Vidi punu verziju : ucenje engleskog u inostranstvu
pedja III
29.04.2004., 19:08
da li postoji neka mogucnost ucenja engleskog jezika u inostranstvu?
jeca pereca
29.04.2004., 20:47
Za pedju.naravno da postoji mogucnost ucenja engleskog u inostranstvu ali zavisi da li zelis da ga usavrsis ili studiras???engleska ti je najbolja za to,i raspitaj se preko krstarice za skolovanje ili ucenje engleskog.....pozdrav
Ne znam da li si nesto pronasao ,ali u Englesku ces malo teze da udjes .Najlakse je da dodjes na Maltu,doduse ne znam koliko se to placa ...
GOST 685
04.05.2004., 15:27
[c :) olor=green][/color]
NA MALTU MOZES BAS LAKO DA ODES.A NIJE NI JAKO SKUPO....OKO 2000 EVRA,MESEC DANA...
didy_yu
05.05.2004., 11:43
[c :) olor=green][/color]
NA MALTU MOZES BAS LAKO DA ODES.A NIJE NI JAKO SKUPO....OKO 2000 EVRA,MESEC DANA...
jesi na Malti?
olivaBG
06.06.2004., 22:00
mogu ti reci da na Malti ces jako dobro usavrsiti ili nauciti jëzik! govorim ti iz licnog iskustva: kao prvo svakodnevno cujes jezik,moras da ga upotrebljavas i skole su jako kvalitetne...za mesec dana ima da parlas samo tako 8) :D
ja bih najradije da idem da radim negde u inostranstvo,mada bilo koja opcija da odem u englesku a da to mogu da priustim je ok.trazim savet kako to da uradim posto nemam mnogo iskustva sa tim.
ja bih najradije da idem da radim negde u inostranstvo,mada bilo koja opcija da odem u englesku a da to mogu da priustim je ok.trazim savet kako to da uradim posto nemam mnogo iskustva sa tim.kako si ti isla na maltu?preko koje agencije?
22.8 sam se vratio iz londona ,bio sam tamo 3 nedelje(isao sam preko Kon-Tikija)ako imas para najbolje ti je da ides preko njih!Neces se pokajati
ps. aranzmani se rade samo leti(letnja skola engleskog)Raspitaj se!