Vidi punu verziju : Za Ahmeta -Akija!!!
Mirj@n@-AUSTRIJA
20.04.2004., 14:17
U noci tamnoj punoj dima,place gitara i placem ja jedno po jedno svetla se gase,lagano tonu nadanja sva.Negde u mnostvu usnulih senki,kroz maglu jeca usaljen pas,zvezde zale i nebo pita,zar vise niceg nema od nas? Suze sa neba na prozor liju,svaka od njih nanosi bol,secanja ostre maceve kriju,a kapci gube jos jedan boj.Sanjam i zelim da si mi blizu,da opet vidim tvoj voljeni lik,sada si junak svih mojih snova,u svakoj pesmi najdrazi stih.Svaki me pogled na tebe seca ni jutra vise nemaju boje,sve je u sobi prazno i sivo,sve ono nekad tvoje i moje...!!! P.S.POSLUSAJ ME ANDJELE MOJ:IDI KUDA TE SRCE VODI,VOLI I LJUBI,ALI ZNAJ KOGA I KOLIKO,NEK TI BOL BUDE MERILO LJUBAVI I NA KRAJU ZAPAMTI-SAMO CU TE JA VOLETI!!! TVOJA MIRJANA
Ericsson
20.04.2004., 23:06
Jedino je zalosno to sto niste zajedno !
MIRJ@N@
21.04.2004., 12:01
Jedino je zalosno to sto niste zajedno !GLAVNI RAZLOG ZA TO STO NISMO ZAJEDNO:NJEGOVI BRANE ZATO STO SAM PRAVOSLAVNE VERE!!!
Mirj@n@-Austrija
21.04.2004., 13:43
Plasim se da sanjam,strah me da se nadam,jer sto vise letim-dublje cu da padam.Plasi me snaga kojom volim,strah me od topline tvoga lika,sve postace uskoro proslost puna uspomena,prica i slika,plasim se sopstvenog vrelog srca,strah me od mojih blistavih snova,jer java nadvija tamnu senku-uvek brige i razocarenja nova.Al'nikad snage ne nestaje u meni da sanjam,zelim,ljubim i volim,nikad se ne gasi vatrena ceznja da budem voljena kao sto volim!!! P.S.Ti nikad neces u zaborav pasti,najdraze misli su tebi upucene,za tebe ce stalno moja ljubav rasti i nece nestati kad nestane mene.Volim te,volim uzalud...ako ikada budes imao cerku reci joj da si bio kradljivac-da si jednoj devojci ukrao:ne osmeh,ne ljubav,ne radost reci joj molim te da si mi ukrao mladost...!!!
Jedino je zalosno to sto niste zajedno !GLAVNI RAZLOG ZA TO STO NISMO ZAJEDNO:NJEGOVI BRANE ZATO STO SAM PRAVOSLAVNE VERE!!!
POSTOJI VEOMA LAKO I JEDNOSTAVNO RESENJE . NEKA SE GOSPODIN AHMET AKI KRSTI , NEKA SE VRATI VERI SVOJIH PREDAKA ,NAKA SE VRATI PRAVOSLAVLJU KAO JEDINOJ ISTINITOJ VERI ,,KOJA JEDINA IMA SVOJE SVETE KAO NEOBORIVI DOKAZ ISTINITOSTI .UOSTALOM MOZDA CE TAKO OLAKSATI VECNE MUKE KOJIM SE MUCE U PAKLU NJEGOVI DJEDOVI KOJI IZDADOSE VERU PRAVOSLAVNU I DADOSE JE ZA LAZNU VERU AGARJANSKU KOJU JE I SV. SAVA PROKLEO I IZOBLISIO KAO LAZNU I DUSE POGUBNU ....
pazarac
23.06.2004., 04:58
E mateja ti si jedan idiot, jebo ti sveti sava sve.
Pa kad vidim kakvi ste vi narod , neka su ti nasi preci presli na islam svaka im cast
Ja da sam Srbin sad, ja bih presao na islam !
Pravoslavlje prava vera, hm
jos jedan veliko srbin kojem je sve svoje najbolje a ne vidi da je u govnima do grla on i njegova drzava.
E mateja ti si jedan idiot, * ti sveti sava sve.
Pa kad vidim kakvi ste vi narod , neka su ti nasi preci presli na islam svaka im cast
jos jedan veliko srbin kojem je sve svoje najbolje a ne vidi da je u govnima do grla on i njegova drzava.
STO SE TESIS KAD SE UTESIT NE MOZES .
BILI STE BLAGOCESTIVI SRBI PRAVOSLAVNI ,POSTADOSTE PROKLETI IZDAJNICI VERE SVETE - PRAVOSLAVNE .
AKO TI JE ZA UTEHU - NISI TI KRIV NEGO TVOJ PRA,PRA DJED STO IZDO SVOJU VERU ZARAD LAZNE I DUSEPOGUBNE VERE AGARJANSKE .
IPAK - TVOJE JE DA SE VRATIS SVOJOJ VERI PRAVOSLAVNOJ I DA SEBI SPASIS DUSU , A TVOJIM PRECIMA PREVRTACIMA OLAKSAS VECNE MUKE PAKLA .
POSLEDNJI TI JE CAS PAZARAC DA SE PRIZOVES PAMETI I DA NE BUDES IZDAJNIK VERE KAO VASI DJEDOVI .
BILI STE BLAGOCESTIVI SRBI PRAVOSLAVNI ,POSTADOSTE PROKLETI IZDAJNICI VERE SVETE - PRAVOSLAVNE .
AKO TI JE ZA UTEHU - NISI TI KRIV NEGO TVOJ PRA,PRA DJED STO IZDO SVOJU VERU ZARAD LAZNE I DUSEPOGUBNE VERE AGARJANSKE .
IPAK - TVOJE JE DA SE VRATIS SVOJOJ VERI PRAVOSLAVNOJ I DA SEBI SPASIS DUSU , A TVOJIM PRECIMA PREVRTACIMA OLAKSAS VECNE MUKE PAKLA .
POSLEDNJI TI JE CAS PAZARAC DA SE PRIZOVES PAMETI I DA NE BUDES IZDAJNIK VERE KAO VASI DJEDOVI .
LJUDI ONAJ PAZARACV SE SIGURNO DOSAD KRSTIO ,CIM SE NE JAVLJHA VISE . TREBA MU CESTITAT ...
LJUDI ONAJ PAZARACV SE SIGURNO DOSAD KRSTIO ,CIM SE NE JAVLJA VISE . TREBA MU CESTITATI ...
Mene moja vera, vama vasa vera.
Ako bi smo ovaj tvoj tekst protumacili kao ozbiljno pozivanje tvojoj veri, a ne kao izliv nacionalizma i verske netolerancije, mogu ti reci da to radis na veoma ruzan i pogresan nacin, sto je dokaz tvog intelektualnog nivoa.
A sto se tice vase blagocestitosti, niste je pokazali u ovim zadnjim ratovima, mislim posebno na Bosnu i Kosovo.
Mirj@n@ - Austrija
01.07.2004., 15:38
Bas ste pukli...!
Ako bi smo ovaj tvoj tekst protumacili kao ozbiljno pozivanje tvojoj veri, a ne kao izliv nacionalizma i verske netolerancije, mogu ti reci da to radis na veoma ruzan i pogresan nacin, sto je dokaz tvog intelektualnog nivoa.
A sto se tice vase blagocestitosti, niste je pokazali u ovim zadnjim ratovima, mislim posebno na Bosnu i Kosovo.
PUKLI STE TOTALNO , VERROVATNO VAS ISTINA POGADJA ...ZNAS LI STO DRUGO REC - POTURICE , TVOJA VERA NIJE VERA NEGO IDIOTSKA , DJAVOIMANA SEKTA I SLJHAM OTPADNIKA OD SVOJE VERE (NE OBJASNIH LI TI TO U PREDHODNOM PISMU ... VRATI SE PRAVOSLAVLJU -POTURICE SPASI SVOJU DUSU ....VREME VAM ISITICE...DA NE PRICAMO O CESTITOSTI VAS KOJI STE SE DROGIRALI DA BI SMELI KRENUT U OSVAJANJE SRPSKE ZEMLJE ...KOLIKO VAS JE TAKO DROGIRANIH IZGINULO...IDIOTI ZAOSTALI ...
PUKLI STE TOTALNO , VERROVATNO VAS ISTINA POGADJA ...ZNAS LI STO DRUGO REC - POTURICE , TVOJA VERA NIJE VERA NEGO IDIOTSKA , DJAVOIMANA SEKTA I SLJHAM OTPADNIKA OD SVOJE VERE (NE OBJASNIH LI TI TO U PREDHODNOM PISMU ... VRATI SE PRAVOSLAVLJU -POTURICE SPASI SVOJU DUSU ....VREME VAM ISITICE...DA NE PRICAMO O CESTITOSTI VAS KOJI STE SE DROGIRALI DA BI SMELI KRENUT U OSVAJANJE SRPSKE ZEMLJE ...KOLIKO VAS JE TAKO DROGIRANIH IZGINULO...IDIOTI ZAOSTALI ...
Mirj@n@
02.07.2004., 10:21
PUKLI STE TOTALNO , VERROVATNO VAS ISTINA POGADJA ...ZNAS LI STO DRUGO REC - POTURICE , TVOJA VERA NIJE VERA NEGO IDIOTSKA , DJAVOIMANA SEKTA I SLJHAM OTPADNIKA OD SVOJE VERE (NE OBJASNIH LI TI TO U PREDHODNOM PISMU ... VRATI SE PRAVOSLAVLJU -POTURICE SPASI SVOJU DUSU ....VREME VAM ISITICE...DA NE PRICAMO O CESTITOSTI VAS KOJI STE SE DROGIRALI DA BI SMELI KRENUT U OSVAJANJE SRPSKE ZEMLJE ...KOLIKO VAS JE TAKO DROGIRANIH IZGINULO...IDIOTI ZAOSTALI ...Kako je za tebe druga vera...tako je i tvija za nekoga SLjAM,ja sam pravoslavka al'ovo sto si napisao nikako neopravdavam,cak mislim da si bolestan,veoma te zalim - PRIMI MOJE SAUCESCE !!!
ti mirjana da prestanes da se nazivas pravoslavkom i da se konacno dozoves pameti ...ti sve redom zalis a sama si za zaljenje ,kako to ne vidis ...inacre posle tvojih ,,nastupa'' na internetu - hfale ti samo jos slike sa nekim poturicom (to verovatno i prizeljkujes) pa da ti i severina pozavidi ...
NE BRUKAJ MI VISE CESTITE PRAVOSLAVKE ,ONE CE BITI SRPKINJE MAJKE , NECE SE ULIZIVATI POTURI :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: CAMA .
ti mirjana da prestanes da se nazivas pravoslavkom i da se konacno dozoves pameti ...ti sve redom zalis a sama si za zaljenje ,kako to ne vidis ...inacre posle tvojih ,,nastupa'' na internetu - hfale ti samo jos slike sa nekim poturicom (to verovatno i prizeljkujes) pa da ti i severina pozavidi ...
NE BRUKAJ MI VISE CESTITE PRAVOSLAVKE ,ONE CE BITI SRPKINJE MAJKE , NECE SE ULIZIVATI POTURI :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: CAMA .Ajde nekaki vise! Pravoslavac si ovde,a u stvari si teski propalitet jer negledas ljude kroz dusu vec...!
Tvoje reci su ogledalo tvoje duse. pogledaj pazljivo sta si napisao, i videces da imas puno razloga da se zabrines, za spasenje svoje duse, o cemu inace govoris.
Jesi li se zapitao sta mene sprecava da uzvratim na isti nacin, i jako znam da mi je identitet sakriven. Evo reci cu ti, sprecavame bogobojaznost i odgoj u duhu islama. Eto to je Islam ucinio od mene, da se borim koliko god mogu, da budem dobar covek.
Meni je Islam zabranio da mrzim bilo kog coveka. zato te ja ne mrzim, ali mi je dozvoljeno da prezirem ruzne postupke. Zato uprkos svemu, smatraj me prijateljem, jer zelim da ti se dragi Bog smiluje, i da ti podari vise ljubavi u tvoje srce.
Pozdrav svima, a posebno Mirjani! Takve osobe me sprecavaju, da generalizujem, i da kazem svi su onakvi - svi su ovakvi.
Mirj@n@
03.07.2004., 11:09
Mateja mora da ti je doslo iz dupeta u glavu pa si se "OPAMETIO"??? Stvarno me je sramota sto sam pravoslavne vere zbog takvih kao sto si ti!
pazarac
03.07.2004., 15:32
Jebi se i ti i tvoja vera, idi svaki dan u crkvu i moli se bogu, da ti on pomogne
mada ja cisto sumnjam da tebi i on moze pomoci
jedino da te lisi zivota
NE BRUKAJ MI VISE CESTITE PRAVOSLAVKE ,ONE CE BITI SRPKINJE MAJKE , NECE SE ULIZIVATI POTURI :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: CAMA .
rascanka
16.07.2004., 20:30
[ZNATE LI VI SRBI MUSLIMANSKE VEROISPOVESTI DA SVE VISE VASIH DOLAZI U MANASTIR CRNU REKU I SOPOCANE DA IM SE CITAJU MOLITVE ZA ZDRAVLJE I PROTIV DEMONSKIH NAPADA,STO NE TRAZITE POMOC U DZAMIJI-ZNATE I VI GDE JE ISTINA SAMO NE SMETE DA PRIZNATE.CUDA ISCELJENJA SE DOGADJAJU SAMO U PRAVOSLAVNOJ CRKVI.ZBOGOM.
Ti znas za to, ali ja znam (posto sam imao prilike da razgovram sa nekim hodzama iz N. Pazara i Sarajeva) da se veliki broj Srba obraca bas hodzama za ozdravljenje, tako od nekih bolesti.
Pazarac
27.07.2004., 08:50
Ti Mateja nisi covjek, tako da tebi nemam sta reci jedino mogu da ti kazem
Ish
A vi sto mijesate zdrave ljude sa bolesnim , mislim da ste vi psihopate. Nedaj boze da se vi razbolite ,
jer se davljenik i za slamku hvata.
Tako neki dobiju pomoc u crkvi neki u dzamiji .
Rascanko razmisli malom svojom glavom , nemoj rode moj da drugi razmisljaju za tebe.
Ako ne ides pravim putem ni bog ti nemoze pomoci.
MIRJ@N@ - AUSTRIJA
29.08.2004., 16:53
Promasili ste temu...?
crveni_cvjetic
09.09.2004., 13:04
Stvarno mi nije jasno do kada ce trajati to prepiranje oko vjere i svega ostaloga...pa na nama ostaje svjet!Kakav li ce biti ako ovako nastavimo...a ti Mirjana.....nemoj se brinuti...ako ne budes bila sam njim docice neki drugi kojeg ces zavoleti...
I ja isto volim jednog decka islamske vjeroispovjesti...ali to me ne sprecava da ga volim i budem sa njim...sem nasih roditelja koji su uvidjeli da ne mogu protiv nas i nase ljubavi.Niti se ja stidim njega niti on mene...ako je vasa ljubav iskrena uspjecete preci preko toga i nastavicete dalje....e sada postoji pitanje da li je ljubav iskrena (bez uvrede).
* se i ti i tvoja vera, idi svaki dan u crkvu i moli se bogu, da ti on pomogne
mada ja cisto sumnjam da tebi i on moze pomoci
jedino da te lisi zivota
Nemoj tako takvim kao on Allah daje dug zivot da bi ogrezli sto vise u grehu. A on ako je pravi vernik neka nam odgovori koliko puta godisnje, mesecno,nedeljno da ne kazem dnevno posto u to cisto sumnjam ide u crkvu. Jer pravi vrenik treba svakog dana da se zahvaljuje Bogu i svakodnevno da mu se klanja tako bar nasa vera, vera ispravnih nalaze.
Mala_ ptica
04.01.2005., 00:04
Tako je!!!! A i ja sam zato shto se rodih ovde!!!!
Mala_ ptica
04.01.2005., 00:11
Mateja mora da ti je doslo iz dupeta u glavu pa si se "OPAMETIO"??? Stvarno me je sramota sto sam pravoslavne vere zbog takvih kao sto si ti!
I mene je vrlo chesto sramota!!!!! Kakvi jadni i primitivni likovi sa velikim S,mozhesh misliti!!!
Inspector
23.01.2005., 21:03
OVI SMOROVI IZ PAZARA DA SE UPISAS OD SMEHA !!!
cako np
02.03.2005., 20:41
mirjana,drago mi je da si tako nesto rekal jer se ja potpuno slazem sa tobom.ali i ti vidis kakvih sve osoba trzi ova planeta.nisu svi srbi isti.ja imam komsiju srbina za kojeg mogu da kazem sve najbolje.ovi pojedini i neznaju za nesto lijepo osim da se prepucavaju i da govore lose jedno o drugima.
a dragi prijatelju mateja mogu ti reci jedno.jedan je bog i jedna je prava vjera.
u KUR'ANU ALLAH dz.s.kaze da je kod njega primljenja jedino vjera islam sto znaci da ne priznaje druge vjere.pa ti sad vidi.nemoj da se vredate zbog ovoga sto sam rekao i da se svatite uvredenim jer mi to nije namera kao pojedincima.ali sam samo rekao kao sto KUR'AN kaze a to je sveta knjiga od Boga dragoga.o ovo me je opsirna tema i moze se dosta dugo pricati,zato je ovo veoma kratko vrijeme i malo prostora sve reci pismeno.nemojte se prepucavati i vrijedati.
pozdrav od mene
Bala-bala
05.05.2005., 15:35
Moracemo naci nekog hodzu da vam pise.
eric123
24.06.2005., 04:56
dajte bre sta pricate prava vera pravoslavlje
a koja je vasa prava vera ?
paganizam
vratite se vi toj vasoj prvoj veri
nasa prava vera je islam i o tome nema dileme
neznam zasto srbi pokusavaju uvek da nas vracaju toj "pravoj veri"
mi imamo veru i nikad je vise necemo promeniti!!!
Verujte u ljubav ljudi...ove kao sto je Mateja treba izbegavati jer on izgleda ne moze da podnese sam sebe, ne ume nista na lep nacin da kaze, nekulturan je...Ignorisite ga...
Архангел
25.02.2006., 02:51
mirjana,drago mi je da si tako nesto rekal jer se ja potpuno slazem sa tobom.ali i ti vidis kakvih sve osoba trzi ova planeta.nisu svi srbi isti.ja imam komsiju srbina za kojeg mogu da kazem sve najbolje.ovi pojedini i neznaju za nesto lijepo osim da se prepucavaju i da govore lose jedno o drugima.
a dragi prijatelju mateja mogu ti reci jedno.jedan je bog i jedna je prava vjera.
u KUR'ANU ALLAH dz.s.kaze da je kod njega primljenja jedino vjera islam sto znaci da ne priznaje druge vjere.pa ti sad vidi.nemoj da se vredate zbog ovoga sto sam rekao i da se svatite uvredenim jer mi to nije namera kao pojedincima.ali sam samo rekao kao sto KUR'AN kaze a to je sveta knjiga od Boga dragoga.o ovo me je opsirna tema i moze se dosta dugo pricati,zato je ovo veoma kratko vrijeme i malo prostora sve reci pismeno.nemojte se prepucavati i vrijedati.
pozdrav od mene
Не признаје друге вере...И да се ми "остали", "непризнати" не вређамо ? Како си то тако "толерантно" срочио, права је дивота...
Ја не мрзим ни муслимане, ни друге вероисповести. Не подносим шовинисте и провокаторе, највише с моје - српске стране, јер чине само зло према мом народу. Али ово што си написао (све у "толерантном духу") је за мене провокација. Можеш ли то схватити ?