Vidi punu verziju : Da pokusamo ovako...
**case-problem**Maza
24.07.2003., 12:41
Svi koji misle da imaju sta da kazu,ohrabreni su da to i urade.
Mozda necu naci "njega" ,ali sam sigurna da ce me neko od vas zabaviti,sarmirati,animirati i skratiti mi dosadna jutra na jos dosadnijem poslu u najdosadnijoj kancelariji na svetu.
Ja_pa_ja
24.07.2003., 12:57
Znaci nisam jedini koji sedi u slabo osvetljenoj sobi, koji kroz prozor posmatra kako pada kisa i koji to sve mora da izdrzi jos pola casa!
Ja_pa_ja
24.07.2003., 12:59
Posto je kisa upravo pojacala svoje dejstvo mozda ce moje dosadnjivanje da potraje i duze.
**case-problem**Maza
24.07.2003., 13:17
Zao mi je sto kod tebe pada kisa.Moj prozor je sa pogledom na prepunu gradsku plazu,a temperatura je preko 35C.Sta mislis kome je teze da ostane unutra?
Kad smo kod toga,a gde to pada kisa?
**case-problem**Maza
24.07.2003., 13:17
Zao mi je sto kod tebe pada kisa.Moj prozor je sa pogledom na prepunu gradsku plazu,a temperatura je preko 35C.Sta mislis kome je teze da ostane unutra?
Kad smo kod toga,a gde to pada kisa?
Ja_pa_ja
24.07.2003., 13:22
...na jednom mestu koje je inace veoma lepo kada sunce sja. Medjutim ja sam ovde, na Zenevskom jezeru, samo jos do sutra, a stigao sam pre dva dana, tako da bih zaista voleo da imam vremenske uslove slicne tvojima. No nadam se da ce poslepodne biti bolje. No reci ti meni na koju plazu gledaju lepe oci tvoje?
**case-problem**Maza
24.07.2003., 13:35
Ovo je recna plaza,gradica u srcu Srbije,iznad koje se izdize tvrdjava starog grada.Ipak,ne moze se porediti sa zenevskim jezerom,tako da tvoje lepe oci lepsi prizor vide!
Ja_pa_ja
24.07.2003., 14:01
...pa posto je kisa upravo prestala odoh sa drugarom u setnju (za kupanje je ipak isuvise sveze), i ko zna, mozda ce nase lepe oci jednog dana sagledati i lepote alpskih obronaka zenevskog jezera i lepotu srpskog mora. Pozdrav odavde i lepo poslepodne u srcu Srbije zelim.
ronaldo
26.07.2003., 15:00
:?: i nemoj da se nadas da ces naci "njega" jer takvih malo ima
Ha slusaj ovog Borcanskog republikanca...
**case-problem**Maza
28.07.2003., 13:44
Ronaldo,nemoj tako,mada si u pravu!
Ja se dobro zezam,a ti nemoj da zbog "nje" zvucis ogorceno. :wink:
Nastavi da trazis.
Cilj je manje bitan,put je vredan borbe! 8)
bravo sestro :D
svaka ti cast!
shabilo
29.07.2003., 00:55
"JA sam VELIKI covek"rece niko drugi do JA LICNO.
dugi777jezik
30.07.2003., 15:09
Ronaldo,nemoj tako,mada si u pravu!
Ja se dobro zezam,a ti nemoj da zbog "nje" zvucis ogorceno. :wink:
Nastavi da trazis.
Cilj je manje bitan,put je vredan borbe! 8)
Caos Borbena, romanticna, Mazo pored tvrdjave... Jesi za provod, da li sa mnom, kako ti se cini, na Suncu ili mesecini, kada je dan ili noc, nek' ljubav i mladost pokazu svoju moc... Vazi ?
8) 8) 8)
**case-problem**Maza
31.07.2003., 13:53
Primetila sam,vec,britki jezik kako palaca po razlicitim temama na forumu.
Prijatno je iznenadjenje ovih par "milozvucnih" stihova!
Istina,dugi jezik mudro zbori,ali i drugi moraju nauciti da citaju izmedju redova.
Kako da branim tvrdjavu ako mi javno otkrivas slabo branjen polozaj? :lol:
dejan72
03.08.2003., 20:50
Mozda necu naci "njega" ,ali sam sigurna da ce me neko od vas zabaviti,sarmirati,animirati i skratiti mi dosadna jutra na jos dosadnijem poslu u najdosadnijoj kancelariji na svetu.
A mozda ga i nadjes. Nemoj gubiti nadu
shabilo
07.08.2003., 01:04
Ja imam sta da kazem, zavisi samo o cemu bi pricala.[/b]
dugi777jezik
07.08.2003., 04:41
Istina,dugi jezik mudro zbori,ali i drugi moraju nauciti da citaju izmedju redova.
Kako da branim tvrdjavu ako mi javno otkrivas slabo branjen polozaj? :lol:
:P :P :P Caos, Mazo, nepobedivog Sarma !
Pa ti ne moras ni da se branis, jer svaka tvoja rec gadja i pogadja pravo u grudi, prsa, srce !
Vidim i uzivam u tvom umecu citanja izmedju..., kao i u slobodnom prihvatanju da MOJ DUGI JEZIK sto ljubavno, sto verbalno, palacanjem, SLUZI samo da TEBI bude lepse, prijatnije i gospodstvenije. Kako da pocnemo da se dopisujemo, da ne kazem dolizujemo, zamalo da napisem... Imas li e-mail, ili... Javi se, PLEASE, Mazna i zivolazna...! 8) 8) 8)
scorpyon_bg_83
15.09.2003., 20:04
:twisted: Dance with the devil? :twisted:
scorpyon_bg_83
15.09.2003., 20:05
:twisted: Dance with the Devil? :twisted:
darkside
16.09.2003., 21:57
legendo...
Kazanova
17.09.2003., 04:19
Pa kad bih jos izigravao klovna ti bi se upiskila!
MA ja sam taj sto da lutas i propadnes jadna trazeci!
E imam predlog, najinteresantnije ti je kada bi radila na njivi sada se bere kukuruz pa zanimacije... i haaaaa...
DraganBGD
28.09.2003., 02:34
Mazo,
hajde da predjemo na E-mail
javi se za pocetak
draganbgd03@yahoo.com
scorpyon_bg_83
29.09.2003., 20:10
Nastavi da trazis.
Cilj je manje bitan,put je vredan borbe! 8)[/quote]
E,pazi...Na ovom forumu sve sami propali likovi koji hoce da nabace kres varijantu preko neta...Ne znam sta me navelo da procitam vas razgovor...Uostalom nije ni bitno...Samo hocu da kazem da ti je recenica strava i da ti saljem podrsku...Izdrzi u toj kancelariji,jer kad izadjes ceka te "pogled" da ga osetis...Pametna si shvatices sta mislim...Ajd,uzdravlje...
hard boy
03.11.2003., 11:29
dugih nogu na dosadnom radnom jutarnjem poslu koje znaju da animitaju musterije :D :o :arrow: :arrow:
LosStudent
05.11.2003., 08:10
Jel ti to Maza pravo ime? Ako jeste onda odgovara tvojim godinama. Sta ti mislis, ako ne napises godiste, da se nezna koliko ti je godina. Zao mi je sto ti nisam zanimljiv, verovatno te necu ni oraspoloziti. Ustvari kako ti mozes da se zoves isto kao moja devojka? Mozda ti i jesi moja devojka. U svakom slucaju imas poljubac od mene.
homer.s
14.11.2003., 23:02
eeeeeeeee mozda nadjes nju
foliranje
01.02.2005., 01:27
Kako da branim tvrdjavu ako mi javno otkrivas slabo branjen polozaj? :lol: :roll: :oops: :lol: :P :shock: ništa novo :?: već viđeno :!: :!: :!:
...Kako da branim tvrdjavu ako mi javno otkrivas slabo branjen polozaj? :lol:
:wink: