PDA

Vidi punu verziju : Omiljeno TV lice i TV lice koje vas iritira...

Lilu
10.05.2003., 17:36
Ko je vase omiljeno TV lice a ko vas iritira?

K4lee
11.05.2003., 14:37
Ognjen Amidzic sa Pinka :)

Geniji
12.05.2003., 13:44
Sve ih mrzim,apogotove voditelje kvizova onog sa BK i RTS 1 a da ne pricam o onom sa RUSKOG RULETA

Stoorbak
12.05.2003., 13:49
Ma bre naj naj lik nashih televizija je definitvno Jovan Memedovic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Lilu
12.05.2003., 14:44

Sta? Iritira te? :)

Mene iritira Snezana Dakic...

K4lee
12.05.2003., 15:11

Ne nego mi je bash super..Mnogo mu je dobar onaj kviz `Best Friends` a tek onaj Jutarnji program njammmm :)
A i Tanja Vojtehovska nije losha (i ona Ana Mihajlovska sto vodi Leteci start :)(jel se tako zove ?:)

Bozo
12.05.2003., 21:19

Ne nego mi je bash super..Mnogo mu je dobar onaj kviz `Best Friends` a tek onaj Jutarnji program njammmm :)
A i Tanja Vojtehovska nije losha (i ona Ana Mihajlovska sto vodi Leteci start :)(jel se tako zove ?:)

Brate, znaci taj Ognjen, mozda je ovako cool lik, ali emisija mu je K A T A S T R O F A znaci preporucio bih jedino da se prikazuje negde u zavodu za retardirane osobe, mozda njima i bude zanimljivo... Po meni najmanje cega ima u tom programu su korisne i informacije vredne paznje.

Meni je super Voja voditelj sa 3. kanala, super su indeksovci, i ovi likovi sto vode fudbal na BK kad pocnu da se loze :) ehehehe, al zato onaj sto je ranije vodio NBA, kad dodje pa pocne da se dere BOMBAAA! njega bre u ludnicu treba...

E sad posebno mesto bih odvojio za... voditeljke tipa one sto vodi SVET PLUS, znaci DNO da ne moz nize... nebih da trosim energiju na nju, al eto mislim da joj treba dodeliti sve najlosije epitete, jer je njeno ponasanje na nivou petogodisnjeg deteta, a IQ joj tezi nuli, e posle nje ide cela ekipa GRAND SHOW i sve emisije tog tipa. Ma da se mene pita ja bih PINK izbrisao sa TV-a kod mene :)
Mmmmm...... mnogo mnogo losih ljudi ima na nasim televizijama, al za bolje i nismo.

Al eto hteo bih samo jos da pohvalim jednog fenomenalnog i po meni neprevazidjenog lika sa TV ekrana koji me uvek odusevi i nasmeje, a to je Lane Gutovic, covek je FACA!

verybadboy
14.05.2003., 19:41
znas ko je najgori ako iko zna voditelja kviz BINGO sa RTRSa Aleksandra Blagojevica. Ja mislim da se tako zove.

girl
23.05.2003., 00:14
najgora je bre ona baba Ruska Jakic sto misli da je neka riba...pih

Bozo
23.05.2003., 00:18

Ehehe slazem se, to je tragikomedija i to zesca !

.@3/.
23.05.2003., 19:55
Dobre su Mira Adanja Polak,Ivon Jafali,Irena Djuric dok ona voditeljka Zlatne zice Maja Milosevic nema pojma!
Od voditelja najbolji je Ivan Zeljkovic

GrEeNWiTcH
24.05.2003., 17:18
Bozo bi ''ukino'' PINK, a koliko vidim zna ,kao iz taka programsku shemu:))Ne znam ko je odlican jer jako malo vremena provodim pred TV-om,al cu se sloziti s njim da onu(ne znam kako se zove)SVET +,voditeljku treba ukinuti,cak i sa birachkog spiska ...dakle...onako mali nos...a tako strasno zaboden u ''tudje gace i lonce''...zajebala bi PINOKIA...a kvalitet..DNO DNA

Ljuba
24.05.2003., 18:00
Ko je vase omiljeno TV lice a ko vas iritira?omiljeno TV lice mi je Ivan Zeljkovic, a lice koje me iritira je
Luka sa televizije Pink

sunny_girl
27.05.2003., 18:21

Ehehe slazem se, to je tragikomedija i to zesca !

E stvarno, 'pogledam se u ogledalo i kazem sebi - Dobro jutro, lutko...' Strasno.....

Lilu
28.05.2003., 11:55
Ma boli Rusku uvce... to je njena motivacija... e sad, neko je pomenuo Dragana Bujosevica, on je jedan od najjacih nasih novinara... Voja Nedeljkovic je najsimpaticniji lik na TV-u (/me glasa za Voju...) ali zato, susta suprotnost njemu je Suzana Mancic... jos u kombinaciji sa Piletom ili kako vec bese...

Crnka
30.05.2003., 14:35
LILUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Lilu
30.05.2003., 14:37
LILUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

I ti mene iritiras... fala bogu da su ti ukinuli emisiju...

Crnka
30.05.2003., 14:38
MOJE OMILJENO TV LICE KOJE ME IRITIRA JE
Lilu:ppppppp

x-files TORPA
05.06.2003., 13:16
Suzana Mancic,onaj iz ruskog govneta,ruzica su retardirani.za voditelja bi bio najboli lane gutovic i vojislav seselj

Dynamite
05.06.2003., 17:58
Suzana Mancic,onaj iz ruskog govneta,ruzica su retardirani.za voditelja bi bio najboli lane gutovic i vojislav seseljMislim da bi Vojislav Seselj zaista bio dobar kao voditelj hahahahahaha...misim umije da vodi raznorazne emisije :)))))

GrEeNWiTcH
08.06.2003., 03:54
Zar nisje Vojislav Seselj suvise uravnotezen za takvo sta?P:p;p;p:P:P:P

pecco
18.06.2003., 02:23
klovnovi,beskarakteran i po dusevno zdravlje los posao. svi su isti .... lajavci,gnjavatori i smorovi. izdvojio bih muzicke emisije kao + (ako se klovn razume u muziku)....kvizovi,parade,multiveselja,estradna tracarenja,niskomoralne i bezvredne emisije...sljam. voditelji znatno unistavaju unistenu kulturolosku vrednost nacije.

jstasa
28.06.2003., 17:16
Ja volim Voditeljku sa 3 kanala sto vodi tv lica kao sav normalan svet jer nije kao ostale uspijuse sa pinka uglavnom ako govorimo o malo ozbiljnijom tematikom

Nickola
29.06.2003., 02:53
Mislim da bi Crnka i Lilu mogle biti odlicne voditeljice "Iza Ponoci" Show-a koji naravno samo sto nije startao :P.

Corey
01.07.2003., 23:56
mene najvise nervira tamo neki defekt sa treceg koji vodi neku emsiju o tehnu.Ne znam kako se tacno zove emisija i voditelj.

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart... :evil:

Damir
04.07.2003., 00:31
Najbolji je Ivan Zeljkovic , a ubedljivo najgori onaj smor sto vodi kviz "Sam protiv svih".

alien
06.07.2003., 21:39
Lista najgorih:
Ruška
glupača iz ''Svet plus''
Boško iz sitića
Ognjen
Snežana Dakić
Mira Adanja Polak (g0vno od voditeljke - sramota koliko je precenjena)
Bilja iz sitića
Minimaks, Dr Shund
Vanja 'The šund king' Bulić

Ma, svi su g0vna.

Hitler
22.07.2003., 17:13
Najveći i najodvratniji smarač je onaj debeli retard što vodi emisiju Spin na TV Metropolis.

Bliznakinja
01.11.2003., 14:39
Joj,najvise me nervira onaj mentil Ivan Bauer sa kviza Sam protiv svih,a najveca faca je definitivno Zeka Milioner!

Blue vortex
16.12.2003., 05:59
Zalosno, ali nemam omiljenu facu na tv. Oni stvorovi sa pink televizije ne zasluzuju da se pojave pred kamerama.
Gadim se :evil: svih tipova koji su:
1. nadmeni (ne uvazavaju sagovornike)
2. foliranti (izigravaju ko zna sta, prave se pametni, da su "face", misle da je sustina u izgledu a ne u glavi i sl.)
3. nekulturni (zvacu, drze ruke u dzepovima)
4. zlobni i pakosni (maltretiraju sagovornike, ironisu)
5. narcisoidni (tv im sluzi sa sopstvenu promociju)

Pod navedne kategorije spadaju svi mladji voditelji (koje sebe vole da nazivaju novinarima) i naravno R. Jakic.

Kao klinac sam obozavao da gledam Mihaila Kovaca :D i Miru Adanju Polak :D . To su novinari, a ne ova stvorenja koja im nisu ni za mali nokat.

xenia
16.12.2003., 09:56
Bosko iz sitija...uf....uzas!

jelenadj
16.12.2003., 14:06
Nerviraju me Igor Miklja,Zeka milioner,smesan mi je Ivan Bauer,nervira me cela postava Cityja,Sasa Popovic,Mira Adanja Polak,svidjaju mi se oni iz Leteceg starta-jedino oni valjaju na pinku,onaj lik sto vodi vesti na Be92,Voja Nedeljkovic,i tako ti

neven
21.12.2003., 14:34
zavrti mi se u glavi kada se na tv pojavi ruska jaksic... :(
a volim recimo anu iz leteceg starta,sanju iz magazina in... :lol:

vukika
21.12.2003., 22:39
Ognjen je bas cool,dobih silne poklone od njega,a kad vidim teta Bozenku smuci mi se!

gost80
28.12.2003., 22:28
Najbolji voditelj je Denis Latino sto vodi Latinicu na HRT1, pa Tarik Filipovic, hrvatski milijunas, mislim da bi nasi voditelji trebali da se zaista ugledaju na hrvatske, ljudi su toliko daleko od nas u svemu, a posebno se ovo odnosi na Oliveru Kovacevic sa Pinka, zena je toliko nenormalna, ne shvata da je ona tu da postavlja pitanja i izvuce sto vise od gostiju, a ne da daje svoje misljenje koje nas bas, ama bas neinteresuje. Zao mi je ako niste imali priliku da gledate hrvatske voditelje, stvarno biste se slozili sa mnom.

optimas
02.01.2004., 15:22
Oliveru Kovacevic bi trebalo u zatvor.

BG
08.01.2004., 00:07
Denis Latin(autor i voditelj "Latinice") je zakon!A,ove nase bolide bi trebalo postreljati.Em su im emisije ocajne,em su oni nepismeni,nekulturni i neobrazovani za takvu vrstu posla.Pazi te likove:Peja,Luka,Ruska,a i onaj glib u CITY-ju... :twisted:

Filip i Panto
08.01.2004., 12:28
*SANDRA LALATOVIC*(najslabija karika)

Filip i Panto
08.01.2004., 12:29
ONA JE NAJBOLjA :!: :!: :!:

tako je to kod nas..
08.01.2004., 12:33
nebih ostale da pominjem ima ih mnogo ali izdvojitju jednu koja sebe naziva voditeljem MARIJA MACIC..eh tako je to... :? strashno.... :?

Filip i Panto
08.01.2004., 12:37
lista najgorih>>>

1. Bosko (city)
2. Biljana (city)
3. Natasa (TV slagalica)
4. Ruska Jakic (bozen)
5. Ljubisa Lesevic (DANAS - tv kraljevo)
6. Tamara, Suzana, Dragana (grand show)
7. Sanja (magazin IN)
8. DVE CURE IZ CITYMANIA-e
9. Sandra (hugo)
10. Kiklopi iz IMPULSA

08.01.2004., 17:49
...a posebno se ovo odnosi na Oliveru Kovacevic sa Pinka, zena je toliko nenormalna, ne shvata da je ona tu da postavlja pitanja i izvuce sto vise od gostiju, a ne da daje svoje misljenje koje nas bas, ama bas neinteresuje.

amin

PLAVUSICA..
08.01.2004., 18:00
Omiljeno TV lice sam naravno

.....J A

ko me zna - zna, ako me ne zna - i ne treba da me zna :wink:

*Gia*
09.01.2004., 04:45
Omiljeno - Jovan Memedovic

A mrzim...jooooooooj,mnoge... :evil:

bundeva
09.01.2004., 06:32
Omiljeno-Peta,naravno :D :P :P

kortikal
09.01.2004., 15:29
Najbolja ona koja vodi emisiju "TV lica kao sav normalan svet"... (ne *****j kolega kad jeste... :D )
A i skoro svi koje je ona dovodila u svoje emisije... to je voditeljka! Napravi da ti svi izgledaju normalno!...
Najgore - oni sa Granda... mada ne (b+1)ih ni "okvalifikovavao" kao TV lica...

optimas
10.01.2004., 04:23
Deca debili koja rade CITYkids.

IVONICA
17.01.2004., 21:28
postoji u crnoj gori tv in.na toj televiziji je tesko naci nekog imalo simpaticnog.postoje dvije osobe koje me posebno iritiraju.maja krstajic i lana sekulic su voditeljke koje vi nemate priliku da gledate i nemate pojma koliko ste srecni zbog toga :lol: dvije osobe koje mi se zaista jako svidjaju su milan kalinic i ana mihajlovski.i nije mi bas najjasnije zasto ana vise ne ucestvuje u letecem startu.nadam se da je to samo privremeno jer je i miki peric koji je jednom ucestvovao umjesto ane lik koji me po malo iritira.ima glupi americki fazon sa cestim ponavljanjem ja sam miki peric.to je toliko bezveze.ako vrijedi zapamticemo ga i bez insistiranja na svom imenu.

azdajica
17.01.2004., 21:44
Ne podnosim onog sa BK sto vodi emisiju "Rikoshet" sto mesa cc i ch i sa Koshave Noleta Erotikfantastik kako mu se vec zove emisija-ne videh ukocenijeg i smotanijeg voditelja i stidljiv plus a vodi erotsku emisiju-najsmeshnije je bilo kad je dosla ona branka blackrose i pochela da ga spopada a on umro od blama!

VARNA
18.01.2004., 09:32
OMILJENO TV LICE:MILOS UROSEVIC
ANJA ex RANKOVIC
NE MOGU DA PODNESEM OGNJENA :lol:

Filip_Kraljevo
25.01.2004., 02:26
:D Najbolja je definitivno Sandra Lalatovic, voditeljka NAJSLABIJE KARIKE. Nije ona olosh, vec voditeljka takva treba biti po licenci BBC!!!

:( Najgori je Boshko iz CITY-ja!!!

underwater
31.01.2004., 05:23
sigurno cu nekog izostaviti, ali me jezivo nervira ona riba sto vodi onaj "magazin IN" (i samo ime emisije me nervira) subotom na pinku... imam osecaj da je kao devojcica imala najlepsu snalu u kosi i recitovala pred celim razredom... nervira me i snezana dakic (i ona je imala lepu snalu garant:)
a totalno originalna pojava mi je maja uzelac (kulturni nokaut b92), a dobar mi je i (ex-)tandem iz 'leteceg starta'...

anaconne
02.02.2004., 01:19
najbolja je Tanja Peternek sa 3 kanala sto vodi TV lice-kao sav normalan svet.Jedino ona ume da normalno prica sa gostima a ne ovi mutavi sa Pinka.Dobra je i Maja Uzelac ,zanimljiv joj je "Kulturni nokaut".a najgori ,ima ih mnogo ali Snezana Dakic i Biljana sa Pinka vode.Neka nauce prvo da normalno pricaju i akcentuju ptavilno reci.

PEDZO
10.02.2004., 00:39
Svidja mi se Anja Rankovic i mislim da je odlican voditelj,kao i onaj sto je vodio 3k-dur,ne mogu da se setim imena,a i Miki Peric, a nerviraju me Ivan Zeljkovic i Ognjen Amidzic.

jovana_p
12.02.2004., 13:41
Milan Kalinic je strava lik. najvise me nervira ona sto vodi emisiju na BK. Ono tipa sta je IN. Ko da prosecan Srbin ima para da ide na ta mesta.

prolaznik namernik
12.02.2004., 16:43

Omiljeno TV lice mi je Ivan Zeljkovic, a iritira me straaaaaasno Snezana Dakic, ali i Slavko Beleslin (ili kako se vec preziva)!!!

Luftiguz
04.07.2004., 22:05
Ko je vase omiljeno TV lice a ko vas iritira?omiljeno TV lice mi je Ivan Zeljkovic, a lice koje me iritira je
Luka sa televizije Pink
Tacno,taj Luka meni deluje retardirano.Ne znam za koji je posao talentovan, ali za tv sigurno nije!!!

Luftiguz
04.07.2004., 22:10
1.Bilja Obradovic ( Pink )
2.Zeljko Stefanovic ( onaj sa skupljenim ustima i muz Maje Marijane)
3.Bosko City
4.Violeta Papic
5.Goran Comor
6.Vanja Bulic
7.Sanja Marinkovic (Pink)
8.Ivan Zeljkovic
9.Ines(Pink)
10.Tamara Raonic

Luftiguz
04.07.2004., 22:11
1.Bilja Obradovic ( Pink )
2.Zeljko Stefanovic ( onaj sa skupljenim ustima i muz Maje Marijane)
3.Bosko City
4.Violeta Papic
5.Goran Comor
6.Vanja Bulic
7.Sanja Marinkovic (Pink)
8.Ivan Zeljkovic
9.Ines(Pink)
10.Tamara Raonic
I NARAVNO , ZVALAVI OGNJEN AMIDZIC

Groucho Marx
04.07.2004., 22:17
Maja (ex) Japundza je meni vrh. Zorana iz jutarnjeg RTS-a je sexy. I bila je jedna riba na 3k (mozda jos uvek jeste), vodila je neku emisiju o filmu, preterano je slatka... I kad smo kod filma, bk blockbuster chick je hot. Ali totalno :wink:

I ko su uopste Crnka i Lilu??

Groucho Marx
04.07.2004., 22:18

.....J A

A sta ako te neko zna, a ne treba da te zna :?:

absonic
05.07.2004., 00:24

.....J A

A sta ako te neko zna, a ne treba da te zna :?:

Glavolomka....

posmatrac
27.07.2004., 14:33
sanja peternek aleksic! no. 1!

za vecinu ostalih nije mi jasno kako su uopste dospeli na tv!

alien
27.07.2004., 16:19
sanja peternek aleksic! no. 1!

za vecinu ostalih nije mi jasno kako su uopste dospeli na tv!

Zove se Tanja. :roll:

jagodica
27.07.2004., 16:24
e meni je super Zeka milioner:)
a ne voilm bash Oliveru Kovacevic iako je mozda sad postala slatka..nisam je gledala odavno. Ima neceg odbojnog. Jedino mi na onim Plejboj slikama manje odbojna.

Anchy-Bg
04.10.2004., 01:54
E Ruska jeste idiot, ali bar covek moze lepo da se nasmeje kad je vidi! :lol: Ali kad vidim onu Snezanu Dakic padne mi mrak na oci! :x

Meni je Ognjen skroz suuuuper, jos ce on nas iznenadjivati sa novi emisijama! :lol:

pozdrav svima! :wink:

neven
04.10.2004., 15:38
mene olivera kovacevic neodoljivo podseca na svraku a i ima arogantno drzanje :roll:
negde sam procitao da je njena parola posle 1. broja playboya "imam batak imam nogu sta tu mogu" :lol:

vicente
04.10.2004., 16:17

obožavam voju nedeljkovića

a ne iritira me niko posebno, jer sam prestao da gledam Pink odavno...
ona, sanja marinković je grrrr

zanči van Pinka, nervira me olja bećković...

Anchy-Bg
05.10.2004., 20:29
Ruska jeste RETARD, ali se covek bar lepo nasmeje kad je cuje i vidi, ali kad vidim Snezanu Dakic, padne mi mrak na oci! :x

Meni je Ognjen skroz suuuuper! :D

stivlim
05.10.2004., 21:35
Milica (voditeljka Go play) mi je jako slatka, ali mi nije za tu emisiju, a nervira me lik koji vodi vesti na B92 (koluta ocima i drma glavom kao blesav)

ilona
08.10.2004., 01:30
Olja Beckovic i Bojana Lekic :D
Olivera Kovacevic :evil:
Bosko sa Pinka :evil: :evil:

*Gia*
09.10.2004., 15:14
Jovan Memedovic 8) :P :wink:
Boshko Sh.ity Pink :evil: :evil: :evil: :roll:

Catgirl
11.10.2004., 12:55
Opet BRE Peta W. ti, idi tamo na temu TV pa odgovaraj, a ne ovde da mi ispred nosa maznes omiljenog meni JOVANA MEMEDOVICA! A od ovih sto iritiraju izdvojila bih kao posbnu vrstu Igora Miklju-meni je bas BLJAK kao hiljadu torti od sargarepe! :x

stivlim
11.10.2004., 16:30
zaboravio sam najbolju: MAJA UZELAC 8)

mrJack
11.10.2004., 17:23
Mene uopste nervirajusvi sa pinka. Od Boska preko Ognjena, sa Citijem itd. Jedini je Pile zanimljiv. Takodje me nervira ona iz najslabije karike.

Buntovnik_Bez_Razloga
25.10.2004., 00:53
Irena Jovanovic-Studio B :D :D

Shinoda
26.10.2004., 10:43
Omiljeno TV lice - Ann Robinson (valjda se tako zove) i Olja Beckovic!!!
Iritira me: Suzana Mancic i svi voditelji tabloida

mis'im
26.10.2004., 12:52
Omiljeno: Sandra Lalatovic
Iritira me: Biljana Obradovic, Sanja Marinkovic...

goodday
26.10.2004., 14:08
O: beckoviviceva
I: manchiceva

LPhoklica
26.10.2004., 22:01
omiljen: dzoni noksvil i KONAN O BRAJAN (njega oobozavam)
definitivno ne volim suzanu mancic (zena je smor)

Buntovnik_Bez_Razloga
27.10.2004., 16:24
A ja ne volim nikog sa PINK-a!!!

Buntovnik_Bez_Razloga
29.10.2004., 15:17
A moze i Roksanda sa B92 ( simpaticno devojce )

Buntovnik_Bez_Razloga
29.10.2004., 15:22
[quote="LPhoklica"]omiljen: dzoni noksvil i KONAN O BRAJAN (njega oobozavam)
JACKASS...sinoc sam gledao prve tri epizode...Definitivno,niko od njih nije normalan.Kao sto pise na pocetku,svake epizode.Ne pokusavajte ovo kuci,ovo rade profesionalci i TOTALNI idioti!!!
Ziveo JACKASS 8)

Ana-Marija
30.10.2004., 02:49
Mnogo je onih koji me iritiraju,a na prvom mestu je Irfan Mensur,posle njega ona drolja shto vodi kviz "Najslabija karika",ekipa koja vodi "Grand paradu"... :evil:
Gotivim Dekija-"Idol" i Zorana Cvijanovica-"Mileta" :D

Shinoda
31.10.2004., 01:09
Dzoni je car!!! :lol: :wink:
A taj Konan, jel i on iz Jacassa?

MARKOVIC_MILINKO
01.11.2004., 01:15
Zeka ja kralj :P

bianca
02.11.2004., 17:28
Snezana Dakic i Olja Beckovic su 2 iritantne prakljace!!!

Omiljeni: Tarik Filipovic!!!

kylie&raca
03.11.2004., 02:33
nervira me ona Kovacevicka-KLOPKA

jelena1974
05.11.2004., 01:38
Cela ekipa `udarnih ` pinkovih emisija je katastrofa(sani,suzana,drgana etc),ali je najveca katastrofa ona Sanja Marinkovic,cije krestanje nemam zivaca da slusam,kao ni slihtanje gostima i veciti `ufuravanj` u neke fazone!
Ubeljivo najsimpaticniji mi je Bojan Dimitrijevic sa b92,mada i onaj mucenik sto vecito vraca u zivot posrnule vodieljke i misice moze da prodje!

lady me
06.11.2004., 14:23
... a nervira me lik koji vodi vesti na B92 (koluta ocima i drma glavom kao blesav)

:lol:
i mene isto, ne mogu da se skoncentrisem na vesti od svih tikova koje ima...

Omiljeni: Memedovic, Voja, Deki, Tanja Peternek, Zeka (mada mi je simpaticniji u jutarnjem nego u Milioneru)...

Omrazeni: Onaj lik sto vodi kviz Sam protiv svih, Dakicka... kompaniju sa Pinka necu da nabrajam jer ne spadam u njihovu ciljnu grupu...

Shinoda
07.11.2004., 03:48
Cela ekipa `udarnih ` pinkovih emisija je katastrofa(sani,suzana,drgana etc),ali je najveca katastrofa ona Sanja Marinkovic,cije krestanje nemam zivaca da slusam,kao ni slihtanje gostima i veciti `ufuravanj` u neke fazone!
Ubeljivo najsimpaticniji mi je Bojan Dimitrijevic sa b92,mada i onaj mucenik sto vecito vraca u zivot posrnule vodieljke i misice moze da prodje!
Si sigurna da se zove Bojan!?!?!?! :?
Pre bih rekao Goran!!! :lol: :wink:

Shinoda
07.11.2004., 03:49
Snezana Dakic i Olja Beckovic su 2 iritantne prakljace!!!

Omiljeni: Tarik Filipovic!!!
1) zasto su ove dve iritantne prakljace?

2)Ko je Tarik Filipovic i koju emisiju vodi?

LPhoklica
07.11.2004., 18:05
Dzoni je car!!! :lol: :wink:
A taj Konan, jel i on iz Jacassa?

neneneeee konan vodi jednu smesnu emisiju na :arrow:
CNBC europe

jelena1974
07.11.2004., 22:54
Lapsus!
Bojanu Dimitrijevicu nije mesto na ovom topicu
ne zamerite.. :wink:

Shinoda
07.11.2004., 23:02
Lapsus!
Bojanu Dimitrijevicu nije mesto na ovom topicu
ne zamerite.. :wink:
Ne zameramo!!! :wink:

GaryC
08.11.2004., 21:55
Pusti Ruske, pinkuske i ostale suske
jedna je kraljica
Olja Beckovic

GaryC
09.11.2004., 15:31
Nekada se oko Olje Beckovic delio Beograd na nase i o one druge, danas se ljudi otkrivaju kroz komentare o seseljovcima (prikriveni SPS) ili Oliveri Kovacevic (koja je najglasnija sa pink krilaticom "svi su oni isti")

Best; prirodni, prijatni, elokventni, OBRAZOVANI, VASPITANI, da ih pozelis za komsiju: Zorana , Zeka, Dragana jutanji program RTS, Bilja Pink...

originalni,hvala im: Maja Uzelac, Luna Lu (21 vek)...

klasik (ne dirajmo ih): Dimitrijevic, Lane, Minimax (ceo opus), Bujosevic, Adanja

narodnajci u pozitivnom smislu: Memedovic, Voja, Peternek (sa gradskim smekom)

dobar prosek, vrse uticaj: Anja...

foliranti - ne vrede koliko zauzimaju prostora: Dakic, Kovacevic, Lekic

sund: Ognjen, maneken, Suzana, Ruska, Vanja......

vanzemaljski simpaticna: Sandra Hugo

niz lepih, prijatnih, savrsenih voditeljki vesti: Zvezdana..., I kanal nekoliko

mnogo dale ali ih vise nema:
Tanja Stefanovic i ona drska crnka sa Politike, bivsa najveca zvezda sa 3K koja se prodala Pinku pa sam joj ime zaboravio...

Hteo bih ovom prilikom da izrazim saucesce generacijama koje su rasle uz Ognjena i ekipu sa .

Đenka
09.11.2004., 15:45
Ti baš gledaš TV...

Shinoda
09.11.2004., 15:58
Ti baš gledaš TV...
Ma ovaj bre neki Tv analiticar...
Od ovih sto si pomenuo samo za Bacjkocicjku cuo...
Dobro ne bash, ali ono...

GaryC
10.11.2004., 18:53
>>> Ti bas gledas TV
Kakav je ovo forum, jel to vi svi radite u telegrafskoj agenciji.
Djenka, gledam TV, idem u bioskop, pozoriste, citam knjige, lutam ulicama, surfujem internetom, zenske oci skeniram, slusam muziku itd. sve sto bi se ocekivalo od normalnog coveka.
Mnogi ce ti reci da nista od ovoga ne rade - jer im niko nije postavio pitanje: "A odakle potice misljenje o bilo cemi, nije valjda da ti nadolazi iz du...."

random_cloud_form
11.11.2004., 19:52
omiljeno - branka nevestic
iritira me - oni smradovi sa pinka sto vode one bljestave folk emisije, sve bi to izravnjao buldozerom

MUDRICA
11.11.2004., 20:34

Iritira me: Snezana Dakic, Sanja Marinkovic, skoro sve "novinarke-manekenke" sa PINK-a...
Mnooogo gotivim Tarika Filipovica.