PDA

Vidi punu verziju : INCEST

cera1@spinter.net
22.09.2008., 19:10
Posle seksa, jednom mi kaže jako tiho: Ti si mi najbolji... Šta? Njene reči se okreću po sobi i kao bumerang me opale po glavi. Duuu!!! To kume! Mislim se, laže kučka. Sada ozbiljno govorim. Sa njom pri svakom polnom odnosu sam dao maksimum. Da ona svrši uvek. Bar tako ja mislim. Ja nisam važan. Velika većina njenih momaka je mislio samo na sebe. Pale su predrasude što je najvažnije. Moja prema njoj. Uopšte nije bezdušna, hladna, proračunata. Nežna je i osetljiva. Njene prema meni. Njeno ulično vaspitanje. Raspršile su se njene predrasude o meni. Shvatila je mnoge stvari. Ona je jako mlada. Takve žene kao ona je teško uz sebe zadržati. Jednom će mi je neko preoteti. Pripremam se za to. Na to moram da računam. Ali imaću uspomenu. Snaćiću se opet nekako sa nekom drugom. Već smo zajedno više od pola godine. Nikad duže nije bila sa nekim momkom. Želim da je oplodim. Da imamo bebu.
Opet o brki. Vozim auto. Brki na putu pokvaren kamion. Maše mi za pomoć. Usporavam. Pokažem mu srednji prst. Onda sve brže. Gas i... vroom. Audi sisa stodevedeset. Jiipi! Ne smem brže. Smanjujem dobro brzinu i pevam: - Puši brko ko te ****, ona može i bez tebe!!! Narodna pesma. Tradicional. Da li je ono sa Marinom bio incest? Da li ironično zvuči za ovaj slučaj narodna poslovica: Teško svuda svome bez svojega? - Marina i ja smo svoji. Rodbina. Ona mi je pomogla da osvojim devojku. A da nje nije bilo. Popusio bih. To kume!
:heart:

Chovechuljak
22.09.2008., 19:12
Brka uvek nadrlja :(

cera1@spinter.net
23.09.2008., 16:45
sta cu

superdamnglam
23.09.2008., 17:57
"Ona je jako mlada. Takve žene kao ona je teško uz sebe zadržati. Jednom će mi je neko preoteti. Pripremam se za to. "

boli li?

DeeLiteOrangeAdvanced
23.09.2008., 17:59
Nisam ni pročitao...

omen.1608
23.09.2008., 21:55
Jeste li imali nekad sex sa sestrom / bratom ili makar zeleli to?

eternal dream
23.09.2008., 21:57

Ish Sotono...:evil:

omen.1608
23.09.2008., 21:59
Samo iskreno odgovorite...

light child
23.09.2008., 22:02
el znate da su te erotske price incestne najcitanije

omen.1608
23.09.2008., 22:04
Nisam znao, ali to opet govori koliko su ljudi licemeri i lazovi. Ovamo ih kao sve to ne pali i ne razmisljaju o tome, a ubise se citajuci takve price.

bolesnik
23.09.2008., 22:13
Incest je zabava za celu porodicu :)

Tsutomu
23.09.2008., 22:13
Ti jesi, i sada tjemo da te spalimo ako nije problem.

DeeLiteOrangeAdvanced
23.09.2008., 22:14
A kako bi bilo da postavimo temu "nekrofilija" ili "pedofilija"...:thumbdown:

omen.1608
23.09.2008., 22:15
Recimo, Angelina Jolie je imala sex s bratom, pa sta joj fali...

Tsutomu
23.09.2008., 22:16
Fali joj sa strikom, tatom, ima toga josh... :roll:
p.s. ne moralishem, samo se zahebbavam..

DeeLiteOrangeAdvanced
23.09.2008., 22:16

Jedno litar goriva u flaši i šibica...

bolesnik
23.09.2008., 22:17

Nije spavala samnom

eternal dream
23.09.2008., 22:22
Ti jesi, i sada tjemo da te spalimo ako nije problem.

Donosim drva.:mrgreen:

Tsutomu
23.09.2008., 22:34
Bolje ugalj, da tinja, a mozze i na tjumuru.

light child
23.09.2008., 22:35
mante coveka...amisi nijedni :lol:

Tsutomu
23.09.2008., 22:39
I dark lady je incestoidna chim brani zlotvora!
I nju na lomachu. Loma na chu.

Basket4ever
23.09.2008., 22:44
Necastive sile haraju ovim forumom... dajte da zovemo popa da sveti vodicu

light child
23.09.2008., 22:44
I dark lady je incestoidna chim brani zlotvora!
I nju na lomachu. Loma na chu.

nisam nego sam empaticna :lol:

Tsutomu
23.09.2008., 22:45
Empatija prema incestoidnom je bolest kao kuga i tifus i treba je iskoreniti.
Bolje se spali sama da te mi ne krčkamo puno, boleće.

Iwan91
23.09.2008., 22:50

sto volem ovake ljude sto veruju u sve sto vide / cuju na tv-u...

DeeLiteOrangeAdvanced
23.09.2008., 22:51
sto volem ovake ljude sto veruju u sve sto vide / cuju na tv-u...

:lol:
:ok:

omen.1608
23.09.2008., 22:57
Vas kao cudi da je to Andjelina Jolie uradila :D

superdamnglam
23.09.2008., 22:59
pa kao prvo, angelini fali mnogo toga
pre svega stabilan mentalni sklop
a za ostalo cemo lako, a ima i kod Kineza..
a to shto ljudi chitaju najvishe te priche...pa kako cesh znati shta je dobro i ceniti dobro, ako ne vidish zlo?
takve priche se najvishe chitaju zbog bizarnosti, a ne da bi se palili na njih, jer vrlo su ogavne i krkoljumanonjgraste.
razumesh, e.

Iwan91
23.09.2008., 23:00
te bas ne kapiras a? :D
ona bi rekla da je celu familiju yebala za pare...
swe za pare !!!
sto pre skapiras to ti je bolje :)

omen.1608
23.09.2008., 23:00
@KomeToPretishPazi:

Tvoj avatar me mnogo pali :D

Jacob
23.09.2008., 23:01
Svabe :thumbdown:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jQp0KowG67A&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jQp0KowG67A&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Ali zanimljivo da je kod razvratnih Francuza incest legalan:think::dash:

analiticar
23.09.2008., 23:08

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jQp0KowG67A&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jQp0KowG67A&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Vraćaj se bre, u kafanu..de ćeš veću sodomu, nego kod nas...:hahaha:

Jacob
23.09.2008., 23:10
Vraćaj se bre, u kafanu..de ćeš veću sodomu, nego kod nas...:hahaha:

Kvarim nevine dusice i sirim razvrat po krsti :evil: :rotf:

Basket4ever
23.09.2008., 23:10
Ma evropa je otisla u Qrc odavno

light child
23.09.2008., 23:11
@KomeToPretishPazi:

Tvoj avatar me mnogo pali :D

sve nas :rumenko:

light child
23.09.2008., 23:12

Ali zanimljivo da je kod razvratnih Francuza incest legalan

sodoma i gomora...blud i razvrat...kako bese ide...na vratima dok ulazite ostavite svaku nadu :rotf:

light child
23.09.2008., 23:16
hebote izmaltretirase ljude...kakva glupost...pa nisu ni odrastali zajedno niti imaju pravi odnos brat/sestra

Jacob
23.09.2008., 23:23
A jel incest ako nekoj nepoznatoj ribi kazem - sestro sa'cu te karam? :hahaha:

light child
23.09.2008., 23:24

a nikad se ne zna mozda ti stvarno ispadne sestra na kraju :)

Jacob
23.09.2008., 23:25
hebote izmaltretirase ljude...kakva glupost...pa nisu ni odrastali zajedno niti imaju pravi odnos brat/sestra

Sve zavisi od kulture do kulture.

Kod nas je skandal ako brat i sestra od tetke se dovate ali u engleskoj je to ko dobar dan.

Jacob
23.09.2008., 23:26
a nikad se ne zna mozda ti stvarno ispadne sestra na kraju :)

pa po pricama ljudi sta je sve cale radio u mladosti nije iskljuceno :rotf:

omen.1608
23.09.2008., 23:29
Juce je kod mene bila sestra od ujaka i pravo da vam kazem, pojavila mi se zelja da je karam. Riba i po :D

omen.1608
23.09.2008., 23:29
Znamo mi sta valja :ok:

zvezdana zvezda 1
23.09.2008., 23:30

:rotf::rotf::rotf:

Jacob
23.09.2008., 23:45
Juce je kod mene bila sestra od ujaka i pravo da vam kazem, pojavila mi se zelja da je karam. Riba i po :D

ma udri boli te patka :rotf::rotf::rotf:

eternal dream
23.09.2008., 23:52

:mrgreen::hahaha:

omen.1608
23.09.2008., 23:56
Sve cistunci, pa niko nece da prizna da ga pali sestra / brat :D

Jacob
23.09.2008., 23:57

A tebe jel pali seka hm?

eternal dream
23.09.2008., 23:57

Jesi li ti iz Crne Gore?

omen.1608
23.09.2008., 23:59
Nisam, nego iz Serbie :P

eternal dream
24.09.2008., 00:03
Nisam, nego iz Serbie :P

QQ...:sad2:

omen.1608
24.09.2008., 00:04
Sta bre kukas, nego ajde otvori dusu i pricaj na zadatu temu :D

Jacob
24.09.2008., 00:08
Sta bre kukas, nego ajde otvori dusu i pricaj na zadatu temu :D

pa ja te pitah a ti nista - jel te pali seka?

omen.1608
24.09.2008., 00:09
Rekoh da pali :D Tebe?

Jacob
24.09.2008., 00:12
Rekoh da pali :D Tebe?

nemam sestru

omen.1608
24.09.2008., 00:13
Ne mora biti rodjena, vec recimo od tetke, ujaka,... :D

Metla na vestici
24.09.2008., 03:41
el znate da su te erotske price incestne najcitanije

:rumenko::rumenko:

Jacob
24.09.2008., 03:42
:rumenko::rumenko:

Perverzno celjade :rtfm:

Pokaj se gresnice :rotf::rtfm:

Metla na vestici
24.09.2008., 03:49

pa dobro ...ako pazljivo slusate shvaticete da u njihovom slucaju ovo i nije tako bolesno kosto ljudi misle....ipak se nisu ni poznavali ranije....a to sto su se zaljubili a znaju da su brat i sestra...pa sta....jeste malo gadno al ja ne osudjujem ....jer mene ugrozavaju ovim sto rade, ne, pa sta onda....samo zeznuli su se sto su resili da se reprodukuji....greota za tu decu....a i glupi su sto to objavljuju na sva zvona pa se posle bune sto ih ljudi maltretiraju...pa brate sta ste ocekivali....svet jedva ceka tako nesto.....

Вуја
24.09.2008., 03:54
Mogu da shvatim razne seksualne fetise koji ljudi imaju , ali incest ne mogu . Teska bolest , ovo bi pre pretrebalo staviti u onu sekciju psihologija ili zdravlje , nego u temu seks / ljubav .
Ljudskoj bolesnoj masti na zalost niakd kraja .

Metla na vestici
24.09.2008., 03:56
Perverzno celjade :rtfm:

Pokaj se gresnice :rotf::rtfm:

:rumenko:....sta cu BRATE...ebi ga....:rotf:

sto pa nije sramota to....e sad bas ne moras sve fantazije da pretvoris u stvarnost....al ko voli nek izvoli....

meni jedino gadno ono otac - cerka i mama - sin e to ne varim a ovo ostalo...ma radire sta ocete....

Jacob
24.09.2008., 04:01
Meni se nekoliko puta desilo da startujem neke dalje rodjake na svadbama i ispracajima ne znajuci ko su :cool:

Ali to su dozvoljeni stepeni srodstva - treci i dalje :cool:

Вуја
24.09.2008., 04:08
Pa mislim da po pravoslavnim kanonima bese od sedmog kolena

Jacob
24.09.2008., 04:13
Pa mislim da po pravoslavnim kanonima bese od sedmog kolena

ateista
gledam samo zakone na zemlji:cool:

Nebeski me ne interesuju :)

Jacob
24.09.2008., 04:18
al uvek se ti startovi zavrsavali upadom nekog rodjaka koji nas oboje znaju :D

Metla na vestici
24.09.2008., 04:22
al uvek se ti startovi zavrsavali upadom nekog rodjaka koji nas oboje znaju :D

ih pa to je bar lako...uvatis i rodjaku i tog rodjaka i sve na gomilu.....ihaaa.....:rotf:

Jacob
24.09.2008., 04:24
ih pa to je bar lako...uvatis i rodjaku i tog rodjaka i sve na gomilu.....ihaaa.....:rotf:

sta bih ja bez tebe ljubavi :cmok:

ajde uskaci i ti na gomilu :mrgreen:

sad ce nastane kolektivna razvaljotka :rotf:

Metla na vestici
24.09.2008., 04:28
sta bih ja bez tebe ljubavi :cmok:

ajde uskaci i ti na gomilu :mrgreen:

sad ce nastane kolektivna razvaljotka :rotf:

:cmok:

pa kome sta zapadne.....:rotf::rotf:

ccc...sram nas bilo...sirimo blud i nemoral na ovom divnom i prosvetljenom forumu....:rotf:

Jacob
24.09.2008., 04:29
:cmok:

pa kome sta zapadne.....:rotf::rotf:

ccc...sram nas bilo...sirimo blud i nemoral na ovom divnom i prosvetljenom forumu....:rotf:

tezak posao al neko i to mora :mrgreen:

Вуја
24.09.2008., 04:30
ateista
gledam samo zakone na zemlji

Nebeski me ne interesuju

I ja sam ateista, to sam spomenuo onako po secanju . Ali neke pravilnosti i tu ima . Uostalom biti ateista ne znaci da ne verujes i da nemas moralne principe . Da li bi ti posmatrao svoju zenu u felaciju sa cetiri crnca , a da ti je svejedno . Incest je po meni teski greh i bolest , nazovimo ga kako ti kazes zemaljskim grehom .
Buri u Juznoj Arfici su poznati po sklapanju brakova izmedju najblizih rodjaka , prakticno od drugog kolena . Na njihovu zalost vecina takve dece je retardirana i mongoloidna . Deca onog Austrijanca koji je drzao cerku u podrumu 25 godina su deca greha , i ma koliko bezali od toga to ce im ostati pecat celog zivota .

Jacob
24.09.2008., 04:32
I ja sam ateista, to sam spomenuo onako po secanju . Ali neke pravilnosti i tu ima . Uostalom biti ateista ne znaci da ne verujes i da nemas moralne principe . Da li bi ti posmatrao svoju zenu u felaciju sa cetiri crnca , a da ti je svejedno . Incest je po meni teski greh i bolest , nazovimo ga kako ti kazes zemaljskim grehom .
Buri u Juznoj Arfici su poznati po sklapanju brakova izmedju najblizih rodjaka , prakticno od drugog kolena . Na njihovu zalost vecina takve dece je retardirana i mongoloidna . Deca onog Austrijanca koji je drzao cerku u podrumu 25 godina su deca greha , i ma koliko bezali od toga to ce im ostati pecat celog zivota .

ali u Engleskoj je sasvim normalno da se vencaju brat i sestra od strica - i po crkvi i po zakonu.

jedino su veze izmedju brata i sestre i roditelja i dece zabranjeni.

Znaci sto je tebi moralno nekome nije i obrnuto.

Jacob
24.09.2008., 04:42
Ne poznajem problematiku pa me interesuje :

Jel incest ako su dvoje usvojeni od istih ljudi ali bez krvne veze?:think:

Metla na vestici
24.09.2008., 04:47
Ne poznajem problematiku pa me interesuje :

Jel incest ako su dvoje usvojeni od istih ljudi ali bez krvne veze?:think:

:rotf::rotf:...pa ti si srce....:cmok:

nije sreco nije...slobodno....:rumenko::cmok:

Jacob
24.09.2008., 04:49
:rotf::rotf:...pa ti si srce....:cmok:

nije sreco nije...slobodno....:rumenko::cmok:

cut tu ti sto fantaziras :mrgreen:

sutra ponesi stetoskop igramo se doktora :rotf:

Metla na vestici
24.09.2008., 04:52
cut tu ti sto fantaziras :mrgreen:

sutra ponesi stetoskop igramo se doktora :rotf:

:rumenko:...izvini...gresna sam...oces da me isibas po guzi;):rumenko:

ma nemas frke....e imam 2 ili 3 komada...:mrgreen:

Ne_Vazim_Se
24.09.2008., 05:30

U stvari, biti ateista znachi da ne verujesh. Moralni principi sa time nemaju veze. Ti nisi ateista, nego agnostik. To su ljudi koji " ne znaju ". Slichno, ali nije isto.

light child
24.09.2008., 13:54
Инцест је сексуални контакт између особа које се налазе у сродству. Због њихових међусобних родбинских веза забрањен је законом или обичајима. Ове забране (и казне) имају за циљ да спрече и потисну најјаче и најстарије људске едипалне жеље, а то су агресивност према оцу као ривалу и инцестуозне жеље према мајци. Инцест је универзална појава и универзални табу, мада постоје варијације у зависности од средине. Што ближа родбинска веза између двоје људи, то је наглашенији и табу који забрањује или осуђује ступање у међусобне сексуалне односе.

e u stvari i nije to toliko bolesno sto bi neki ovde rekli, nekad se to radilo....aj da zanemarimo prve srodnike, to mu dodju majka i otac jel....to je vec malo skakljivo...ali brat i sestra, pogotovo ako nisu rodjeni..blaf....ljudi su to davnih dana poceli da zabranjuju jer su se radjala deca sa defektima to je bio glavni problem...a kako ces coveku nesto lakse zabraniti nego da ga naucis da je to nesto bolesno i sramno
elem nije ovo podrzavanje incesta...ali mislim da je zanimljiiv fenomen za proucavanje...i mnogo kompleksniji..najlakse etiketirati sa bolest i dovidjenja

Metla na vestici
24.09.2008., 15:57

ti si samo jedan zbunjen deckic:whistling:.....kad odlucis sta si onda javi....

cera1@spinter.net
02.10.2008., 17:07
big sister ****

Madona 6
02.10.2008., 18:25
Pročitah samo naslov i neemam komentar osim: bolestan si sinko! :otkacio::otkacio::otkacio:

Dog face
02.10.2008., 18:44
Posle seksa, jednom mi kaže jako tiho: Ti si mi najbolji... Šta? Njene reči se okreću po sobi i kao bumerang me opale po glavi. Duuu!!! To kume! Mislim se, laže kučka. Sada ozbiljno govorim. Sa njom pri svakom polnom odnosu sam dao maksimum. Da ona svrši uvek. Bar tako ja mislim. Ja nisam važan. Velika većina njenih momaka je mislio samo na sebe. Pale su predrasude što je najvažnije. Moja prema njoj. Uopšte nije bezdušna, hladna, proračunata. Nežna je i osetljiva. Njene prema meni. Njeno ulično vaspitanje. Raspršile su se njene predrasude o meni. Shvatila je mnoge stvari. Ona je jako mlada. Takve žene kao ona je teško uz sebe zadržati. Jednom će mi je neko preoteti. Pripremam se za to. Na to moram da računam. Ali imaću uspomenu. Snaćiću se opet nekako sa nekom drugom. Već smo zajedno više od pola godine. Nikad duže nije bila sa nekim momkom. Želim da je oplodim. Da imamo bebu.
Opet o brki. Vozim auto. Brki na putu pokvaren kamion. Maše mi za pomoć. Usporavam. Pokažem mu srednji prst. Onda sve brže. Gas i... vroom. Audi sisa stodevedeset. Jiipi! Ne smem brže. Smanjujem dobro brzinu i pevam: - Puši brko ko te ****, ona može i bez tebe!!! Narodna pesma. Tradicional. Da li je ono sa Marinom bio incest? Da li ironično zvuči za ovaj slučaj narodna poslovica: Teško svuda svome bez svojega? - Marina i ja smo svoji. Rodbina. Ona mi je pomogla da osvojim devojku. A da nje nije bilo. Popusio bih. To kume!
:heart:

garant si i kevu(svoju naravno) opalio al ne smes da kazes :confused:

mimi's mom
29.10.2008., 17:59
Pročitah samo naslov i neemam komentar osim: bolestan si sinko! :otkacio::otkacio::otkacio:

Edipovu decu je snašla zla sudbina kao kazna za greh njihovih roditelja. Čak ni u kinologiji štenci iz incestuoznog legla ne mogu da dobiju rodovnik. Razmišljala sam zašto mi je muž poreklom Crnogorac i zaključila da je to nešto podsvesno-suprotnosti se privlače, tamo baš nikakvih rođaka nemam. Ako se izuzmu oni koji su se doselili iz Hercegovine. (Recimo i moja prababa i moja bivša cimerka su se devojački prezivale Kovačević a jedna je bila iz Nevesinja a druga je iz Nikšića.) Iz incestuoznih brakova/veza/parenja (što se moje struke tiče) se rađaju degenerici ili prikriveni nosioci mutiranih gena. Dovoljno je incesta u ljudskom društvu bilo u Starom zavetu- prvo Adamova i Evina deca a onda Nojevi potomci. Ne mora više.

Zvezdana_prashina
30.10.2008., 15:18
Uzas !:dash: :dash: :dash::eek:

Madona 6
30.10.2008., 23:26
Tema je odvratna, grozna!
Kakav bolesnik! :thumbdown:

delirium tremens
31.10.2008., 16:17
Potraži stručnu pomoć:
http://www.bolnica-vrapce.hr/

Jacob
31.10.2008., 16:40
Čak ni u kinologiji štenci iz incestuoznog legla ne mogu da dobiju rodovnik.

To bas nije tacno - mogu ali obicno su van standarda pa budu diskvalifikovani na ocenjivanju

mimi's mom
01.11.2008., 12:24
To bas nije tacno - mogu ali obicno su van standarda pa budu diskvalifikovani na ocenjivanju

Veliki broj tih mana se vidi odmah tako da se svodi na isto. Uostalom, znaš da ovde, kod nas sve može za određenu sumu, Mahmud i njegovi puleni nemaju nameru da sjašu. Jesi čuo da je nabavio bigla?

Jacob
01.11.2008., 12:30
Veliki broj tih mana se vidi odmah tako da se svodi na isto. Uostalom, znaš da ovde, kod nas sve može za određenu sumu, Mahmud i njegovi puleni nemaju nameru da sjašu. Jesi čuo da je nabavio bigla?

ma znam sve i svasta cuti,ali nije ova tema za LJ i S:mrgreen:

mimi's mom
01.11.2008., 15:17
ma znam sve i svasta cuti,ali nije ova tema za LJ i S:mrgreen:

Slažem se, povuklo nas. Šta ćeš, kučkari! :mrgreen: Samo sam navela primer, znam da svojevremeno školski nije mogao da uradi ne znam tačno šta sa svojom kujom nabavljenom iz Mađarske jer je iz direktnog incesta, od brata i sestre iz istog legla. I bila je toliko luda da je na kraju stradala sa nepunih godinu dana a nije da joj je falilo discipline. :(

moćna dlakava strvina
01.11.2008., 15:34
Ja sam glupa i ne kapiram, oprosti mi , Boze, gresnoj.
Ne znam sta treba da napisem. :rumenko:

moćna dlakava strvina
01.11.2008., 15:35
Kad razmislim, napisala sam bas sta treba...:rumenko:

mimi's mom
01.11.2008., 16:11
Ja sam glupa i ne kapiram, oprosti mi , Boze, gresnoj.
Ne znam sta treba da napisem. :rumenko:

:hahaha: Samo treba da pljuješ po incestu i onima koji ga podržavaju ili ne daj bože upražnjavaju. To mu dođe poenta ove teme, mada mi uvodni post nije jasan. Ma naslov sve kaže. :D Nego, zar nije skor nešto Pisac pokretao istu ovu temu? :think:

moćna dlakava strvina
01.11.2008., 16:13
Nem pojma.
Ja sve zaboravim cim procitam.
Rekoh da sam paglu.
:mrgreen:
Evo, pljujem...pu..pu..pu...

Ne_Vazim_Se
04.11.2008., 19:40
LFvDNYEiNLQ

nidza b
04.11.2008., 20:16
Pa ovo ja slusam,Rammstein...
Ocete spot???
Inace Incest=Fuj,bljak,streljanje,odjebite sotone!!!