Vidi punu verziju : Zrenjanin
**case-problem**Tanja
11.05.2003., 00:55
Usamljena sam u ovom lepom gradu,...ima li ih slicnih?
ZRENJANINAC
12.05.2003., 14:14
Pa u ovom gradu su svi smoreni , usamljeni .... koji si kraj ? gde izlazis ???
pozz
zr@email.co.yu - pa ako hoces pisi na mail ...
pa iskreno, teshko je u gradu pljeskavica i piva nacji zanimljivo druhtvo.
Evo, ja vec godinama balansiram izmedju pakla i raja ali tesko je odrzati ravnotezu kad su andjeli pichke a demoni bichuju po nogama:)
bgchaos19@yahoo.com
pozz
promena email zrenjaninac@online.co.yu , pozdrav ....
svim Zrenjanincima
ZRENJANINAC
21.05.2003., 10:17
pozz
promena email zrenjaninac@online.co.yu , pozdrav ....
svim Zrenjanincima
E stvarno me nervira ovaj login ... Opet Zrenjaninac
M_A_R_I_J_A
28.06.2003., 18:36
ja sam iz bg ali tu cesto dolazim zato sto mi je decko odatle i provod vam je katastrofa tako da te razumem
Grad je dno dna. Samo toliko. Pozdrav od Igora cvecke! :)
Pa dobro se i moze za nostalgiju znam .Ali ipak sam sretan jednom godisnje da se prosetam promenadom
Begeja pored doma i da se setim.pa iskreno, teshko je u gradu pljeskavica i piva nacji zanimljivo druhtvo.
Evo, ja vec godinama balansiram izmedju pakla i raja ali tesko je odrzati ravnotezu kad su andjeli pichke a demoni bichuju po nogama:)
bgchaos19@yahoo.com :?
8) Ne razumemo se ocigledno preko ove emisije koja salje cetiri konja dnevno na ispasu.
Koja ti je e-mail adresa ?
Sasha iz ZR
Usamljena sam u ovom lepom gradu,...ima li ih slicnih?
medolino80
26.09.2003., 00:02
Ima jos takvih kao ti koji se dosadjuju u ovom gradu, ili beze iz njega
MARKO T
26.09.2003., 17:07
Usamljena sam
u ovom lepom gradu,...ima li ih slicnih? TANJA GDE SI TANJA GORE ILI DOLE,DODJES U DANSKU DA NEBUDES VISE SAMA I JA SAM BIO SAM U BECKEREKU(ZRENJANINU)DODJO U DANSKU I ODNEDAVNO OPET SAM TEL 004540778839 POSLE 22.00 OSIM VIKENDA.MARKO DANSKA
sto je ovaj lik pametan,ladno kaze dodji u dansku
sto je ovaj lik pametan,ladno kaze dodji u dansku------Zar je to neki problem-
ja sam iz bg ali tu cesto dolazim zato sto mi je decko odatle i provod vam je katastrofa tako da te razumem------Marija ili Maria zavisi koliko ti je dubok dzep ili koliko si duboka :lol:
Aki Berg
03.11.2003., 21:46
Nedavno sam bio poslovno u tom vašem Bečkereku. Lep je grad, ali su ljudi strašno usporeni... I nemoguće vam je radno vreme, sve se deli na pre ručka i posle ručka... Ni slučajno ne sme da se preskoči!!!
Vodali su me domaćini po gradu, ipak par ok mesta... "Maks" je valjda jedno... kod Sišketa je bilo jako dobro.
Ne bih voleo da živim u Zrenjaninu. Smrdi vam voda.
Nedavno sam bio poslovno u tom vašem Bečkereku. Lep je grad, ali su ljudi strašno usporeni... I nemoguće vam je radno vreme, sve se deli na pre ručka i posle ručka... Ni slučajno ne sme da se preskoči!!!
Vodali su me domaćini po gradu, ipak par ok mesta... "Maks" je valjda jedno... kod Sišketa je bilo jako dobro.
Ne bih voleo da živim u Zrenjaninu. Smrdi vam voda.MARKO DANSKA-SMRDI TI ****** PA JE NOSIS I NOSICES JE DOK TE CRVI NEPOJEDU-MARKO-DANMARK.
Uz sve njegove mane, ja volim svoj grad, moj ponos. :D
www.aleksandarveljic.co.sr
www.aleksandar-veljic.co.sr
heh..marija, evo i mog maila, pa ako oces... udamage@yahoo.com
a da nam je grad bedan, jeste.. al ja nisam kompetentan da o tome pricam..da se ja pitam, ja bih ga sravnio sa zemljom, pa krenuo ispocetka... http://www.default.co.yu/~psyho/ch1zra/sajt/smile/FIREdevil.gif http://www.default.co.yu/~psyho/ch1zra/sajt/smile/GRIM2A.gif
gost 023
12.04.2004., 04:40
nemoj da si u bedaku zr i nije tako los ako znas da se provedes
Kosmarac
15.04.2004., 08:46
Ja idem samo dole po cigare.
Baci mi PM pa da se mazimo.
Hihihi.
mrzelo me da gledam datum poslednjeg posta.. al ajde..
udamage@yahoo.com
M_A_R_I_J_A
10.07.2004., 17:23
ja sam iz bg ali tu cesto dolazim zato sto mi je decko odatle i provod vam je katastrofa tako da te razumem------Marija ili Maria zavisi koliko ti je dubok dzep ili koliko si duboka :lol:ocigledno mi je dzep predubok i kriterijumi mnogo veliki.Zrenjanin je i suvise mali grad a provod mu je ravan nuli.POZDRAV!!!
jeste da :roll: :roll: :roll:
al ***... uz dovoljmo piwa sve je ql :wink:
Joanna elvish princess
19.07.2004., 02:42
hey sta ti znaci taj nick? :shock: :?:
Joanna elvish princess
19.07.2004., 02:43
hey, shta ti znaci taj nick? :?: :shock:
Joanna elvish princess
19.07.2004., 02:44
hey, shta ti znaci taj nick? :?: :shock:
hmm.. duga prica.... aj skracena verzija : iz jedne igre, pa modifikovano da umesto "i" ide "1" (cisto da bude opasnije :P ) i tako.. od onda me svi znaju kao ch1zru...
a ako te bas jako zanima duza prica, baci PM...