Vidi punu verziju : Serije na TV
Gledate li serije i sta mislite o njima? Ja volim da pogledam Friends (kad stignem)...
Ja ne gledam serije, ali mi se svidja muzika iz serije ZABRANJENA LJUBAV, ako neko ima mp3 one pesme na uvodnoj spici neka mi se javi pa da mi posalje moj mail je bozo@krstarica.com.
mirror man
13.05.2003., 04:40
Ja volim "Kompanjerose". Jeste li provalili kako je to dobra serija? I svaka epizoda, brate mili, kao film (sat vremena). A nije uopšte dosadno. A poučno. A dobra gluma. A životne teme i realne situacije.
Sada najvise gledam Prijatelje, a ranije je BK imao ceo dan dobre serije sad sve neke glupe sapunice
KatPaws
23.05.2003., 23:53
"X-Files" !!!!!!!!!!!! :)
verybadboy
24.05.2003., 20:11
Gledate li serije i sta mislite o njima? Ja volim da pogledam Friends (kad stignem)...Porodica Soprano,Seinfeld,Prijatelji,Lude 70ete
sunny_girl
27.05.2003., 18:12
Prijatelji su najbolji!!!
Mrzim sve latinoameričke, Prijatelji su najbolji, šteta što više nema Kralj komšiluka
South Park Rules.
Sh*t you call a heart...
http://www.cs-centar.net
Odgledane sve epizode Friends-a, (do sada), imam ih prilicno i snimljenih. Simpsonovi- naravno, sve epizode Dosije-a X, koji me sada vec prilicno smara. Preterali su sa odugovlacenjima da bi obezbedili dug zivot serije, a time ubili njenu intrigantnost. Ponekad Sex i grad, i to ne zato sto je ne interesantna nego ne mogu da ulovim termine prikazivanja (glupe cesto promenljive programske seme).
PLEME JE NAJBOLJA SERIJA IKAD!!! NI friends nisu losi
na kom je kanalu ta serija pleme :?:
Sh*t you call a heart... :evil:
JaH_G|rL
02.07.2003., 16:59
Prijatelji su najsmesniji!Da li je neko gledao na StudioB seriju ,,Vil i Grejs,,?Serija otkida :P
Ja...super su :P
do jaja su samo se vise ne pusatju.Jao sad sam se setio.znate li koja je najbolja serija :lol: Beavis & Butthead :twisted:
06.07.2003., 17:43
Prijatelji su super! Trenutno nista drugo. Ponekad Sedmo nebo.
Ništa nije bilo bolje od italijanske srije ''Hobotnica''. Reprizirali su je jedno tri ili četiri puta, i svaki put sam je gledao :)
*Verujte da sve te navedene serije gladam i ja.Neke se vise ne daju,ali sta sad...Kompanjerosi su najbolji,pa simpsonovi,prijatelji,vip,nes bidges,poroci majamija,kralj komsiluka,kozbi show,frejzer,kafic u zdravlje,b and b,ali sad ne mogu da se setim imena,uglavnom SVE sa b92,i ove ostale
*Verujte da sve te navedene serije gladam i ja.Neke se vise ne daju,ali sta sad...Kompanjerosi su najbolji,pa simpsonovi,prijatelji,vip,nes bidges,poroci majamija,kralj komsiluka,kozbi show,frejzer,kafic u zdravlje,b and b,ali sad ne mogu da se setim imena,uglavnom SVE sa b92,i ove ostaleJer ti uopste izlazis napolje :lol:
18.07.2003., 01:38
Prijatelji..vil i grejs..put za envojli..vesele 70 te..sex i grad..svi vole rejmonda...trreci kamen od sunca...mnogo in je
DeepPurple
18.07.2003., 14:24
do jaja su samo se vise ne pusatju.Jao sad sam se setio.znate li koja je najbolja serija :lol: Beavis & Butthead :twisted:
South park je isto dobar :lol:
SlipKnoT 4e\/er
You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sabrina vestica tinejdzerka , freedom , friends , the simpsons
Stvarno koliko sam serija izostavio sa spiska!!!
Parovi i Crna Guja najace serije
Prijatelji, Sex i grad i Mješoviti brak su najbolje serije. :)
Sasha85
28.08.2003., 16:17
Bile su dobre i Nocni Cuvari,First Wave... Steta sto ih ne repriziraju...
Gledate li serije i sta mislite o njima? Ja volim da pogledam Friends (kad stignem)...
pogledam kad stignem FRIENDS.. :wink: ... ne volim da me nesto vezuje pa da ja to kao cekam svaki dan u isto vreme...poz 8)
Incognito
13.09.2003., 17:22
Otvorena Vrata
Nabolja serija IKAD snimljena na ovim prostorima... Prosto ne mogu da poverujem da je Sloba dozvolio da se onako nesto pusta na RTS-u 94-te i 95-e...
Ma serija je nevidjeno dobra :!:
sunrise
24.09.2003., 02:40
......
Otvorena Vrata
Nabolja serija IKAD snimljena na ovim prostorima... Prosto ne mogu da poverujem da je Sloba dozvolio da se onako nesto pusta na RTS-u 94-te i 95-e...
ja je uopste nisam ukapirao, moram priznati :?:
Bile su dobre i Nocni Cuvari,First Wave... Steta sto ih ne repriziraju...
nocni cuvari? ono gde cuveni mic bejvoc glumata neustrasivog privatnog detektiva koji danju radi kao spasilac, a nocu se bije sa vampirima i vesticama?
koja glupost
Incognito
27.09.2003., 00:16
Ni ja nisam u potpunosti kad sam je prvi put gledao, sto je bilo 94-te, kad sam imao 12-13 godina...
Posle sam gledao reprizu 98 (valjda), i tad sam skroz zagotivio seriju... Ma neverovatno je dobra, samo treba malo da se razmisli...
Ni ja nisam u potpunosti kad sam je prvi put gledao, sto je bilo 94-te, kad sam imao 12-13 godina...
Posle sam gledao reprizu 98 (valjda), i tad sam skroz zagotivio seriju... Ma neverovatno je dobra, samo treba malo da se razmisli...
Bravisimo Incognito! Najbolja serija na svetu! E sad mi se svidja i Crni Gruja... ako nisi gledao ... obavezno pogledaj! Serija je nevidjeno dobra.
snaja88
31.10.2003., 13:17
Otvorena Vrata
ja je uopste nisam ukapirao, moram priznati :?:Kako je nisi ukapirao?Pa ja sad imam 14 god.i kapiram je totalno!
Steta sto se juce zavrsila,falice mi te njihove provale...
snaja88
31.10.2003., 13:18
Otvorena Vrata
ja je uopste nisam ukapirao, moram priznati :?:Kako nisi?Pa ja imam 14 pa je kapiram skroz!
Steta sto se juce zavrsila,falice mi njihove provale...
danielle
14.01.2004., 15:49
slazem se sa tobom
http://img400.imageshack.us/img400/7416/title4pd.jpg (http://mucke-srbija.power-forums.com/)
Svi vole Rejmonda je zakon
covece al si izvukao 3 godine staru temu :-)
covece al si izvukao 3 godine staru temu :-)
А јесам мајстор? Тражио сам тему о Рејмонду па сам натрчо на ову;)