PDA

Vidi punu verziju : Izbori za novog moderatora pdf Crna Gora

Stranice : [1] 2

Reckless
22.11.2008., 20:42
Pravo glasa imaju svi registrovani korisnici foruma Krstarice, i imate u opticaju 10 kandidata za glasanje. Pobjednika ovih izbora cemo predloziti administraciji da ga postavi za novog moderatora ovog pdf-a. Zato ne oklijevajte i pomognite vasem favoritu da pobijedi :)

Dakle kanditati su:
1. Reckless
2. HELENA33
3. Paja Cutura
4. Avetinja (prethodni moderator)
5. simo mrgud
6. gica
7. affrodita
8. sarabubasara
9. Šakal
10.Tosicka

Paja Cutura
22.11.2008., 20:45
Moj glas ide Sari
trebao si anketu staviti
al dobro
moze i ovako

HELENA33
22.11.2008., 20:46
anketa ti je do yaya... na shta da kliknemo?:P

Reckless
Stavio sam anketu i ogranicio sam je na 10 dana, prema tome...sta cekate:P

HELENA33
glasam za dittu...:D

†0verkill†
22.11.2008., 20:47
Samo da ovaj Rockless ne bude! Ja glasam za Pajka C!

Paja Cutura
axa evo ih opcije
malo su kasnile

HELENA33
chekamo da je ugledamo hahahahahaahaaaa... kakav si ti lik...:P

HELENA33
22.11.2008., 20:49
ko je peti glasao nek se javi, inache cemo ponishtiti izbore!!!:P

HELENA33
22.11.2008., 20:52
e, svi da se upishete ovde koji glasate, ne morate da kazete za koga ste glasali al da vidimo ko glasa...:P

Reckless
22.11.2008., 20:53
Koliki god da ste mi prijatelji, sebi sam dao glas ;D

Harry_Potter
22.11.2008., 20:53
ja za helenu

HELENA33
22.11.2008., 20:58
ja za helenu

kako lepo lazesh...:D
il ni ti ni vidish anketu?:think:

Masin fan
22.11.2008., 20:58
Reckless.......

HELENA33
22.11.2008., 20:59
Koliki god da ste mi prijatelji, sebi sam dao glas ;D

to smo znali i bez tvog priznanja...:mrgreen:

gica
22.11.2008., 20:59
Helen666, jes vi ken! :mrgreen:

HELENA33
22.11.2008., 21:00
gde je gica sad kad je najlepshe...:P

HELENA33
22.11.2008., 21:00
shta ti je telepatija...:D

affrodiita
22.11.2008., 21:01
evo da se izjasnim...nemam afiniteta prema tim stvarima...a nemam ni vremena,
tako da hvala svakom ko je pomislio da bi ja to mogla..ali neeeee.....drugo to mi
se ne dopada, ne volim da se zameram ljudima makar i virtualno..a do toga kad
tad dođe....toliko od mene..i pozdrav svima:cao::cao::cao:

gica
22.11.2008., 21:01
na mestu za gicu :mrgreen:

HELENA33
22.11.2008., 21:04
e, ja onda ocu opet da glasam, omoguci mi to reckless...:P

HELENA33
22.11.2008., 21:04
na mestu za gicu :mrgreen:

tachno, a ako i ti odustanesh javi, pa da glasam za nekog drugog...:p

gica
22.11.2008., 21:06
tachno, a ako i ti odustanesh javi, pa da glasam za nekog drugog...:p

za mene možeš glasati pritiskom na vagicu :mrgreen:

HELENA33
22.11.2008., 21:09
e, ovo nije fer, dajte mi da ponovo glasam!!!:besna:

HELENA33
22.11.2008., 21:10
za mene možeš glasati pritiskom na vagicu :mrgreen:

hehe, barabo, samo sam chekala kad cesh direkt da trazish...:Phocu sreco chim mi dozvole... nego, za koga si ti glasao?:think:

Reckless
22.11.2008., 21:10
e, ovo nije fer, dajte mi da ponovo glasam!!!:besna:

Jednakost je jedna od 4 izborna principa, jedan covjek, jedan glas ;)

Paja Cutura
22.11.2008., 21:11

Ti si pravnik garant?

HELENA33
22.11.2008., 21:12

slushaj ti, za ovo shto mi ne dash da se igram ako te izaberu za moda nayebo si od mene...:mrgreen:

gica
22.11.2008., 21:15
hehe, barabo, samo sam chekala kad cesh direkt da trazish...:Phocu sreco chim mi dozvole... nego, za koga si ti glasao?:think:

pa ja, za koga ću...misim, oduvek sam te smatrao odgovornom i dovoljno ozbiljnom za obavljanje najsloženijih zadataka koje nam stvarnost svakodnevno nameće. :ok:

:hahaha::rotf::mrgreen:

Reckless
22.11.2008., 21:16
slushaj ti, za ovo shto mi ne dash da se igram ako te izaberu za moda nayebo si od mene...:mrgreen:

Znaci da se drzim:mrgreen:
Ybg, stavio sam takvu opciju da samo jednom moze da se glasa.

HELENA33
22.11.2008., 21:17
pa ja, za koga ću...misim, oduvek sam te smatrao odgovornom i dovoljno ozbiljnom za obavljanje najsloženijih zadataka koje nam stvarnost svakodnevno nameće. :ok:

:hahaha::rotf::mrgreen:

pa u stvarnosti sam zena-chudo (ne chudovishte vec chudo) shto jes, jes, al ovde sam veoma neozbiljna i to...:rumenko:

Reckless
22.11.2008., 21:18
Ti si pravnik garant?

Studiram jos, druga godina :)

HELENA33
22.11.2008., 21:18
Znaci da se drzim:mrgreen:
Ybg, stavio sam takvu opciju da samo jednom moze da se glasa.

a sebi? jesi li napravio da klikcesh do iznemoglosti na svoj nik?:mrgreen:

HELENA33
22.11.2008., 21:19
reckless i paja po 7 glasova... navijam za paju, a ti gico?:D

Reckless
22.11.2008., 21:20
a sebi? jesi li napravio da klikcesh do iznemoglosti na svoj nik?:mrgreen:

Nije tacno, ako mi ne vjerujes, pitaj supermodove mogu li to da uradim.:)

Reckless
22.11.2008., 21:21

Ovo je tek pocetak, ovo traje deset dana, ko zna kako ce biti.

HELENA33
22.11.2008., 21:21
gico, ne rekoh ti, udji na svoj korisnichki i samo da znash, ne mogu ishchekat da skupish svih 11 pa da konachno odmorim od klikanja na tvoju vagu...:P

HELENA33
22.11.2008., 21:23
Nije tacno, ako mi ne vjerujes, pitaj supermodove mogu li to da uradim.:)

hocesh reci da mozesh uradio bi?:P
losh ce pravnik biti od tebe, losh...:mrgreen:

Anchika_Sweet_Angel
22.11.2008., 21:24
Reckless...;D
glasala bih i za njega i za helenu..al ne moze dva =)

Reckless
22.11.2008., 21:25
hocesh reci da mozesh uradio bi?:P
losh ce pravnik biti od tebe, losh...:mrgreen:

Evo da priznam, da mogu uradio bih to:)
Ali sta ces.

HELENA33
22.11.2008., 21:29
Evo da priznam, da mogu uradio bih to:)
Ali sta ces.

cilj opravdava sredstva, a? hm, u nekim stvarima i neka sredstva da, no dobro, idemo dalje, ipak je ovo samo igra, a ja s tobom necu da se igram...:P

Bebby
22.11.2008., 21:33
Reckles naravno....:heart:

LakiJunior
22.11.2008., 22:02
Reckless

funny!
22.11.2008., 22:07
Ja za Recklessa.

HELENA33
22.11.2008., 22:38
jao pajo, pa ti si bez promocija krenuo u ovu trku, a vidi recklessa kako se opremio, odakle li samo dovodi ove shto glasaju...:think: s tinejdzera verovatno...:roll: reckless, dzaba ti sve, necesh biti mod ovde...:P

Reckless
22.11.2008., 22:46
jao pajo, pa ti si bez promocija krenuo u ovu trku, a vidi recklessa kako se opremio, odakle li samo dovodi ove shto glasaju...:think: s tinejdzera verovatno...:roll: reckless, dzaba ti sve, necesh biti mod ovde...:P

Vidjecemo, mada ako admini nece da me postave, dzaba mi sav taj trud.

simo mrgud
22.11.2008., 23:03
evo da se izjasnim...nemam afiniteta prema tim stvarima...a nemam ni vremena,
tako da hvala svakom ko je pomislio da bi ja to mogla..ali neeeee.....drugo to mi
se ne dopada, ne volim da se zameram ljudima makar i virtualno..a do toga kad
tad dođe....toliko od mene..i pozdrav svima:cao::cao::cao:

pozerstvo i povrshnost

simo mrgud
22.11.2008., 23:04
Ja za Recklessa.

bez argumenata - jadno

simo mrgud
22.11.2008., 23:06
Reckless

ofrlje, isto jadno

HELENA33
22.11.2008., 23:09
simo, a nije ti jadno shto hary potter nije kliknuo na anketu vec je samo napisao "ja za helenu" hahahahahahahhaahaa...

Reckless
22.11.2008., 23:09
Kandidati, ajmo da bude malo interesantnije, kako ce te, u slucaju da vas izaberu za moderatora, obavljati vasu duznost? :)

simo mrgud
22.11.2008., 23:10
Reckless...;D
glasala bih i za njega i za helenu..al ne moze dva =)

pogledaj stranice po forumu, pa ce ti bit jasno da je HELENA33 no.1

HELENA33
22.11.2008., 23:17
ti bi to reckless da se izjasne ovi shto bi eventualno mogli bzvz da te ugoze, jer nece ni prihvatiti da budu modovi, jel? :P
pa vazi, ja sam to vec uradila na par tema i ponovicu:
nemam nameru da se ovom posvecujem ozbiljno bez novchane nadoknade iz chega proizilazi da bih mogucu ponudu da budem moderator, ladno odbila... josh manje imam nameru da za sluchaj "shta bi bilo kad bi bilo..." naprezem svoje mozdane vijuge i troshim energiju, pa tebi predochim kako bih vodila ovaj zabacheni pdf i na koje se sve nachine trudila da ga ozivim...
shto se mene tiche, ne stojim ti na putu ka "tituli" kao konkurencija, al sam ti sigurna smetnja, (tu i tamo, naravno, kad mi bude bash dosadno) kao korisnik ovog pdf-a ukoliko budesh ikad moderisao istim...:mrgreen:

Reckless
22.11.2008., 23:28
ti bi to reckless da se izjasne ovi shto bi eventualno mogli bzvz da te ugoze, jer nece ni prihvatiti da budu modovi, jel? :P
nemam nameru da se ovom posvecujem ozbiljno bez novchane nadoknade iz chega proizilazi da bih mogucu ponudu da budem moderator, ladno odbila... josh manje imam nameru da za sluchaj "shta bi bilo kad bi bilo..." naprezem svoje mozdane vijuge i troshim energiju, pa tebi predochim kako bih vodila ovaj zabacheni pdf i na koje se sve nachine trudila da ga ozivim...
shto se mene tiche, ne stojim ti na putu ka "tituli" kao konkurencija, al sam ti sigurna smetnja, (tu i tamo, naravno, kad mi bude bash dosadno) kao korisnik ovog pdf-a ukoliko budesh ikad moderisao istim...:mrgreen:

Sve u svoje vrijeme, evo ponovicu, mogu admini samo da nam se slatko nasmiju na ovome i postave nekog desetog, koji nije medju kandidatima koje smo zajedno izabrali.
A sto se mene licno tice, odgovara mi sto ovaj pdf nije puno posjecen, a ukoliko me, kojim slucajem izaberu, trudicu se da ga ozivim, pa ko zna, mozda mi i uspije.
A ima pdf-ova za koje ne bih pristao da budem moderator pa da mi plate, kao sto su Politika, Ljubav i Seks, Fudbal itd.

simo mrgud
22.11.2008., 23:39

Recko i ostala Gospodo visokorazumna, nesebichna, smirena...pozivam vas da otvorena oka i srca realno sagledate i argumentovano iznezete svoje stavove oko predloga za izbor moderatora na ovom ZABACHENOM pdf-u, kojeg je HELENA33 uchinila veoma POSECENIM ZANIMLJIVIM

zike
22.11.2008., 23:47
Glasam za koljača Srba (što bi rekao olypmpiakos), a on će se prepoznati :mrgreen:

HELENA33
22.11.2008., 23:50
simo, bre, :rumenko::rumenko: shta ti je tebi?:P
aj uozbilji se stvarno malo i da za pochetak sagledamo situaciju iz drugog ugla...
reckless je trazio par istomishljenika koji bi podrzali njegovu ideju kako pdf. cg treba mod i napravio anketu za izbor moderatora ovog pdf. samo zato da bi pokushao da postane taj...:neutral: i to je ok, iako u stvari ovde trenutno nije potreban mod, mozda se desi da bude izabran neko jako kreativan i napravi chudo od ovog pdf-a, pa samim tim nakon toga bude itekako potreban...:cool: mislim, ja nemam nsihta protiv da ovde postoji mod, ili chak vishe modova, a bice mi drago ako neko uspe da ozivi ovo...:D

zike
22.11.2008., 23:50
Evo moje slike sa mitinga osobe koju podržavam:

:brus:

Reckless
22.11.2008., 23:54
Recko i ostala Gospodo visokorazumna, nesebichna, smirena...pozivam vas da otvorena oka i srca realno sagledate i argumentovano iznezete svoje stavove oko predloga za izbor moderatora na ovom ZABACHENOM pdf-u, kojeg je HELENA33 uchinila veoma POSECENIM ZANIMLJIVIM

Ja vidim svi ocekujete da ja probijem led, jeste da to mrzim, ali ajde sad...

Nesto sto najvise mrzim u zivotu, to je nepravda. Iz toga cu ukoliko postanem mod (sto je veliko pitanje) se zalagati da svi korisnici koji posjecuju ovaj pdf budu apsolutno jednaki, necu gledati nacionalnost, vjeru, rasu, politicku pripadnost, rodbinske veze, kumstvo i slicno, nego cu korisnike podijeliti na ljude i neljude. Onaj ko bude pazio na svoje ponasanje, nece imati nikakvih problema, a problemaicni korisnici ce biti sankcionisani u skladu sa pravilnikom foruma Krstarice. Planiram da uvedem neke sitne promjene, i trudicu se da budem pogodan za bilo kakvu saradnju, koja je opravdana od strane korisnika.

Ajde sad da cunem vas misljenje.

gica
23.11.2008., 00:25
NEMOGUĆE je neprestano voditi računa o ponašanju, a i pravilnika foruma se ne treba držati kao pijan plota :mrgreen:

gica
23.11.2008., 00:28

paja! paja! :brus::hej:

simo mrgud
23.11.2008., 00:40
Ja vidim svi ocekujete da ja probijem led, jeste da to mrzim, ali ajde sad...

Nesto sto najvise mrzim u zivotu, to je nepravda. Iz toga cu ukoliko postanem mod (sto je veliko pitanje) se zalagati da svi korisnici koji posjecuju ovaj pdf budu apsolutno jednaki, necu gledati nacionalnost, vjeru, rasu, politicku pripadnost, rodbinske veze, kumstvo i slicno, nego cu korisnike podijeliti na ljude i neljude. Onaj ko bude pazio na svoje ponasanje, nece imati nikakvih problema, a problemaicni korisnici ce biti sankcionisani u skladu sa pravilnikom foruma Krstarice. Planiram da uvedem neke sitne promjene, i trudicu se da budem pogodan za bilo kakvu saradnju, koja je opravdana od strane korisnika.

Ajde sad da cunem vas misljenje.

kumstvo, bratstvo... pa gde ti ode choveche...:hahaha:
kume, shta radish to kume...:hahaha::hahaha:
...daj bre recko opasulji se, nisi ti za ovo, josh si zelen kume, veoma zelen..

cizmice
23.11.2008., 00:40
Ja cu mudro sacekati i svoj glas dati onome ko bude imao najvise :lol:

Reckless
23.11.2008., 00:41
NEMOGUĆE je neprestano voditi računa o ponašanju, a i pravilnika foruma se ne treba držati kao pijan plota :mrgreen:

Znas kako, u svakoj drzavi u svijetu je sve dozvoljeno ono sto ustavom i zakonom nije zabranjeno, takav je slucaj i za ovaj forum, sve je dozvoljeno ono sto administracija nije stavila u pravilniku kao zabrana. Ako cemo gledati realno, pravilnik foruma Krstarice nije rigorozan.

Za problematicne korisnike ispod avatara postoji ikonica http://forum.krstarica.com/images/buttons_srl/report.gif pa ukoliko prave probleme, vi kliknete tu ikonicu, navedete vase razloge za prijavu, i kada moderatoru stigne izvjestaj, on odlucuje uz saglasnost sa svojim kolegama kakve ce mjere preuzeti.
Prema tome, moze se sve postici, posebno na pdf-u koji nije puno posjecen.

Reckless
23.11.2008., 00:43
kumstvo, bratstvo... pa gde ti ode choveche...:hahaha:
kume, shta radish to kume...:hahaha::hahaha:
...daj bre recko opasulji se, nisi ti za ovo, josh si zelen kume, veoma zelen.

Kroz istorju, mnogi su bili vodje, iako nijesu bili za to, prema tome, ako je tvoja tvrdnja tacna, ja necu biti izuzetak;)

gica
23.11.2008., 00:46
Znas kako, u svakoj drzavi u svijetu je sve dozvoljeno ono sto ustavom i zakonom nije zabranjeno, takav je slucaj i za ovaj forum, sve je dozvoljeno ono sto administracija nije stavila u pravilniku kao zabrana. Ako cemo gledati realno, pravilnik foruma Krstarice nije rigorozan.

Za problematicne korisnike ispod avatara postoji ikonica http://forum.krstarica.com/images/buttons_srl/report.gif pa ukoliko prave probleme, vi kliknete tu ikonicu, navedete vase razloge za prijavu, i kada moderatoru stigne izvjestaj, on odlucuje uz saglasnost sa svojim kolegama kakve ce mjere preuzeti.
Prema tome, moze se sve postici, posebno na pdf-u koji nije puno posjecen.

pitao si za mišljenje, pa ja rekoh šta rekoh, sve u smislu - ako preozbiljno shvatiš moderisanje, nećemo se baš najbolje sprijateljiti. odvratan je to poso...

Reckless
23.11.2008., 00:54
pitao si za mišljenje, pa ja rekoh šta rekoh, sve u smislu - ako preozbiljno shvatiš moderisanje, nećemo se baš najbolje sprijateljiti. odvratan je to poso...

Sve zavisi, na ovom pdf-u nije bilo puno posla za predhodnog moderatora, sto ne mora da znaci da ce tako biti ubuduce.
Kad pristanes da uradis nesto, uradi to do kraja. Kad nesto radis djelimicno, bolje ti je odmaraj, jer od djelimicnog posla nema nista.
Administracija nije nimalo stroga, pa zasto bi ja onda bio namcor?:lol:

simo mrgud
23.11.2008., 01:11
Kroz istorju, mnogi su bili vodje, iako nijesu bili za to, prema tome, ako je tvoja tvrdnja tacna, ja necu biti izuzetak;)

oni koji "nijesu bili za to", brzo su strmeknuli,...
u stvari, okakvoj ti to istoriji i kavom vodjstvu ti ovde divanish??:dash:
zar ne vidish da sam prilichno dobro procheshljao tvoje "iskrene" i visoko-umne srednjoshkolske postve....i da je naprosto smeshna do bola tvoja suvoparnost i nishtavost:hahaha:

Reckless
23.11.2008., 01:22
oni koji "nijesu bili za to", brzo su strmeknuli,...
u stvari, okakvoj ti to istoriji i kavom vodjstvu ti ovde divanish??:dash:
zar ne vidish da sam prilichno dobro procheshljao tvoje "iskrene" i visoko-umne srednjoshkolske postve....i da je naprosto smeshna do bola tvoja suvoparnost i nishtavost:hahaha:

O cemu pricas?

simo mrgud
23.11.2008., 01:28
O cemu pricas?

pa, zar je moguce da ne vidish o chemu pricham:hahaha:
toliko krtkovidosti i neuvidjavnosti josh ne videh:dash:

Reckless
23.11.2008., 01:33
pa, zar je moguce da ne vidish o chemu pricham:hahaha:
toliko krtkovidosti i neuvidjavnosti josh ne videh:dash:

Aha, a na osnovu cega ti tvrdis da je to krtkovidost i neuvidjavnost?
A i mogao bi mi objasniti pojam neuvidjavnost.

simo mrgud
23.11.2008., 01:46
Aha, a na osnovu cega ti tvrdis da je to krtkovidost i neuvidjavnost?
A i mogao bi mi objasniti pojam neuvidjavnost.

kratkovidost je toliko ochigledna da ne vidish dalje od dva svoja posta u nazad,
a neuvidjvnost je tolika da ne uvidjash kolika je tvoja arogancija blebecuci o chlanovima pravilnika foruma...:mrgreen::hahaha:

Reckless
23.11.2008., 02:00
kratkovidost je toliko ochigledna da ne vidish dalje od dva svoja posta u nazad,
a neuvidjvnost je tolika da ne uvidjash kolika je tvoja arogancija blebecuci o chlanovima pravilnika foruma...:mrgreen::hahaha:

Ja mislim da ti nijesi procesljao moje postove dovoljno, jer da jesi, cisto sumnjam da bi ulazio raspravu ovakve vrste sa mnom. A da nije tebi malo krivo zbog one ankete na vrhu stranice, jer si prvi poceo da se zalis na nju. Imam osjecaj da te to drma, pa hoces sebe da opravdas nazivajuci mene arogantnim.

gica
23.11.2008., 02:06
boga mi, uskoro ce zatrebati mod :whistling:

Reckless
23.11.2008., 02:09
boga mi, uskoro ce zatrebati mod :whistling:

A vi mene hocete da ubijedite da ovdje to ne treba.

DeMeNtOr
23.11.2008., 10:08
Sta je ovo?Mene ni nema medju kandidatima,stoko jedna:lol:

Reckless
23.11.2008., 11:01
Sta je ovo?Mene ni nema medju kandidatima,stoko jedna:lol:

Limit je 10 kandidata. A i imas jos pdf-ova bez modova:ok:

simo mrgud
23.11.2008., 11:11
Ja mislim da ti nijesi procesljao moje postove dovoljno, jer da jesi, cisto sumnjam da bi ulazio raspravu ovakve vrste sa mnom. A da nije tebi malo krivo zbog one ankete na vrhu stranice, jer si prvi poceo da se zalis na nju. Imam osjecaj da te to drma, pa hoces sebe da opravdas nazivajuci mene arogantnim.

evo odhigledne arogancije: "...raspravu..." bla, bla.
gde ja to pomenuh anketu? dakle evo i tvoje malicioznosti na pretek:mrgreen:
a stpen tolerancije, da i ne pominjem...:mrgreen:

DeMeNtOr
23.11.2008., 11:25
Limit je 10 kandidata. A i imas jos pdf-ova bez modova:ok:

Ma salim se,briga me ocu li biti mod ili necu.:D

DeMeNtOr
23.11.2008., 11:26
A necu:lol:

Reckless
23.11.2008., 13:17
evo odhigledne arogancije: "...raspravu..." bla, bla.
gde ja to pomenuh anketu? dakle evo i tvoje malicioznosti na pretek:mrgreen:
a stpen tolerancije, da i ne pominjem...:mrgreen:

Ljudi su ofrlje glasali, na to sam mislio. Mada ja vidim da ova rasprava ne vodi nicemu. A sve na kraju zavisi od admistracije. Dzaba mi sve ovo ako se oni ne slazu, pa makar pola od ukupno registrovanih glasalo za mene, no kad sam ovo vec zapoceo, onda idem do kraja, pa sta mi Bog da :)

simo mrgud
23.11.2008., 13:35
Ljudi su ofrlje glasali, na to sam mislio. Mada ja vidim da ova rasprava ne vodi nicemu. A sve na kraju zavisi od admistracije. Dzaba mi sve ovo ako se oni ne slazu, pa makar pola od ukupno registrovanih glasalo za mene, no kad sam ovo vec zapoceo, onda idem do kraja, pa sta mi Bog da :)

vodi,vodi i te keko.
i trebao bi mi biti i te kako zahvalan na ovoj "raspravi", na kojoj mozes afirmisati svoje stavove i ambiciju, a isto tako i okliznuti se.
sad je
gotovo.
i neka ti je sa srecom
-moj glas je otishao heleni, naravno-

Reckless
23.11.2008., 13:38
vodi,vodi i te keko.
i trebao bi mi biti i te kako zahvalan na ovoj "raspravi", na kojoj mozes afirmisati svoje stavove i ambiciju, a isto tako i okliznuti se.
sad je
gotovo.
i neka ti je sa srecom
-moj glas je otishao heleni-

Takodje, i neka najbolji pobijedi :ok:

Lucky :)
23.11.2008., 14:16
RECKLES FOREVER :D

adem_ks
23.11.2008., 14:36
osim sakala koji je valjda moderator, ja sam glasao za jedinog poznatog a to je
Reckless za moderatora

analiticar
23.11.2008., 15:24
Ovo me zanima.....Glasao sam za ...:Podgoričaanina....Ko će za koga, ako ne svoj za svoga..:mrgreen:

konzab
23.11.2008., 15:29
mpj glas ide mom drugu iz Skupstinske kafane RECKLESS
drzim ti palceve sine

gica
23.11.2008., 15:41
ne daj se, Pajo! :brus: :klap:

HELENA33
23.11.2008., 17:43
ajde, pajo!!!:D

HELENA33
23.11.2008., 17:47
ne daj se, Pajo! :brus: :klap:

smislila sam shta cemo gico... nakon zavrshenih izbora, ja i ti kao opozicija cemo se pripojiti paju, shto znachi da cemo mu pokloniti nashe glasove, pa ce on sigurno biti izabran...:D

Cheersy
23.11.2008., 17:50
vidi koje drustvo
a jel' Dita..ona "nasa" ili neka druga :mrgreen::lol:
i helena u igri..
lepo, lepo...

gica
23.11.2008., 17:55
smislila sam shta cemo gico... nakon zavrshenih izbora, ja i ti kao opozicija cemo se pripojiti paju, shto znachi da cemo mu pokloniti nashe glasove, pa ce on sigurno biti izabran...:D

ja sam ti, vala, za Paja od vajkada :brus:

HELENA33
23.11.2008., 17:59
vidi koje drustvo
a jel' Dita..ona "nasa" ili neka druga :mrgreen::lol:
i helena u igri..
lepo, lepo...

e pa ti nisi bash u toku, dita je pre svega nasha, pa onda opet nasha...:lol:
a helena je nekom velikom greshkom u ovoj igri, al dobro, neka me sad kad me vec stavio reckless...:P

Reckless
23.11.2008., 18:11
e pa ti nisi bash u toku, dita je pre svega nasha, pa onda opet nasha...:lol:
a helena je nekom velikom greshkom u ovoj igri, al dobro, neka me sad kad me vec stavio reckless...:P

Predlozio te je Paja, pa sam rijesio da idem na svoju stetu i stavio te kao kandidata :)

HELENA33
23.11.2008., 18:40
Predlozio te je Paja, pa sam rijesio da idem na svoju stetu i stavio te kao kandidata :)

hehe... sima ili paja?

Reckless
23.11.2008., 18:43
hehe... sima ili paja?

Ipak je sima :) Pogrijesio sam :)

Ja sam Avetinji dao drugu sansu i predlozio Saru, ostali kandidati su tvoji predlozi. :)

HELENA33
23.11.2008., 18:45
Ipak je sima :) Pogrijesio sam :)

Ja sam Avetinji dao drugu sansu i predlozio Saru, ostali kandidati su tvoji predlozi. :)

sve si pobrkao, :roll: (nayebali smo ako tebe izaberu...:confused:) saru je predlozio paja bre...:lol:

HELENA33
23.11.2008., 18:46
paja je predlozio i dementora al njega nisi stavio, pojma nemam zashto...:neutral:

iwo jima
23.11.2008., 18:47
..ja sam ZA R E C K L E S S..

Reckless
23.11.2008., 18:54
paja je predlozio i dementora al njega nisi stavio, pojma nemam zashto...:neutral:

Znam, no mogu najvise da ih stavim njih 10, zato sam morao da ga izostavim.

gica
23.11.2008., 18:56
FORZA PAJA!

HELENA33
23.11.2008., 18:57
e stvarno je onaj dementor baksuz, kud bash na njega da se kola slome...:P

HELENA33
23.11.2008., 18:59
gico, aj ti meni sad objasni kako to da se vas pet izjashnjava da ste me kliknuli a imam 4 glasa...(potera nisam rachunala, on me nije kliknuo...:P) eto, imamo zadatak da otkrijemo ko laze...:lol:

gica
23.11.2008., 19:05
ja sam glasao za tebe 100%:ok::mrgreen:
a ko laže? :think: neko ko te se plaši :mrgreen:

simo mrgud
23.11.2008., 19:06
Znam, no mogu najvise da ih stavim njih 10, zato sam morao da ga izostavim.

pa, shto nisi mene izostavio, kada je bilo od pochetka jasno da to mene ne zanima i da sam se zalagao (i josh uvek) za helenu.

simo mrgud
23.11.2008., 19:08

zakuni se;):mrgreen:

HELENA33
23.11.2008., 19:10

neee... uglavnom se radi o likovima sa kojima i nisam neshto komunicirala, jedino ste ti i simo odavde, (i ne verujem da wasp laze) a izjave od "tih" cesh videti na mom profilu... hm, ne kapiram bash takvu vrstu "lozenja", kao, ej glasala sam te, a u stvari nisam?!:roll:po nekoj logici trebalo bi da posumnjam u tebe ili sima...:mrgreen:

Reckless
23.11.2008., 19:11
pa, shto nisi mene izostavio, kada je bilo od pochetka jasno da to mene ne zanima i da sam se zalagao (i josh uvek) za helenu.

Zato sto si bio medju prvima predlozen. Dementor je predlozen tek posto smo skupili sve za izbore.

HELENA33
23.11.2008., 19:11

bash zato si najsumnjiviji...:mrgreen:

gica
23.11.2008., 19:13
neee... uglavnom se radi o likovima sa kojima i nisam neshto komunicirala, jedino ste ti i simo odavde, (i ne verujem da wasp laze) a izjave od "tih" cesh videti na mom profilu... hm, ne kapiram bash takvu vrstu "lozenja", kao, ej glasala sam te, a u stvari nisam?!:roll:po nekoj logici trebalo bi da posumnjam u tebe ili sima...:mrgreen:

sumnjaj u sima :mrgreen:

gica
23.11.2008., 19:14
nači slogan: Sumnjaj u Sima, glasaj za Paja!

HELENA33
23.11.2008., 19:14

ne mogu da se odluchim izmedju vas dvojice...:P

gica
23.11.2008., 19:15
Za mene i dalje možete glasati klikom na vagicu :hvala:

HELENA33
23.11.2008., 19:17
vec sam bre, pogledaj...:D

HELENA33
23.11.2008., 19:42
au, kolko zurim, sad tek videh da nisi meni napisao... hehe...:P

gica
23.11.2008., 19:44
au, kolko zurim, sad tek videh da nisi meni napisao... hehe...:P

rekoh ti da te smatram odgovornom :ok: znam ja da ćeš ti svoj posao uraditi kako treba :klap:

HELENA33
23.11.2008., 19:45
:lol::P

HELENA33
23.11.2008., 19:46
gico, shta mislish, od ovih 118 postova na ovoj temi jel mojih makar 80?:P

gica
23.11.2008., 19:50
gico, shta mislish, od ovih 118 postova na ovoj temi jel mojih makar 80?:P

tvojih je 180! :D

HELENA33
23.11.2008., 19:52
tvojih je 180! :D

hahaha...:lol::P
ne zasmejavaj me vishe...:D

gica
23.11.2008., 19:55
a sad ozbiljno! :eek:
koga bi najviše volela da vidiš kao moda ovdi?:think:

HELENA33
23.11.2008., 19:58
iskreno, paju...
mislim, tebe vishe volim al se bojim da bi se naprasno uozbiljio kad bi postao mod...:mrgreen:

pričalica
23.11.2008., 20:40
koji je ovaj reckless? :roll:

HELENA33
23.11.2008., 20:43
koji je ovaj reckless? :roll:

hahahahhahahahaa... pa ne znam, valjda je iz kolashina, tamo sam primetila da je pisao sa uokvirenim... al ranije je imao drugachiji nik, montenegro boy il tako neshto...:P

gica
23.11.2008., 20:53
iskreno, paju...
mislim, tebe vishe volim al se bojim da bi se naprasno uozbiljio kad bi postao mod...:mrgreen:

misiš naprasno? :mrgreen:

gica
23.11.2008., 20:56
Još malo izbornog marketinga:

Paja. Jer je do jaja!

HELENA33
misiš naprasno? :mrgreen:

e pa, tebi makar ne moram da crtam...:)
pozdravljam vas sve... ako ne do kasnije, onda do sutra...:bye:

gica
e pa, tebi makar ne moram da crtam...:)
pozdravljam vas sve... ako ne do kasnije, onda do sutra...:bye:

aj pa pa:cao:

Reckless
hahahahhahahahaa... pa ne znam, valjda je iz kolashina, tamo sam primetila da je pisao sa uokvirenim... al ranije je imao drugachiji nik, montenegro boy il tako neshto...:P

Nije montenegro boy vec Montenegrino:evil::mrgreen:;)

HELENA33
23.11.2008., 20:57
Nije montenegro boy vec Montenegrino:evil::mrgreen:;)

hehe, pa dobro, i taj je smeshan...;)
caoooo...

Reckless
23.11.2008., 21:02
hehe, pa dobro, i taj je smeshan...;)
caoooo...

:bye:

v.v.ilic
23.11.2008., 22:01
e, svi da se upishete ovde koji glasate, ne morate da kazete za koga ste glasali al da vidimo ko glasa...:P
Ja sam glasao za tebe. Evo vidi:
Opcije za anketu
Koji je vas izbor
Reckless
HELENA33
Paja Cutura
Avetinja
simo mrgud
gica
affrodita
sarabubasara
Šakal
Tosicka

__________________________________________________ ______________
Moj glas je bio za tebe No-7 ;)

v.v.ilic
23.11.2008., 22:02
Paziga majku mu, nije se preslikao kružić sa tačkom:evil: :evil: :evil:

v.v.ilic
23.11.2008., 22:07
Kada sam glasao pojavio mi se glas broj 7 za Helenu, Sada kada ponovo otvorim, pojavljuje mi se da ima samo 6 glasova. Ko muva ovde?:evil:

-Baltazar-
23.11.2008., 22:15
Reckless ........ 28............. 46,67%
HELENA33....... 7.............. 11,67%
Paja Cutura...... 17................ 28,33%
Avetinja............ 0................ 0%
simo mrgud....... 2.............. 3,33%
gica.................. 1.............. 1,67%
affrodita............. 1.............. 1,67%
sarabubasara...... 3.............. 5,00%
Šakal................. 1.............. 1,67%
Tosicka ............... 0.............. 0%
Glasova: 60. Već ste glasali na ovu anketu

Reckless
23.11.2008., 22:19
Velika izlasnost :)

nesbridzis
23.11.2008., 23:35
a niko mene da predlozi

Reckless
23.11.2008., 23:49
a niko mene da predlozi

Ybg, nije te niko predlozio kad smo se dogovarali oko kandidata, pa te zato nijesam stavio.

HELENA33
24.11.2008., 03:20
Kada sam glasao pojavio mi se glas broj 7 za Helenu, Sada kada ponovo otvorim, pojavljuje mi se da ima samo 6 glasova. Ko muva ovde?:evil:

Reckless ........ 28............. 46,67%
HELENA33....... 7.............. 11,67%
Paja Cutura...... 17................ 28,33%
Avetinja............ 0................ 0%
simo mrgud....... 2.............. 3,33%
gica.................. 1.............. 1,67%
affrodita............. 1.............. 1,67%
sarabubasara...... 3.............. 5,00%
Šakal................. 1.............. 1,67%
Tosicka ............... 0.............. 0%
Glasova: 60. Već ste glasali na ovu anketu

ma nebitno muva li se il ne, mnogo mi drago da vas vidim bre...:D

Šakal
24.11.2008., 03:51
Hm, shta je ovo bre, a? Tko je mene pitao, tko je mene kandidovao... brez znanja... mog... ccccc... :think:

HELENA33
24.11.2008., 04:01
ja te predlozila... i shta se bunish...:mrgreen:

Šakal
24.11.2008., 04:03
Hm, onako... znash mene... uvek se bunim... Nego, ovde se pravi račun bez krčmara koliko vidim... :mrgreen:

HELENA33
24.11.2008., 04:04
bitno da se neshto deshava...:D

Šakal
24.11.2008., 04:05
Ma i to shto kažeš... Ajd, paljba na lalanje... Noć!

HELENA33
24.11.2008., 04:09
laku noc, shakal...:)

Reckless
24.11.2008., 10:11
ma nebitno muva li se il ne, mnogo mi drago da vas vidim bre...:D

Eto vidis kako smo sa ovim izborima ozivjeli ovaj pdf :)
Nadam se da ce ovako i ostati posle izbora :)

simo mrgud
24.11.2008., 11:36
leeeeleeee, shta je sad ovo, otkud sad ovoliki zombii...ovde

simo mrgud
24.11.2008., 11:45

simo, simo... ma ne, shta je meni...
gico, gico, osushile ti se da Bog-da sve kockice...:mrgreen:;)

HELENA33
24.11.2008., 14:02
simo, simo... ma ne, shta je meni...
gico, gico, osushile ti se da Bog-da sve kockice...:mrgreen:;)

hahahhahahahhahhahaa...:lol::P

koto
24.11.2008., 14:29
pazi ovo, izbori:D
a jel znate kriterijume?
misim ono, da nije bio kaznjavan i to:)

HELENA33
24.11.2008., 14:33
a jel znate kriterijume?

neka koto, mojne da nam kvarish zabavu, vish da se pravimo da ne znamo...:mrgreen:

koto
24.11.2008., 14:37
neka koto, mojne da nam kvarish zabavu, vish da se pravimo da ne znamo...:mrgreen:
:D:lol::lol:
ok, ok, kao da nista nisam rekla:)

Reckless
24.11.2008., 14:40
a jel znate kriterijume?

Sacekaj prvo da se ovo zavrsi, pa onda o kriterijumima:lol:

Avetinja
24.11.2008., 15:20
Reckless.... prijatelju .... poslušaj me i kani se toga ;)

Iskreno ti govorim ;)

pričalica
24.11.2008., 15:35
a što da ne bude kažnjavan? pa to je dobro stanje duha, bre....kakav je to moderator koji je nekažnjavan? pih.

Reckless
24.11.2008., 15:44
Reckless.... prijatelju .... poslušaj me i kani se toga ;)

Iskreno ti govorim ;)
Kad sam vec sve to zapoceo, onda da idem do kraja, a ukoliko mi se ne svidi, znam odlican nacin da se trsim toga ;)
a što da ne bude kažnjavan? pa to je dobro stanje duha, bre....kakav je to moderator koji je nekažnjavan? pih.

Sad ispade moderatori trebaju da budu mumije:lol:

pričalica
24.11.2008., 15:52
mumije? pa, ima jedna mumija na pdf ''beograd''....vidiš - dobar izraz, ali ti ništa ne vredi, već sam glasala za helenu.

HELENA33
24.11.2008., 15:54

tab503
24.11.2008., 16:04
JA sam mislio Psihologua da stavim ovde :)
:hahaha:

pričalica
24.11.2008., 16:11
JA sam mislio Psihologua da stavim ovde :)

al' je smešno...:evil:

HELENA33
24.11.2008., 16:15
hehe... tab, dobijesh klik za ono gore, chim bude moglo...:P

Reckless
24.11.2008., 16:19

Sta se ti smijes:p

Reckless
24.11.2008., 16:20
mumije? pa, ima jedna mumija na pdf ''beograd''....vidiš - dobar izraz, ali ti ništa ne vredi, već sam glasala za helenu.

Ipak sam trebao da stavim da moze dva put da se glasa:lol:

pričalica
24.11.2008., 16:28
e pa, opet bi se zayb'o.

Reckless
24.11.2008., 16:30

Pa istog moda koji je na pdf Beograd je htio tab503 da postavi ovdje.

Reckless
24.11.2008., 16:31
e pa, opet bi se zayb'o.

U to nijesam siguran ;)

pričalica
24.11.2008., 16:32

dobro da si skontao o kome se radi....:roll:

JelenaTD
24.11.2008., 16:36
Reckles naravno....:heart:

Prva poruka na forumu i to bas za izbor moderatora...:whistling:

JelenaTD
24.11.2008., 16:38
E i da Tosicka vise ne postoji,bar ne pod tim nikom :cao:

gost 10000
24.11.2008., 16:39
hah..a kako sad da glasam... helena, pa gica.. i šakal je tu, a viđu još nekih interesantnih korisnika......baš mrtva trka..

tab503
24.11.2008., 16:43

jel vidis ti smajlice :)

pričalica
24.11.2008., 16:46
jel vidis ti smajlice :)
ma, ne vidi...vidi da je prvi na listi.:confused:

Avetinja
24.11.2008., 16:48
Kad sam vec sve to zapoceo, onda da idem do kraja, a ukoliko mi se ne svidi, znam odlican nacin da se trsim toga ;)

Sad ispade moderatori trebaju da budu mumije:lol:

Što ti je karakter prijatelju .... ,,ako ne mogu nešto da uradim, samo ću da odustanem,, :lol:

tab503
24.11.2008., 16:49

pa se uplasio :)
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
da ne uleti neki crnogorac preko veze

gica
hah..a kako sad da glasam... helena, pa gica.. i šakal je tu, a viđu još nekih interesantnih korisnika......baš mrtva trka..

Da ponovim,
Za gicu možete glasati i klikom na vagicu :ok:

:mrgreen:

JelenaTD

:klap:

samo mi nije jasno kako do sad nisam ovako lepu temu videla :besna:

tab503
Što ti je karakter prijatelju .... ,,ako ne mogu nešto da uradim, samo ću da odustanem,, :lol:

zato nece ni biti :whistling:

:rotf:

simo mrgud
24.11.2008., 16:56
Sta se ti smijes:p

kao shta se smeje;)
pa vidish li, kako ko bane ovde, glasao je za helenu,
a kad ona prebroji glasove, njih ni od korova;)

JelenaTD
24.11.2008., 16:59
zona sumraka :think:

gica
24.11.2008., 17:00
...kao i u konzularnim predstavništvima, takođe klikom na vagicu kandidata "gica" :ok:

pričalica
24.11.2008., 17:00
kao shta se smeje;)
pa vidish li, kako ko bane ovde, glasao je za helenu,
a kad ona prebroji glasove, njih ni od korova;)

i meni je to bilo sumnjivo, ali rekoh - neću da uvek ja budem u buntu...:neutral:
malo je nezgodno da onaj ko je postavio anketu bude na 1. mestu...:lol:

gica
24.11.2008., 17:01
To Pajo!

tab503
koliko ja znam onaj ko postavlja anketu ne bi ni trebao da bude u ponudi :)
nije red :)

JelenaTD
...kao i u konzularnim predstavništvima, takođe klikom na vagicu kandidata "gica" :ok:

a neki slogan?
lako pamtljiv:think:

JelenaTD
24.11.2008., 17:02
i meni je to bilo sumnjivo, ali rekoh - neću da uvek ja budem u buntu...:neutral:
malo je nezgodno da onaj ko je postavio anketu bude na 1. mestu...:lol:

:super:

gica
24.11.2008., 17:06
a neki slogan?
lako pamtljiv:think:

propagandu radim samo za paju. vidi prethodne strane. :rtfm::mrgreen:

JelenaTD
24.11.2008., 17:07
propagandu radim samo za paju. vidi prethodne strane. :rtfm::mrgreen:

nesebicno,nesebicno...

simo mrgud
24.11.2008., 17:08

hvala Bogu konachno glas razuma:worth:

gica
24.11.2008., 17:09
ovom prilikom želim da se zahvalim svima koji su za mene glasali, kao i svima koji za mene nisu glasali :mrgreen:

a sada, svi za paju, paja za sve! :super::brus:

simo mrgud
24.11.2008., 17:12
ovom prilikom želim da se zahvalim svima koji su za mene glasali, kao i svima koji za mene nisu glasali :mrgreen:

a sada, svi za paju, paja za sve! :super::brus:

kakav paja, i otkud mu toliki klikovi:think:

Reckless
24.11.2008., 17:22

Nijesam postavio nikoga ko nije bio unaprijed predlozen, a mene je Helena predlozila, prema tome nijesam ispao toliko sebican ;)

HELENA33
24.11.2008., 17:22
Prva poruka na forumu i to bas za izbor moderatora...:whistling:

nije reckless uopshte providan, samo nam se chini...:mrgreen:

JelenaTD
24.11.2008., 17:24

:dosadno:

HELENA33
24.11.2008., 17:26
Nijesam postavio nikoga ko nije bio unaprijed predlozen, a mene je Helena predlozila, prema tome nijesam ispao toliko sebican ;)

jao al lazesh,:eek: ti si sam sebe predlozio, sam zakljuchio da cesh biti na listi, i onda se helena slozila...:neutral:

Reckless
24.11.2008., 17:27

Pa nikoga nijesam ucijenio:whistling::p

HELENA33
24.11.2008., 17:27
zato nece ni biti :whistling:

hehe... danas si bash duhovit tab...:D

Reckless
24.11.2008., 17:28
jao al lazesh,:eek: ti si sam sebe predlozio, sam zakljuchio da cesh biti na listi, i onda se helena slozila...:neutral:

E to. slozila si se, to ti je isto kao da si me predlozila;)

gica
24.11.2008., 17:29
hm...diskvalifikacija? :think:

HELENA33
24.11.2008., 17:29
Pa nikoga nijesam ucijenio:whistling::p

a najbolje da josh utokom naterash nekog da se registruje i da te glasa... mislim, ja razumem zezanje, al meni se chini da ti ovo sve mrtav ozbiljan radish, a ako sam u pravu onda si stvarno mnogo losh lik...:confused:

Reckless
24.11.2008., 17:32
a najbolje da josh utokom naterash nekog da se registruje i da te glasa... mislim, ja razumem zezanje, al meni se chini da ti ovo sve mrtav ozbiljan radish, a ako sam u pravu onda si stvarno mnogo losh lik...:confused:

Natjerao?:dontunderstand:
Kako?
I na osnovu cega tvrdis da sam ozbiljan?

HELENA33
24.11.2008., 17:34
Natjerao?:dontunderstand:
Kako?
I na osnovu cega tvrdis da sam ozbiljan?

reckless, ti imash malo problema s kapiranjem, a ja trenutno nisam bash raspolozena da prevodim samu sebe...:neutral:

Reckless
24.11.2008., 17:44
reckless, ti imash malo problema s kapiranjem, a ja trenutno nisam bash raspolozena da prevodim samu sebe...:neutral:

Znam ja odlicno na sta mislis, nijesam se ja juce rodio.
Ona sto je glasala za mene glasala je ofrlje. Ja nijesam nikoga tjerao da glasa. Svako ko je glasao za mene glasao je svojevoljno.
Meni nije cilj da se i sa kim svadjam zbog glasova, ja ove izbore, kao i ovaj forum inace gledam kao zabavu.
Ja jesam kad sam otvorio temu zvao par korisnika da glasaju za mene, ali da sam ja to shvatio ozbiljno, ja bi sad imao minimum 50 glasova. Za mene je ovo sve igra, jedino sto sam ja bio malo lukaviji od ostalih.
Ja se izvinjavam ako sam sa mojom lukavom igrom uvrijedio nekoga.

HELENA33
24.11.2008., 17:57
Znam ja odlicno na sta mislis, nijesam se ja juce rodio.
Ona sto je glasala za mene glasala je ofrlje. Ja nijesam nikoga tjerao da glasa. Svako ko je glasao za mene glasao je svojevoljno.
Meni nije cilj da se i sa kim svadjam zbog glasova, ja ove izbore, kao i ovaj forum inace gledam kao zabavu.
Ja jesam kad sam otvorio temu zvao par korisnika da glasaju za mene, ali da sam ja to shvatio ozbiljno, ja bi sad imao minimum 50 glasova. Za mene je ovo sve igra, jedino sto sam ja bio malo lukaviji od ostalih.
Ja se izvinjavam ako sam sa sa mojom lukavom igrom uvrijedio nekoga.

ufff... nije bre tvoja "igra" lukava vec ljigava, razumesh... sluzish se nekim jeftinim trikovima, loshim izgovorima, a sve to u paketu ne deluje ni malo kao zezanje...:neutral:
kao prvo, jedino si avetinju predlozio znajuci da ako ovo sluchajno krene ozbiljnim putem, neko ko je skinut s funkcije moda nece imati shanse da to postane opet...:roll:
mene si verovatno stavio jer znash da me moderisanje ne zanima, (na stranu to shto sam i ja kaznjavana i to vishe puta...:p)
a paja ti je vec napomenuo da nema shanse jer je kaznjavan...:(
za toshicku sam ti dala sadashnji nik ali nisi nashao za shodno tako neshto ni da spomenesh...:confused:
poenta svega je u stvari u chinjenici da kada bi ti kojim sluchajem stvarno postao mod. ovog pdf-a ni najmanje ti ne bi smetao nachin na koji je doshlo do toga, odnosno sve ovo nabrojano...:rtfm:

Avetinja
24.11.2008., 18:11
Prijatelju ..... koliko ja vidim .... od tebe nema ništa ;)

Reckless
24.11.2008., 18:30
ufff... nije bre tvoja "igra" lukava vec ljigava, razumesh... sluzish se nekim jeftinim trikovima, loshim izgovorima, a sve to u paketu ne deluje ni malo kao zezanje...:neutral:
kao prvo, jedino si avetinju predlozio znajuci da ako ovo sluchajno krene ozbiljnim putem, neko ko je skinut s funkcije moda nece imati shanse da to postane opet...:roll:
mene si verovatno stavio jer znash da me moderisanje ne zanima, (na stranu to shto sam i ja kaznjavana i to vishe puta...:p)
a paja ti je vec napomenuo da nema shanse jer je kaznjavan...:(
za toshicku sam ti dala sadashnji nik ali nisi nashao za shodno tako neshto ni da spomenesh...:confused:
poenta svega je u stvari u chinjenici da kada bi ti kojim sluchajem stvarno postao mod. ovog pdf-a ni najmanje ti ne bi smetao nachin na koji je doshlo do toga, odnosno sve ovo nabrojano...:rtfm:

Ja sam mogao da postavim ovu temu, da ne pitam nikoga za kandidate. Postavio sebe i jos 9 kandidata, po svom nahodjenju, pa bi onda bilo sto nijesi mene postavio, kako si mogao, bla, bla, bla.
Tu sam ja skolu davno prosao, prema tome nemoj da pricas gluposti kad si predlozila 6 kandidata od mogucih 10. A ja preblozio 3, i to sebe, Avetinju i sarabubasaru. A imao sam u opticaju jos kandidata koji su takodje dostojni te funkcije, no sam se ja konsultovao sa tobom, Pajom i Simom. I u cemu je sad problem?

Reckless
24.11.2008., 18:32
Prijatelju ..... koliko ja vidim .... od tebe nema ništa ;)

Pa sad vidim koga bi morao da... moderisem:lol:

HELENA33
24.11.2008., 18:40
Ja sam mogao da postavim ovu temu, da ne pitam nikoga za kandidate. Postavio sebe i jos 9 kandidata, po svom nahodjenju, pa bi onda bilo sto nijesi mene postavio, kako si mogao, bla, bla, bla.
Tu sam ja skolu davno prosao, prema tome nemoj da pricas gluposti kad si predlozila 6 kandidata od mogucih 10. A ja preblozio 3, i to sebe, Avetinju i sarabubasaru. A imao sam u opticaju jos kandidata koji su takodje dostojni te funkcije, no sam se ja konsultovao sa tobom, Pajom i Simom. I u cemu je sad problem?

alo bre, jesi li ti dechko retardiran?! prestani da izmishljash vec jednom!
ti si shatro ne znajuci koga da stavish u anketu pitao mene za predlog, znachi, nisam ti ja predlozila shest kandidata vec ti dala odgovor na tvoje pitanje predlazuci ti njih deset, od kojih si ti izabrao njih 5-oro, jer sebe nisam predlozila!!!
sad sam videla da saru jesi ti predlozio i to na temi "obaveshtenje" a tamo moze da se vidi i sve shto sam ja pisala, kao i pajin predlog za dementora...
ti shkole ochigledno gledao nisi, a za ovo da ja pricham gluposti JEDI GOVNA!!!
problem je u tebi, uporno lazesh, ljigav si i vanserijski glup!!!

tab503
24.11.2008., 18:50
a sto je anketa uopste anonimna?

Reckless
24.11.2008., 18:52
ti si shatro ne znajuci koga da stavish u anketu pitao mene za predlog, znachi, nisam ti ja predlozila shest kandidata vec ti dala odgovor na tvoje pitanje predlazuci ti njih deset, od kojih si ti izabrao njih 5-oro, jer sebe nisam predlozila!!!
saru je predlozio paja i to na temi "obaveshtenje" kao i sve shto sam ja pisala moze jasno da se vidi...

Sta je bilo? Sad smo nervozni, jer ne nemamo nacin da rijesimo problem zvani ljubomora.
Na ovom forumu ima dosta budala, pa ti je konkurencija velika, samo nastavi tako i bices najveca od svih.;)

tab503
24.11.2008., 18:52
al' je smešno...:evil:

a bilo strec strec :rotf: :rotf: :rotf:

osecam da ce mi ovo vratiti duplo :)

Reckless
24.11.2008., 18:53
a sto je anketa uopste anonimna?

Ti mozes slobodno zatvoriti ovu temu da se ne bi preokrenula u klanicu. Pa ako hoce nek oni raspisuju izbore :)

HELENA33
24.11.2008., 18:54
Sta je bilo? Sad smo nervozni, jer ne nemamo nacin da rijesimo problem zvani ljubomora.
Na ovom forumu ima dosta budala, pa ti je konkurencija velika, samo nastavi tako i bices najveca od svih.;)

ljubomora?:eek:jel to neki pokushaj da budesh duhovit, il si stvarno toliko plitak?:think:

Reckless
24.11.2008., 18:55
ljubomora?:eek:jel to neki pokushaj da budesh duhovit, il si stvarno toliko plitak?:think:

Takav si utisak stekla.

HELENA33
24.11.2008., 18:56
tab, ako zelish da ovde postavish moderatora okachi nam neku anketu, da se vishe ne svadjam s ovim moronom...:)

Reckless
24.11.2008., 19:00
Ja bi, Tab, preporucio da Helenu postavis za moda.

HELENA33
24.11.2008., 19:09
toshicka/ JelenaTD je najbolja za tako neshto...:D
a ja i dalje navijam za ludu ekipu, gicu, paja i dementora...:P

Reckless
24.11.2008., 19:24
Vidim stigao jos jedan glas za mene. Ja bih vas zamolio da ne glasate za mene, jer nekima to ne odgovara.

simo mrgud
24.11.2008., 19:37

kad e tako, dajte gicu,
on je najkockastiji, mislim najpotkupljiviji;)

tab503
24.11.2008., 19:39

sto bi u onoj reklami rekli

ti su mi ekstra
:rotf: :rotf: :rotf:

gica
24.11.2008., 19:42
Za gicu glasajte klikom na njegovu vagicu i klikom na Paja, kumulativno :ok:

gica
24.11.2008., 19:45
sad sam videla da saru jesi ti predlozio i to na temi "obaveshtenje" a tamo moze da se vidi i sve shto sam ja pisala, kao i pajin predlog za dementora...

:eek:

@prof.Grof
24.11.2008., 19:50
prof. Grof ce vas sve iscerati odavle ebo vas otac...., sa ankete...

cast izuzetcima....

simo mrgud
24.11.2008., 19:51

maverich
24.11.2008., 19:57
Helena,rdjo jedna,ja glasah za tebe i opet cu ako mogu ali bre reklamiraj se malo....Treba ti dosta glasova

koto
24.11.2008., 20:12
ja sam glasala za helenu:aha:

HELENA33
24.11.2008., 20:13
maverich, ne treba meni nishta, stvari nisu onakve kakvim se chine...;)

@prof.Grof
24.11.2008., 20:46
Ja bih glasao za Helenu ali ima veliki nos..............., i stalno gleda u jednu tacku negde na plafonu. pored nje kao moderatorke bi mogli ljudi svasta da pisu, nista ne bi videla, gleda ona gore i ne ebe zivu silu.

Bogart
24.11.2008., 20:47
Свака част свима са листе.

Мој глас иде Паји Чутури. Изванредан човек. http://forum.krstarica.com/images/icons/icon14.gif

v.v.ilic
24.11.2008., 21:24
ma nebitno muva li se il ne, mnogo mi drago da vas vidim bre...:DI nama što nisi ostala na Aleutskim ostrvima udata za onog bogataša. Još kad bi ponekad navratila na ladju, tek onako u prolazu, da zaleluja vetrić. Nasukali smo se.;)

HELENA33
25.11.2008., 01:52
Ja bih glasao za Helenu ali ima veliki nos..............., i stalno gleda u jednu tacku negde na plafonu. pored nje kao moderatorke bi mogli ljudi svasta da pisu, nista ne bi videla, gleda ona gore i ne ebe zivu silu.

haha... ko bre ima veliki nos?:evil:
a gde ja gledam je posebna pricha...:neutral:
jedino s chim se slazem u tvom postu je ovo boldovano...:P

I nama što nisi ostala na Aleutskim ostrvima udata za onog bogataša. Još kad bi ponekad navratila na ladju, tek onako u prolazu, da zaleluja vetrić. Nasukali smo se.;)

hehe... cu svratim, naravno...;)

gica
25.11.2008., 03:30
Glasaj za Paja!
Il odoše jaja!

Ne_Vazim_Se
25.11.2008., 04:03
Svim sredstvima naterati gicu da bude moderator. :mrgreen: Kakav bi to za*eban mod bio. :mrgreen: Glasajte za gicu! :ok:

gica
25.11.2008., 04:07
Za gicu glasajte klikom na njegovu vagicu i klikom na Paja, kumulativno :ok:

mudro zbori ovaj...

pričalica
25.11.2008., 11:18
hebala vas vagica.

JelenaTD
25.11.2008., 11:24
hebala vas vagica.

gost 10000
25.11.2008., 11:26
vagica.. ( :
vako ne valja...poništite izbore i u sledećim postavite javnu anketu....

pričalica
25.11.2008., 11:28
vagica.. ( :
vako ne valja...poništite izbore i u sledećim postavite javnu anketu....
slažem se!:D

affrodiita
25.11.2008., 12:01
slažem se i ja...samo nemoj da me neko stavi na tu anketu.....već sam se
izjasnila po tom pitanju....a budućem modu srećno sa nama.........:bye:

pričalica
25.11.2008., 12:18
i ne može onaj koji postavlja anketu da bude kandidat...nije u redu.

affrodiita
25.11.2008., 12:25
e da dobro si se setila...:)

tab503
25.11.2008., 12:26
i jel mora da bude iz crne gore? :)

affrodiita
25.11.2008., 12:28
ko kaže da mora.....uh...sad sam nagrabusila...:)

HELENA33
25.11.2008., 12:38
dobar dan...:)

JelenaTD
25.11.2008., 12:40

Ne mora uopste...
Cak sta vise...
Bitno da ima vremena i zivaca :mrgreen:

pričalica
25.11.2008., 12:42
dobar dan...:)

:lol: to je na drugoj temi...ili nas ''obrađuješ'' vaspitanjem?:heart:
p.s. najbolje je definisati pitanje ankete ''ko je za to da helena bude moderator?''. kakav rekles i ostali (mrgude, nemoj da se sad namrgodiš)....šakal je već moderator, a za njega bih još jedino glasala. jelena se javi ponekad, diita neće. dakle....

gica
25.11.2008., 12:44
hebala vas vagica.

HELENA33
25.11.2008., 12:50
:lol: to je na drugoj temi...ili nas ''obrađuješ'' vaspitanjem?:heart:
p.s. najbolje je definisati pitanje ankete ''ko je za to da helena bude moderator?''. kakav rekles i ostali (mrgude, nemoj da se sad namrgodiš)....šakal je već moderator, a za njega bih još jedino glasala. jelena se javi ponekad, diita neće. dakle....

hehe... prvo sam ovde banula pa reko red je da kazem dobar dan... prichalice, slabo si ti propratila pisanje na ovom pdf-u ovih dana, da jesi, videla bi i da helena nece...;) ja sam rekla josh neki dan, moje glasove cu da poklonim paju...:P

HELENA33
25.11.2008., 12:54

nek bude neko ko nije smor, nebitno odakle je...:)

tab503
25.11.2008., 12:56
ja predlozih jedog
uz njega definitivno nije dosadno

HELENA33
25.11.2008., 13:00
ja predlozih jedog
uz njega definitivno nije dosadno

hehe, mislish na psiha?:cool: ne, to bi znachilo da prichalica vishe ne bi dolazila ovde... a u vreme kad nikog tu nije bilo, ona je bila redovna...:)