Vidi punu verziju : PAINTBALL - speedball ili urban?
Sta je po vama bolje?
Speedball ili Urban?
Znam da se ovde u SCG vishe prashi urban jer masu uglavnom podseca na Counter Strike ali meni lichno nema boljeg luchenja ADRENALINA od vijanja po Speedball terenu! josh i ako su Air Zakloni... :lol:
Vashe mishljenje je?
Ristovaca brate
suma neizvesnost
uletanje sa svih strana
Nema opustanja ni na sekund
Jel tako ?
:D
Shoma-SWAT
24.04.2004., 17:34
mislim da je to isto. U oba slucaja se dobro zabavis, mada malu prednost dajem speedballu!
paintball igrac
25.04.2004., 11:15
Speedball se igra kao sport u svetu i takvog treba da ga promovisemo.
Urban sluzi da se uzimaju pare a to nebi trebao da bude prioritet.
Svakog pravog paintball igraca pitateli sta vise voli recicevam da on u sumi ne igra.
Mrcha-SWAT
25.04.2004., 16:32
ovde se prica o uzitku i zabavi
koja je sigurno veca kad se igra paintball(urban)
a ne o zaradi.
paintball igrac
25.04.2004., 16:45
ovde se prica o uzitku i zabavi
koja je sigurno veca kad se igra paintball(urban)
a ne o zaradi.
Decko nisi me razumeo ili nezelis da me razumes urban paintball ne postoji kao sport to je zabava .
Ali posto ti vise volis njega verujmi nema igraca paintball-a od tebe ipak odi u zandare jer vise volis rat.
Suma sluzi za uzimanje para i 95% igraca paintball-a u svetu neigra u sumi.
JA IZRICITO GOVORIM O PAINTBALL-U KAO SPORTU ZATO SAM NA OVOM FORUMU I POVEO BIO RASPRAVU O NJEMU.
paintball igrac
25.04.2004., 16:46
Decko nisi me razumeo ili nezelis da me razumes urban paintball ne postoji kao sport to je zabava .
Ali posto ti vise volis njega verujmi nema igraca paintball-a od tebe ipak odi u zandare jer vise volis rat.
Suma sluzi za uzimanje para i 95% igraca paintball-a u svetu neigra u sumi.
JA IZRICITO GOVORIM O PAINTBALL-U KAO SPORTU ZATO SAM NA OVOM FORUMU I POVEO BIO RASPRAVU O NJEMU.
Koji bre tebi ?
hoces da kazes da je zanimljivije igrati na speedballu nego urban?
ne budi smesan
Mrcha NIGHTMARE
09.05.2004., 17:07
Koji bre tebi ?
ne budi smesan
paintball igrac
09.05.2004., 22:19
Koji bre tebi ?
ne budi smesan
Neumes da citas govorimo o paintballu kao sportu.
Ti se decko igras rata.
Pogledaj po stranim forumima sta se vise igra tvoje misljenje licno uvazavam ali statistika ako pratis paintball govori drugacije zato nemojmo pricati o tome .
Porasti da ti ne budes smesan nemoj se vredjati ali pre nego udjes u diskusiju posavetuj se sa nekim ko zna vise o paintball-u od tebe.
LuDa_MaLa
05.06.2004., 18:51
ja se basi ne razumem u paintball sam nekolikp puta gledala kako to izgleda i bas m ise svidelo pa bih vas zamolila ako enko moze malo da mi pojasni u cemu je faon u toj igri itd.
voodoo dol
13.07.2004., 18:54
Paintball je strava :wink: Ja ga leti uvek igram sa drustvom iz zabave-nije ni tako skupo kao sto kazete.
ja se basi ne razumem u paintball sam nekolikp puta gledala kako to izgleda i bas m ise svidelo pa bih vas zamolila ako enko moze malo da mi pojasni u cemu je faon u toj igri itd.
evo nekoliko adresa:
www.xsport.pl
www.face-full.com
www.paintball.lviv.ua
www.paintball.ru
www.croline.com
pa zasto neprobas?
Ukoliko zelite da probate ovaj extremni sport, pruza vam se prilika 28 i 29 avgusta u Novom Sadu. Turnir 3 na 3, uplata 20e po clanu... za vise informacija posetite www.vault.org.yu. DODJITE DA SE FARBAMO!!!!! :twisted:
geronimo
21.09.2004., 01:37
Pozdrav za chika (paintball igrac) iz Krusevca i samo napred.
Paintball C. TNT
Pozdrav za chika (paintball igrac) iz Krusevca i samo napred.
Paintball C. TNT
Hvala pozdrav i tebi.