PDA

Vidi punu verziju : kako smuvati zenku na podforumu filosofija

random_cloud_form
23.04.2004., 23:29
molim drugare operatore da ne gase ovu temu, znam da su argumenti na vasoj strani, ali ne cinite to.
devojke, vi koje dolazite ovde, kakve muskarce preferirate? filozofe i druge koje razmisljaju o smislu zivota i ostalom ili nesto sasvim trece
isto pitanje i za filozofe - kakve devojke vas privlace?
ima ona prica da se dvoje ljudi slicnih interesovanja slazu kao dva roga u vreci, te da se suprotnosti privlace itd,

Pomaze_Bog
23.04.2004., 23:36
Ima logike, ali ostaću mislim puki posmatrač.

Tasa!
23.04.2004., 23:53
Ima logike, ali ostaću mislim puki posmatrač.
Cudi me :D :D :D :D
Mada s' obzirom na temu i ne...

Pozdrav,
Tasić

julia
24.04.2004., 01:39
devojke, vi koje dolazite ovde, kakve muskarce preferirate? filozofe i druge koje razmisljaju o smislu zivota i ostalom ili nesto sasvim trece
isto pitanje i za filozofe - kakve devojke vas privlace?

E, da znas, da je i mene uvek zanimalo, da li 'teski' intelektualni tipovi traze slicne partner(k)e, ili mogu da se zadovolje sa nekim malo 'obicnijim'... Najbolje da nam kazu oni koji su u vezama, da li su im i devojke, odnosno mladici, slicnih interesovanja i da li sa njima diskutuju o ozbiljnim, filozofskim temama.

anakin
24.04.2004., 01:42
filozofski odgovor: se.rete ko foke...
i mi sa filozofije smo ljudi. :lol:

julia
24.04.2004., 01:43
Ha ha- i to sto kazes! U pravu si...!

cartman
24.04.2004., 01:44
Ma nije loša tema, koliko sutra dajem svoje mišljenje o njoj,
a sada pravac spavanje pa da sa osobom kraj mene u krevetu prodiskutujem o Alberu Kamiu to jest o njegovim delima! 8)

Tipkaros
24.04.2004., 01:59
Ma nije loša tema, koliko sutra dajem svoje mišljenje o njoj,
a sada pravac spavanje pa da sa osobom kraj mene u krevetu prodiskutujem o Alberu Kamiu to jest o njegovim delima! 8)

Pazi samo da ne budes "stranac" u tom krevetu. :wink:

cartman
24.04.2004., 02:05
Ma ne pretvori ću se u mit o...

Margott
24.04.2004., 18:45
nije ti ovo "lj&S" ,shabane...

hippie girl
24.04.2004., 22:01
pa,i devojke koje dolaze ovde su potpuno obicne.tako da pretpostavljam(bar sto se mene tice)da tip treba da ih odusevi.da li ce to uraditi tako sto ce pricati o "smislu sveta i svega bivstvujuceg"ili nekom potpuno obicnom stvari-pitanje je trenutka!