Vidi punu verziju : KOJI JE OVDE SMOOOOR:((!!!
GagaCarica
23.04.2004., 20:32
ju,pa ovu oblast-region i treba ukinuti zato sto je smor,smor,smor i smor,niko ne pise..BRUKAAA
crkni u SU
30.04.2004., 01:59
PA TO SU TVOJI SUGRADJANI KOJI CINE TVOJ GRAD NAJLEPSIM NA SVETU. KAKO SMARAS GAGO!
Ako ti se prica o necemu pametnom,tu sam.
Pa lepo ja kazem dodji na www.gimnazija-zajecar.co.yu
Nemoj zajecarcima da dizes rejting. Ostajte ovdje...
GagaCarica
30.04.2004., 23:35
ej crkni u SU ajde,bas zelim da pricam sa tobom o necem pametnom..aj ostavimo po strani nase razlike u misljenju i pocnimo neku tebi zanimljivu temu....
ej crkni u SU ajde,bas zelim da pricam sa tobom o necem pametnom..aj ostavimo po strani nase razlike u misljenju i pocnimo neku tebi zanimljivu temu....Nisam ni ja bas...da budem stalno ovde...al`...Drago mi je Gagice da si verna SU, ipak navratis cesce nego ja. Ono za Zajecar, napisala sam samo zbog toga da ne bude neki grad u foru, a sto se tice zanimljivosti...Idemo u pricaonicu. Tamo se uvek nadjemo, ali ne znas kako jel`? Cmokic pametnoj Gagici. Bez obzira na razlike!
GagaCarica
02.05.2004., 12:32
joj sto meni salju puse :D ...ma ja sam sinoc bila u gradu i nije bilo zive duse,al ja sam se super provela-to ti je kad si sam sebi dovoljan hehehe-inace,ne ide mi se na zajecar-sto oni ne dodju ovde???
cenim Te. Ostani samo takva. Ne daj se! bicu uz tebe, bez obzira......
Zajecar
03.05.2004., 14:44
A zasto mi da dizemo rejting Krstarici kad je nas forum 5 puta bolji i ima nas 10 puta vise?Ajde ovo je jedini srednjoskolski forum u SCG pa mozete barem da nam ucinite za trud i naporan rad 8) .Ne trazim da se preselite :lol:
GagaCarica
04.05.2004., 18:03
pa kad vas ima deset puta vise koji cemo vam jos i mi...sta,monotono vam je,pa vam trebaju carica i sneguljica da vas razdrmaju..hehehe
Vesela ćufta
02.03.2008., 22:32
Kakav bree smor, eo upravo ga renoviramo :D:D