Vidi punu verziju : novokompanovi rok
sta mislite o ovom novokompanovom roku avril lavigne i tako to
Stoorbak
11.05.2003., 09:20
Slucajno sam skinuo sa neta Chop Cuie koju ona peva na nekom konceru uzivo, pa to je strashno. Sve bre otishlo u komercijalu. Vecina ljudi koji bave poslom muzicara vishe brinu za svoju novacanu sigurnost, nego za svoje fanove :((
george berger
15.05.2003., 15:16
PROTIV NJE NEMAM BAS NISTA,ALI NOVOKOMPONOVANI ROCK NEMA NI DESETI DIO ONE DUBINE (CAST IZUZECIMA!)STAROG,DOBROG ROCKA!!!
runaway_girl
15.05.2003., 15:19
PROTIV NJE NEMAM BAS NISTA,ALI NOVOKOMPONOVANI ROCK NEMA NI DESETI DIO ONE DUBINE (CAST IZUZECIMA!)STAROG,DOBROG ROCKA!!!
No further comment...
Stoorbak
15.05.2003., 22:19
No further comment...
BORKNAGAR RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skrbina
13.06.2003., 13:05
Niko me ne moze uveriti da je Avril rokerka.Nervira me imidz tih klinaca kao foliraju da su divlja deca i tako.Ne mogu da verujem da grupa Busted nosi epitet rokera.Cista komercijala ako mene pitate
avril rock? ko vam je to reko? ja u principu mrzim nu rock, to je sve totalno iskomercijalizovano, ali avril nije cak ni to. ona je cisti najcistiji pop. daj zar ste tolikoo glupi da zbog imidza i par gitarskih rifova nazovete jednu totalnp pop kretemku nu rokom? avril lavigne=britney spears+gitara
DeepPurple
14.06.2003., 20:10
Avril Lavigne je samo isfolirana skejterka, adolescentkinja zeljna love, mrtvorodjence MTV generacije. Mislim, sta dalje reci? Kako je samo SVE otislo u komercijalu, kao da nema vise ni zelje da se bude svoj, originalan, da se akcenat stavi na kvalitet muzike...sta se bre desilo pa je sve otislo dodjavola???
Kao sto rekoh Nency ja znam da ona nije rockerka al izgleda da svi nju smatraju nekom cool pojavom.Ima jos takvih nazaloost.
ma da. gomila ispranih mozgova.
Devilish Dog
22.07.2003., 00:02
AVRIL ROCK!?salis se to je pop
svidja mi se tvoj nick :wink:
Gwydion
12.02.2005., 07:50
Ja mislim da je Avril buducnost roka. I podrzavam to maksimalno.
VisionOfDisorder
12.02.2005., 12:53
Avril... Hahaha
wild_child
12.02.2005., 13:14
Ti seres mnogo
Gwydion
12.02.2005., 13:24
Sto, krivo ti je sto bolje izgleda od tebe?
Ti seres mnogo
wild_child
12.02.2005., 13:53
Jao da tako sam ljubomorna da ne znam sta cu sa sobom....moracu na plasticnu operaciju jer ja zelim da izgledam ko Avril....joj...da....samo kesh da skupim aha.... :roll: :roll: :roll: :roll:
Moony Angel
12.02.2005., 15:05
a od kada je to ta O-moj-Boze-zelim-da-izgledam-kao-opasna-balavica-koja-prodaje-masu-ploca curka ROCK???
Moony Angel
12.02.2005., 15:07
:lol:
Moony Angel
12.02.2005., 15:09
Jao da tako sam ljubomorna da ne znam sta cu sa sobom....moracu na plasticnu operaciju jer ja zelim da izgledam ko Avril....joj...da....samo kesh da skupim aha.... :roll: :roll: :roll: :roll:
...stvarno, u pravu si... i ja kad je god vidim onako slatku (kao shecerlema :lol: ) pozelim da izgledam kao ona... zasto li se ja nisam rodila kao Avril... eeeh, wild child, vidis, nije nama lako... :lol:
wild_child
12.02.2005., 17:55
:D :D :D
Kako da zivim sada.......
Snowblind
21.02.2005., 01:07
Rock je mrtav
wild_child
21.02.2005., 14:34
Rock je mrtav
Tako je ....samo pozitivno,sa verom u buducnost :roll:
vangelistexas
21.02.2005., 23:44
Ma svi ti pozeri su evolvirali sa skejta.....pogotovo Kanadjani i Ameri....djubrad
vangelistexas
21.02.2005., 23:53
Evo sad cu da vam objasnim dileme i nesporazume oko Americkih novih bendova ili solo izvodjaca koji tvrde da sviraju "metal":
Ok, dakle, skejteri otpadnici sa kojima niko ne zeli da prica (a da zaboravio sam da napomene da su devojke debele nemo's im prici) se skupe pored kafeterije u Americkoj srednjoj skoli i baljezgaju. IQ=prosek 85 mozda i manje. Sede sa slusalicama na usima i drze skejt u ruci. Sta slusaju? Kazu: Disturbed. Ajd reko mozda je to popularan bend u Americi. Onda dovedes njihov muzicki ukus u pitanje. Ja ima kazem: Slusam Heavy Metal. Oni pokazu \m/ i kazu yeeeeh metal! Ja reko a jeste culi mozda za Judas Priest....5% ce odgovoriti da. Kad god cuju rec "metal" pokazu \m/ i napale se kao mazge. Nisu culi za tvorce metala sem za one koji su postali slavni burzuji sa izdavanjem albuma na americkom trzistu. Pomenes im sledce bendove: Led Zeppelin, AC/DC, Metallica ili Ozzy Osbourne, svi ce znati ali opet ide \m/ yeeeah metal! Onda kazu kako su Led Zeppelin i System of a Down ustvari ista stvar jer je to sve metal. Dovedes im u pitanje sta uopste znaci \m/ i ko je to uveo na svetske scene, nece znati, niti ce ikad nauciti.
E sada, postoji jedna televizija zvana "Fuse" na kojoj svaki dan uvece ide emisija od pola sata zvana "Slave to the Metal" koju vodi mladja devojka pod imenom "Mistress Juliya" koja lezi na krevetu sa paperjanim pokrivacem iobucena u 300 kilograma koze sa bichem i daje savete ljudima. Kad god se pomene rec "metal" ona ce pokazati \m/ i reci yeeeah metal....to je postao definitivni klise u ovoj drzavi.
E sada moja stvar je: Sta vi uopste mislite o \m/ znaku i da li podrzavate to kad je u pitanju metal muzika? Da li mislite da su Amerikanci pozercina sudeci po ovome? Ali najiskrenija misljenja
Zahvlajujem :)
Snowblind
21.02.2005., 23:59
Koliko DOBRIH rock bendova je bilo od 90-ih? Nema buducnosti za rock. Pogledaj obavezno film "Almost Famous" (Na Pragu Slave), mozda najbolji film koji sam gledao. 1973. covek govori nekom klincu "Steta sto si propustio Rock'N'Roll". Zao mi je ali Rock is deader than death.
Moon Child
22.02.2005., 00:02
ma,\m/ ko \m/,meni vise i nije djavolce,vise navika.....
I pricajte da je Avril rock koliko god hocete,ali neko li slucajno kaze kako je ona punkerka-linchovacu ga!!! :x
vangelistexas
22.02.2005., 00:15
A veruj mi, ona sebe smatra punk-rockerkom, pa neka joj bude, nek slusa good charlotte :)
A cek cek...a da Snowblind pa u pravu si donekle. Postoje bendovi koji su nastali posle 1990 a da su dobri. Ne smatra se tu grunge ili slicno nego bas heavy. Recimo...hmm...Cornerstone. Bend je nastao 1999 godine kao bend clanova raspalih bendova. Ili recimo HTP(hughes-turner project). Ali filmovi nastali posle 1990 i te kako razbijaju. Ako je neko gledao Decline of Western Civilization 2(ispravite me ako gresim mislim da je nastao posle 1990), znace o cemu pricam, film je neverovatan. Ili recimo film iz 2001. Rock Star, baziran na prici Judas Priesta :)
Neverovatni podvizi rezisera.
Snowblind
22.02.2005., 09:09
Naravno da su filmovi posle 90-ih dobri. Jedan od boljih je "I Dalje Ludi".
Luthien
22.02.2005., 15:57
avril nije rock,pa ni taj novokomponovani...
wild_child
22.02.2005., 21:19
Ma svi ti pozeri su evolvirali sa skejta.....pogotovo Kanadjani i Ameri....djubrad
Samo kad si i ti tu :D
vangelistexas
22.02.2005., 23:11
Ajao koljeginice.....ccc pa gde sam ja evolvirao? Jel u Srbiji ili u ovom govnetu a? Da sam ovde odrastao mene bi bilo sramota da zivim....E sad mi bas drago sto vam je prvima dala kontrolni... :)
wild_child
22.02.2005., 23:15
hahahahah Mars stoko :D
E udaricu te cim se vrnes iz Ameriku zemmlju veliiku:|
I odgovori mi na mail :D