:49
eto,i ja sam sad nesto napisao! :D :D :D
elem...eto i mog doprinosa :wink:
novosadjanin
13.07.2004., 00:11
super!gde ces provesti leto,sta ima novo kod tebe!kad se potpisujes sa sneg,znaci li to da ne volis leto! :D
Bozze, ja sam potpuno zaboravila na forume. Da mladjahni ns, ne volim leto...zbog toga ovakav nick.
novosadjanin
12.08.2004., 23:53
pa zasto ne volis leto, super je, kupanje,minici mi muski uzivamo u letu narocito kad gledamo devojke :D
Ne volim leto, pa sta, a koji ga vole nek` uzivaju u njemu...ja cu kada bude zima...i sneg...e takoC. :wink:
GagaCarica
29.08.2004., 17:37
hehe,da mi nije nick ovaj sigurno bi bio snesko belic hehe..tako je snezana-NE DAJ SE..joj nisam vasm pisala celo leto-nisam bila u SU,al zato cu sad da vas smaram :lol: ...pusa za sve
Napokon prodjose one vrucincine :D Aj` ti malecka sada nama lepo ispricaj sta si radila preko leta... 8) Imam i ja sta da dodam... :oops: :wink:
i beli snezi padoshe, a gde smo sada mi...mladji novosadjanine promeni li se kod tebe neshto...pisihi, chisto da forum ne odumre, a i zbog onoga shto eventualno imas da pishesh...pozdrav...sneg_
Po mom misljenju, ljubav uopste nema veze sa godinama i razlikama izmedju godina. Evo, npr. moja drugarica se pre koji vikend muvala sa jednim deckom koji je godinu dana mladji od nje, ali stvarno je jako sladak. Moja drugarica je ok devojka, lepa, pametna, drustvena i sve to. A taj decko navodno zato nije hteo da se smuva s njom jer je starija od njega. Par dana nakon toga ona je njega videla u skoli kako se u dvoristu ljubi i grli sa nekom ribom za koju se prica da je najveca ***** u skoli i koja je 4 godine starija od njega, i kazu da je strasno glupa, vise puta je ponavljala razred i prica se i da smrdi... Sad recite, gde tu ima logike? :?
pa mislim da je to itekako moguce.znam da jeste!mene je samo strah da ostavim nesto sto je sigurno,skoro brak zbog ljubavi prema mladjem.Cak je ta ljubav od ove prve dosta izrazenija.Ali ako raskinem ozbiljnu vezu da li ce taj mladji decko i dalje zeleti ozbiljnu vezu ,ili ce se zadovoljiti posle dva meseca pa cu ostati bez obojice.STRAH POSTOJI,ALI JE LJUBAV SA MLADJIM PRAVA!
SanjalicaSu
26.12.2004., 15:00
Za ljubav nisu bitne godine,ne?Za mene je to sasvim normalna stvar,isto kao i kada je muskarac stariji od devojke.
Razlika izmedju mene i mog dragog je 13 godina u moju korist naravno (dakle ja sam toliko starija), a vez bash funcionishe, izlazimo, vidjaju nas zajedno, upoznao je moje prijatelje, roditelje...i sve je ok. Eto dokaza da GODINE NEEEEEEEMAJUUUUUUU veze!