PDA

Vidi punu verziju : Novosadjanke

Tihi
22.07.2003., 01:59
Zasto su nase devojke toliko podigle noseve? Je mozda cekaju da im momci padnu sa neba? Ja u ovo nisam verovao dok nisam otisao u BG. Mozda je to neka nova moda :wink:

nsgost
22.07.2003., 11:26
a kako je u bg po tom pitanju?

Lucky_Charm
22.07.2003., 17:52
A kako su/smo to digle nosove?!

Tihi
22.07.2003., 19:51
a kako je u bg po tom pitanju?Totalno drugacije . Skroz opustena atmosvera 8)

Tihi
22.07.2003., 19:53
A kako su/smo to digle nosove?! Mnogo visoko :wink:

Loodilo
28.07.2003., 10:09
Jeste da sam zensko, al slazem se u potpunosti...sve su ribe postale odvratne znam to po nekim mojim drugaricama koje su pocele da budu najodvratniji sponz....strashno.......a i sve ribe su postale iste i sve su tako bedne....
neznam....a tek muz po gradu i sl.
slazem se ribe su odvratne a onda ostaje mala kolicina nas normalnih.....al i to ce koliko vidim ubrzo nestati.....
:cry:

spurs rule
29.07.2003., 20:07
veliki pozdrav za sve novosadjane iz indjije :lol:

01.08.2003., 22:46
Ne zaista si upravu, nase devojke u gradu su mnogo mnogo mnogo hladne i naravno nemaju hrabrosti da preuzmu odgovornost za svoje postupke

Iggy
01.08.2003., 23:09
Pricas gluposti!!!!Novosadjanke su pet puta opustenije od Beogradjanki,veruj mi!Zivim u Beogradu,a cesto dolazim u Novi Sad.Beogradjanke su nalozene kucke,a Novosadjanke su super(ili se foliraju pred Beogradjanima).Obozavam Novosadjanke!!!

nsgost
06.08.2003., 18:44
Pricas gluposti!!!!Novosadjanke su pet puta opustenije od Beogradjanki,veruj mi!Zivim u Beogradu,a cesto dolazim u Novi Sad.Beogradjanke su nalozene kucke,a Novosadjanke su super(ili se foliraju pred Beogradjanima).Obozavam Novosadjanke!!!
ajde da se menjamo :) vi nama jedno milion riba koliko ih ima u bg a mi vama...... pa da vidimo sta ce biti...
ima sponzorusa i kucki i tu i tamo-i naravno da se foliraju pred bg i svim "strancima" domacim i stranim,prija to kad je selo malo :oops: -pa one normalne jedva nadjes... ali isto tako ima i nekih u bg koje vole mirne i fine tipove :wink:

Donald Duck
07.08.2003., 08:46
Iggy, zivim u bg i izlazim u ns svremena na vreme, i novosadjanke su strasne pice, ili se foliraju pred beogradjanima, mada i nase su ok!

07.08.2003., 13:32
kakav haos ovde! Sta vam je bre ljudi! Zamal' se posvadjaste! Sad cu ja da vam sve objasnim:
Onaj sto kaze malo mesto: u pravu je! Noivosadjanke su mnogo otvorenije i "normalnije " sa beogradjanima. nisu opterecene sredinom.
S druge strane beogradjanke su skroz na skroz prolupale. Il' ti bodu oci njihovom zenskim atributima, il' sede kod kuce deprimirane sto ne mogu da pariraju ovima sto muskarcima bodu oci. ja licno glasam za ove druge ali i one su jadne u problemu: kako da od kuce nadju nekog normalnog kad su i muski isfrustrirani ako nemaju kola pd barem 2000 ccm i sl, a oni kojiimaju vec su nanizali onih prvih devojaka na svaki prst.
Elem, corsokak.

cruiser
07.08.2003., 14:35
vidim da smo kolektivno s*ebani u danasnjim m-z odnosima

cruiser
07.08.2003., 14:41
kakav haos ovde! Sta vam je bre ljudi! Zamal' se posvadjaste! Sad cu ja da vam sve objasnim:
Onaj sto kaze malo mesto: u pravu je! Noivosadjanke su mnogo otvorenije i "normalnije " sa beogradjanima. nisu opterecene sredinom.
ma ne nego tu treba cvrsta ruka :x

Iggy
08.08.2003., 20:19
Ja obozavam Novosadjanke!!!Najbolje su!!!

Lost_soul
09.08.2003., 10:15
pa znate zashto su vam novosadjanke najbolje...zato sto su 88% novosadjanki zgodne plavushe obuchene u belo-roze kombinacije......naravno da vam se to svidja.....a i vecina tipova je takva (kozna jakna, rolka....)....e i onda gradom prodje neka devojka...evo tipa ja....crne siroke 3/4 pantalone i crna majica naocare crne i smedja kosa...pa ma koliko ja bila slatka oni ce reci "ewwwww ja to ne bi za devojku"...jel retko ko hoce devojku koja ide gradom smeje se skakuce koja je onako jedna totalno pozitivna lichnost i koja nimalo ne lichi na nashe sponz drugarice....i onda te nashe rolkice prichaju kako su novosadjanke divne, jer one izgledaju lepo u tim roze-belim kombinacijama, a u glavi se nalazi jedna velika rupa....ovo nepricham napamet....imam gomila primera...i to je strashno..paz kad nemozes sa takvim nekim prichati npr. o snovima....katastrofa!!! sreca josh uvek ima ok ljudi....i josh uvek se ja nalazim u krugu ok ljudi...i trudim se da ne zalazim na mesta gde ide gore pomenuta vecina....a ti tihi neznam kakvu devojku ocesh....mene je startovalo X tipova da se upoznamo u gradu na shtrandu i sl. i svaki put sam se upoznala sa nekim....mog sadasnjeg dechka sam nashla na otprilike takav nachin i uopshte nezalim...ali druge ribe chesto izbegnu to upoznavanje i dr....
nina 8)

Iggy
09.08.2003., 21:08
pa znate zashto su vam novosadjanke najbolje...zato sto su 88% novosadjanki zgodne plavushe obuchene u belo-roze kombinacije......naravno da vam se to svidja.....a i vecina tipova je takva (kozna jakna, rolka....)....e i onda gradom prodje neka devojka...evo tipa ja....crne siroke 3/4 pantalone i crna majica naocare crne i smedja kosa...pa ma koliko ja bila slatka oni ce reci "ewwwww ja to ne bi za devojku"...jel retko ko hoce devojku koja ide gradom smeje se skakuce koja je onako jedna totalno pozitivna lichnost i koja nimalo ne lichi na nashe sponz drugarice....i onda te nashe rolkice prichaju kako su novosadjanke divne, jer one izgledaju lepo u tim roze-belim kombinacijama, a u glavi se nalazi jedna velika rupa....ovo nepricham napamet....imam gomila primera...i to je strashno..paz kad nemozes sa takvim nekim prichati npr. o snovima....katastrofa!!! sreca josh uvek ima ok ljudi....i josh uvek se ja nalazim u krugu ok ljudi...i trudim se da ne zalazim na mesta gde ide gore pomenuta vecina....a ti tihi neznam kakvu devojku ocesh....mene je startovalo X tipova da se upoznamo u gradu na shtrandu i sl. i svaki put sam se upoznala sa nekim....mog sadasnjeg dechka sam nashla na otprilike takav nachin i uopshte nezalim...ali druge ribe chesto izbegnu to upoznavanje i dr....
nina 8)
E,Nina,ja nikada nisam nosio ni koznu jaknu,ni kozne pantalone,a i Novosadjanke koje sam upoznao nisu bile(uglavnom)u roze-beloj kombinaciji,i ne mislim da su dobre samo fizicki,vec da su psihicki bolje od Beogradjanki,opustenije,smirenije.....Pozdrav!

Lost_soul
09.08.2003., 23:22
hmmmmm iggy tako neshto josh nisam videla...osim na zurkama na kojima ima zacudjujuce malo devojaka...
nina

Iggy
10.08.2003., 20:03
Ja jos nisam bio u Novom Sadu na zurci gde je bilo malo devojaka.Najmanje 60%!

spetrovic
11.08.2003., 03:48
ja mislim da niko od vas nije u pravu a sad ću vam reći i zašto. Naime nisu devojke krive već vi muškarci, vremena su se promenla i vi namećete kodekse ponašanja jer vam je bitno da devojka ima noge do neba, što kraću suknju i obdaren dekolte a što nema centar za razmišljanje to je ne bitno. Niste ni svesni koliko ima devojaka koje bi želele da imaju "normalnog" momka (bez kola, firmi , mobilnih i drugih jadnih sistema vrednosti) sa kojim bi mogle da se šetaju po keju da ih greju kad im je hladno pa i da se svašaju itd. a koje dobro izgledaju i pri tom su pametne a ne nose minić i dubok dekolte.Sami ste krivi kad vam se bude gledište promenilo naći će te te devojke vredne pažnje i one neće dizati nos! Zato se osvrnite oko sebe i srećno!pozdrav svima! anastasija

Neccacon
11.08.2003., 17:50
Ja obozavam Novosadjanke!!!Najbolje su!!!
Imas neku preporuku?

Lost_soul
13.08.2003., 08:49
ja mislim da niko od vas nije u pravu a sad ću vam reći i zašto. Naime nisu devojke krive već vi muškarci, vremena su se promenla i vi namećete kodekse ponašanja jer vam je bitno da devojka ima noge do neba, što kraću suknju i obdaren dekolte a što nema centar za razmišljanje to je ne bitno. Niste ni svesni koliko ima devojaka koje bi želele da imaju "normalnog" momka (bez kola, firmi , mobilnih i drugih jadnih sistema vrednosti) sa kojim bi mogle da se šetaju po keju da ih greju kad im je hladno pa i da se svašaju itd. a koje dobro izgledaju i pri tom su pametne a ne nose minić i dubok dekolte.Sami ste krivi kad vam se bude gledište promenilo naći će te te devojke vredne pažnje i one neće dizati nos! Zato se osvrnite oko sebe i srećno!pozdrav svima! anastasija
svaka chast.......ja se u potpunosti slazem, al tesko je naci takvog tipa ovde...tj. ja znam dosta takvich ljudi al to su mi drugovi, al ok nadjoh dechka koji je potpuno takav....nevozi kola, ne sedi po nekim fuj mestima....jednostavno odemo negde proshetamo se....pishemo, crtamo, mixamo (kad smo kod njega ceri)....i bash mi je to mnooooooogooooooo bolje od vucaranja po kaficima, vozikanja po gradu i sl...fuj....eeeeeee anastasija....svaka chast :D ....al nemozemo se bash pohvaliti da puno devojaka zeli takve tipove....samo pogledaj kako izgledaju, al ok ima ih....
vidimo se
ninaaaa :P

Goga_NS
23.08.2003., 13:42
Iggy,svaka cast na iskrenosti u pravu si :)
Ja mislim na zalost da su nasi muskarci vezane vrece,kazem opet na zalost,bilo bi lepo da nije tako.
sva sreca da postoje Beogradjani,mozda jednog dana i nasi nesto nauce od njih:))) :lol:

milost
24.08.2003., 16:37
Ja mislim na zalost da su nasi muskarci vezane vrece,kazem opet na zalost,bilo bi lepo da nije tako.
sva sreca da postoje Beogradjani,mozda jednog dana i nasi nesto nauce od njih:))) :lol:Izvini Gogo,ali ne bi se slozio sa tim da smo vezane vrece.Nazalost istina je drugacija.Da li smo vezane vrece?Imao sam dosta devojaka u Novom Sadu,one jesu slatke i atraktivne,ali da nosom paraju oblake je istina.Nema 3 dana kako sam se vratio iz Beograda i mogu da ti kazem da su devojke tamo mnogo opustenije,i da se ne gleda bas toliko imovinski status nekoga.Uglavnom vas privlace tipovi koji idu svaki dan u teretanu.Naravno moze im se,ali kada imas ispite,i obaveze,ne verujem da mozes da toliko izdvojis na teretane.Nesta se mora zrtvovati.Ja smatram da su novosadjanke posebne,ali zasto bi se novosadjani mucili,kada odemo u bilo koje mesto van Novog Sada,uspostavimo kontakte veoma brzo i bez po muke.Kada vam momak i pridje,pa jos cujete novosadski akcenat,gledate na njega kao da je niza klasa.Prosto je cudno kako to da bas vama prilazi i naravno sleduje mu ispala.

Iggy
26.08.2003., 19:38
sva sreca da postoje Beogradjani,mozda jednog dana i nasi nesto nauce od njih:))) :lol:Izvini Gogo,ali ne bi se slozio sa tim da smo vezane vrece.Nazalost istina je drugacija.Da li smo vezane vrece?Imao sam dosta devojaka u Novom Sadu,one jesu slatke i atraktivne,ali da nosom paraju oblake je istina.Nema 3 dana kako sam se vratio iz Beograda i mogu da ti kazem da su devojke tamo mnogo opustenije,i da se ne gleda bas toliko imovinski status nekoga.Uglavnom vas privlace tipovi koji idu svaki dan u teretanu.Naravno moze im se,ali kada imas ispite,i obaveze,ne verujem da mozes da toliko izdvojis na teretane.Nesta se mora zrtvovati.Ja smatram da su novosadjanke posebne,ali zasto bi se novosadjani mucili,kada odemo u bilo koje mesto van Novog Sada,uspostavimo kontakte veoma brzo i bez po muke.Kada vam momak i pridje,pa jos cujete novosadski akcenat,gledate na njega kao da je niza klasa.Prosto je cudno kako to da bas vama prilazi i naravno sleduje mu ispala.
Ma ne lupaj gluposti!!!!Beogradjanke su najgore kucke!!Samo se prave da su slatke,a ustvari su pokvarene kao.....

Goga_NS
29.08.2003., 19:04
Pozdrav svima :)
Ponekad upotrebim grublju rec kad sam revoltirana a nije mi to bila namera,tako da se izvinjavam.
Ne smatram da su Beogradjanke kucke niti etiketiram ljude spram onoga odakle su,samo eto u zadjih par godina sam stekla utisak da su Beogradjai malo komunikativniji i to je sve.
Nikad nisam parala nosem oblake niti sam gledala u visine,jer mi to nije stil,volim druzenje i upoznavanje sa prijatnim i duhovitim ljudima bez obzira na godine i odakle su.Volim naravno ljude koji vode racuna o sebi,vezbajuci duh i telo,al pri tome ne mislim na one koji vise po teretanama :,jer nabildovani i sa zlatnim lancicem oko vrata definitivno nisu moj tip :)
Pozdrav jos jednom od Novosadjanke al ne sa visine :?

Iggy
29.08.2003., 19:40
Sta se dogodi kada plavusa iz Novog Sada predje u Beograd?
Poraste nivo inteligencije u oba grada!

joki
19.09.2003., 18:13
Bilo koju beogradjanku da pogledaš i tvoja je, a ove naše digle nosurde!!!!!!!!!!
Da im pokloniš svet rekle bi ti SAMO SVET, PA JA VREDIM KAO ČITAV UNIVERZUM

Sudija
12.10.2003., 00:41
Zasto su nase devojke toliko podigle noseve? Je mozda cekaju da im momci padnu sa neba? Ja u ovo nisam verovao dok nisam otisao u BG. Mozda je to neka nova moda :wink: Brate Tihi nije nova moda , tako je uvek bilo , *ebes Novosadjanke , Beogrdjanke su zakon.(iz iskustva).

nslo
13.10.2003., 16:28

to stoji da su beogradjanke mnogo opushtenije, ali su nashe dewojke nabolje! :)

nslo
13.10.2003., 16:33

to si u prawu... owde te dewojka odma gleda kao do hocesh ne_znam_šta od nje... ma nemogu da objasnim, ali su mnogo opuštenije, raspoloženje za zezanje po svakoj osnovi...

nslo
13.10.2003., 16:38
pa znate zashto su vam novosadjanke najbolje...zato sto su 88% novosadjanki zgodne plavushe obuchene u belo-roze kombinacije......naravno da vam se to svidja.....a i vecina tipova je takva (kozna jakna, rolka....)....e i onda gradom prodje neka devojka...evo tipa ja....crne siroke 3/4 pantalone i crna majica naocare crne i smedja kosa...pa ma koliko ja bila slatka oni ce reci "ewwwww ja to ne bi za devojku"...jel retko ko hoce devojku koja ide gradom smeje se skakuce koja je onako jedna totalno pozitivna lichnost i koja nimalo ne lichi na nashe sponz drugarice....
nina 8)

e moja je dewojka uprawo takwa i najbolja je!!!

jelena ns
19.10.2003., 18:18
zato sto su postale svesne toga da su mnogi muskarci slepci i da ne vide da se ispod gomile pudera uglavnom kriju bubuljice specene od solarijuma ali jos uvek prisutne i da ispod "roze-belog" uglavnom viri salce i da muskarci gledaju u tange ispod pantalona jer se one retko mogu videti na plazi usled gore pomenutog salceta i da muskarci i ne traze da one budu otvorene, opustene i zanimljive nego lake i izazovne. zahvaljujuci toj ogranicenosti kod muskaraca, one su sebe shvatile kao super ribe. dakle nije problem u devojkama.

VinceVoyer
10.11.2003., 03:03
ma ne nego tu treba cvrsta ruka :x
CHVRSTA da ,ali ne ruka

VinceVoyer
10.11.2003., 03:06
sva sreca da postoje Beogradjani,mozda jednog dana i nasi nesto nauce od njih:))) :lol:
GOGO legendo

VinceVoyer
10.11.2003., 03:09
Bilo koju beogradjanku da pogledaš i tvoja je, a ove naše digle nosurde!!!!!!!!!!
Da im pokloniš svet rekle bi ti SAMO SVET, PA JA VREDIM KAO ČITAV UNIVERZUM
jao pa i ti *

kaljeva_petj
10.11.2003., 03:15
S druge strane beogradjanke su skroz na skroz prolupale. Il' ti bodu oci njihovom zenskim atributima, il' sede kod kuce deprimirane sto ne mogu da pariraju ovima sto muskarcima bodu oci. ja licno glasam za ove druge ali i one su jadne u problemu: kako da od kuce nadju nekog normalnog kad su i muski isfrustrirani ako nemaju kola pd barem 2000 ccm i sl, a oni kojiimaju vec su nanizali onih prvih devojaka na svaki prst.
u pravu si sem ovoga da su se zamalo posvadjali!
ja mislim da se m-z odnosi popravljaju svaki dan, a na nama je da uzivamo!!! :roll:
Elem, corsokak.

VinceVoyer
10.11.2003., 03:28
JA SAM UVEK IMAO DIVNO MISHLJENJE O NOVOSADJANKAMA.
PRAVILI SMO CESTO GOTIVNE KOMBINACIJE I MNOGO MI SE SVIDJA STO DRZE DO SEBE.KULTURNE SU I PREFINJENE.
POLJUPCI ZA SVE ROZE BELE NOVOSADJANKE.

0miroslavns
10.11.2003., 09:57
Zasto su nase devojke toliko podigle noseve? Je mozda cekaju da im momci padnu sa neba? Ja u ovo nisam verovao dok nisam otisao u BG. Mozda je to neka nova moda :wink: trebalo bi da neki priznati sociolog napise studiju po tom pitanju zato sto lak i kratak odgovor ne postoji...

Goga_NS
11.11.2003., 00:30
Zasto su nase devojke toliko podigle noseve? Je mozda cekaju da im momci padnu sa neba? Ja u ovo nisam verovao dok nisam otisao u BG. Mozda je to neka nova moda :wink: trebalo bi da neki priznati sociolog napise studiju po tom pitanju zato sto lak i kratak odgovor ne postoji...
Ne postoji naravno....Samo se pitam zasto se niko ne zapita da li je imao ispravan pristup,simpatican,otvoren iskren,vec glumljenje nekog ludila.Svaki pozitivan pristup i pravilan odabir ne moze uroditi losim ishodom. :)

underwater
11.11.2003., 01:38
Samo se pitam zasto se niko ne zapita da li je imao ispravan pristup,simpatican,otvoren iskren,vec glumljenje nekog ludila.Svaki pozitivan pristup i pravilan odabir ne moze uroditi losim ishodom. :)
stvarno kontas tako? :roll:

Goga_NS
16.11.2003., 14:31
Samo se pitam zasto se niko ne zapita da li je imao ispravan pristup,simpatican,otvoren iskren,vec glumljenje nekog ludila.Svaki pozitivan pristup i pravilan odabir ne moze uroditi losim ishodom. :)
stvarno kontas tako? :roll:
naravno da tako kontam zasto bi napisala tako nesto da nemam neka iskustva u vezi toga.Naravno sve zavisi kakve devojke volis i da li su takve upravo za tebe,mislim na devojke koje imitiraju N.Bekvalac i slicno,njima nikakav drugi pristup ne bi pomogao sem dobrih kola i dubokog novcanika,znaci ne mislim na tu vrstu devojaka....pozdrav i sretno

LosStudent
04.12.2003., 08:30
Tihi, nije sve tako crno.

Iced
12.12.2003., 03:12
Sta bre? nase novosadjanke su najbolje ribe.Ti si neki zalutali Srbijanac....probaj u Kg to ti je jos dalje od NS....mozda ti tamo jos vise odgovara.Sve u svemu.....novosadjanke su najbolje i imaju jedan frozen kiss od Iced-a

maliPrinc
02.04.2005., 22:30
Slazem se da su Novosadjanke sjajne devojke. Samo kada cujem taj vojvodjanski akcenat meni se zavrti u glavi od miline.. da ne pricam dalje.
U sustini volim celu Vojvodinu, taj stil zivota, arhitekturu, ravnicu, mentalitet, Djordja Balasevica, jednu Branku... ma sve volim.
Imam rodjaku u NS-u i cesto je nazovem telefonom samo da je slusam kako prica. Nekad joj kazem:" Hajde pricaj mi kao Balasevic" i ona pocne da oooteze sa recima heheh .. a ja se istopim.
Beogradjanke su sasvim ok. Kao i svuda ima dobrih i losih, ali Novosadjanke su mi nekako zenstvenije.. cista egzotika. Ne bih se slozio da su im prazne glave i da nose samo roze-belu kombinaciju. Ove devojke koje ja znam vecinom su obrazovane cice, svesne sebe, sa dobrim smislom za humor.

P.S. Btw, Natasa Bekvalac mi se UOPSTE ne svidja, al' iskreno.

Gwydion
02.04.2005., 22:52
XE XE, svako voli, ili je bar nekad voleo, neku Branku iz Novog Sada. Branke su, ako cemo iskreno, u Novom Sadu cudo jedno.

Slazem se da su Novosadjanke sjajne devojke. Samo kada cujem taj vojvodjanski akcenat meni se zavrti u glavi od miline.. da ne pricam dalje.
U sustini volim celu Vojvodinu, taj stil zivota, arhitekturu, ravnicu, mentalitet, Djordja Balasevica, jednu Branku... ma sve volim.
Imam rodjaku u NS-u i cesto je nazovem telefonom samo da je slusam kako prica. Nekad joj kazem:" Hajde pricaj mi kao Balasevic" i ona pocne da oooteze sa recima heheh .. a ja se istopim.
Beogradjanke su sasvim ok. Kao i svuda ima dobrih i losih, ali Novosadjanke su mi nekako zenstvenije.. cista egzotika. Ne bih se slozio da su im prazne glave i da nose samo roze-belu kombinaciju. Ove devojke koje ja znam vecinom su obrazovane cice, svesne sebe, sa dobrim smislom za humor.

P.S. Btw, Natasa Bekvalac mi se UOPSTE ne svidja, al' iskreno.

Peta W.
05.04.2005., 16:29
Ja obozavam Novosadjanke!!!Najbolje su!!!Samo ti njemu kazhi.... :wink:

nirvanababy
08.04.2005., 13:28
Ne znam odakle ti to da su novosadjanke podigle noseve.Isto,ne mozemo sada ni da generalizujemo i ko kaze da se mi novosadjanke ponasamo razlicito od beogradjanki ili nesto na taj fazon??Uvek ima najvishe spekulisanja o novosadjankiama,te najlepse,te najlakse,sada digle noseve i ko zna sta je sledece.Ali poenta svega toga je da vecina novosadjanki vredi i zbog toga se o njima/nama toliko i prica.
Valjda nisam nikada cula da su Nislijke ili Paracinke naj ribe i te fazone.
E sada to sto si ti imao iskustva sa devojkama koje imaju nos u oblacima ne treba da se smatra kao posledica toga sto je riba iz novog sada.To jednostavno jeste i pratice te gde god odes,ne samo ns

underwater
08.04.2005., 15:35
...i ko kaze da se mi novosadjanke ponasamo razlicito od beogradjanki ili nesto na taj fazon?

otprilike svako ko je upoznao vise od 5 novosadjanki i vise od 5 beogradjanki :wink:

Pera_Zdera
08.04.2005., 21:45
Ne znam odakle ti to da su novosadjanke podigle noseve.Isto,ne mozemo sada ni da generalizujemo i ko kaze da se mi novosadjanke ponasamo razlicito od beogradjanki ili nesto na taj fazon??Uvek ima najvishe spekulisanja o novosadjankiama,te najlepse,te najlakse,sada digle noseve i ko zna sta je sledece.Ali poenta svega toga je da vecina novosadjanki vredi i zbog toga se o njima/nama toliko i prica.
E sada to sto si ti imao iskustva sa devojkama koje imaju nos u oblacima ne treba da se smatra kao posledica toga sto je riba iz novog sada.To jednostavno jeste i pratice te gde god odes,ne samo ns
Vidi i ja sam mislio da su ljudi svugde isti...dok nisam malo prosao svetom i upoznao i devojke iz drugih krajeva. Najlepse - ajd glasam i ja za to. A najlakse...hmm...pa bar da je tako, ali moje vidjenje je sto juznije to lakse. Mozda bas zato sto i nisu naj se trude da drugim osobinama privuku muskarce.
No naravno da svugde ima svakakvih.

Decky_Nis
09.04.2005., 04:54

A zasto mesas sada Nislijke kazi mi sada, ne moras sada da vredjas druge devojke da bi lecila svoje komplekse ja ne kazem... i po meni su novosadjanke najlepse ali i nislijke su prelepe cure a sada ako se proculo po srbiji da su cure iz ns-a najlepse ne moras da koristis da bi sebi digla cenu previse je mizerno. Poz

hypnotic
10.04.2005., 21:51

to stoji da su beogradjanke mnogo opushtenije, ali su nashe dewojke nabolje! :)

Ne trebaju nam najbolje vec normalne!!!

nirvanababy
11.04.2005., 11:59

A zasto mesas sada Nislijke kazi mi sada, ne moras sada da vredjas druge devojke da bi lecila svoje komplekse ja ne kazem... i po meni su novosadjanke najlepse ali i nislijke su prelepe cure a sada ako se proculo po srbiji da su cure iz ns-a najlepse ne moras da koristis da bi sebi digla cenu previse je mizerno. Poz
bilo bi MOZDA mizerno da sam uvredila nislijke ali,kao sto vidis nisam a i sam moras priznati da se jednostavno ne spominju...Mizerno je da u svemu vidis uvredu jeli?Jeste!
a to za komplekse...no coment (da ne budem sada i ja mizerna)

vlajaa
15.04.2005., 14:17
Iggy, zivim u bg i izlazim u ns svremena na vreme, i novosadjanke su strasne pice, ili se foliraju pred beogradjanima, mada i nase su ok!
Ma Novosadjanke su strava ribe ali glume neku nedostiznost ali ako nisi iz NS (jos ako si iz BG)tvoje su. Beogradjanke su mnogo komunikativnije i pristupacnije ali i mnogo prgave pa sada birajte koj ce te zlo. Ja sam za Beogradjanke :twisted:

vlajaa
15.04.2005., 14:18
Ma Novosadjanke su strava ribe ali glume neku nedostiznost ali ako nisi iz NS (jos ako si iz BG)tvoje su. Beogradjanke su mnogo komunikativnije i pristupacnije ali i mnogo prgave pa sada birajte koj ce te zlo. Ja sam za Beogradjanke :twisted:

vlajaa
15.04.2005., 14:19
Ma Novosadjanke su strava ribe ali glume neku nedostiznost ali ako nisi iz NS (jos ako si iz BG)tvoje su. Beogradjanke su mnogo komunikativnije i pristupacnije ali i mnogo prgave pa sada birajte izmedju 2 zla. Ja sam za Beogradjanke :twisted:

vlajaa
15.04.2005., 14:21
Ma Novosadjanke su strava ribe ali glume neku nedostiznost ali ako nisi iz NS (jos ako si iz BG)tvoje su. Beogradjanke su mnogo komunikativnije i pristupacnije ali i mnogo prgave pa sada birajte izmedju 2 zla. Ja sam za Beogradjanke :twisted:

vlajaa
15.04.2005., 14:24

storm cloud
15.04.2005., 14:32
:lol: Jedan poziv - jedan glas! :lol: Džaba si postovao 5 puta. :lol:

zejn1
15.04.2005., 14:34
Izgleda da ti preskace CD. :lol: :lol: :lol:

Igor82_Canada
16.04.2005., 06:50
Nisu lose :wink:

Red_Sonia
21.04.2005., 09:45
Devojke su devojke,ima ih dobrih,losih,opustenih,uobrazenih,normalnih,sponzo rusa itd. bez obzira odakle su.Ipak smatram da u NS ima vise finih,opustenih i normalnih,ne zato sto sam i sama Novosadjanka nego zato sto ih znam dosta,i mislim da se devojke pred muskarcima malo foliraju a pred devojkama se pokazu u pravom svetlu...
Glas za moje sugradjanke :)

Decky_Nis
27.05.2005., 04:43
Devojke su devojke,ima ih dobrih,losih,opustenih,uobrazenih,normalnih,sponzo rusa itd. bez obzira odakle su.Ipak smatram da u NS ima vise finih,opustenih i normalnih,ne zato sto sam i sama Novosadjanka nego zato sto ih znam dosta,i mislim da se devojke pred muskarcima malo foliraju a pred devojkama se pokazu u pravom svetlu...
Glas za moje sugradjanke :)

Crvenokosa a 8)
Slazem se nisu sve iste ali vecina....