PDA

Vidi punu verziju : Da li je dobro ponekad...

Devon
24.07.2003., 16:07
da se zaplace? Placete li ponekad? Kazu da covek sa placom izbaci svu tugu. Sta mislite da li to tacno? Postoje li suze radosnice?...

kosmopolit
24.07.2003., 16:09
zene da , ali muskarci ne bi trebalo kad jednom odrastu ( sazru ) :)

nenushka
24.07.2003., 18:51
Naravno da treba plakati,kad ti se sve skupi,isplaces se i bude ti lakse.I ne slazem se sa tim da muskarci ne treba da placu.Plakanje ne cini muskarca slabijim,naprotiv,to pokazuje koliko je emotivan(naravno,ako ne preteruje :D )

JaH_G|rL
24.07.2003., 19:34
Uff...sto se tiche plakanja prvakinja sam po tome... mogu da zaplacem,a cesto se i desava, zbog najmanje sitnice...A inache treba plakati,jer tako nekako izbacujes iz sebe neke stvari...a ako ne places sve se to nagomilava...i na kraju pukne

snaja
29.07.2003., 20:30
Da,ja cesto placem ali to je obicno od radosti.Meni je bas slatko kada muskarac zaplace,sta treba da im zabranimo?!Bolje se isplakati nego drzati nesto u sebi

fensy girl
01.08.2003., 23:52
PONEKAD

R.S.
04.08.2003., 14:18
Shto plakati kad ne moze pomoci...... :?: :idea:

Lasko
05.08.2003., 02:33

To si u pravu, ali nekad se stvarno sve skupi. Je*iga ali ja sam vec mator, pa skoro i ne placem ali umem da se iznerviram ili razocaram u nesto pa mi dodje da zaplacem(cesto i zbog utakmica).
Ipak mislim da je to nesto sasvim normalno, za coveka.

veki
08.08.2003., 13:42
devojke trebaju,ali za muskarce nisam bas siguran,ja kada sam nervozan ili ljut odem udaram u dzak i sve je ok,ispraznim negativnu energiju iz sebe
p.s bolje muciti druge nego sebe : )

10.08.2003., 23:21
Naravno da trebe plakati,mozda ti to ne moze pomoci,ali ipak izbacis sve iz sebe!

*Rea*
25.03.2004., 18:05
da se zaplace? Placete li ponekad? Kazu da covek sa placom izbaci svu tugu. Sta mislite da li to tacno? Postoje li suze radosnice?...
Dobro je plakati... Citiracu:
"Suze ciste mrak uma.Neisplakane suze su otrov.Dusa na koju ne padaju suze ostaje muljevita i u tom mulju truli seme ljubavi.Covek je u placu ponizan.Plac nas podstice i snazi protiv svih lukavih napada i cuva nas od neprijateljskog poraza..."
Postoje i suze radosnice (bar kod mene).Ponekad me nesto jako dirne i obraduje i suze krenu same.
Naravno ne cmizdrim za svaku sitnicu.I ne volim da to radim pred osobama koje mi nisu bliske.

The Last Unicorn
25.03.2004., 23:13
Naravno da treba plakati,kad ti se sve skupi,isplaces se i bude ti lakse.

I meni se uvek sve zivo nagomila.Tako sam se jednom isplakala na jednoj zurci bez ikakvog razloga.

miss
26.03.2004., 10:12

to je tacno ali se posle osecas mnooooogo bolje! :wink:

SisaDaPimp
26.03.2004., 10:18
Moze i slovima na papiru da se place.

miss
26.03.2004., 10:26

moze,ali je ovako efikasnije....bar sto se tice mene...

DJ_MaRe
26.03.2004., 10:27
aaa... placipiicko!!! Salim se, naravno da je normalno :wink:

Кулиража
26.03.2004., 13:40
Normalno je da ljudi placu.
Muskarci nece biti nista manje muskarci ako ponekad puste koju suzu.
Uglavnom zaplacem kad mi se nadje neki luk u blizini i to ne mogu da zaustavim :lol:

SisaDaPimp
26.03.2004., 14:06

moze,ali je ovako efikasnije....bar sto se tice mene...

Ne meni, samo sam 3puta u zivotu zaplakao. Kad je deda umro, ortak kad je srokan, i sa ekipom smo se olesili ko stoka zadnje vece koje smo proveli zajedno.

Alexandra9
26.03.2004., 14:38
Plakanje je ok... sa razlogom naravno... Ovo kazem, zato sto jedna iz mog razreda place kada dobije 5-... smesno, zalosno...

Nervira me to patrijarhalno pravilo da muskarci ne smeju da placu, da je to blam za njih... svi smo mi podjednako bica, zar ne?

~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...

Black_Swan
26.03.2004., 15:00
Zasto da ne?Ionako je korisno,a i ponekad coveku dodje pa jednostavno mora...Naravno ako je s razlogom ja opravdavam

LPhoklica
26.03.2004., 18:23
hehe da me samo vidite kako sam izgledala kad su mi iskljucili net...ocu bre neograniceno!

:cry: puta 1 000 000

plavusica
26.03.2004., 19:31
Ja sam letos prolazila kroz jednu fazu kada uopste nisam mogla da placem. Kada bi me nesto iznerviralo, ili rastuzilo, prosto bih bila besna, i jako bih htela nesto(nekog) da udaram...
Zato sada, kada mi nesto fali prosto se isplacem, i bude mi puno bolje!
A sto se muskarca tice, pa normalno je da i oni ponekad placu!

QchCK*a
26.03.2004., 21:18
Placem kad sam besna. Kad me neko iznervira, ili rusim sve oko sebe, ili placem. Nikada kad sam tuzna ili kad mi je tesko.

Black_Swan
26.03.2004., 21:34
Ja uglavnom kad se iznerviram i kada sam besna.Ali i kada sam tuzna... :cry: :cry: :cry:

Ernesto_Che
26.03.2004., 22:14
ja isto skoro nikada ne placem od tuge, samo kada me neko iznervira a ja ne mogu da mu vratim...
inace, od tuge me samo nesto gusi, nikada se neisplacem...cak ni na sahrani najboljeg druga nisam plakala, pa su me posle zli jezici osudjivali...
i mislim da je to da kad se isplaces bude ti lakse cista glupost...

Black_Swan
26.03.2004., 22:18
ja isto skoro nikada ne placem od tuge, samo kada me neko iznervira a ja ne mogu da mu vratim...
inace, od tuge me samo nesto gusi, nikada se neisplacem...cak ni na sahrani najboljeg druga nisam plakala, pa su me posle zli jezici osudjivali...

Taj drug...Jel to onaj o kome si pisala da je bio u depresiji zbog brata?

Ernesto_Che
26.03.2004., 22:22

ne taj je ziv...ovo je nesto staro...jos pre nego sto sam se pojavila ovde...
ma sta ces...pun mi zivot nekih tragedija...valjda sam rodjena pod nesrecnom zvezdom :wink:

QchCK*a
26.03.2004., 22:27
ma sta ces...pun mi zivot nekih tragedija...valjda sam rodjena pod nesrecnom zvezdom :wink:

Glavu gore!
Bice bolje ! :wink:

Black_Swan
26.03.2004., 22:28

Ma ne!Samo si pesimista,bar kako meni izgleda...

Ernesto_Che
26.03.2004., 22:28
ma da, jednog dana... :wink:

mario80
26.03.2004., 23:58
a ti si kao debil ili sa druge planete pa nemas pojma a? :x