PDA

Vidi punu verziju : NAJRUZNIJE DEVOJKE NA SVETU!

vanjaa
23.07.2003., 08:18
Koje su najruznije devojke na svetu? Da cujem vase misljenje!

kosmopolit
23.07.2003., 09:04
bas me interesuje zasto tebe interesuje ? :roll:
nijedna devojka nije ruzna, moze nekome biti ruzna ali ce zato drugome niti lepa.
lepota prolazi moja vanjaa, nesto drugo ostaje zar ne ?

vanjaa
23.07.2003., 09:55
bas me interesuje zasto tebe interesuje ? :roll:
nijedna devojka nije ruzna, moze nekome biti ruzna ali ce zato drugome niti lepa.
lepota prolazi moja vanjaa, nesto drugo ostaje zar ne ?

JA NISAM NAPISALA DA ME INTERESUJE :!: , VEC SAM OTVORILA OVAJ POST RADI JEDNE OPSTE DISKUSIJE U VEZI OVOGA!
...A STO SE TICE LEPOTE, SLAZEM SE SA TOBOM! :)

SVE SU DEVOJKE LEPE NA NEKI NACIN! :)

kosmopolit
23.07.2003., 10:01
a zasto bi to bilo diskutabilno ? :roll:

vanjaa
23.07.2003., 10:29

ZATO STO JE MOJA KOMSINICA VEOMA... :? I IMA NEPRIJATAN DAH IZ USTA :shock: !!!!!!!!!

ETO ZBOG TOGA!!!

kosmopolit
23.07.2003., 10:34
aha , vi spavate zajedno ili ? :shock:

vanjaa
23.07.2003., 11:23
aha , vi spavate zajedno ili ? :shock:

:shock: :shock: :shock: ppp,daleko bilo! Nikad!

Devojka prosecno izgleda, samo ocigledno nikada nije oprala one njene zelene zube! :(

Veruj mi, nista odvratnije nema na ovom svetu! :?

kosmopolit
23.07.2003., 11:28
da li ti je i prijateljica ili samo komsinica ?

23.07.2003., 11:32
Hahaa samo napred Kosmo ....... saseci u korenu .... ha ha ha :twisted:

vanjaa
23.07.2003., 11:58
da li ti je i prijateljica ili samo komsinica ?

Pa, rekla sam ti! Komsinica!

E, sumnjiv si...

Da nisi, slucajno, zainteresovan za moju komsinicu,a? :roll: ...

kosmopolit
23.07.2003., 14:06
ma nisam nego ne razumem zasto to tebi smeta, njeni zubi, njen zadah , pusti devojku da zivi svojim zivotm ... :wink:

gloria
23.07.2003., 15:35
[/b] :? [/i]

gloria
23.07.2003., 15:41
Ova tema je glupa,nema ruznih ljudi,samo gadnih a to su oni sto se nenjeguju,nekupaju,zaudaraju :?
A sto se tice ljepa ili ruzna,to sve ovisi o ukusu druge osobe,i o simpaticnosti doticne 8)
Pozdrav od Glory :wink: [/i]

kosmopolit
23.07.2003., 16:14
lepo od tebe glorija :)

CAKI
24.07.2003., 01:27

ZATO STO JE MOJA KOMSINICA VEOMA... :? I IMA NEPRIJATAN DAH IZ USTA :shock: !!!!!!!!!

ETO ZBOG TOGA!!!Ali mora da ima nešto što vredi u njoj čim si našla da raspravljaš o njoj na netu! :?

vanjaa
24.07.2003., 07:58

ETO ZBOG TOGA!!!Ali mora da ima nešto što vredi u njoj čim si našla da raspravljaš o njoj na netu! :?

IMA. ONA JE VEOMA DOBRA DEVOJKA. NIKADA NISAM IMALA PROBLEMA SA NJOM TIPA, SVADJE, LJUBOMORE I SL.

DA JE :? , TO JE TACNO. JEDINA MANA KOD NJE SU ZELENI ZUBI :x . TAJ NEPRIJATAN DAH JE ODVRATAN. :shock: .NIKADA NIJE OPRALA ZUBE. SAMO NE MOGU DA RAZUMEM TO.

kosmopolit
24.07.2003., 08:32
pa ti se valjda ne ljubis s njom ?
zdravo , zdravo i to je to

vanjaa
24.07.2003., 10:15
pa ti se valjda ne ljubis s njom ?
zdravo , zdravo i to je to

UH,TI SI LUD :( . TAMAN POSLA DA SE LJUBIM SA NJOM!!!

SAMO ME ZANIMA KAKO MUSKI DEO SVETA REAGUJE NA TO. STA PRVO POMISLE KAD JE UGLEDAJU!

MISLIM, BEZ OBZIRA KOLIKO JE ONA DOBRA, OPET JE OVO VEOMA ODVRATNO!

kosmopolit
24.07.2003., 10:17
a sto ?
ona menja tipove svako vece, a ti ne mozes ?

vanjaa
24.07.2003., 10:57
a sto ?
ona menja tipove svako vece, a ti ne mozes ?

PPP...DALEKO BILO DA NE MOGU!

MOGU,MOGU...I TE KAKO!!! :D

...ALI ONA :( :roll:

ONA NIKADA NIJE IMALA DECKA. A SAD JE UPOZNALA JEDNOG (KOJI LICI NA NJU, SAMO STO NEMA NI JEDAN ZUB U GLAVI :shock: )

STRASNO!!!

kosmopolit
24.07.2003., 11:04
onda je moj tip :!:
hoces li nas upoznati ?

vanjaa
24.07.2003., 11:24
onda je moj tip :!:
hoces li nas upoznati ?

jao, nije valjda da i ti :shock:

...ovaj, nemoguce :!: :?:

Pa, vazi. Samo sto ona trenutno ima decka!

Ustvari, bili bi ste veoma lep troclan par,a? :?: :?:

kosmopolit
24.07.2003., 11:27
pa hajde da se dogovorimo onda :wink:

24.07.2003., 12:20
pa hajde da se dogovorimo onda :wink:

PA,HAJDE :shock: !

ZELIM TI UNAPRED DOBRU,DOBRU :lol: ...VEOMA DOBRU...uhh FANTASTICNU :roll: ...VEZU SA NJOM!

kosmopolit
24.07.2003., 12:28
vanjaa

ako nekoga zavolis onda ga zavolis
a samim tim moras voleti i njegove mane/nedostatke
ako ja na primer imam lepe zube i prijatan dah , ne mora znaciti da cu ja zavoleti isto takvu osobu.
mozda cu voleti njene zube , i njen zadah ....
suprotnosti se ipak privlace zar ne ?
mozda ona ima neke druge prednosti o kojima ti ne znas ama bas nista
mozda to ona radi namerno da bi oterala tipove od sebe , mozda je razocarana u ljubav , mozda joj nije stalo do tudjeg mislenja o njoj, mozda ona zivi u nekom svom svetu opasana visokim zidinama
molim te , ne osudjuj ljude unapred ...
nije na nama da sudimo

CAKI
24.07.2003., 12:45
vanjaa

ako ja na primer imam lepe zube i prijatan dah , ne mora znaciti da cu ja zavoleti isto takvu osobu.
mozda to ona radi namerno da bi oterala tipove od sebe , mozda je razocarana u ljubav , mozda joj nije stalo do tudjeg mislenja o njoj, mozda ona zivi u nekom svom svetu opasana visokim zidinama
nije na nama da sudimo
BRATE-SVAKA TI ČAST :D :wink: :wink: :wink: :wink:
DA MOŽE JOŠ NEGDE DA SE NAĐE TAKAV KAO TI....(E, ALI OVO ZA ZELENE ZUBE I LOŠ ZADAH SE NE VAŽI JEL DA? JEL ZEZANJE?! :?: :D

Gazdarica
24.07.2003., 12:48
vanjaa

nije na nama da sudimo
Ja samo da ti kazem kosmo da mi se ovako mnogo vise dopadas, nego kad pocnes da izlijeces sa onim "macho tripovima"... :D

kosmopolit
24.07.2003., 12:49
ma daj bre zeleni zubi, hahhaha
to je samo vanjaa ljubomorna na nju pa eto hoce da je pocrni, a sto se tice zadaha , pa postoje sredstva ...
ili pak mozda nema nikakve komsinice nego to vanjaa pita onako za sebe ? :?: :idea:
zar ne vanjaa :wink:

kosmopolit
24.07.2003., 12:51
logika ... :idea:

zasto bih ja diskutovao na forumu o mojim komsijama ili komsinicama i njihovim zubima ili sta vec bilo ... ako mi vec nije stalo do njih i uzasavam ih se

znas ono kao tip ulazi u apoteku i kao " molim vas za kutiju Viagre " , znate za komsiju on je bolestan i t d ... :wink:

CAKI
24.07.2003., 13:04
Vanja, sestro slatka mojne da se ljutiš,a li i meni sve to deluje onako.... :roll: :roll: :roll: :wink:
Ako si ti u pitanju-pa nije kraj sveta...a ako nisi govorila o sebi...onda moram da bežim! :wink: :oops: :wink:

vanjaa
24.07.2003., 13:45
ma daj bre zeleni zubi, hahhaha
to je samo vanjaa ljubomorna na nju pa eto hoce da je pocrni, a sto se tice zadaha , pa postoje sredstva ...
ili pak mozda nema nikakve komsinice nego to vanjaa pita onako za sebe ? :?: :idea:
zar ne vanjaa :wink:

NEDAJ BOZE DA IZGLEDAM KAO ONA. :shock:

MOJI ZUBI SU LEPI, ZDRAVI I BELI...A STO SE TICE MOJE KOMSINICE...TI SI PRVI ZAPOCEO RASPRAVU OKO NJE.

KOSMO...AKO HOCES DA TE PODSETIM...OVO JE POST KOJI IMA NAZIV "NAJRUZNIJE DEVOJKE NA SVETU" A NE "MOJA KOMSINICA SA ZELENIM ZUBIMA".
:?

SKRENUO SI SA TEME, DECKO!!!

vanjaa
24.07.2003., 13:50
Vanja, sestro slatka mojne da se ljutiš,a li i meni sve to deluje onako.... :roll: :roll: :roll: :wink:
Ako si ti u pitanju-pa nije kraj sveta...a ako nisi govorila o sebi...onda moram da bežim! :wink: :oops: :wink:

CAKI,I ZA TEBE ISTO VAZI!!!

kosmopolit
24.07.2003., 13:56
e pa onda bi Gazdarica trebalo da zakljuca ovu temu , :(
ne postoje ruzne devojke :!:
postoji brdo ljubomornih devojaka !

ili da mozda promenimo naslov teme u :

NAJLJUBOMORNIJE DEVOJKE NA SVETU :wink:

verujem da ces nam reci puno toga :wink:
nemas ljutis :roll: :wink: oki ?

black-devil
24.07.2003., 14:55
pa dobro ima nas svakojakih devojaka, neke su jako lepe, neke ruzne, neke simpaticne, al sta imas od toga ako je ona lepotica a ovamo je ***** da nema vece od nje?
karakter je bitan, a svaka osoba ima nesto na sebi sto je privlacno...

CAKI
24.07.2003., 19:43

CAKI,I ZA TEBE ISTO VAZI!!!
E Vanjaa ljutiš se bez razloga,ako ti kažeš da ima ružnih devojaka OK.Ja vas onda napuštam-meni nije mesto ovde!Daj bože da se složite bar oko jedne stvari!! Pozdrav za tebe! :D :P :wink: :) :lol:

vanjaa
25.07.2003., 07:47
NARODE, JA NISAM REKLA DA POSTOJE RUZNE DEVOJKE...

REKLA SAM DA JE SVAKA DEVOJKA LEPA I SIPATICNA NA NEKI NACIN!

HTELA SAM SAMO DA CUJEM VASE MISLJENJE VEZANO ZA OVU TEMU!

kosmopolit
25.07.2003., 08:37
nemoj da se vadis sada :?

vanjaa
25.07.2003., 10:57
nemoj da se vadis sada :?

PA,DOBRO. ZNACI HOCES DA SE RASPRAVLJAMO.

...ONDA DA SE RASPRAVLJAMO PREKO E-MAILA, A NE OVDE...

kosmopolit
25.07.2003., 10:59
vazi , registruj se pa mozemo onda preko priv. poruka :)

Koko
27.07.2003., 02:00
Ne postoje lepe i ruzne zene,vec negovane i ne negovane...

27.07.2003., 22:57
pa dobro ima nas svakojakih devojaka, neke su jako lepe, neke ruzne, neke simpaticne, al sta imas od toga ako je ona lepotica a ovamo je ***** da nema vece od nje?
karakter je bitan, a svaka osoba ima nesto na sebi sto je privlacno...Potpuno si u pravu!

titi
30.07.2003., 20:47
ljudi tema je glupa :!: :roll:

Alhemicar_
07.08.2003., 00:48
Ne moze ona da bude ruzna koliko ja mogu da budem pijan.Uostalom, uvijek postoji prekidac :)

jecaori
07.08.2003., 12:44
ja stvarno ne razumem sta znaci najruznija zena na svetu svako treba da nadje svoju polovinu onu koja njemu odgovara a o ukusima nije raspravljati :!: :!:

ninaana
11.08.2003., 15:01
Najruznije devojke su Holandjanke, Svedjanke, Hrvatice, Makedonke,Grkinje.

kosmopolit
11.08.2003., 17:04

aloooo, stani malo
nemoj da gresis dusu u vezi Hrvatica molim te

14.02.2004., 17:28
ma najruznija je jedna maja nikolic iz beograda (ne ona pevaljka vec jedna imenjakinja) :shock:

25.03.2004., 23:53
Željka Ogresta

26.03.2004., 14:22
A ZASTO BAS GRKINJE ,BAS ME INTERESUJE?

tamo sam gde....
26.03.2004., 14:26
A ZASTO BAS GRKINJE ,BAS ME INTERESUJE?niske,zdepaste,hoces jos.. :roll:

xy
26.03.2004., 18:56
Verovatno je volis i smatras d ace taj njen zadah iz usta vrlo brzo proci a i spreman si da se zrtvujes zbog nje i da cekas stpljivo dok prodje, jer proci ce verujes i volis je. Uostalom ona to i zasluzuje i na tebe je red, samo koliko njoj tvoja ljubav znaci da li tebe vise voli ili nehigijenu, ko joj vise prilici (mada ni ti nisi neki frajer, posmatrano spolja)?

Elleni
26.03.2004., 22:22
[quote=ninaana]Najruznije devojke su Holandjanke, Svedjanke, Hrvatice, Makedonke,Grkinje.
A ZASTO BAS GRKINJE ,BAS ME INTERESUJE?niske,zdepaste,hoces jos.. :roll:[/quot

Devojka ti je uglavnom rekla sve.Niske,zdepaste,nosete,bucmaste.Non stop sam u Atini i nikako da vidim neku zaista lepu ddevojku.

29.03.2004., 06:33
Ova tema je glupa,nema ruznih ljudi,samo gadnih a to su oni sto se nenjeguju,nekupaju,zaudaraju :?
A sto se tice ljepa ili ruzna,to sve ovisi o ukusu druge osobe,i o simpaticnosti doticne 8)
Pozdrav od Glory :wink: [/i]

Jeste,jeste,samo me uvek zaledi to da je broj tih gadnih sve veci i veci i da se to nimalo ne svidja mojoj dijafragmi :D

Tarra
17.07.2005., 04:36
Caos!
Evo, isprovocirali ste me cak da se registrujem.(:
To sto ta devojka ima neprijatan zadah iz usta ne mora uopste da znaci da ne odrzava higijenu.
To znam jer i sama imam isti problem koji uspevam (ali nekad i ne) da drzim pod kontrolom masom lekova koje gutam i maksimalnom paznjom sta cu da pojedem, jer imam hronicni gastritis. Sada cu i da idem da gutam sondu da bi ustanovili u cemu je stvar.(to vam je ono crevo sto vam ga kroz grlo spuste do zeluca da uzmu isecak).
Videla bih vas (one koji osudjuju)kada biste se nasli u ovakvoj dugorocnoj situaciji, gde mozete da perete zube 100 puta dnevno a da vam nista ne pomogne.
Ne znam da li i kakav zdravstveni problem ima ta devojka, ali ako se ne seta okolo crnih noktiju, krmeljivih ociju ili rascupana, sumnjam da se nikad nije setila da opere zube.
Ni ja ne volim, tacnije mrzim, da pricam s nekim kome bazdi iz usta, ali ako neko zaista ima problem s time, ne morate ga napamet osudjivati.

boring
18.07.2005., 18:42
Ubedljiwo najruznije su Amerikanke i Kanadjanke(dele prwo mesto),zatim slede Italijanke i Grkinje, pa Francuskinje...a tu negde blizu su i Srpkinje, jer kad se 'zadje' malo po Srbiji moze chowek i da se uplashi(jest' da su nashe al' moram da budem realna)!!!! :shock:

majcheki
19.07.2005., 09:17
Meni se i dalje čini da na ovoj temi postoji jedna osoba sa dva ili više nadimaka koja sama sebe negira svaki put.

MirjanaZ
19.07.2005., 09:57
pa kazi bre nemoj da zadrzavas za sebe,nije dobro za zdravlje(nase :lol: )

majcheki
19.07.2005., 11:34
:lol: pa šta znam, možda i grešim...

ali gledam i ne verujem da toliko ''gostiju'' raspravlja o ovoj temi a da nema nigde ''naših'' a i pritom je svaki odgovor ''gosta'' gluplji od onog predhodnog... baš sam čitala temu od početka.