Vidi punu verziju : ma gde ste Breeee nislije
ama gde ste breee ljudi ,zar u nisu nema intereneta .ajde javite se bas me zanima kako je u mom rodnom gradu jer ovde u Holansiji je uzasno dosadno
ama gde ste breee ljudi ,zar u nisu nema intereneta .ajde javite se bas me zanima kako je u mom rodnom gradu jer ovde u Holansiji je uzasno dosadno
Pa,kada zivis u selu!Trebalo bi da se vratis kuci!
Tu smo , ima nas ,Sta radis
Zasto mislis da zivim u selu odakle ti to..A sto se tice onog drugog dolazim vec sledeceg meseca
Zasto mislis da zivim u selu odakle ti to..A sto se tice onog drugog dolazim vec sledeceg meseca
Pogresio si mesec!Treba da dodjes na "Nisomniu" od 14-16.Avg.Mora da si "seoski" kada ne znas za glavne termine za dolazak!
P.S.Salim se!Za "seoski",naravno.Muzicki festival i dalje stoji.
a ti si neka pametnica,posisala si svu pamet sveta
Pa,kada zivis u selu!Trebalo bi da se vratis kuci![/quote]
Zasto mislis da zivim u selu odakle ti to..A sto se tice onog drugog dolazim vec sledeceg meseca[/quote]
Pogresio si mesec!Treba da dodjes na "Nisomniu" od 14-16.Avg.Mora da si "seoski" kada ne znas za glavne termine za dolazak!
P.S.Salim se!Za "seoski",naravno.Muzicki festival i dalje stoji.[/quote]
sunrise
23.09.2003., 19:09
.........
srdjan-Putnik
12.12.2003., 09:14
Pozdrav iz dalekog ciriha svim nislijama...
sergep@hispeed.ch
Pozdrav Sasi iz Roterdama!Tvoja zemljakinja. :wink: