PDA

Vidi punu verziju : [b]Ludi nastavnici[/b]

lilika-bovika
22.07.2003., 19:10
Kakvi su vasi nastavnici?
Kod mene jedna nastavnica nosi povecu korpu sa hranom da bi jela u skoli.
Jedan nastavnik ima zivce ko komarac.
1 nastavnica izgleda ko da se kupa jednom mesecno...

ally
22.07.2003., 21:52
pa kakve to ima veze! kod mene su svi super osim razrednika koji je stalno mrzovoljan!

lilika-bovika
23.07.2003., 12:22
Na kojoj planeti je tvoja skola? Javi, pa da se premestim!

ally
23.07.2003., 22:09
moja škola je u osijeku

lellllllla
23.07.2003., 23:16
kod mene ima par normalnih nastavnika :D :oops:

Corey
24.07.2003., 09:53
Kod mene su svi kreteni :evil:
SlipKnoT 4e\/er

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart... :evil:

lilika-bovika
24.07.2003., 13:24
Kod mene su sami debili, a kakve su provale imali vasi?

......
01.03.2004., 08:10
Moji su nastavnici onako svako na svoju ruku.Razredni mi je strasno nervozan covek ali i on nekad zna da bude cool.Sve u svemu ....dobro je!

britgirl
01.03.2004., 10:06
jedna nastavnica SVAKI cas vadi iz torbe bombone i jede...krishom...al' mi uvek ukapiramo. :D

LPhoklica
01.03.2004., 10:13
NASTAVNIK TEX. CACKA UVO KLJUCEVIMA...
DESAVA SE DA NASTAVNICA RUSKOG ZASPI NA SRED CASA...

danguba
01.03.2004., 10:17

HAHAHAHa :D

Bliznakinja
01.03.2004., 10:52
DESAVA SE DA NASTAVNICA RUSKOG ZASPI NA SRED CASA...
ajd' da su samo kljucevi,nego uzme i naocare,pa krene da cacka usi....a onda to sve obrise o sto...bljak :roll:
razredna je autorutet u skoli,niko ne sme da pisne na njenom casu....ovako je cool.Nastavnici srpskog stalno zvoni telefon na casu,a kad cuje da nekom drugom zvoni kaze:
"Ovog puta nije moj..."
Ma ima dosta bisera u nasoj skoli...

Ernesto_Che
01.03.2004., 11:39
moja matematicarka kad je leto ja stojim pored nje a ona se rukom obrise ispod pazuha i onda to pomirise!

QchCK*a
01.03.2004., 14:28
Moj drug je imao nastavnika u osnovnoj koji izduva nos u maramicu i onda nekome iz odeljenja da maramicu da je baci, da on ne bi ustajao........bljaaaaaak ! ! ! !

Aleksandra Nbg
01.03.2004., 16:17
Moj drug je imao nastavnika u osnovnoj koji izduva nos u maramicu i onda nekome iz odeljenja da maramicu da je baci, da on ne bi ustajao........bljaaaaaak ! ! ! !

To radi i moja istoricarka, samo jos gore. Pazi sad ovo : Prvo se maramicom obrise ispod pazuha - leti, kad dodje u majci bez rukava - (zamislite kako to izgleda kad ona ima oko 100 kila), onda u istu tu maramicu istrese nos pa onda njom obrise svoj sto (a sline se razmazuju po stolu :shock: ) i onda da tu maramicu redaru da baci. A onda jede kiflu sa susamom i susam joj pada po tom stolu sto ga je mazala slinama, a ona kupi i jede ...

ODVRATNO !!!

Peruzzi
01.03.2004., 18:42
Kod mene su svi malo...cudni?
Matematicar "repuje",geograficar zakasni pola casa i vise pa kad udje kaze(polupraznoj ucionici):sitgao sam...,fizicar ima neke tikove(slabi zivci valjda), latinka provaljuje neke gluposti tipa: nemoj da mi pricas,kazi mi,srpkinja redovno odmerava jednog mog druga,ne mogu vise da se setim...svaki ima nesto svoje...ma odlicni su.

Fiorella
01.03.2004., 18:46
1 nastavnica izgleda ko da se kupa jednom mesecno...
Ma svi su oni isti,i kod tebe i kod mene i kod ostalih.Neko je dobar,neko mrzovoljan,neko strog,neko nema dobre zivce itd.

LPhoklica
01.03.2004., 18:50
BISERI II
nastavnik srpskog (THE CUGI) na sred casa ume da skine
pantalone do pola da bi uvukao kosulju...NEGO MI SMO NAVIKLI medjutim JEDNOM KADA JE BILO TAKMICENJE tu su bila deca iz drugih skola... REZULTATI: IZNENADJUJUCE SLABI...

Aleksandra Nbg
01.03.2004., 20:03
Nasa latinka je jednom na tabli pisala kako se koji horoskopski znak kaze na latinskom. Neki su je pitali sta je u horoskopu a ona je iskulirala i nije odgovorila. Onda je zavrsila pisanje, sela za svoj sto i cutala 10 minuta. A onda je odjednom ustala i prodrala se "Ja sam riba i zena, ja sam sirena", i ponovo sela i ucutala kao da nista nije bilo. A mi smo se istraumirali i do kraja casa niko nije smeo da pisne ... :lol:

Ili kad je biologicarka prosle godine objasnjavala simetriju i toliko se pogubila da je uzela kantu za djubre iz coska, zabila ruke u nju i vitlala sa njom po kabinetu dok je djubre letelo na sve strane ... :roll:

maja_
01.03.2004., 20:26
BISERI II
pantalone do pola da bi uvukao kosulju...NEGO MI SMO NAVIKLI medjutim JEDNOM KADA JE BILO TAKMICENJE tu su bila deca iz drugih skola... REZULTATI: IZNENADJUJUCE SLABI...

hehheheh :lol:

Alexandra9
01.03.2004., 21:41
BISERI II

ovaaaj... moram da budem zloca... 8)
Ima tema sa provalama iz zivota, izmedju ostalog i iz skola...

click on the link...

http://forum.krstarica.com/viewtopic.php?t=15008

slytherin_rules
02.03.2004., 11:19
moji nastavnici rula! Ove mladje nastavnice, sa njima je nevidjeno zezanje, i van skole...nema tu persiranja nikakvog :) A razredni mi je KRETEN!!!!!!!!!!!Mogu da stavim u profil njegovu sliku, ima da se uplasite ko zecevi!!! "Visoko mu bledo celo, pomrsene "guste" vlasi, ali celo uzviseno "bozanstvena mudrost krasi". Kad budete videli sliku, razumecete o cemu govorim! Naime, zovu ga Frenki jer neodoljivo podseca na Frankenstajna!

The Last Unicorn
02.03.2004., 18:24
Nastavnici fizike toliko smrdi izusta,da se oseca na
metar.

Moja bivsa nastavnica srpskog je definitivno poremecena zena.

Muzicarka obozava da prica o svojoj porodici... o privatnom zivotu uopste, a imam utisak da je malo sizofrenicna.

QchCK*a
03.03.2004., 11:36

To radi i moja istoricarka, samo jos gore. Pazi sad ovo : Prvo se maramicom obrise ispod pazuha - leti, kad dodje u majci bez rukava - (zamislite kako to izgleda kad ona ima oko 100 kila), onda u istu tu maramicu istrese nos pa onda njom obrise svoj sto (a sline se razmazuju po stolu :shock: ) i onda da tu maramicu redaru da baci. A onda jede kiflu sa susamom i susam joj pada po tom stolu sto ga je mazala slinama, a ona kupi i jede ...

ODVRATNO !!!

Jaoooooj ! ! ! ! Strashno :!: :!:

Fiorella
03.03.2004., 15:07

ODVRATNO !!!

Jaoooooj ! ! ! ! Strashno :!: :!:

Jel ta normalna! Ma kazem ja,mrzim da budem redar...

LPhoklica
06.03.2004., 19:39
-nisam citala knjige...
-nastavnice niste citali knjige?
ne nisam (ladno ce biologicarka)
.......
*...istorija lazna nauka*
*mamu v...*
....
a ondaK kad smo veseli, kad se najmanje nadamo:
NE TAPSITE!

omilos
06.03.2004., 19:41
I shta kazesh, tako... 8)

mario80
06.03.2004., 20:00
strasno, strasno.... :oops:

maja.
06.03.2004., 21:48
nasa biologicarka:magare jedno usato,pa sto ti ne ucis moju "bičologiju", ili joj deco,drma me klimaks...ima ona jos provala,samo ne mogu da se setim...

Miss_worms
06.03.2004., 21:59
Uzas,ali psihologicarka...jaoj

miss
06.03.2004., 22:23
ma svaki profesor ima neke svole tripove i mi se tome smejemo i to nam je nenormalno,a pogledajte to sto mi radimo za vreme casa pa recite dal je ok!

mario80
07.03.2004., 04:51
ma svaki profesor ima neke svole tripove i mi se tome smejemo i to nam je nenormalno,a pogledajte to sto mi radimo za vreme casa pa recite dal je ok!

ti recimo prdis nasred casa...kako te samo nije sramota od drugova? :x

miss
07.03.2004., 11:51

:oops: :oops: :oops:

mario80
07.03.2004., 13:29

:oops: :oops: :oops:

8) 8) 8)

LPhoklica
08.03.2004., 17:10
BISER III
nastavnica engleskog *suza voli da nosi naocare na glavi,na nosu i jedne okacene oko vrata...U ISTO VREME... :roll:

cisto da *se vidi... 8) 8) 8)

mario80
08.03.2004., 17:16
BISER III
nastavnica engleskog *suza voli da nosi naocare na glavi,na nosu i jedne okacene oko vrata...U ISTO VREME... :roll:

a mozda je ona marsovac sa tri para ociju? :roll:

delphin
08.03.2004., 17:22

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LPhoklica
08.03.2004., 17:25
BISER III

pa to bi objasnilo to sto ona ide kuci svemirskim brodom....mario... :roll: :roll:

mario80
08.03.2004., 17:29
BISER III

pa to bi objasnilo to sto ona ide kuci svemirskim brodom....mario... :roll: :roll:
a zafali li neko dete u skoli? da nestane? ja sam gledao jedan americki sf. kako profesori jedu decu...ja bi se zabrinuo ozbiljno... :roll:

Aleksandra_Nbg
08.03.2004., 23:13
Kod nas u skoli ima neki srbin koji ko sta radi prica o gej populaciji. Tako je poceo od 1 dana prve godine. Mi smo prvo mislili da je on gej, ali se na kraju prve godine ozenio. Non-stop je pokazivao zenine slike, pricao o njoj itd. Na kraju 2 godine zena mu se porodila, a on je ostavio i opet poceo pricu o homoseksualcima svaki svakcijati cas. Mi opet posumnjali da je on gej a onda je javno priznao da je sa biologicarkom. A o gejevima i dalje non-stop prica. I kad idemo u pozoriste on sve vreme prica o njima za vreme predstave (i naravno podrzava ih).
A inace je pre srpskog studirao teologiju (!!!???). I on mi je kao trebao da bude neki pop ...

mario80
09.03.2004., 01:20
Kod nas u skoli ima neki srbin koji ko sta radi prica o gej populaciji. Tako je poceo od 1 dana prve godine. Mi smo prvo mislili da je on gej, ali se na kraju prve godine ozenio. Non-stop je pokazivao zenine slike, pricao o njoj itd. Na kraju 2 godine zena mu se porodila, a on je ostavio i opet poceo pricu o homoseksualcima svaki svakcijati cas. Mi opet posumnjali da je on gej a onda je javno priznao da je sa biologicarkom. A o gejevima i dalje non-stop prica. I kad idemo u pozoriste on sve vreme prica o njima za vreme predstave (i naravno podrzava ih).
A inace je pre srpskog studirao teologiju (!!!???). I on mi je kao trebao da bude neki pop ...
pa svi popovi su prdasi...barem jednom nedeljno dezura u buretu sa rupom... 8)

LPhoklica
09.03.2004., 14:55
nastavnica srpskog:
*deco, zeleli bi oni vama da pomognu, ali su nastavnici previse ograniceni...*

pa da znas jesu.... :wink:

mortishaaa
09.03.2004., 15:27
divna tema :D :D :lol: :lol: ali ne bi vama moji profani bili zanimljivi :lol:

P.S. cuo neko za profesorku koja je uhapsena, jer je imala laznu diplomu :shock: a i 15god. je radila u domu zdravlja, kao doktor spcijalista :shock: e pa ona je meni predavala mikro do prosle nedelje :lol: :lol: ima cak i njena slika u novinama :lol: 8) kako mi je efikasna skola.. zena 15god. radi za laznom diplomom, kod mene u skoli predaje dva meseca i oni je uhvate 8)

delphin
09.03.2004., 15:45
Malo je popova koji zasluzuju da budu verski ucitelji,veruj mi.Prosipaju pricu o moralu a sa druge strane... :roll: :evil:

LPhoklica
09.03.2004., 17:20

P.S. cuo neko za profesorku koja je uhapsena, jer je imala laznu diplomu :shock: a i 15god. je radila u domu zdravlja, kao doktor spcijalista :shock: e pa ona je meni predavala mikro do prosle nedelje :lol: :lol: ima cak i njena slika u novinama :lol: 8) kako mi je efikasna skola.. zena 15god. radi za laznom diplomom, kod mene u skoli predaje dva meseca i oni je uhvate 8)

jooj ja izgleda ovde jedina citam novine... :roll:

ozbiljno ti je ta zenturaca predavala? hahaha pa covek da nepoveruje...strasno :?

PS ja zapravo ne citam novine samo gledam slike :wink:

iman2
09.03.2004., 17:43
Slatko sam se .. nasmejala!!!Kakvi ucenici takvi nastavnici..I mi nastavnici imamo bisere nasih ucenika koji nisu, nista manje smesni :D :D :D

LPhoklica
09.03.2004., 17:53
Slatko sam se .. nasmejala!!!Kakvi ucenici takvi nastavnici..I mi nastavnici imamo bisere nasih ucenika koji nisu, nista manje smesni :D :D :D
da evo ja sam zivi primer :arrow:
hemara na moje odgovaranje:
*...DA, MOZDA NA NEKOJ DRUGOJ PLANETI
:?

mortishaaa
09.03.2004., 17:56

jooj ja izgleda ovde jedina citam novine... :roll:

ozbiljno ti je ta zenturaca predavala? hahaha pa covek da nepoveruje...strasno :?

PS ja zapravo ne citam novine samo gledam slike :wink:jesi li videla kako je lepa zenica :lol: :lol: inace, znas kako predaje: procita lekciju (ako je i to ne mrzi) i pita jel ima nesto nejasno? :lol: :lol: :lol:

mrzim skolu
11.03.2004., 11:57
Ja necu da zameram ni jednom nastavniku na svom izgledu jer je to njegova stvar ali mislim da se u skoli uci previse nepotrebnih stvari>Sta ce meni kog djavola francuska istorija.LJuta sam na skolu
koje pametan izgradi?!Tijana Novi Beograd 13

snow-rider
11.03.2004., 14:50
moji nastavnici - haos...
srpkinja.. izgubljen slucaj stalno trci juri zovu je na mob, a zelela je da bude glumica pa joj nije uspelo. sad drzi dramsku sekciju...
hemara je imala intimne odnose sa LJUBICASTIM utikacemm... i neko joj je skratio noge... visoka je metar manje sumska jagodica...
Geograficarka sa vrata baca dnevnik i vadi kartu jednim potezom! zena je hiperaktivna...
istoricarka ima problem sa sluhom cas sapuce a onda se dere...
biologicarka sanja da ce nam jednom svima podeliti keceve kaze da previse TAPSEMO...he he he
nastavnica muzickog nam svaki put obeca da cemo moci "sledeci cas" da slusamo svoju ziku... aonda nas ispali.. tako svaki put ne pobegnemo..
a nastavnica tehnickog se mazi na casu..sve po vratu i licu... a kad dodje nastavnik s njom sva je napaljena...
nastavnica fizike se raspitivala za aerobik..to je dovoljno da se kaze..
POSEBAN slucaj je engleskinja... trebaju joj dve stolice za dupe.. ja moram da joj citam poruke jer ona ne ume "ima novi mob"...strasno
a nastavnica fizickog nije cula za BRIJAC....
UUUUUZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSS.... :( :twisted:

Bliznakinja
11.03.2004., 14:54
moji nastavnici - haos...
srpkinja.. izgubljen slucaj stalno trci juri zovu je na mob, a zelela je da bude glumica pa joj nije uspelo. sad drzi dramsku sekciju...
hemara je imala intimne odnose sa LJUBICASTIM utikacemm... i neko joj je skratio noge... visoka je metar manje sumska jagodica...
Geograficarka sa vrata baca dnevnik i vadi kartu jednim potezom! zena je hiperaktivna...
istoricarka ima problem sa sluhom cas sapuce a onda se dere...
biologicarka sanja da ce nam jednom svima podeliti keceve kaze da previse TAPSEMO...he he he
nastavnica muzickog nam svaki put obeca da cemo moci "sledeci cas" da slusamo svoju ziku... aonda nas ispali.. tako svaki put ne pobegnemo..
a nastavnica tehnickog se mazi na casu..sve po vratu i licu... a kad dodje nastavnik s njom sva je napaljena...
nastavnica fizike se raspitivala za aerobik..to je dovoljno da se kaze..
POSEBAN slucaj je engleskinja... trebaju joj dve stolice za dupe.. ja moram da joj citam poruke jer ona ne ume "ima novi mob"...strasno
a nastavnica fizickog nije cula za BRIJAC....
UUUUUZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSS.... :( :twisted:
Ti definitivno ides sa mnom u skolu...hemara Cosa,engleskinja Shuza,nastavnica fizickog Anka,,itd :lol: :lol: Gundula?

jagodica
11.03.2004., 15:31

...da se biologicarka ne zove na B????

jagodica
11.03.2004., 15:32
Zenski kutak, tema na 2-strani, pise Branka_BG

Beretta
12.03.2004., 02:55

ODVRATNO !!!

TI BI BRE OD MRAVA NAPRAVILA ZGRADU KOLKO SERES!! I KAD POJEDE TO VEROVATNO SE ISERE NA SRED UCIONICE I TERA VAS DA JEDETE ZA VREME MALOG ODMORA!!

Espanol
12.03.2004., 03:14
1 nastavnica izgleda ko da se kupa jednom mesecno...A, koliko si ti i ostali učesnici kvalifikovana da sudiš o ljudima koji su završili neke visoke škole, koje je društvo verifikovalo da budu tu gde jesu, koji bi na tom mestu da budu tvoji tata ili mama... Zar zaista misliš da imaš dovoljno godina, iskustva, znanja, obrazovanja da sudiš o ljudima?

Aleksandra_Nbg
13.03.2004., 11:46

Da, da, biologicarka nam se zove Branka ... :oops: Strasno !!!

jagodica
13.03.2004., 19:21

Da, da, biologicarka nam se zove Branka ... :oops: Strasno !!!

:lol: a shta je strasno !! :))
bas je svet mali

pokojna
13.03.2004., 20:36
matematicarka je carica-pita nes jel vam trba upaljac kad idemo u WC da purnjamo,fizicarka krije svoje odeljenje kad beze,biologicar kad se penjemo po klupama kaze samo dete budi homo sapiens,matematicar je pedofil,geograficarka samo prica o fensi krpicama i tako ......luda kuca :wink:

Aleksandra_Nbg
13.03.2004., 22:45
Jao pedofili ... Ti su najgori, a kod nas ih je puna skola ... Ipak, nisu samo devojke u opasnosti s' obzirom na to da imamo i zenskog pedofila - hemicarku. Najgore od svega je sto ona ima 60 godina i unuka od pet godina kog stalno dovodi na casove. Inace, baba je opasna - ako ste zensko mozete sve da znate, maximum koji cete dobiti je 3, a ako ste musko nema veze, moze 5 iako pojma nemate.
Jos + umislja da je neka riba ... Maze srebrnu senku na oci, nosi minic ( :!: ) i non-stop vrcka po kabinetu (a lice joj je uzasno, sva je naborana i raspada se) ... Momci iz razreda je muvaju zato sto im trebaju ocene a matora misli da su se svi stvarno nalozili na nju. Stalno ide hodnikom i namiguje tipovima :?
A pred kontrolni ima fazon pretresanja : gura momcima ruke u dzepove od trenerki i pantalona, kao fora trazi puskice i usput ih zestoko izvata ... Odvratno !

LPhoklica
14.03.2004., 18:59
uuf moram jednu malu salu na racun s-kole:

-uuuustaj, zakasnices u skolu
-necu da idem danas, nastavnici me mrze, a deca preziru...
-moras da ides iz dva razloga,
imas skoro 50 godina i direktor si skole... :wink:

Mike girl
14.03.2004., 19:40
Moja nastavnica fizike ima provale da su nam dechaci gejevi i uporno ******** jednog Milosha i sashu i kaze...
-Alo Miloshe.sjta se vas dvoje mazite?
-Sasha prestani da vatash Mishu!
-znamo da ste vi nastrani...
-Ne treba se toga stideti!

a dechaci i jedan i drugi imaju ribu,strashno...

Peruzzi
14.03.2004., 20:54
1 nastavnica izgleda ko da se kupa jednom mesecno...A, koliko si ti i ostali učesnici kvalifikovana da sudiš o ljudima koji su završili neke visoke škole, koje je društvo verifikovalo da budu tu gde jesu, koji bi na tom mestu da budu tvoji tata ili mama... Zar zaista misliš da imaš dovoljno godina, iskustva, znanja, obrazovanja da sudiš o ljudima?
Jaka im skola...gurnuli 1000 eu i uzeli diplomu....
ne se.ri bre o necemu o cemu nemas pojma

Electra
27.03.2004., 17:14
Evo ovako, ja imam 15 predmeta a od tih 15 profesora, ima jedna normalna... i jos jedna.. dakle:
*srpkinja: smara ko niko. Ocenu koju si dobio na prvom pismenom, imaces do kraja skolovanja. Devojci koja je citala Bibliju na casu dala je 5 a meni i drugarici, koje smo bile prva i druga na opstinskom, nije dala nista.
*francuskinja: ne konta kad nekog nema, zmirka (tik?), akcenat uzasan - i srpski i francuski...
*engleskinja: ona bi mogla da se provuce kao normalna :wink: zna engleski, mlada je -> izdrzljiva i simpa
*latinjara: to je ona normalna i NAJBOLJA PROFESORKA U SKOLI! Zadnjih par nedelja uopste nemam osecaj da je ona na casu tu da nas nesto nauci, nego da se zeza s nama... skroz je opustena, ma super je
*muzicara: Madjarica, sto je naravno potpuno nebitno ali ostavlja akcenat. Kod nje na casu je savrsena tisina, u suprotnom se dere (s akcentom :) ,,Miiiiiiiiiiiiiiikiiiiiiii!!!'' Ludira se na casu, prica kako ,,piramide nicemu ne koriste'' i nemirne ucenike opominje: ,,Kad uzmem ovaj rastimovani klavir, bacicu te njime kroz prozor!''
*likovnjara: To mi je razredna :wink: Pa, u sustini je skroz dobra, samo malko cudno prica... i izgleda... :)
*|istoricarka: Trenutno se koriste 3 udzbenika, ona ispituje iz najnovijeg koji imaju 2 od 30 ucenika iz odeljenja ali srecom ja sam jedna od ta dva :)
*geograficarka: E ta je posebna prica. Pijana ko smuk - uvek. A kako tek prica... szimanje, sbijanje, krstalast skrljci itd. Kod nje NIKO ne prati na casu, neki slusaju mjuzu, neki cackaju mob, neki citaju novine, neki turpijaju nokte...
*biologicarka: Strah i trepet za nas prvacice. Sta jos reci
*matematicarka: Kasni redovno po 15 minuta, pise-brise, ali nije toliko losa sto se tice ocenjivanja. I naravno uzrecica joj je: ,,Miso je l to jasno?''
*hemicarka: Mogu da pisem tri dana i tri noci, ali cisto sumnjam da nekog zanima :wink:
*fizicar: takodje
*fizickar :wink: : pa...
govori ,,visociji'' :wink:
To je ono najvaznije.... ima ih jos par.. ali dosta za sad...
:wink:
PS Morty, stvarno ti je predavala ona zenska???

LPhoklica
27.03.2004., 19:24
...*to mene uopste ne *interesira*
sto bi rekao nastavnik srpskog :roll: :lol:

QchCK*a
28.03.2004., 12:41

Al' kad mi prof srpskog kaze "Prof IZ matematike"..... :roll:

Electra
28.03.2004., 15:12
Ali tek kad profesorka srpskog kaze CESTO PUTA.... i to ne jednom nego... -cesto puta :D :D :D - he he he. Ne kontam kako to moze da upotrebljava. Skroz je nepravilno. Ali ajde da je nepravilno nego je i nelogicno. Uz PUTA mora ici broj, a CESTO je samo po sebi CESTO. Kako moze tako da govori?!?!? Popne mi se na vrh glave kad to kaze!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

LPhoklica
28.03.2004., 17:00

e vidis kakve je posledice na mene ostavio moj nastavnik srpskog:

ja i ne razumem sta si htela da kazes (naglasis) ovim:
*profesor IZ matematike*

:lol: :lol: :lol:

EXcalibur
28.03.2004., 22:09
NASTAVNIKA ZOVU SNIPER HAHAHA :D :D
HEMICARKA NAS SALJE DA JOJ KUPIMO TABLU KAFETINA AHAHAHHA! :P :arrow: :!:

QchCK*a
29.03.2004., 00:46

e vidis kakve je posledice na mene ostavio moj nastavnik srpskog:

ja i ne razumem sta si htela da kazes (naglasis) ovim:
*profesor IZ matematike*

:lol: :lol: :lol:

Hmmmm.....da, vidim.
Pravilno je prof matematike, nepravilno prof IZ matematike. Ne treba predlog u ovom slucaju genitiva.

QchCK*a
29.03.2004., 00:47
Ali tek kad profesorka srpskog kaze CESTO PUTA.... i to ne jednom nego... -cesto puta :D :D :D - he he he. Ne kontam kako to moze da upotrebljava. Skroz je nepravilno. Ali ajde da je nepravilno nego je i nelogicno. Uz PUTA mora ici broj, a CESTO je samo po sebi CESTO. Kako moze tako da govori?!?!? Popne mi se na vrh glave kad to kaze!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

E, to *cesto puta* mi je kao *skroz mnogo*.....ej, taj stvor predaje engleski! ! ! ! :roll:

kalliope
26.12.2004., 18:31
kod nas tehnicari salju dezurne po burek i jogurt u pekaru. jednom je moju drugaricu slao u postu da mu uplati nesto. :roll:
likovnicarka je prava lujka, na casu radi ko sta hoce. njoj je glavno da navata klijente za dizajnersku, pa da se bogati na njima. :shock:
francuz je lik, covek je stvarno super predavac, ali kad poludi...kad neko zvace zvaku, tera ga da izbaci- u kosu ili dzep :!: covece... inace je cool :D
obe fizicarke koje smo do sad imali su mrzovoljne, ne znam sto je to tako :?: o c a j.
umalo da zaboravim muzicarku, kod koje moras da ucis teoriju, i to od reci do reci... iskompleksirana, ako oce da neko uci njen predmet, sto ne ode u muzicku sk?
ima i dobrih, tipa srpkinja

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

ma nasa skola je za pricu

winnetou
26.12.2004., 19:59
e, ljudi, mi smo na geografiji ucili kulinarstvo!! recimo, neko spomene ribu, i onda mi pricamo sta sve mozemo da stavimo na ribu, sa cim mozemo da je jedemo i tako.. ali ucili smo i geografiju - recimo: evo, deco, danas cemo da ucimo austriju. na sta vas podseca austrija? NA BATAK!! eto, tako smo mi radili i geografiju.. to nikad necu zaboraviti! :lol: :lol:

winnetou
26.12.2004., 20:02
kod nas tehnicari salju dezurne po burek i jogurt u pekaru. jednom je moju drugaricu slao u postu da mu uplati nesto. :roll:

e, a nas nastavnik tehnickog je slao djake da mu peru kola :shock: