Vidi punu verziju : Zvezdasi gde vi igra perica ognjenovic i pjanovic
DULE PAYNE
17.04.2004., 22:39
Vas najbolji igrac decenije gde igra u neki xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx
A gde igara? Ako vec znas uputi nas. Koliko znam ni jedan od te dvojce nije igrac decenije.
Pijanovic mislim da igra u Sparataku iz Moskve, a Perica je bez angazmana u Beogradu... Moguce da to nije tacno, jer se bas i nisam odavno raspitivao o njima.
Pozdrav,
Tasič
sasannt
18.04.2004., 23:27
Pjanovic i Ognjenovic ne igraju u Zvezdi. A gde su vama Nadj, Drulovic, Kralj, Mirkovic? Toliko su dobri da su odigrali svoje u inostranstvu!
Zvezdara_
19.04.2004., 01:54
Pjanovic i Ognjenovic ne igraju u Zvezdi. A gde su vama Nadj, Drulovic, Kralj, Mirkovic? Toliko su dobri da su odigrali svoje u inostranstvu!
Cigani a kada cete vi u ligu sampiona,ej znas kako je lepo kada cujes himnu lige sampiona,stadion pun,navija se peva se ja ti toplo preporucijem da probas,ako do tada neumres mogu ja da ti pricam,nece mi biti tesko...
Ej bre cigani ala ste jadni i bedni popisao bih se po svima vama i posrao!
popisao bih se po svima vama i posrao!
Toliko o kulturi....
Pozdrav,
Tasić
popisao bih se po svima vama i posrao!
Toliko o kulturi....
Pozdrav,
Tasić
Ako ti je do kultute,pogledaj sluku sa severa koja je prikazana na Bk telefaktu,e onda mi pricaj o kulturi..
Cigani znate li zasto vas zovu tako?
Sto se toga na Telefaktu tice... Pa ko je prvi poceo? Evo slike sa juzne tribine, sa proslog derbija na Marakani.
http://www.ptt.yu/korisnici/d/i/director/glodar.jpg
Pozdrav,
Tasić