Vidi punu verziju : Za Srpstvo!
Za otadzbinu i narod Srpski!
Fundamentalista
18.04.2004., 18:55
SMSS (Samo Sloga Muslimane Spasava) :D
SMSS (Samo Sloga Muslimane Spasava) :DDA SE NECETE MOZDA I VI POBUNITE,A AKO SE POBUNITE STA CETE TRAZITI...???
ti Ancho posto vidim da si mi sugradjanin trebalo bi mnogo manje da seres ..i da gledas svoja posla a ne da provociras ove ljude...takvi kao ti nisu dostojni da nose srpsko ime...zelim da se izvinim u ime svih normalnih Srpskih gradjana za ovakve provokacije,svima koje ovo pogadja...ne obracajte paznju na ovakve idiote,jer takvi ne idu da ginu..vec laju a kad je gusto podviju rep...ovakve kao sto je ovaj idiot treba proterati iz ove zemlje da imamo mir...
Pozdrav iz Cacka svim Pazarcima i celom Sandzaku...i molim vas da ne gledate sve ljude kroz jednu budalu :!: :!: :!:
edo_maajka
18.04.2004., 22:35
Svakom svoje! Svi imamo svoje teznje.
Ericsson
20.04.2004., 01:14
Dok ima ovakvih kao ti ja ne gubim nadu za ovu drzavu. Da je lijepe srece da ima vise takvih Srba kao ti ! Svaka ti cast !
A da je lijepe srece da ni kod nas Muslimana nema otpadaka , dje bi nam bio kraj.
Ericsson !
20.04.2004., 01:16
Ovaj odgovor Edu_majki je namijenjen tebi !
Svaka cast
ti Ancho posto vidim da si mi sugradjanin trebalo bi mnogo manje da seres ..i da gledas svoja posla a ne da provociras ove ljude...takvi kao ti nisu dostojni da nose srpsko ime...zelim da se izvinim u ime svih normalnih Srpskih gradjana za ovakve provokacije,svima koje ovo pogadja...ne obracajte paznju na ovakve idiote,jer takvi ne idu da ginu..vec laju a kad je gusto podviju rep...ovakve kao sto je ovaj idiot treba proterati iz ove zemlje da imamo mir...
Pozdrav iz Cacka svim Pazarcima i celom Sandzaku...i molim vas da ne gledate sve ljude kroz jednu budalu :!: :!: :!:
Opet greska !
Ovaj odgovor Edu je u stvari tebi namenjen !
E ovako ljudi!
Nisam ja toliki nacionalista kao sto vi mislite,ovo pitanje na forumu sam postavio da vidim vasu reakciju i do koje mere cete da dogurate!
Hteo sam da vidim misljenje vas sandzaklija sta mislite o srbima i kako reagujete ,jer znam kako je dole kod vas,svi se medju sobom mrze odnosno srbi mrze mulimane i obratno,i svi ste na noz!!!!!!!!
A to ne valja ni za jedne ,ni za druge!
Aj sad pozdrav svima!
:)
Архангел
21.04.2004., 13:44
E, pa onda ne *****j extremno,vec samo seruckaj...
Mozda dobijes normalan odgovor.
Pozdrav i tebi. 8)
Pozdrav i tebi. 8)Da li ste vi pazarci svi tako opasni???
Архангел
22.04.2004., 19:24
Pozdrav i tebi. 8) :arrow: Da li ste vi pazarci svi tako opasni??? :arrow:
Alo, ja nisam pazarac, vidis li ono NS ? Opasan jesam
al' kaisem :lol: ,a opasan :twisted: uglavnom nisam.
Caos... 8)
Pozdrav i tebi. 8) :arrow: Da li ste vi pazarci svi tako opasni??? :arrow:
Alo, ja nisam pazarac, vidis li ono NS ? Opasan jesam
al' kaisem :lol: ,a opasan :twisted: uglavnom nisam.
Caos... 8)Isti je to k....?
Pitam se kako da jos uvek postoje licnosti kao sto je ova koja je postavila temu : za srpstvo,
Ali posto se vec izvinio i objasnio da mu namera nije bila to sto sam ja mislio pa moze mu se ovoga puta oprostiti...
Pozdrav svima i shvatite vec jednom da u ovom svetu nema vise verskih neprijatelja kao sto je to bilo pre, nego sada su nam svima neprijatelji ne-verske organizacije i grupacije poput Masona, oni su svima danas neprijatelji broj 1. tja shvatite da je ceo svet danas kakav jeste zbog njih i da se ratovi vode izmedju budala zbog njih i njihovih interesa ...
rascanin
16.06.2004., 13:42
mislim da ne treba zaostravati situaciju, Imamo pravo da budemo razliciti, kao i duznost da postujemo razlicitost,
Dok ima ovakvih kao ti ja ne gubim nadu za ovu drzavu. Da je lijepe srece da ima vise takvih Srba kao ti ! Svaka ti cast !
A da je lijepe srece da ni kod nas Muslimana nema otpadaka , dje bi nam bio kraj.
Pozdravi mi Dr.Enesa M.
Druze..malo je ljudi kao ti..Svaka ti cast!
internjet
16.09.2004., 01:09
Mi moramo da zivimo zajedno. Dovoljno smo zla videli i doziveli u poslednjih 10-tak godina da shvatimo da ekstreme treba eliminisati ma sa koje strane oni dolazili. Iste nas nevolje muce i iste sitnice raduju. Samo napred !
Pozdrav iz Krusevca.
imam rodjaku koja studira medicinski fakultet u Krusevcu i puno lijepih rijeci mi je ispricala o gradu i gradjanima... zato te puno pozdravljam :)
internjet
18.09.2004., 01:21
imam rodjaku koja studira medicinski fakultet u Krusevcu i puno lijepih rijeci mi je ispricala o gradu i gradjanima... zato te puno pozdravljam :)
Hvala GOST!
Svi koji dolaze u Krusevac sa strane dele misljenje tvoje sestre. Krusevljani su neugodni samo jedni za druge.