Vidi punu verziju : Volim Novi Sad jer...
Peta W.
04.05.2004., 13:01
Zasto volite Novi Sad? Dosta smo ga kudili,hajde malo da ga hvalimo...
(BTW ukrala sam ovu temu sa jednog podforuma...
suported by podforum Bijeljina)
nemam izbora
04.05.2004., 14:52
Zasto volite Novi Sad? Dosta smo ga kudili,hajde malo da ga hvalimo...
(BTW ukrala sam ovu temu sa jednog podforuma...
suported by podforum Bijeljina)
Ne mogu da biram :roll:
Dolcezza
04.05.2004., 16:11
...jer je pitom i suptilan, (prepoznaj se !!!)
:oops:
...Jer je cist, :D
...jer ima Dunav 8)
strasno
04.05.2004., 17:49
...jer ima Dunav 8)
ali mora i to neko zar ne!Zaboravila si i predivne mostove! :oops:
...jer je mali&velik,15 min. peske sa jednog na drugi kraj
...jer se "kuva" najbolji picigen
...jer kad odes na pijacu i vracas se sa necim u kesi,komsija ce prvo pogledati sta nosis
pa ti se tek onda javiti(to daje malo "shmek" sela),preterano. :)
...jer je ko shvajcarski sir(rupe po putevima,na keju,centru,svuda...)
Volim Novi Sad jer...
-ga seljaci jos nisu upropastili kao moj grad
-su ljudi ljubazni i nasmejani
-su zene tamo lepe
-sam se u njemu uvek odlicno provodio
-je jeftiniji od Beograda
-nije brdovit...........
bezi Iggi ...da nam ne usmrdis NS...voli ga ali iz Bg..manje se osecas...
ja volim svoj grad jer nemamo ovakvih debila kao Iggi..koji ljude dele na ovakve i onakve..zato sam ponosan na Novi Sad...
Hehe,Bokelj,pa u Novom Sadu...Mogu misliti...
Bez brige,imam sve sto mi treba u svom gradu,ne zavisim ni od cega drugog.....
jer ima dunav, pa mogu da jurim jet-skiem... 8)
a u dunav sam zaljubljena...
ma, volim ga najvise na svetu! :wink:
Dolcezza
05.05.2004., 00:10
... jer me tako usporen i raskosan podseca na nekoga do koga mi je stalo... 8)
raindog
05.05.2004., 00:21
...ima lepa groblja, pa kad umres (od dosade) u njemu, mozes i da uzivas u lepoj hladovini :lol:
Dolcezza
05.05.2004., 00:30
...ima lepa groblja, pa kad umres (od dosade) u njemu, mozes i da uzivas u lepoj hladovini :lol:
leba ti! :shock: a sta ti radis u slobodno vreme?! citas stranice sa maturantima kad te groblja fasciniraju? :shock: idi malo do grada pa neces umreti od dosade!!!!!! 8)
underwater
05.05.2004., 00:35
- zato sto je dovoljno velik da ima izgradjen identitet
- zato sto je dovoljno mali da taj identitet ne izgubi u sveopstem sarenilu
Dolcezza
05.05.2004., 10:54
Volim Novi Sad
-jer ima Dunavski park i bastu od "Opere" koja gleda na isti!
- jer jos nije poludeo
- jer ima "Mediteraneo" "Kucu Malu".... a ja volim da jedem!
Zato sto biciklom ili peske mogu po celom gradu,volim centar grada, volim muzeje po gradu,tvrdavu, Exit,Dunav,kej, zato sto ljudi koje volim, sa kojima sam isla u skolu, druzila se i sl. zive u NS...
Pricala mi je drugarica kako je koleginica njegog brata, dosavsi iz Srbije da studira u NS, prvih dana je bila potpuno sludena ...u fazonu, gde sam to ja...cas madarski,cas srpski, cas slovacki itd...E pa ja i to volim u NS...
U Evropi ima jedan grad svi ga znaju kao Novi Sad a ja ga zovem srpska Atina u njemu igra moja Vojvodina!
'nista nije kao sto je bilo...' da li ovde jos ima nesto da se voli? novi ljudi, nove navike, obicaji i ljubavi... sad ga neki drugi 'vole'. mi smo samo ostali da zivimo u njemu. odavno smo trebali biti evropljani, ostali smo samo novosadjani... utesna nagrada. sto rece gost 'nemam izbora'...
stivlim
05.05.2004., 21:26
Pa verovatno zbog svega navedenog !
Ah Exit bas 4 dana godisnje licimo na neki normalniji svet!
:D
Mada u poslednje vreme ima puno toga ruznog, ruzne zgrade, losi ljudi ...
raindog
05.05.2004., 22:23
leba ti! :shock: a sta ti radis u slobodno vreme?! citas stranice sa maturantima kad te groblja fasciniraju? :shock: idi malo do grada pa neces umreti od dosade!!!!!! 8)
:lol: Ne, srecice, fascinira me gradsko zelenilo pa su mi pored prelepih cvetnih leja svugde u gradu, prelepa i stara groblja, zbog isto tako starog lepog drveca koje jos niko nije stigao da posece :)
Joe Female
05.05.2004., 22:36
Zato sto je on najlepsi grad.
Zato sto nije 100% ispunjen fancy ljudima.
Zato sto se nalazi na obali Dunava.
Zato sto nije siv.
Zato sto u njemu ljudi nisu toliko plitki.
Zato sto mozes setati ulicama i parkovima pevajuci naglas a da te ljudi ne gledaju popreko :)
Zato sto nije prazan.
Zato sto ga volim :)
Zato sto zivim u njemu.
Dolcezza
06.05.2004., 11:22
Volim NS sto mi ne treba vise od 5 minuta od faxa do kafe u Macchiatu, a ako tamo nema mesta, jos samo 5 minuta do Opere. 8)
Volim NS zato sto cela ekipa moze da se skupi negde za 5 minuta kad ih pozovem!!! :D :D
Volim NS jer je taman toliko mali-veliki da kad skoknem do grada naidjem bar na jednu poznatu osobu!!
Volim NS jer ima taman dovoljno mesta za islaske da se ne srecem sa bivshim! :twisted:
krvolok
07.05.2004., 13:41
Volim Novi Sad jer je Dolcezza, fizicki, u njemu !!!
Dolcezza
07.05.2004., 23:46
Volim Novi Sad jer je Dolcezza, fizicki, u njemu !!!
Jooooooj :oops: hvala! :D
Volim Novi Sad jer u njemu ima ljudi koji me vole!!! :))))
bundeva
07.05.2004., 23:51
...tamo zivi moj drug Peta :P
Dolcezza
07.05.2004., 23:56
Eeeeee svi smo se nesto raspilavili, te volimo ovog te volimo onog..... Ja olim NS jer je, za mene, najlepsi grad na svetu celom!!!!
dexter021
08.05.2004., 01:17
Ja olim NS jer je, za mene, najlepsi grad na svetu celom!!!!
Slazem se :!: :!: :!:
Grad uredjenih rasada,sirokih bulevara, preglednih ulica, na prvi pogled idealan za zivot, kad ono...Isti takvi su i ljudi,na prvi pogled ljubazni,predusretljivi, odmereni,a ono u sustini veoma hladni i nedruzeljubljivi.Izvinite ali tako stoje stvari i ja ga uopste ne volem.Grad cine ljudi a zbog ljudi i ovakvog mentaliteta ja ga i na volem.
Dolcezza
09.05.2004., 03:19
Bas me briga sta ti mislis dodjosu! Stvar je u tome kakav osecaj u tebi izaziva NS a ne novosadjani!!! A NS u meni izaziva ljubav! Eto ja sam u NS uvek zaljubljena, i zato ga volem!
Ja sam zaljubljen u Novosadjanke,pa i zato volim NS!
Peta W.
19.05.2004., 16:09
I to jeste cinjenica. Lep grad, lepi ljudi, pristojni. Inace sam iz Beograda i redovno dolazim svakog vikenda u Novi Sad, sto poslovno, sto privatno. Zanimaju me dve stvari, koje mozda nisu za ovaj forum i ako nisu molim da se prebace, a to su:
osim sledecih mesta (Studio, MK, neki GALEBOVI, SOBA ...), jel ima nekih normalnih mesta gde covek jednostavno moze da ode na kaficu, picence, veceru, djusku a da se ne oseca neprijatno ili pod pritiskom od strane drugih npr. mojih Beogradjana, ocelavljenih i sa zlatnim lancima oko vrata, koji se sve cesce ponovo vidjaju u BG i NS? Drugo pitanje je klasika a to je: sta traze devojke iz tog lepog grada da jedan tip mojih godina njima ponudi ili pruzi? Pitanje je postavljeno jer u jednoj situaciji sam lagao da sam sofer u jednom gradjevinskom preduzecu i da sam jad i beda i da postoje jos neki kvaliteti i sitnice koje covek moze da ponudi jednoj devojci. U tom slucaju sam popio nog, dobio korpu ili nazovite to kako god hocete. U drugoj situaciji sam se predstavio onakav kakav zapravo jesam. I u toj situaciji sam ostavljen na cedilu. U trecoj prilici sam bio opasan decko sa ulice, sa svojinom sumnjivog porekla, sa belom smesom koja mi se nalazila u dzepu (najobicnije brasno), koji je pored toga nosio nekoliko ljudskih zivota na dusi i odrobijao 6 godina kao ratni zlocinac u Somaliji jer sam u tom trenutku bio u Legiji Stranaca i nazalost uhvacen od strane tadasnjih vlasti. U toj prilici sam OK prolazio mislim verovatno su se devojke isprepadale kad sam poceo da im pricam pricu ili su jednostavno pomislile da sam slucaj za neuro-psihijatriju (sto je verovatno slucaj) pa su se sazalile i na miru me odslusale. Da vas vise ne dosadjujem, kakav treba da sam tip da bi mi jedna, samo jedna i nijedna vise, pruzila sansu za neko normalno upoznavanje? Tvrdim da se u tom gradu nalaze super ribe, normalnih shvatanja i jos normalnijeg razmisljanja, ali nikako da naletim na jednu takvu. Nisam lep, ali definitivno nisam ruzan. Termin milioner mi je nepoznat, ali mogu reci da dobro zaradjujem. Svaki predlog je dobrodosao. Unapred zahvalan na odgovorima.
DOKONI UM
20.05.2004., 09:01
jel ima nekih normalnih mesta gde covek jednostavno moze da ode na kaficu, picence, veceru, djusku a da se ne oseca neprijatno ili pod pritiskom od strane drugih npr. mojih Beogradjana, ocelavljenih i sa zlatnim lancima oko vrata, koji se sve cesce ponovo vidjaju u BG i NS?
Drugo pitanje je klasika a to je: sta traze devojke iz tog lepog grada da jedan tip mojih godina njima ponudi ili pruzi?
Pitanje je postavljeno jer u jednoj situaciji sam lagao da sam sofer... U drugoj situaciji sam se predstavio onakav kakav zapravo jesam... U trecoj prilici sam bio opasan decko sa ulice, sa svojinom sumnjivog porekla, sa belom smesom koja mi se nalazila u dzepu (najobicnije brasno),
Da vas vise ne dosadjujem, kakav treba da sam tip da bi mi jedna, samo jedna i nijedna vise, pruzila sansu za neko normalno upoznavanje?
Pa mirnih mesta ima , zaobidji navedena i njima jos dodaj VERIGE i LA CHANCE i onda udji u bilo koji lokal i to je to. :idea:
Sta traže devojke...pa verovatno ne nekoga ko će se u svakoj situaciji predstavljati onakvim kakav nije. :idea:
Kakav treba da sam tip?
Pa ja mislim iskren i da ne lažeš već pri upoznavanju. :wink:
merkat1
20.05.2004., 09:46
jel ima nekih normalnih mesta gde covek jednostavno moze da ode na kaficu, picence, veceru, djusku a da se ne oseca neprijatno ili pod pritiskom od strane drugih npr. mojih Beogradjana, ocelavljenih i sa zlatnim lancima oko vrata, koji se sve cesce ponovo vidjaju u BG i NS?
Drugo pitanje je klasika a to je: sta traze devojke iz tog lepog grada da jedan tip mojih godina njima ponudi ili pruzi?
Pitanje je postavljeno jer u jednoj situaciji sam lagao da sam sofer... U drugoj situaciji sam se predstavio onakav kakav zapravo jesam... U trecoj prilici sam bio opasan decko sa ulice, sa svojinom sumnjivog porekla, sa belom smesom koja mi se nalazila u dzepu (najobicnije brasno),
Da vas vise ne dosadjujem, kakav treba da sam tip da bi mi jedna, samo jedna i nijedna vise, pruzila sansu za neko normalno upoznavanje?
Pa mirnih mesta ima , zaobidji navedena i njima jos dodaj VERIGE i LA CHANCE i onda udji u bilo koji lokal i to je to. :idea:
Sta traže devojke...pa verovatno ne nekoga ko će se u svakoj situaciji predstavljati onakvim kakav nije. :idea:
Kakav treba da sam tip?
Pa ja mislim iskren i da ne lažeš već pri upoznavanju. :wink:
Dragi TI, :evil:
kao sto sam naveo, predstavljanje mi je sluzilo da otprilike probam da protumacim da li Novosadjanke postavljaju iste kriterijume za pronalazenje tipa kao Beogradjanke. Sudeci po tvom odgovoru, covek stekne utisak da su sve super devojke i da su sve ultra, ekstra, mega, giga ribe, sto mozda i jeste tacno, ali moje misljenje je da se ne razlikuju od BG devojaka. Mnogo zahtevaju, a malo pruzaju. Steta, izgleda da ovaj odgovor nije mnogo doprineo. Naprotiv, ucvrstio je moju odluku da se vise u tom gradu ne pojavljujem. :!:
Molio bi doticnu PETA W da se na osnovu ove poruke otvori nova rubrika pod nazivom "MRZIM NOVI SAD JER...". Sve je Ok u gradu. Jedino mu Novosadjanke spustaju rejting. Steta, prava steta!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Peta W.
20.05.2004., 19:16
Ukoliko zelish,mozesh slobodno da postavish tu temu...
Jedino mu Novosadjanke spustaju rejting. Steta, prava steta!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]
Pa Novosadjanke su najbolje iz Novog Sada,pored tamburasa...
Dolcezza
26.05.2004., 01:18
Volim NS jer je potreban samo jedan suncan dan, kafa u Operi i pravo drustvo da ti bude lepo, eto takav je NS, ulepsava surovu stvarnost....
Da ne mešam sa "Omiljenom kafanom" kafa u Operi je doživljaj i kad napolju pljušti a ti sediš pored onog stakla. Volim NS jer i šetnja kroz Najraskopaniji centar na svetu ima svojih čari
Dolcezza
26.05.2004., 11:06
Da ne mešam sa "Omiljenom kafanom" kafa u Operi je doživljaj i kad napolju pljušti a ti sediš pored onog stakla. Volim NS jer i šetnja kroz Najraskopaniji centar na svetu ima svojih čari
Vaistinu!!!!
Vaistinu!!!!
bas mi nedostaje setnja kroz moj Novi Sad.
SVE VAS VOLIM
zaista predivna tema :wink:
Peta W.
29.05.2004., 15:16
...jednostavno ga volim....zbog svega gorenavedenog i josh mnogo toga,chega cu se verovatno naknadno setiti...Shto ga ne bih volela? :wink:
kakva ljubav!!! ovoliko ljubavi nije zabelezeno jos od kad je slobelix 'voleo' svoje glasace na, vec zaboravljenom, sudbonosnom okupljanju na terazijama... da smo imali prilike da zivimo kao gradjani sveta, da odemo bilo gde i bilo kada, da se isto tako vratimo kada pozelimo; da smo osetili neka druga podneblja i upoznali neke druge ljude, da li bi..? znate sta mislim... necemo se lagati... nije to novosadski.
kakva ljubav!!! ovoliko ljubavi nije zabelezeno jos od kad je slobelix 'voleo' svoje glasace na, vec zaboravljenom, sudbonosnom okupljanju na terazijama... da smo imali prilike da zivimo kao gradjani sveta, da odemo bilo gde i bilo kada, da se isto tako vratimo kada pozelimo; da smo osetili neka druga podneblja i upoznali neke druge ljude, da li bi..? znate sta mislim... necemo se lagati... nije to novosadski.
osetio sam neka druga podneblja(tj.jos uvek ih osecam),upoznao sam i neke druge ljude i jos uvek volim moj Novi Sad!!! 8)
Dolcezza
30.05.2004., 22:29
Nije me Ćobica sprecio da putujem, vidim i zavolim neke druge gradove i druge ljude, ali nigde, NIGDE nije tako kvalitetna otpadačina kao u NS! Naravno, ne želim da ulazim u elaboriranje na temu zaposlenost, nemanje vremena, frka... Tako da dok jos možemo da uživamo u ovom magnovenju i blagostanju, a da ne radimo apsolutno nista osim da se dobro zaje... ja biram da vise volim NS od Rima, Venecije, Praga, Ciriha, Amsterdama.... 8) Tako da vis evolim NS od gorenavedenih, jer se bolje u njemu zaje.....
rekoh, ne sme se lagati... nije novosadski!!!
underwater
30.05.2004., 23:08
"voleti" i "svidjati se" su sasvim razliciti pojmovi...
meni se veoma svidja monica bellucci, ali ne vidim da tu ima i ljubavi... :wink:
svidjaju mi se i mnogi gradovi, ali malo njih volim i u malo kojem se osecam kao kod kuce...
evo ti primer - mitelojropa.... dva po mnogo cemu slicna grada... prag i budimpesta... prag je na mene ostavio utisak mnogo lepseg, bogatijeg, uredjenijeg i u kulturno-istorijskom smislu znacajnijeg grada od budimpeste... ali u pragu (za razliku od budimpeste) mislim da nikad ne bih mogao da zivim...
Peta W.
04.06.2004., 15:54
...jer ima najbolje tipove! 8) :wink:
...jer ima najbolje tipove! 8) :wink:
...koji dolaze iz Beograda 8) !
Peta W.
04.06.2004., 20:30
:shock: :lol: :lol: :lol: :P :wink: Kako ti kazesh.... :lol: :lol: :lol: :wink:
...ima lepa groblja, pa kad umres (od dosade) u njemu, mozes i da uzivas u lepoj hladovini
E ovo je duhovito!
:lol: :lol: :lol:
inache ja ga volim zbog
-exita
-klubova kao sto su "izba", "frida" ,"grafiti"- ranije sad ne znam.
-cena u istim :D
-dunavskog parka
- onog trga u centru kod katolicke crkve...
JEDNOSTAVNO GA VOLIM I MISLIM DA BI OPRAVDANJA BILA NEDOVOLJNA DA TO OPIŠU.
TO ČOVEK SAMO MOŽE DA OSETI NE I DA OPIŠE JER SU REČI SLABE.
VOLIM GA NAJVIŠE NA CELOM SVETU I NOSIM ZAVIČAJ SVOJ SVUGDE GDE POĐEM, U SRCU.
VELIKI POLJUBAC MOM NOVOM SADU
Peta W.
31.01.2006., 18:45
jedva je nadjoh... :roll:
storm cloud
31.01.2006., 19:35
Ова тема је толико стара, да је спала на дно пре него што сам се ја регистровала. :shock:
HEMI 426
31.01.2006., 19:54
Volim NS jer u njemu postoji LIMAN!!! :lol:
Wilkołak
31.01.2006., 20:29
Nisam iz Novog Sada, studiram ovde, ali ovaj grad volim zbog:
- temperamenta i mentaliteta sugradjana;
- sirokih bulevara;
- Trga Slobode;
- Dunavske i Zmaj Jovine;
- Ribarca;
- Dunavca;
- Tvrdjave i gradica;
- Karlovaca;
- Limana;
- devojaka;
....
(nisam video da postoji tema....zahvaljujem)
Kad_LupimLupim
31.01.2006., 22:57
Ok, i ja da se ponovim onda ovde:
Sladak mali gradić.
HEMI 426
31.01.2006., 23:56
ok, onda cu i ja da ponovim
Volim LIMAN jer je u njemu Novi Sad... :lol:
хахаха, потписујем :-D 8-)
Wilkołak
01.02.2006., 00:27
Hehehe, Limanci su dobri ljudi, ali samo akko te neko uvede u drustvo!
HEMI 426
01.02.2006., 00:56
limanci su visa rasa...
a limanac postajes ako zasluzis
stoga, budi vredan, dobar, marljiv i posten i mozda, samo mozda, postanes limanac...
zelim ti puno srece! :D
Wilkołak
01.02.2006., 01:15
Hehehehe :-D
K*** dajem, Liman ne dajem - opasan grafit...
bocelliNS
01.02.2006., 01:36
Svaki put kada odem u duzu setnju kejom,svatim da koliko god sam nesretan sto zivim u jednoj ovako neuredjenoj drzavi, isto sam toliko sretan sto zivim u jednom ovako uredjenom gradu!
;)
Puno pozdrava za sve moje sugradnjane na izuzetno lepim komentarima.
Ciniiiiite me poonosnim!
Aleksej_BASO
01.02.2006., 01:38
Ma Novi Sad saks, Pristina je zakon!
kad sam bio u ulcinju neki lik je pevao tu re mare in jel tu drone moj pristine
Ja i drugar hteli da idemo u albaniju ali nam je rekao gazda da mnogo pljackaju albance pa smo oodustali
storm cloud
01.02.2006., 16:18
limanci su visa rasa...
a limanac postajes ako zasluzis
stoga, budi vredan, dobar, marljiv i posten i mozda, samo mozda, postanes limanac...
zelim ti puno srece! :D
http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_1_119.gif
tuzno, naselje koje je nastalo u etnickim granicama telepa pre par godina a vec su se tako pokondirili :(
HEMI 426
01.02.2006., 20:04
"telep smrdi
i svinje se cuju
nemaju struju
i lizu nam bulju]
jer mi smo momci
momci sa limana
jer mi smo momci
i nemamo mana"
Aleksej_BASO
01.02.2006., 20:31
"telep smrdi
i svinje se cuju
nemaju struju
i lizu nam bulju]
jer mi smo momci
momci sa limana
jer mi smo momci
i nemamo mana"
Hahaha, samo onda kada je bila ona havarija sa grejanjem, iskljucise liman! :D
Ja kazem iskljucili manje bitan deo grada! :lol:
Wilkołak
01.02.2006., 23:29
Ja sam iz Starog grada.....ali zdravo volem Liman!
hemi je predsednik limansog udruzenja
HEMI 426
02.02.2006., 01:42
Hemi je Limanski Papa :wink:
Peta W.
02.02.2006., 01:53
Dosta vishe o Limanu! Pa zar vam nije dosta shto vec pstoje 2 limanske teme? Ocete i ovu da sahranite??? :evil:
Hemi,kopaj te limanske,da ne bi letelo perje.. :arrow:
HEMI 426
02.02.2006., 01:59
postoji pet limanskih tema a ja se nosim mislju da otvorim i sestu...
medjutim, problem je u tome sto bez obzira koliko tema otvorili o limanu, nikad dosta, toliko je to bogato podrucje, prepuno kvalitetnih tema i globalno vazno.
predlazem da limanske teme ( ne moraju sve ali neke ) budu lepljive jer je to jedini nacin da se divlji, nesputani, snazni i blistavi limanski duh nekako kanalise....
Peta W.
02.02.2006., 02:12
Rastoooooo..ili ga ti banuj,ili cu ja da pobegnem odavde glavom bez obzira... :evil:
HEMI 426
02.02.2006., 02:24
Rastoooooo..ili ga ti banuj,ili cu ja da pobegnem odavde glavom bez obzira... :evil:
molim vas, ovde se ugrozavaju moje osnovne slobode zagarantovane ustavom, pravo slobodnog govora i slobodnog izrazavanja! molim vas! :lol:
to je sramota sto radite !!:evil:
:lol:
( jos malo pa ce NS promeniti naziv u Liman :shock: )
verujem da hemi nije primer kakvi su limanci, samo bruka sebe i liman koji "navodno" voli :(
DOKONI UM
02.02.2006., 10:15
Ej Hemi ako te neko bude dirao ti samo kaži p aodmah šaljem GLAV(atog)NOG da pajserom polupa server Krstarice...:idea:
HEMI 426
02.02.2006., 11:45
verujem da hemi nije primer kakvi su limanci, samo bruka sebe i liman koji "navodno" voli :(
ne vidim kako iko ko je sa telepa i samim tim, mentalne provincije, moze ista da shvati o uzvisenom Limanu....dakle, nemoj da smaras.... :roll:
Wilkołak
02.02.2006., 12:05
A iz kog si ti dela grada, Peta?
krvolok
02.02.2006., 12:45
A iz kog si ti dela grada, Peta?
Što, el znaš ŠVALERSKE prečice po gradu, pa da ne pešaćiš dugo ??? :lol:
navali slobodno samo pazi se dokonog lud je mnogo
Peta W.
03.02.2006., 02:39
OFF TOPIC!!! :evil:
krvolok
03.02.2006., 07:57
navali slobodno samo pazi se dokonog lud je mnogo
Ne mora se paziti DOKONIJA, on noćom, ne ide tim ŠVALERSKIM stazama, VEĆ SI TI GLAVNA OPASNOST !!! :lol:
GoldenLady
03.02.2006., 20:48
Ej Hemi ako te neko bude dirao ti samo kaži p aodmah šaljem GLAV(atog)NOG da pajserom polupa server Krstarice...:idea:
mislis da ce pogoditi iz prve bas u server?
:lol:
GoldenLady
03.02.2006., 21:13
...jer ima Dunav 8)
SIGURNO SI TI BILA I JEDAN OD POBORNIKA UKLANJANJA KOKICARA I KESTENJARA IZ CENTRA?
Wilkołak
04.02.2006., 02:13
@krvolok
Ko o cemu....baba o ustipcima....
Peta W.
04.02.2006., 02:25
http://www.geocities.com/smajliji/Smajliji/Transparenti/Slike/25.gif
HEMI 426
04.02.2006., 10:51
ko o cemu, Peta o off topicu...
GoldenLady
19.02.2006., 07:20
Bila sam u gradu pre neki dan... mis'im strasno...
Jel znate vi uopste koliko se Novi Sad promenio????
.pissbottleman
19.02.2006., 12:24
Volim Novi Sad jer volim i da jedem.
underwater
19.02.2006., 15:19
Bila sam u gradu pre neki dan... mis'im strasno...
Jel znate vi uopste koliko se Novi Sad promenio????
...u odnosu na...?
Volim svoj grad jer kad je ovako lepo vreme mogu na keju da se prošetam, pa do centra, i nazad do limana.
danas je ceo Novi Sad bio na keju!!!!!!:? Prvi put ove godine sam se rolala, ali je zbog guzve na gore pomenutom mestu, to preraslo u novu limansku disciplini, predvidjenu za sledece letnje limanske olimpiske igre-VELE SLALOM NA BETONU!!!:shock: