PDA

Vidi punu verziju : nova poznanstva!!!!!!!!!!!!!!!

iva96
21.07.2003., 09:14
:cry: :P 8) pozdrav svima!!!!!!!!!!
vec duze vreme zivim u izraelu i zelela bih druzenje sa svi ljudima dobre volje.(i m/z) . sa svih podrucja bivse yugoslavije, bez obzira na narodnost i veru(ali ne i nacionaliste)!!!!!!!!

8) :lol: imam 49-god razvedena(sretno)nemojte se uplasiti god.to su samo god.(nisam jako ruzna nebrinite)
veoma drustvena osoba,volim salu itd.
neka se jave svi/e koji bi da se druze i dopisuju samnom.
srdacno Vas pozdravljam.

(ako Vas god. ne plase cekam da se javite)

Amazonka
22.07.2003., 18:18
[quote="iva96

8) :lol: imam 49-god razvedena(sretno)nemojte se uplasiti god.to su samo god.(nisam jako ruzna nebrinite)
srdacno Vas pozdravljam.

(ako Vas god. ne plase cekam da se javite)[/quote]

Pa zar se niko ne javlja! Pozdrav :roll:

Nori
24.07.2003., 14:38
Pozdrav iz Pristine.

[quote="iva96"]:cry: :P 8) pozdrav svima!!!!!!!!!!
vec duze vreme zivim u izraelu i zelela bih druzenje sa svi ljudima dobre volje.(i m/z) . sa svih podrucja bivse yugoslavije, bez obzira na narodnost i veru(ali ne i nacionaliste)!!!!!!!!

srdacno Vas pozdravljam.

(ako Vas god. ne plase cekam da se javite)[/quote

Maratonac
24.07.2003., 21:52
Ne vidim zasto bi se plasilih tvojih godina ukoliko zelis samo dopisivanje.
Kako je u Izraelu?
Kad se vracas kod nas?
Iz kog si dela Yuge?... Al sam ja navalio, aj sad malo ti

drazzenn
26.07.2003., 23:18
zdravo iva,nevidim razlog da neko gleda na godine kad je u pitanju prijateljstvo i novo poznanstvo.sta ima u izraelu koliko dugo zivis tamo iz kojeg si dijela juge.imas veliki pozdrav iz BiH

vtomic_011
14.08.2003., 22:51
Pozdav iz Lazarevca. Kako je tamo? Ja sam na tomic1@absolutok.net, pa ako još uvek važi poziv za dopisivanje, piši!

iva96
12.09.2004., 21:12
zdravo iva,nevidim razlog da neko gleda na godine kad je u pitanju prijateljstvo i novo poznanstvo.sta ima u izraelu koliko dugo zivis tamo iz kojeg si dijela juge.imas veliki pozdrav iz BiH

cao .... izvini za to sto ti nisam odgovorila/ rodjena sam u okolini doboja davne 1954god/ inace sam odrasla u subotici a sad zivim u izraelu
topli pozdrv od ivone :lol: :lol:

iva96
12.09.2004., 21:15
Pozdav iz Lazarevca. Kako je tamo? Ja sam na tomic1@absolutok.net, pa ako još uvek važi poziv za dopisivanje, piši!

:oops: :oops: cao iskreno mi je zao sto ti se nisam javila ranije /// nisam bila u mogucnosti ... pa ako si jos na ovom sajtu i ako zelis javi se ok...
topli pozdrav od ivone iz izraela :P :P

iva96
12.09.2004., 21:17
Kako je u Izraelu?
Kad se vracas kod nas?

cao/ proslo je puno vremena kako se nisam odazvala na ovu stranu bila sam okupirana poslom/ pa zelim da ti se izvinem bez obzira dali si za ili protiv ok oprosti caooooo

vecavestica
12.09.2004., 22:41
Kako je u Izraelu?
Kad se vracas kod nas?

cao/ proslo je puno vremena kako se nisam odazvala na ovu stranu bila sam okupirana poslom/ pa zelim da ti se izvinem bez obzira dali si za ili protiv ok oprosti caooooo
Dobro dosla :D :D :D

ines1
14.09.2004., 18:05
Hi Iva!
Dobrodosla. Godine nisu nikakav problem, uostalom one predtavljaju samo odredjeno zivotno iskustvo i nista vise

dzok
14.09.2004., 23:56
Zasto je problem ako je neko nacionalista,da je sovinista to bih te i razumeo ali ovo ti i nije bas neka fora :?: :?: :?: :x

mave
16.09.2004., 01:04
:cry: :P 8) pozdrav svima!!!!!!!!!!

srdacno Vas pozdravljam.

(ako Vas god. ne plase cekam da se javite)

Pozdrav iz Vojvodine, doduse ne iz Subotice al tu negde. Da li ima nostalgije za bivsom Jugom? :( Sta ima novo u Izraelu i sta se tamo pametno desava? :roll:

jursenar
02.10.2004., 01:06
Zdravo Ivona.
Javljam ti se iz Novog Sada u kome nocas pada kisa, lagana, jesenja, verovatno se secas pocetka jeseni iz vremena kada si zivela u Subotici. Zavrseno je leto i u iscekivanju neprijatne zime u ludoj zemlji prijatno je dopisivati se sa nekim ko je daleko, zato ti i pisem. Ali, sa druge strane i Izrael je cudna zemlja. Mislim to samo u pozitivnom smislu. Proletos sam bila u jednoj, Izraelu susednoj zemlji i zaista me je iznenadilo celo to okruzenje, odnosi izmedju zemalja, stav ljudi... Ali, kako ne znam da li jos uvek zelis da se dopisujes na ovaj nacin sa nekim, ostavljam ti na volju da na ovaj mail odgovoris, samo te upozoravam da sam radoznala i da cu te tada zamoliti da mi pises o Izraelu, ljudima, nacinu zivota.
Pozdrav iz Novog Sada, iz Bivse SFRJ, Bivse SRJ i trenutne SCG (bivse je namerno sa *B*) :)

sssm
03.10.2004., 02:47
Ako zelis da se dopisujes,pisi!
Dopisujem se sa ljudima iz celog sveta!
Dopisujem se sa preko 500 ljudi.
Zanimljiv i neobican lik.
Puno radim i putujem po inostranstvu.
Na Forumu postavljam provokativne teme,da bi video kako ljudi razmisljaju..
Pisi o svemu slobodno..

Puno te pozdravljam
PS.U Izraelu sam bio pre 2-3 meseca.
Imam 39 godina,visok oko 2 metra,ozenjen,nemm dece.