PDA

Vidi punu verziju : Pazarci ispricajte po jedan vic

Fahro
19.04.2004., 21:53
Molim pazarca ili pazarku koji poseti ovu temu da isprica jedan vic koji mu prvi padne na pamet
Pozdrav OD Fahra

14.05.2004., 04:46
evo tebra
__________________________________________________ ___
Pre svega zelim se izvinutu svima koji citaju ovaj prilog zbog vulgarnosti u njemu. Svi dole navedeni izrazi su deo svakodnevice i njih, hteli vi to ili ne, cujete vrlo cesto.0. Ovako se kaze u svetu.0. Ovako se kaze u Pazaru.1. Dragi kolega dugo se nismo videli1. Dje si p*zda ti materina2. Izvini ali malo sam te duze cekao2. Dje si, j*bote3. Gospodin je veoma obrazovan3. On je peder4. Mislim da niste dobro sagledali sve aspekte ugovora4. j*bem te corava5. Mora da se salis5. Ne seri6. Ne, nikako niste u pravu6. Pusi k*rac7. Informacija koju imate ne odgovara cinjenicnom stanju7. Jedes g*vna8. Vasa sekretarica je veoma simpaticna8. Jel, j*bes ti to?9. Prijatno9. Disi malo10. Koju funkciju gospodin ima u firmi10. Koji je on k*rac11. Smatram da njegovo misljenje ne treba uvaziti11. Ko njega j*be12. Ovaj projekat je lako ostvarljiv12. To je p*ckin dim13. Ovo je nemoguce13. Moze moj k*rac14. Taj zakon ne treba uvazavati14. j*bo zakon15. Najzad15. Fala k*rcu

14.05.2004., 04:47
(pazarska tafra)
Posle smrti dosli Amerikanac, Francuz i Pazarac kod boga i on ih pita:-Objasnite mi kako ste umrli.Amerikanac:-Ja kupio novog Maseratija, krenuo da se provozam, sagnuo glavu da izvucem cigare i sleteo s puta.Francuz:-Ja kupio novog Feraija, krenuo da ga probam, bilo klizavo i udario u drvo.Bog ce Pazarcu:-A ti, kako si ti poginuo?Pazarac:-Ja kupio novog Golfa cetvorku.Bog:-I?Pazarac:-I nista, umro od gladi

esko elje
10.09.2004., 16:46
evo jedan glup vic...
Ulazi direktor u kancelariju kod svojih sefofa i pita..Koliko ljudi radi ovde..a sef ce na to..oko pola njih..Ha..Ha :lol:

11.09.2004., 18:03
nosio jedan kozu veterinaru i koza naslonila klavu na njegovo rame, a on usput pevao: "jedna mala plava na ramenu mi spava"