PDA

Vidi punu verziju : DA LI IMA BUDUCNOSTI ZA MLADE LJUDE U PG

diretore
23.07.2003., 17:10
pogledajte naslov i recite svoje misljenje

Emilija
25.07.2003., 21:58
NEMA!! :lol:

Emilija
25.07.2003., 22:03
nema smisla ...da budem malo ozbiljna...ja sebe i dalje smatram relativno mladom,ali ne vidim perspektivu ni za sebe,niti za mladje od mene,a pogotovu za moju djecu,u CG.Zapravo,ne vidim nista pozitivno ni u Srbiji,sve je mraaak...nema pomaka...stvarnih,realnih,zato pokusavam vec sada djecu da usmjerim da razmisljaju o svemu a samo ne o CG i Srbiji,nema potrebe da se bvezuju za nekakve''svijetle''nam korijene...pa da jedu korijenje(ko sto neki politicar davno obeca)...eto,misli da nisam pesimista,vec realista,sto nam ovdje dodje isto...

naja
01.08.2003., 23:38
Bice buducnosti,normalo.
Za 50 godina bice to primjetljivo u Podgorici.
Emancipovace se omladina.

podgorica
19.09.2003., 01:18
Svi smo ti mi povezani, kada je kod nas bolje onda je i kod vas i obrnuto. Podgorica je grad sa puno potencijala, medjutim... politika je to.
Grad ima dosta suncanih dana , blizu je mora , jezera i planina, ima aerodrom, prugu, mali broj stanovnika za povrsinu koju zauzima, zdravu vodu, dobro provetravanje i td. Ali, ono cuveno ali, organizacija zivota je losa, zelenih povrsina malo, smeca mnogo, malih bogova jos vise. U SiCg je samo Bgd bolji za zivot , po mom misljenju.

emy_331
09.11.2003., 04:23
Bas tako.Konacno neko da shvata da sve to sto Podgorica ima ravno je nuli ako nije iskorisceno u prave svrhe...