Vidi punu verziju : najludji grad na svijet...
najludji grad na svijet ...[/b]
mirjana
13.05.2003., 15:02
najludji grad na svijet ...[/b]
...narocito po ovoj vrucinchini...
nije svijet kutija sibica!!!
ajd ne budalite
podgorica nije nista vise nego jedno obicno selo
Afrodita
05.07.2003., 12:33
:) Podgorica je grad sa prelijepim djevojkama i momcima, i mislim da ni jedan grad nema tako veliki broj ljepotica, mada ni muskarci ne zaostaju za njima. Što se grada konkretno tice, nije mozda preveliki kao Beograd ali se i u njemu mizes fenomenalno provesti. Pozdrav za sve Podgoricane......!!!!!!!! :P
Maja_Bg
05.07.2003., 19:03
slazem se,Podgorica je divan grad obozavam ga .Devojke su stvarno prelepe a o momcima da ne govorim,Jedino ne gotivim to shto su svi nekako uobrazeni,mada se ja uvek divno provedem.Pg nishta ne zaostaje za Bg-om.Kiss za sve Podgorichane i moje Beogradjane :lol: ,naravno!!!
Scorpion
09.07.2003., 01:56
Podgorica je strava bre!!!Veliki pozdrav za sve Podgoricane!!!A posebno veliki pozdrav za najace navijace na svijet VARVARE!!
**case-problem**anastasija
11.07.2003., 20:40
Podgorica je zakon!!! 8) najbolji provod,najljepsi grad a sto su momci lijepi... :wink: !pozdrav za podgoricane 8) :P caos
diretore
12.07.2003., 14:33
volio bih da mi kazete svi vi koji mislite da je podgorica zakon i ostalo
da li ste bili negdje dalje od pg i bg
12.07.2003., 18:25
Svugdje bila_sve vidjela ali pg je i dalje najbolja!!!!!! :!: :wink: 8)
Mirjana
13.07.2003., 15:35
volio bih da mi kazete svi vi koji mislite da je podgorica zakon i ostalo
da li ste bili negdje dalje od pg i bg
:lol: :lol:
diretore
16.07.2003., 11:14
Svugdje bila_sve vidjela ali pg je i dalje najbolja!!!!!! :!: :wink: 8)
anastasija, vjerovatno si bila do budve da se okupas i do kolasina da se odmoris
ili je to ona tipicna podgoricka mana " sto da idem tamo gdje me niko ne zna" tj. "gdje ne mogu biti neko ili nesto"
diretore
16.07.2003., 11:16
da dopunim
pricam sa jednim podgoricaninom o tome kako mu je bilo kad je prosle godine bio u Atini na odmoru
odgovor je bio "A da BEZVEZE", "ne mozes nikoga poznatog vidjet" itd.
Emilija
17.07.2003., 23:54
da dopunim
pricam sa jednim podgoricaninom o tome kako mu je bilo kad je prosle godine bio u Atini na odmoru
odgovor je bio "A da BEZVEZE", "ne mozes nikoga poznatog vidjet" itd.
:lol:
diretore
18.07.2003., 09:29
mislim da se Emilija slaze sa mojom konstatacijom
Emilija
18.07.2003., 23:44
:wink: si si si diretore!!!
...nazalost...upravo je tako...
20.07.2003., 23:31
U budvi je provod vrhunski ali su cijene nenormalno visoke!a sto se kolasina tice nema ni jedan butik,rade 2 kafica koja su stalno prazna ali ima 1 diskoteku_jedino sto valja!!!!!!!!! :evil: :wink: [/u]
20.07.2003., 23:32
samo direktore da ti odgovorim
diretore
23.07.2003., 13:35
U budvi je provod vrhunski ali su cijene nenormalno visoke!a sto se kolasina tice nema ni jedan butik,rade 2 kafica koja su stalno prazna ali ima 1 diskoteku_jedino sto valja!!!!!!!!! :evil: :wink: [/u]
samo da ja tebi odgovorim
u Atini je provod mnogo bolji nego u Budvi, a da vec ne pricam o Minhenu ili Stuttgartu, a pored svega cijene su iste kao u Budvi ako ne i nize. A posto nsam inache iz Podgorice, a spletom okolnosti sam sad u Njemackoj nemoj da mi pricas o provodima u CG jer sam proveo dosta svog zivota dolje
vi koji tvrdite da je Podgorica tako divna verovatno niste izasli iz nje
Vracara
30.07.2003., 13:32
da li je naljepša ili ne ne bih o tome ima mnogo svojih mana...ali ja je ipak volim...ne mogu reci da je provod dobar zavisi kako kad i od drustva...
ali gdje god da odem ipak se lijepo osjecam kada se ponovo vratim iako vrlo cesto pricam da je ne volim... evo upravo sam shvatila da je suprotno
mislim da se Emilija slaze sa mojom konstatacijomOd silne ljepote ne moze se dobro ni vidjeti :lol: A u tom slepilu nabasah na jednog :wink: pozdrav svim Podgoricanima, a i mojim Novosadjanima :!:
slazem se u potpunosti sa vracarom.bio sam u Rim,Atinu,Moskvu.covjece znas li ti kad ces tamo u
10 sati ujutro da vidis sunce. :D
Dobar savjet
11.10.2003., 01:13
Jako su mi se dopali komentari ovog decka .Konacno neko da prizna da postoji nesto bolje , i to mnogo bolje .Mislim da je problem ,sto pokusavamo da se ponasamo kao lisica u onoj poznatoj basni "Lisica i grozdje".Za one koji nisu citali , poenta je u negiranju svega onog sto je nama nedostizno .
diretore
14.10.2003., 16:51
bas tako kao sto rece
vasiona
18.10.2003., 03:36
e da mi puknes svetskivi koji tvrdite da je Podgorica tako divna verovatno niste izasli iz nje
ljubica
23.10.2003., 01:32
Nisam sigurna kakav je provod, ali vi djetici ste stvarno strava.Jos kad cujem onaj vas izgovor onda stvarno otkinem.
Chan Shaolin Si
23.10.2003., 02:42
Ich liebe Montenegro.
Ich liebe Podgorica.
Ich liebe Bijelo Polje.
Pozdrav za moje crnogorke najljepse djevojke.
"...Tamo gdje je ležala Podgorica stara, hej, tu se diže sad divni TITOGRAD!"
Ne zaboravite, i to se pjevalo... u divnoj pjesmi...
a ja bih rado... ponovo sa ostalima, malo je šitasto da to radim (o)sam(ljen)...
Ojha!
liberalka
18.03.2004., 19:38
Pa da pozdravim ja citavu moju lijepu Crnu Goru i sve ljude koji zive u njoj i dive se njenoj ljepoti. Podgorica nije nesto u materijalnom smislu ali kad ti je pri srcu onda je najljepsa i nabolja vjerujte. A ko se to jos nije lijepo proveo u njoj.. :wink:
Pa da pozdravim ja citavu moju lijepu Crnu Goru i sve ljude koji zive u njoj i dive se njenoj ljepoti. Podgorica nije nesto u materijalnom smislu ali kad ti je pri srcu onda je najljepsa i nabolja vjerujte. A ko se to jos nije lijepo proveo u njoj.. :wink:
Kakva si ti budaletina, JOOOOOJ! :D :D :D
pobesnelizmaj
12.06.2005., 04:17
Kakva si ti budaletina, JOOOOOJ! :D :D :D
pa , cg baš i nije toliko lepa... možda kad bi malo sredili kotorsku i gradove do petrovca, ovo dalje je prava seljana...:) ali liberalka, majku mu , jača si liberalka nego liberali, daj smanji dožviljaj majku mu... pa i hitler je manje verovao u nacizam negoli ti u liberalizam:)
pa naravno da postoji ljepse, bogatije, vece.... sto li vec ali ne vjerujem da ce iko za svoj zavicaj da kaze da zaostaje za necim svetskim pa bio ti ili ne po svijetu. ipak to je uvijek, ali uvijek subjektivna ocjena i to tako treba da bude!!! sad kao vi ne volite svoje gradove??? mislim... :wink:
najludji grad na svijet je ....
onaj dje su ljudi najludji ! :lol:
Crnogorci i crnogorke su vise 8)
Ljudi, Beograd je selo, a kamoli Podgorica...
Zabjelo do Maslina
05.03.2006., 10:37
da znas da je ovo selo najvece
paradizo
06.03.2006., 01:34
slazem se u potpunosti sa vracarom.bio sam u Rim,Atinu,Moskvu.covjece znas li ti kad ces tamo u
10 sati ujutro da vidis sunce. :D
Ma to je sasvim nesto drugo, ovdje se govori o provodu, ane o klimi.
paradizo
06.03.2006., 01:39
Ma necemo "coce" nista lose pricat o nasoj Podgorici, ali nemojmo je mnogo hvaliti, da neko ko je nezna, ne pomisli da je to dimu-dim sa LAS VEGASOM.
Zabjelo do Maslina
06.03.2006., 15:55
necemo nista lose pricat to je sigurno
ali ne bih reka' da nema bolje no podgorica to je sigurno
paradizo
08.03.2006., 01:29
Potpuno sam se oporavio od kako su dosle EXITOVKA, PAOLA, i ove druge djevojke.
Zabjelo do Maslina
08.03.2006., 09:39
Nego nije meni jasno dje su ove djevojke iz Podgorice, kuda se one dadose sa ovog foruma.
Mora da ih je vladika zestoko urnisa' sa svojima mislima.
paradizo
09.03.2006., 01:59
Izgorio ih je potpuno, jer do sad je samo on bio ovdjen, i vidjele da od njega nema srece i pasale nedje, ada evo toliko vremena ga cekam da batali, ali ne pomaze, no dako nam ova EXITOVKA sad pomogne, pa ce se dati one ponovo vratiti.
GRIZZLY
09.03.2006., 02:26
nema stvarno nista bez exitovke, jedva je cekam - ona je zaduzena za konstantnu zabavu ;-)
paradizo
09.03.2006., 03:39
nema stvarno nista bez exitovke, jedva je cekam - ona je zaduzena za konstantnu zabavu ;-)
Rufime, dzabe ti je ne ****** dva posto.
GRIZZLY
12.03.2006., 19:30
Rufime, dzabe ti je ne ****** dva posto.
Debilu, ja nisam Rufim.... a ako ce ko koga da **** onda cu ja nju
prof.Okultis
12.03.2006., 19:57
NEKA GA MORA I ON NEŠTO DA UVATI PA NEKA JE I NA OVAJ NAČIN......
PARADIZO JE PUSTI *EBAČ ............
paradizo
13.03.2006., 01:43
TWIGYYYYY LJEPOTICE, DODJI NA TVOJE MORE DOK JE GOD CRNE GORE, TEBE I SVE VAS CE DA UGOSTI PARADIZO...
prof.Okultis
13.03.2006., 01:47
"IJU LJI VE MUVE "TAMO PO PLAŽI ............