Vidi punu verziju : DA LI IMA BUDUCNOSTI ZA MLADE LJUDE U PG
diretore
23.07.2003., 17:10
pogledajte naslov i recite svoje misljenje
Emilija
25.07.2003., 21:58
NEMA!! :lol:
Emilija
25.07.2003., 22:03
nema smisla ...da budem malo ozbiljna...ja sebe i dalje smatram relativno mladom,ali ne vidim perspektivu ni za sebe,niti za mladje od mene,a pogotovu za moju djecu,u CG.Zapravo,ne vidim nista pozitivno ni u Srbiji,sve je mraaak...nema pomaka...stvarnih,realnih,zato pokusavam vec sada djecu da usmjerim da razmisljaju o svemu a samo ne o CG i Srbiji,nema potrebe da se bvezuju za nekakve''svijetle''nam korijene...pa da jedu korijenje(ko sto neki politicar davno obeca)...eto,misli da nisam pesimista,vec realista,sto nam ovdje dodje isto...
Bice buducnosti,normalo.
Za 50 godina bice to primjetljivo u Podgorici.
Emancipovace se omladina.
podgorica
19.09.2003., 01:18
Svi smo ti mi povezani, kada je kod nas bolje onda je i kod vas i obrnuto. Podgorica je grad sa puno potencijala, medjutim... politika je to.
Grad ima dosta suncanih dana , blizu je mora , jezera i planina, ima aerodrom, prugu, mali broj stanovnika za povrsinu koju zauzima, zdravu vodu, dobro provetravanje i td. Ali, ono cuveno ali, organizacija zivota je losa, zelenih povrsina malo, smeca mnogo, malih bogova jos vise. U SiCg je samo Bgd bolji za zivot , po mom misljenju.
emy_331
09.11.2003., 04:23
Bas tako.Konacno neko da shvata da sve to sto Podgorica ima ravno je nuli ako nije iskorisceno u prave svrhe...