Vidi punu verziju : NOVOSADJANI IZGLEDAJU MNOGO BOLJE OD NOVOSADJANKI!!!
TAURUS_NS
29.04.2004., 11:56
Da li se slazete sa ovom konstatacijom?
Dolcezza
29.04.2004., 12:22
Leba ti! :o :shock:
E leba ti!!!! Kad uloze novosadjani u sebe koliko i novosadjanke ...pa cak ni onda ne mozemo na tu temu da raspravljamo...a ako si stvarno taurus mislim da to sve govori i o tome da ti je ovakvo pitanje uopste palo na pamet :?
meni se, licno, oduvek vise svidjaju novosadjanke. osim sto lepse izgledaju imaju i nesto ZENSKO u sebi...
Mudrica
07.05.2004., 23:44
Jeste, jeste, izgledaju...
Ali samo za pripadnike homoseksualne populacije. Ne kaze se zalud "Il si peder, il si Vojvodjanion (citaj Novosadjanin).
Svi su manje-vise feminizirani!
uzas!
ObozavateljkaNovosadjana
07.05.2004., 23:45
Konstatacija je sasvim na mestu,preslatki su!!!!
underwater
08.05.2004., 02:13
eh, malo sta izgleda lepse od novosadjanki....
dakle, primedba nije na mestu :D
Ali samo za pripadnike homoseksualne populacije. Ne kaze se zalud "Il si peder, il si Vojvodjanion (citaj Novosadjanin).
uzas!
il' si ili nisi. nema to veze sa novosadjanima. to sto su malko uobrazeni zbog hotmenosti ne znaci da su
na 'drugoj' strani. a nedostatak bahatost nikako ne treba vezivati za feminiziranje ionako malobrojnih poklonika zenskih feromona. i svakako, glas za novosadjanke...
da, jako smo lepi
pa sta?
merkat1
28.05.2004., 08:57
Muskoj populaciji Novog Sada se drasticno poboljsava rejting i nivo kada sam ja u tom malom gradicu. Zene, sta da vam kazem... Mnogo sam lep. Lep, lep i lep. A jos sam pored toga zabavan, veciti romantik i celicno gradjen. Pa gde cete bolju kombinaciju. A ovi maleni Novosadjani, pa dobro, dobro, mogu da prodju. Ali u Beogradu su samo poslednja rupa na svirali. U lepom Beogradu, gde ja drzim prvo mesto i sedim na tronu.... 8) 8) 8)
DOKONI UM
28.05.2004., 09:04
"vlasnicima BG trona " preporucujem da tamo i ostanu :!: :wink:
Elem, nije tema BG tron pa zato da kazem i ja jednu cistu i pametnu :arrow:
Muski deo populacije zaostaje za zenskim delom populacije u NS. Ja sam musko i rodjen sam ovde u NS ali objektivno to je tako. Nisu svi muskarci losi ako sto ni sve devojke nisu extra ali kadase uzme objektivno devojke su mnogo bolje i obucene i doterane i vise vode racuna o sebi i mnooogo vise ulazu u sebe. :idea:
P.S. Devojke ima li potrebe da me kontaktirate mozda... :wink:
meni su one lepse od nas... eto :D
Svi smo preslatki i oni i mi i mostovi i zgrade i kuće i parkovi i sve...
Cmokići za Novi Sad
Otkud ti to uopste i pada na pamet???!!! :shock:
wild_child
15.07.2004., 23:47
uzas!
Couldn't agree more sister :lol: