Vidi punu verziju : ONTOLOSKO PITANJE -problem bitka
divlja-u-srcu
17.04.2004., 03:44
Ovo sam otvorila kao kompenzaciju za najposeceniju temu o Bogu,Dusi...Znaci...Ko bude neprimeran ,ima da ima posla samnom!
Ako vam nije dosadilo,a vi pisite i dalje ... :)
Pomaze_Bog
17.04.2004., 09:45
Pojasni nam malo temu
P. S. Zašto naši dragi moderatori dozvoljavaju na forumu temu ateizam a ne dozvoljavaju temu religija. To nije u redu. I ako je neko psovao na religiji, zašto njega ne izbacite jednostavno, nego gasite temu. To nije u redu i to je ukidanje slobodne volje
Incognito
17.04.2004., 10:28
P. S. Zašto naši dragi moderatori dozvoljavaju na forumu temu ateizam a ne dozvoljavaju temu religija. To nije u redu. I ako je neko psovao na religiji, zašto njega ne izbacite jednostavno, nego gasite temu. To nije u redu i to je ukidanje slobodne volje
Ovo cu ja da ti pojasnim... Da li si samo pogledao u temu Ateizam? (to nije forum nego tema u forumu Filosofija)... To je tema o tome koliko je opravdano ne verovanje u Boga, Alaha, Sotonu, Nindza Kornjace i tome slicno, sa filosofskog aspekta. Tema je verovatno nastala kao odgovor na temu koju sam kasnije zatvorio zbog prepucavanja tebe i Margott o pojmu Boga i duse...
Ta tema nema nikakav religijski karakter. Ne propoveda ni jednu religiju, ne pljuje i ne preti pripadnicima drugih vera (tj. svih vera posto je rec o ateizmu), ne vredja ljude na osnovu verske pripadnosti/ne pripadnosti (poput tvojih svinja i bisera, i margott-inih dileja i miseva), i kao takva moze da egzistira...
I na kraju, pisanje na ovom forumu je privilegija a ne pravo, ovde nema demokratije, i kraj... Ako ti se svidja, pokusaj da se prilagodis sistemu foruma, ako ne, onda ce tebi forum biti smetnja kao ti njemu, pa je bolje da se 'razidjete'...
Gledaj na forum kao 'veselo drustvance'... Ako zelis biti clan tog drustva, moras se i ti malo menjati, bas kao sto se svako ko je ovde dosao prilagodjavao sredini...
Pomaze_Bog
17.04.2004., 10:31
a možda csam ja na ovaj forum došao da bih upoznao nove ljude.
P. S. Rekoh ja već, možemo da pozovemo i Zorana Lukovića
Incognito
17.04.2004., 10:34
Pa niko ti ne brani da upoznas nove ljude, ali ako zelis da upoznas crkvenjake, idi u crkvu, ne na forum...
A nemam nista protiv da se pozove i doticni gospodin, pardon kreten... pa da ja javim IP policiji :mrgreen:
Margott
17.04.2004., 11:18
Pojasni nam malo temu
ti, koliko znam, nemash pravo na slobodnu volju,tako da je apsurdno da o istoj pametujesh....
Pomaze_Bog
17.04.2004., 11:34
ma nemoj, Zoran Luković kreten??? Eto viš kako sam vas ubo, pravo u centar. To je onaj ko vama smeta u ovoj zemlji. Tačnije, onaj ko vam najviše smeta. Kao što rekoh, uvrede su propratne pojave, pa ću preći preko njih, ali gde još na svetu ima to da moderatori ne banuju one koji vređaju druge, nego i sami to čine. Zar mislite da je vaš moćni "otac" toliko moćan? Zaista mi vas je žao. Neka vam je Istinski Otac u pomoći.
Pomaze_Bog
17.04.2004., 11:36
Pojasni nam malo temu
ti, koliko znam, nemash pravo na slobodnu volju,tako da je apsurdno da o istoj pametujesh....
To što kažeš nema blage veze sa životom
Incognito
17.04.2004., 11:50
ma nemoj, Zoran Luković kreten??? Eto viš kako sam vas ubo, pravo u centar. To je onaj ko vama smeta u ovoj zemlji. Tačnije, onaj ko vam najviše smeta. Kao što rekoh, uvrede su propratne pojave, pa ću preći preko njih, ali gde još na svetu ima to da moderatori ne banuju one koji vređaju druge, nego i sami to čine. Zar mislite da je vaš moćni "otac" toliko moćan? Zaista mi vas je žao. Neka vam je Istinski Otac u pomoći.
Nisi me ub'o, posto ne znam ni ko je taj Zoran Lukovic (izuzev da ima neki tamo novinar sa takvim imenom). Izvinjavam se sto sam ga nazvao kretenom, jer nisam dobro procitao, pa mi se ucinilo da si napisao Milorad Lukovic, aka Legija, koji je kreten neopevani...
Meni ljudi koji na moj zivot ne mogu negativno uticati ne smetaju, a posto je doticni anonimus za mene, ne vidim zasto bi mi smetao.
Ja ne vredjam nikoga... Verujem da bi se opasno uvredio kad bih ti rekao kakvu sliku imam o tebi, pa zato i necu, zarad mira i opste tolerancije. Ako sam uvredio Zorana Lukovica (a opet kazem, greskom jer nisam dobro procitao), verujem da mu to znaci koliko i lanjski sneg, a da za ovaj forum nije ni cuo, tako da...
Inace, moj otac nije uopste bio nesto mocan, izuzev sto je mene napravio. I kao i svaki drugi covek i smrtnik, umro je i to dok sam jos bio dete. Zato mi bar ne diraj u porodicu...
I netreba meni sazaljenje nikoga, niti da mi neko bude u pomoci. Sve sto imam uradio sam uz pomoc svog truda i ljudi koji me vole, i jedino sebi i njima mogu biti zahvalan!
Ja iskreno zalim ljude koji me zale!
Pomaze_Bog
17.04.2004., 12:04
Ono za "oca", a ne za oca, nije bilo upućeno tebi nego sotonistima. Izvini ako sam te uvredio u bilo kom smislu.
halo prijatelju...ovde nema satanista. i ja bih se zapitala da vidjam sataniste svud oko sebe. izgleda ih ima vise u tvojoj glavi nego u real life.
Pomaze_Bog
17.04.2004., 13:36
tako izgleda, ali ja mislim da nije
pa ja govorim o onima koji se javno izdaju za takve
i ko se ovde javno izjasnio da je satanista?
goodday
17.04.2004., 13:42
AAAAAAAAAA....pa ti si sada u pubetretu...lepi moj.....nije ni chudo shto si sav zbunjen....ali, mislim da je bolje shto si izabrao da se zaludjujesh biblijom nego da se narkomanishesh po coshkovima....nije to loshe utochishte.....samo pazi da ne ostanesh jagnje celog zivota...ali neces....pa da :wink:
ma cekaj da prvo razjasnimo ove optuzbe. ne moze svako da lupa bas sve sto mu padne na pamet.
Tipkaros
17.04.2004., 13:47
AAAAAAAAAA....pa ti si sada u pubetretu...lepi moj.....nije ni chudo shto si sav zbunjen....ali, mislim da je bolje shto si izabrao da se zaludjujesh biblijom nego da se narkomanishesh po coshkovima....nije to loshe utochishte.....samo pazi da ne ostanesh jagnje celog zivota...ali neces....pa da :wink:
E, ovo je tacno, i mene je taj pubertet potkacio jace. :wink:
Pomaze_Bog
17.04.2004., 14:11
Neću podleći.
goodday
17.04.2004., 14:14
ako si u vodi morash da plivash....ne mozesh reci "necu podleci" i prestati sa plivanjem....sve shto radish jeste trazenje sebe.....to je potpuno normalno i nemoj da te to zbunjuje
Pomaze_Bog
17.04.2004., 14:17
pa ja sam našao sebe u Gospodu, ili bar znam da mi je On Konačno Odredište
goodday
17.04.2004., 14:19
da li to znachi da nemash zelja za sebe...
pa ja sam našao sebe u Gospodu, ili bar znam da mi je On Konačno Odredište
to ti je ko da ceo zivot provdedes u holu aerodroma...
Pomaze_Bog
17.04.2004., 14:56
Vaše bezumne reči ništa mi ne znače
stvarno mislis da si ti poenta ove diskusije?
Margott
17.04.2004., 18:28
Vaše bezumne reči ništa mi ne znače
je li...jel recitujesh oche nash dok se konektujesh?
vidi bre shta je ovde nevernika shto vrbuju...bato al si prso...
shta kazesh, Satanisti..?!
ajd josh jedan oche nash...ne daj se...
Pomaze_Bog
17.04.2004., 23:31
+++++++++++++++++++++++++++
Pomaze_Bog
17.04.2004., 23:32
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Blaženi željni pravde, jer će se nasititi.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
БРУКА,СТЕКЛА САМ УТИСАК ДА СУ СЕ СТВОРИЛИ ТАБОРИ.ОСТАВИТЕ БРЕ ДЕЧКА НА МИРУ,ШТА ВАМ ЈЕ УРАДИО.ЧИМ НЕКО НЕ МИСЛИ КАО ВИ ,НАПАДАТЕ ГА ЗАЈЕДНО СА МОДЕРАТОРОМ.
Tipkaros
18.04.2004., 01:10
БРУКА,СТЕКЛА САМ УТИСАК ДА СУ СЕ СТВОРИЛИ ТАБОРИ.ОСТАВИТЕ БРЕ ДЕЧКА НА МИРУ,ШТА ВАМ ЈЕ УРАДИО.ЧИМ НЕКО НЕ МИСЛИ КАО ВИ ,НАПАДАТЕ ГА ЗАЈЕДНО СА МОДЕРАТОРОМ.
Ti, ako imas problema sa tim, izvoli pa ga brani.
Pa da nije on bio toliko napadan, ne bi ni mi.
No Nick
18.04.2004., 01:37
Ako nisi primetila ovde se vodi diskusija da ne kazem rasprava u kojoj svako brani svoj stav! Na sta takodje svako ima pravo! On pokusava da nam objasni kako je nas Gospod utociste ili ti nase konacno odrediste a vecina se sa tim ne slaze i sta tu ima lose. Kao sto je Inco rekao sam je zasluzan za sve sto je postigao u svom zivotu i to je jedna i jedina istina. Nije mu Bog to dao na lepe oci! I ima covek pravo da brani svoje stavove i principe!
Margott
18.04.2004., 13:50
a shto koristish caps?
jel ovde neko sem tebe koristi?
ovo se zove internet nekultura...
+++++++++++++++++++++++++++
i mozes li da prevedes ovo? i da povezes sa temom?
Margott
18.04.2004., 16:37
hiv pozitivan..mozda..
Garota De Brasil
18.04.2004., 18:48
hiv pozitivan..mozda..
Kako si looda
:lol: :lol: :lol:
Margott
18.04.2004., 18:54
de si bre kelis...nema te sto godina...
Pomaze_Bog
18.04.2004., 21:10
Znate vi odlično šta to znači.
Margott
18.04.2004., 21:29
lichi na tarabu...
Garota De Brasil
19.04.2004., 10:37
de si bre kelis...nema te sto godina...
Chitam i smejem se...
Od onog Farmaceuta sam postala cold as ice...
Aj pa uzdravlje!
:D
Margott
19.04.2004., 21:37
kelis,come back!