Vidi punu verziju : DRUZENJE???
olja ____
22.07.2003., 23:04
AKO SI RASPOLOZEN ZA UPOZNAVANJE ,,, DRUZENJE A MOZDA I NESTO VISE .. JAVI SE !!!
AKO SI RASPOLOZEN ZA UPOZNAVANJE ,,, DRUZENJE A MOZDA I NESTO VISE .. JAVI SE !!!
Vrlo rado sam raspolozen za druzenje i caskanje preko interneta, a mozda i nesto vise.
Uzasno usamljeni delboy iz bloka b 8)
Sta god bude - dobro je :) :) :lol:
marko73
24.07.2003., 01:57
ok mozes da posaljes poruku na ivan73pet@yahoo.com
zoran-m
24.07.2003., 02:01
:) pa evo ja se javljam ja sam iz Bg 48 god razveden ako si zainteresovana javi se i daj neke blize podatke o sebi
AKO SI RASPOLOZEN ZA UPOZNAVANJE ,,, DRUZENJE A MOZDA I NESTO VISE .. JAVI SE !!! :P
Za pocetak, ja sam Sasa.
Bojan75
25.07.2003., 01:28
Veruj mi ja sam upravo taj čovek koji ti je potreban.
Tako da ako želiš da bar malo ove sumorne letnje dane učiniš prijatnijim javi se. :wink: Iskreno tvoj......
Kazi gde i kako da se druzimo, pa da znam koju garderobu da nosim.
Olja javi mi se. Zelim te.
Olja javi mi se. Zelim te.
a jesi pomisljao nekad da je olja neka ruznoca? hm? jel bi je i onda zeleo?
dugi777jezik
26.07.2003., 02:19
Druzenje, samo, ili i guzenje...?
:P
olja ____
26.07.2003., 03:19
:Pza tebe ni jedno ni drugo
veoma sam raspolozen za druzenje i upoznavanje javi se krsticivica@yahoo.co.uk
dugi777jezik
27.07.2003., 09:30
:lol: :lol: :lol: ha ha ha izvini ali nisam mogao odoleti, bilo je tako slatko pitati, a jos sladje procitati odgovor, stoga hvala ti, sila si... A kazu i greh je ne pitati, zar ne, ko pita ne skita, ili kazu, kartu citaj a seljaka pitaj (za put), ili kazu, jelo soli, a devojku (ribu) voli, itd... Hvala ti, Oljiska, stvarno si sila, caos, ostajem ti raspolezen na druzenju (ne i na guzenju), samo zato sto ti tako hoces ! CMOKIC ! :P :P :P
beogradjanin
27.07.2003., 16:35
Zdravo Olja , javi mi se na dra@beotel.yu
da se upoznamo, .Veliki pozdrav
Dragan
donjuan
24.09.2003., 11:21
cao oljice!
ako zelis da se upoznamo,druzimo i nesto vise javi se
063/8830-733 igor
scorpyon_bg_83
24.09.2003., 12:37
Cao,Olja...Odakle si?Koje si god?... :?:
Kazanova
24.09.2003., 16:15
:lol: :lol: :lol: ha ha ha izvini ali nisam mogao odoleti, bilo je tako slatko pitati, a jos sladje procitati odgovor, stoga hvala ti, sila si... A kazu i greh je ne pitati, zar ne, ko pita ne skita, ili kazu, kartu citaj a seljaka pitaj (za put), ili kazu, jelo soli, a devojku (ribu) voli, itd... Hvala ti, Oljiska, stvarno si sila, caos, ostajem ti raspolezen na druzenju (ne i na guzenju), samo zato sto ti tako hoces ! CMOKIC ! :P :P :P
Sila si, priznajem!
Cao Olja.Nije lose da se ljudi upoznaju putem SMS ili interneta.Mozes mi pisati na:ilic73@bankerinter.net
Pozdrav
olja ako si tu javi se da se druzimo
Why not? Moja adresa je viperus81@yahoo.com
Why not? Moja adresa je viperus81@yahoo.com
dobojsc
25.11.2003., 19:56
Javi se na dobojsc@hotmail.com momku iz Doboja
AKO SI RASPOLOZEN ZA UPOZNAVANJE ,,, DRUZENJE A MOZDA I NESTO VISE .. JAVI SE !!!Hajde da probam nemam nista protiv,Djordje.Javi se ako hoces pa da se bolje upoznamo.Pozdrav
Chernobill
19.12.2003., 23:51
Cao