PDA

Vidi punu verziju : Citate li sto god???

JaH_G|rL
22.07.2003., 15:39
Prvo ljudi POZZZ,sad sam se upravo vratila sa mora....i dosla na forum...dakle,primetila sam da vecina omladine,ili kako vec da nazovem,uopste ne cita,sto je zaista tragicno....Ja licno ne spadam u tu grupu jer prosto obozavam da citam samo sto mi se preko skolske godine ne ukazuje cesto prilika.... Pitanje sada "stoji" da li volite da citate,i da li uopste citate???

kosmopolit
22.07.2003., 15:46
da trenutno citamo ,
Trgovce Dusama

ally
22.07.2003., 21:56
ja obožavam čitati i stalno čitam, premda kako si rekla preko školske godine baš i nemam puno vremena al se snađem nekako! evo ja sam vjerovali il ne odkad je škola završila pročitala 6 knjiga. meni je draže ostati kod kuće i čitati neku dobru knjigu nego izać van sa društvom koji jedva čekaju da se napiju i onda više ne znaju ko im glavu nosi.
imate li neku dobru knjigu da mi preporučite pa da uzmem u knjižnici kad ove pročitam?

JaH_G|rL
23.07.2003., 07:55
ja obožavam čitati i stalno čitam, premda kako si rekla preko školske godine baš i nemam puno vremena al se snađem nekako! evo ja sam vjerovali il ne odkad je škola završila pročitala 6 knjiga. meni je draže ostati kod kuće i čitati neku dobru knjigu nego izać van sa društvom koji jedva čekaju da se napiju i onda više ne znaju ko im glavu nosi.
imate li neku dobru knjigu da mi preporučite pa da uzmem u knjižnici kad ove pročitam?
Eh...sto se preporuke tiche...ja obozavam da citam Danielle Steel...i bilo koja njena knjiga je meni barem fenomenalna!

nenushka
23.07.2003., 12:15
Ja volim da citam.Imam obicaj da citam na casovima istorije za vreme skolske godine :D a sad sam se bas "bacila" na citanje.Trenutno citam 'Jedno drvo raste u Bruklinu' od Beti Smit,jako je dobra,pa vam je preporucujem.(ja sam je procitala bar 5 puta)

**case-problem**Miloš
23.07.2003., 16:50
Hmm... Čitanje...

Corey
24.07.2003., 09:57
Citanje...hm...a da! da li casopis HACKER spada u citanje :twisted:
SlipKnoT 4e\/er

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart... :evil:

AMY-LEE
24.07.2003., 13:20
JA OBOZAVAM DA CITAM I SADA TRECI PUT CITAM TRILOGIJU NJEGOVA MRACNA TKANJA FILIPA PULMANA

skrbina
08.08.2003., 20:28
Covek i zena - Tony Parsons super knjiga

Peruzzi
08.08.2003., 23:36
SlipKnoT 4e\/er

HACKER?! Brate,'de si ti rast'o.Bolje predji na Svet kompjutera, Mikro ili Gamer

Corey
09.08.2003., 12:03
SlipKnoT 4e\/er

HACKER?! Brate,'de si ti rast'o.Bolje predji na Svet kompjutera, Mikro ili GamerSvet kompjutera.Jesi li lud.Sa onakvom vrstom papira i recenzijama batali a gamer koji stalno kasni,los cd,i daju ocajneeeeeeee ocene odlicnim igrama.Neka hvala HACKER rules :twisted:

lorenspk
11.08.2003., 02:27
chitanje me opushta, pomaze da razmishljam. trenutno chitam po drugi put Kuelja i "Djavo i g-djica Prim". Odlichna knjiga. moje preporuke

pa sad
11.08.2003., 16:27
naravno da citam. iako vecina ljudi misli da si streber ako citas.sta mislite o lordu, grofu Monte Cristo i delima Agate Kristi :?:

TOXIC GIRL
27.08.2003., 20:43
Ja volim da citam...najvise volim horore i trilere...zadnje dve knjige koje sam procitala su Post Mortem i Nikom Ni Reci.... :twisted: :twisted: :twisted:

Alexxandar
27.08.2003., 22:18
Ja volim da citam najvise naucnu fantastiku i avanture,Ali i stripopve tipa Alan Ford :wink:

snaja
29.08.2003., 15:31
Najbolje knjige su Mali princ,15-ogodisnji kapetan,20 000 milja pod morem...Sve od Zil Verna(mislim Mali princ nije od Verna nago ove druge.

02.09.2003., 12:05
imate li neku dobru knjigu da mi preporučite pa da uzmem u knjižnici kad ove pročitam?ZAVISI STA VOLIS DA CITAS. MOJA PREPORUKA JE TERRY PRACHET DOBRA ZNAMENJA ILI CEO NJEGOV SERIJAL ROMANA O DISKSVETU.TO JE INACE PARODIJA NA MODERAN SVET.DOBRA KNJIGA JE I IME RUZE OD PAOLA KUELJA. AKO HOCES HOROR TU JE STIVEN KING VRECA KOSTIJU. AGATA KRISTI JE STVARNO DOBRA, A NIJE LOSE DA UZMES NEKU ZBIRKU MITOLOGIJE POSTO IMA JAKO ZANIMLJIVIH STVARI

02.09.2003., 12:08
Najbolje knjige su Mali princ,15-ogodisnji kapetan,20 000 milja pod morem...Sve od Zil Verna(mislim Mali princ nije od Verna nago ove druge.DA ZIL VERN JE DOBAR ALI U GLAVNOM SVI CITAJU 20000 MILJA POD MOREM. PROBAJ PUT U SREDISTE ZEMLJE ILI TAJANSTVENO OSTRVO. OVA ZADNJA TI JE NASTAVAK 20000 MILJA POD MOREM. PROBAJ I KROZ PUSTINJU I PRASUMU ALI SAM ZABORAVIO KO JE PISAC

02.09.2003., 12:24
SlipKnoT 4e\/er

Alexxandar
02.09.2003., 20:44
imate li neku dobru knjigu da mi preporučite pa da uzmem u knjižnici kad ove pročitam?ZAVISI STA VOLIS DA CITAS. MOJA PREPORUKA JE TERRY PRACHET DOBRA ZNAMENJA ILI CEO NJEGOV SERIJAL ROMANA O DISKSVETU.TO JE INACE PARODIJA NA MODERAN SVET.DOBRA KNJIGA JE I IME RUZE OD PAOLA KUELJA. AKO HOCES HOROR TU JE STIVEN KING VRECA KOSTIJU. AGATA KRISTI JE STVARNO DOBRA, A NIJE LOSE DA UZMES NEKU ZBIRKU MITOLOGIJE POSTO IMA JAKO ZANIMLJIVIH STVARIDa Terry PRachet je stvarno odlican

Corey
02.09.2003., 21:05
SlipKnoT 4e\/er

http://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/68.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/69.gifhttp://home.drenik.net/majaa/gubavci.gif

Natasha250688
02.09.2003., 22:36
Ja sam preko leta procitala "Ogoljeno lice", "Gospodar igre" 1 i 2, i "Ako docekam sutra" 1 i 2 - sve od Sidney Sheldon-a i sve su fenomenalne! :)

deckic
23.04.2004., 12:13
KAMA SUTRA 8) :twisted: