Vidi punu verziju : sex
2225555 mica
15.04.2004., 09:30
da pitaj sta hoces da znas :wink:
Vesela ćufta
02.06.2008., 06:19
Znam dovoljno, hvala :)
Tisin cvet
02.06.2008., 07:16
da pitaj sta hoces da znas :wink:
:roll::eek: Jel se to jede , pije , ili lize ili je to keks mozda ???:?::?::?::idea::idea:
dragica.andrusko
02.06.2008., 09:13
Ma neeeeeeeeeeeeeeee, to je zabava za široke narodne mase;););)
Tisin cvet
02.06.2008., 09:38
E bas si me obradovala
dragica.andrusko
02.06.2008., 09:50
A štooooooooo?
Tisin cvet
02.06.2008., 10:24
A jel mora nesto da se radi u toj zabavi
dragica.andrusko
02.06.2008., 10:55
Jok more, di si ti vido da se zabavlja a i radi:D:D:D
Vesela ćufta
02.06.2008., 10:57
Богами, може то да измори човјека.....:(
dragica.andrusko
02.06.2008., 11:02
Богами, може то да измори човјека.....:(
E samo sam tebe čekala, sad će bide zahebancije:D:D:D
Vesela ćufta
02.06.2008., 11:11
Ех сад, испаде ја овдје дежурно спрдало :D:D:D
dragica.andrusko
02.06.2008., 11:38
Ех сад, испаде ја овдје дежурно спрдало :D:D:D
Ma otkud bi ti to bio;););)
Tisin cvet
02.06.2008., 11:41
E dobro je . Ja se vec uplasio da je to neka zabava sa radom :rotf::rotf::rotf:
dragica.andrusko
02.06.2008., 11:52
Muški, kada se vi zalepite za jednu temu nema šanse da krenete dalje:mrgreen:
Vesela ćufta
02.06.2008., 11:55
Pa kad je poučna tema :)
Nećemo valjda na "z" da se lepimo
dragica.andrusko
02.06.2008., 11:59
Pa kad je poučna tema :)
Nećemo valjda na "z" da se lepimo
A što si onda započinjao na Z?
Vesela ćufta
02.06.2008., 12:05
Nisam ja započinjao, samo sam nastavio :) Kako bi se ti osjećala da otvoriš neku temu a niko neće da piše na njoj? Eto vidiš, ja sam human pa pišem na svačijoj temi :) Bogzna šta može da se izrodi na "z" temi, eeee......
dragica.andrusko
02.06.2008., 12:25
Samo da se ne izrodi "zamajavanje":D:D:D
Vesela ćufta
02.06.2008., 12:40
Ko će ga znati, čudni su putevi gospodnji, što bi rekao drug Mojsije....
Tisin cvet
02.06.2008., 13:38
Samo da se ne izrodi "zamajavanje":D:D:D
U 90% slucajeva je to kraj pesme ,a u 10 % slucajeva mozda neso vise od toga .
:whistling::whistling:
dragica.andrusko
02.06.2008., 23:52
U 90% slucajeva je to kraj pesme ,a u 10 % slucajeva mozda neso vise od toga .
Veliki procenat vuče na kraj, ne bi da se zamajavam džaba:D:D:D
determinanta
03.06.2008., 06:02
E, do mojega, ako se i tu zamajavamo ;) ArbajTN :P
Tisin cvet
03.06.2008., 07:53
:lol::lol: Kao i u mnogim drugim stvarima :wink:8)
dragica.andrusko
03.06.2008., 08:47
Ne postujem više na ovu temu, dosta mi i mojih "talasa vrućine", ta idi begaj;);)
Tisin cvet
03.06.2008., 08:48
Ne postujem više na ovu temu, dosta mi i mojih "talasa vrućine", ta idi begaj;);)
Zato ima i tus :confused::(:p
dragica.andrusko
03.06.2008., 11:42
Zato ima i tus :confused::(:p
;););):mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Tisin cvet
03.06.2008., 13:05
:lol::lol:
Ako tus nepomogne za vrucinu , und ukljucite erkondis za talase :P:P:mrgreen:
dragica.andrusko
03.06.2008., 13:49
:lol::lol:
Ako tus nepomogne za vrucinu , und ukljucite erkondis za talase :P:P:mrgreen:
:worth::worth::worth:
Vesela ćufta
03.06.2008., 14:04
Lijepo zvuči i tuš i erkondišn, no ako te sudba kleta naćera da džedžiš u podne ispred konzulata, tu ni bog ne pomaže
(majke im ga šengenske)
dragica.andrusko
03.06.2008., 14:20
Lijepo zvuči i tuš i erkondišn, no ako te sudba kleta naćera da džedžiš u podne ispred konzulata, tu ni bog ne pomaže
(majke im ga šengenske)
Jes da rekoh da ovde više neću da postujem, al ovo me baš nasmeja, a kakve to veze ima sa naslovom teme, majke ti, ili ipak ima;););)
Tisin cvet
03.06.2008., 14:40
Jes da rekoh da ovde više neću da postujem, al ovo me baš nasmeja, a kakve to veze ima sa naslovom teme, majke ti, ili ipak ima;););)
nikad se nezna
determinanta
03.06.2008., 18:49
a kakve to veze ima sa naslovom teme, majke ti, ili ipak ima;););)
Ima, mis'im valjda taj šengen, znači...s*x
Tisin cvet
03.06.2008., 19:03
Dodajte jos na x-ti stepen:think:
determinanta
03.06.2008., 21:41
manje mi je bitan "stepen", već su mi "obrtaji" :P
Tisin cvet
04.06.2008., 19:02
manje mi je bitan "stepen", već su mi "obrtaji" :P
:sad2::sad2:U to se nerazabiram .
DOC HOLLIDAY
04.06.2008., 20:22
uzmi knjigu pa procitaj...
determinanta
04.06.2008., 21:18
haha Doc, to li se ČITA?:dontunderstand:
Tisin cvet
04.06.2008., 23:36
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ja se razumem u ono napred-- nazad pa stanes , :wink:pa malo cinis uf ,:eek: pa ponovo napred --naza:think::think:d
DOC HOLLIDAY
05.06.2008., 17:20
haha Doc, to li se ČITA?:dontunderstand:
ILI BAR GLEDAJU SLIKE :rumenko:
dragica.andrusko
08.06.2008., 23:19
Aaaaaaaaaaaaaaaaa sad ukapirah (Bosanka, šta ćeš) to je ono kad si mali i sitan pa te svako njaka bRez pardona:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Tisin cvet
09.06.2008., 10:44
Aaaaaaaaaaaaaaaaa sad ukapirah (Bosanka, šta ćeš) to je ono kad si mali i sitan pa te svako njaka bRez pardona:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Uvek jaci ker j****e
koliko cesto volis seks:D
determinanta
14.08.2008., 14:28
ju, vi' ovog šta pita!
DOC HOLLIDAY
14.08.2008., 16:41
možda ne vole
dragica.andrusko
15.08.2008., 00:36
U pravu čovek, odgovara na temu;););)
determinanta
15.08.2008., 17:40
ono jes', napis'o je tu reč :P
dragica.andrusko
15.08.2008., 19:23
Kako vas bre ne mrzi o tem divaniti po ovoj vrućinčiniconfused:
Panamaman
15.08.2008., 19:25
Jel mogu ja da pitam nesto ali da mi precizno odgovorite?
dragica.andrusko
15.08.2008., 19:28
Jel mogu ja da pitam nesto ali da mi precizno odgovorite?
pucaj
Panamaman
15.08.2008., 19:28
Sta to znaci lizanje klica? Ali detaljno.
dragica.andrusko
15.08.2008., 19:41
Evo vako: uzmeš zrno pasulja ili neku drugu biljku, po volji ti, pa je lepo posadiš u dooooobrooo nađubrenu zemljlu, kaži da je najpovoljnije ono đubrivo iz da prostiš poljskog WC-a, pa kad biljčica izraste, a ti je lepo iščupaš i ono što je bilo u zemlji ližeš dok ti ne dojadi, to je klica koliko ja znam. Zadovoljan?
gashpar
15.08.2008., 20:59
Hahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahaahhahahaha hhahaaaa
Hihihihihihihihihiihihihihihihihihihihihiihihihihi hihi
Aaaaaaaaaaaa ovo boli !!!!!!!!!!!
dragica.andrusko
15.08.2008., 21:09
Hahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahaahhahahaha hhahaaaa
Hihihihihihihihihiihihihihihihihihihihihiihihihihi hihi
Aaaaaaaaaaaa ovo boli !!!!!!!!!!!
Ijuuuuuu što si i ti neki, pa lepo čoek pito, ja lepo odgovorila, ;)
Vala lepo do bola! :hahaha: :rotf:
dragica.andrusko
19.08.2008., 22:54
Svako samo na svoj način ume da objasni, možda sam ja malčice naivna;););)
determinanta
20.08.2008., 09:13
Eh, tako ti je to kad koristi englesku tastaturu, pa nema slovo Ć (jesam li ja to nakaradno shvatila...ili? ;) ).
gashpar
20.08.2008., 21:12
KO kaze da keks nije zabavan ????
Al klica je klica, pa makar nadjubrena
Kikikikikikikiiikikikikikikikiki
DRagice uci ces u anale forumasa za ovo, ma i you tube ako treba !!!!!!!!!
dragica.andrusko
21.08.2008., 10:59
KO kaze da keks nije zabavan ????
Al klica je klica, pa makar nadjubrena
Kikikikikikikiiikikikikikikikiki
DRagice uci ces u anale forumasa za ovo, ma i you tube ako treba !!!!!!!!!
:rumenko::rumenko::rumenko:hahaha::hahaha::hahaha:
dragica.andrusko
22.08.2008., 23:55
A ti si tu KI, pa gukni koju majku mu:D
A ti si tu KI, pa gukni koju majku mu:D
Gu , gu. Eto! :lol: :lol:
determinanta
24.08.2008., 21:28
Sve sama pernata stvorenja oko nas. To, valjda, znači ako je se X u pitanju da će leteti perje?!
DOC HOLLIDAY
24.08.2008., 21:38
biće pečenja vidim ja
Sve sama pernata stvorenja oko nas. To, valjda, znači ako je se X u pitanju da će leteti perje?!
:hahaha::hahaha::hahaha:
gashpar
25.08.2008., 11:12
Gu, gu, pi, pi...cemu toliko onomatopeja! More covek sve da vas zatvori u kokosinjac...
Jedan je tzv. klitoralni orgazam kojeg žena doživljava nakon stimulacije (lizanje, drkanje,draskanje,mazenje,ljubljenje) klitorisa i drugu vrstu - uretralni orgazam nakon stimulacije G tačke.
O tački G kod žena ne zna se baš mnogo i pored poplave informacija koje odavno datiraju. Autor ovih redova je proučio obimnu literaturu i prenosi sopstveno iskustvo. Poznato je da se radi o veoma osetljivom predelu u vagini i da se on nalazi iza pubične kosti prema grliću materice. Stimulacija “ove tačke” kod većine žena izaziva intenzivan orgazam praćen obilnim lučenjem tečnosti, što se iz tih razloga ponekad naziva ženskom ejakulacijom.
E jel ti sad jasno?
determinanta
25.08.2008., 15:31
Mnogo znaš, a tako malo postova?!
gashpar
25.08.2008., 17:29
Nikako da predje na delo !!!!
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Mnogo znaš, a tako malo postova?!
A otkad se to znanje meri postovima?
Loopila si ...
determinanta
25.08.2008., 22:50
Mislila sam da bi sa takvim znanjem (c/p) mogao da nas prosvetliš. Uopšte nisam loopila, ako dobro protumačiš ono u zagradi. Ako kopiraš, ne stavljaj sebe kao autora. Uostalom, svi mi ovde KORISTIMO NET, pa pitanja i odgovore možemo i sami potražiti. Kunst je koristiti svoju glavu...valjda.
(G tačka = Grafenbergova tačka, prema imenu doktora koji je prvi opisao to područje pedesetih godina prošlog veka)
Mislila sam da bi sa takvim znanjem (c/p) mogao da nas prosvetliš. Uopšte nisam loopila, ako dobro protumačiš ono u zagradi. Ako kopiraš, ne stavljaj sebe kao autora. Uostalom, svi mi ovde KORISTIMO NET, pa pitanja i odgovore možemo i sami potražiti. Kunst je koristiti svoju glavu...valjda.
(G tačka = Grafenbergova tačka, prema imenu doktora koji je prvi opisao to područje pedesetih godina prošlog veka)
Necnam sta znaci (c/p), mrzi me da gatam i nagadjam, a i mislim da te nista nekosta da napises sta znaci, niti trosis mastilo, a niti zarezujes olovku, ili je mozda samo lenjost u pitanju...
Gde sam ja to potpisao quote, samo sam prokomentarisao sa: Jel sad jasno?
determinanta
26.08.2008., 07:33
c/p je skraćenica od copy/paste (što znači kopirati tekst i potom ga "nalepiti", tj. reprodukovati). Izvinjavam se što nisam objasnila.
gashpar
26.08.2008., 09:32
Eeeeeeee deco, deco....Nema nista goreg nego kad odrasli glume decu !!! :thumbdown:
Tisin cvet
26.08.2008., 12:04
:???::???::???:
Izvinte molicu lepo , asta je to sex :eek::eek::eek:
jel to ono kad se dvoje guraju i dahcu ,pa onda jedan pita drugog :""Jel ti bilo lepo ' "" ili kaze "" DOBAR SI"":hahaha::hahaha::hahaha:
:rotf::rotf::rotf:
dragica.andrusko
27.08.2008., 10:02
jel to ono kad se dvoje guraju i dahcu ,pa onda jedan pita drugog :""Jel ti bilo lepo ' "" ili kaze "" DOBAR SI"":hahaha::hahaha::hahaha:
ma to ti je ono iz "ko to tamo peva" kada P.Vujisić kaže: i tata bi sine;)
DOC HOLLIDAY
27.08.2008., 19:36
a mi pilad
determinanta
27.08.2008., 21:15
Nemoj DoKe da bi ovo učio, ovde je slaba vajda od bećarca :P
zatvarachica_kokosa
27.08.2008., 22:22
Ti si puk'o 'leba mi! Zanimljiv si k'o jucherashnje novine!
dragica.andrusko
28.08.2008., 00:32
E super, udario tuk na luk, ajd da vidimo dal će se slože;););)
Tisin cvet
28.08.2008., 07:20
Mozda sam sve to sto si napisala , al
:eek: TI NISI ZANIMLJIVA NI KAO ARHIVSKA GRADJA ,:hahaha::hahaha:
Sto se mene licno tice tri puta sam komentarisao tvoje upadice
:P:P PRVI PUT , POSLEDNJI PUT I NIKAD VISE :eek::eek:
determinanta
28.08.2008., 08:31
Molim zatvarachicu da se s duznim postovanjem obraca Tisinom cvetu, jer joj on moze biti deda.
dragica.andrusko
28.08.2008., 08:43
Molim zatvarachicu da se s duznim postovanjem obraca Tisinom cvetu, jer joj on moze biti deda.
A ja mislila ti ćeš da GASIŠ vatru;)
determinanta
28.08.2008., 08:43
Zar nisam? :P
dragica.andrusko
28.08.2008., 08:51
Zar nisam? :P
;););)
Tisin cvet
28.08.2008., 10:19
zahvaljujem administratorki na intervenciji.
Nazalost kultura ponasanja na netu i u zivotu je za mnoge nepoznanica , pa cak i ja znam ponekad da puknem , pa se izvinjavam ako mi se to desilo na ovom netu u odnosu prema bilo kom.:worth:
zatvarachica_kokosa
28.08.2008., 11:16
Tisin cvete, izvinjavam ti se 'vako javno i drug Tito ti je poruchio da je kocka bachena..
determinanta
28.08.2008., 14:22
a Bik Koji Sedi je popušio lulu mira....................redom, moliću lepo, svak' po jedan dim, u krug.
Tisin cvet
28.08.2008., 14:54
Tisin cvete, izvinjavam ti se 'vako javno i drug Tito ti je poruchio da je kocka bachena..
Prihvatam izvinjenje
:???::???::???:Neznam kakve veze ima drug Tito sa ovim. :???::???:"" :rtfm: KOCKA JE BACENA :rtfm: JE REKAO CEZAR
za danasnje nazovi politicare je bio i ostao pojam
dragica.andrusko
29.08.2008., 00:31
Prihvatam izvinjenje
:???::???::???:Neznam kakve veze ima drug Tito sa ovim. :???::???:"" :rtfm: KOCKA JE BACENA :rtfm: JE REKAO CEZAR
za danasnje nazovi politicare je bio i ostao pojam
I ja jako volem ono Titovo vreme, al ne bih sebi dala za pravo da garantujem ama baš niiiiiiiiiiiištaaaaaaaaaaaaa kada je politika u pitanju, ***** su to sveeeeeeeeeeee
determinanta
29.08.2008., 07:50
Kako smo na ovoj temi došli do Cezara? Ili je poenta u "seX je kocka"?
Tisin cvet
29.08.2008., 11:40
Bas pa to: sex , kao i zivot je kocka .
a ko se sa cim kocka nikad se nezna
gashpar
29.08.2008., 14:21
Bas pa to: sex , kao i zivot je kocka .
Pa kako nije kocka !?
Ako se pokazes dobrim nemozes da se odkacis od nje, ako se pokazes losim ona tebe otkaci ili nadje jos nekog da popuni nedostatak (RUPU)! A to dal si dobar ili ne zavisi i od ukusa zena, a nema zena na ovome globusu sa istim ukusom!!!! Pa zar nije KOCKA !!!
More lakse se YAMB igra !!!! :rumenko: :hahaha: :hahaha:
zatvarachica_kokosa
29.08.2008., 17:39
Cezar je preko sex-a doshao do saznanja da je najbolji trenutak da baci kocku, onda je isto uchinio.
zatvarachica_kokosa
29.08.2008., 17:41
Bas pa to: sex , je kocka .
Nikad ne znas s kim se.. kockash? Stavish povez preko ochiju ili..?
Tisin cvet
29.08.2008., 18:14
Nikad ne znas s kim se.. kockash? Stavish povez preko ochiju ili..?
:eek::eek:Ja znam sa kime i cime se kockam :super::super:,al ti jos kanda nisi nista skontala , odnosno da to nije tvoj problem:otkacio::otkacio::otkacio: i prestani se kaciti samnom :evil::evil:,a pogotovu prestani kao neki petparacki novinar samo vaditi delove recenica iz celog konteksa :rtfm::rtfm:.
Svoje frustacije leci na nekom drugom.:dash::dash::eek::eek:
kad prozivis sve sto sam proziveo onda ces znati ko se sa cime kocka , i dal stavlja povez ili pazi na svaku sitnicu koja zivot znaci.I pre nego odgovoris prvo procitaj moj profil.
a to sto si sa usca dveju reka nedaje ti pravo da bilo kog vredjas ili potcenjujes.
dragica.andrusko
29.08.2008., 18:43
Kocka je kanda bačena:worth:
gashpar
29.08.2008., 20:21
:eek::eek:Ja znam sa kime i cime se kockam :super::super:,al ti jos kanda nisi nista skontala , odnosno da to nije tvoj problem:otkacio::otkacio::otkacio: i prestani se kaciti samnom :evil::evil:,a pogotovu prestani kao neki petparacki novinar samo vaditi delove recenica iz celog konteksa :rtfm::rtfm:.
Svoje frustacije leci na nekom drugom.:dash::dash::eek::eek:
kad prozivis sve sto sam proziveo onda ces znati ko se sa cime kocka , i dal stavlja povez ili pazi na svaku sitnicu koja zivot znaci.I pre nego odgovoris prvo procitaj moj profil.
a to sto si sa usca dveju reka nedaje ti pravo da bilo kog vredjas ili potcenjujes.
Svaka cast sto si joj rekao!!! Respect !!!
zatvarachica_kokosa
29.08.2008., 21:24
Ochigledno oni koji su zaista isfrustrirani taj pojam i potenciraju.. Ali za neke stvari, Tisin cvet je u pravu, ne mogu se ja sa dedom shaliti kako se shalim s drugom.. Respect da, ali za godine! Kmek!
determinanta
29.08.2008., 22:29
**bao vas Rubikon :P
dragica.andrusko
29.08.2008., 23:46
**bao vas Rubikon :P
A jel misliš na Rubikovu kocku, jal šta:(:(:(
Tisin cvet
30.08.2008., 00:13
Ochigledno oni koji su zaista isfrustrirani taj pojam i potenciraju.. Ali za neke stvari, Tisin cvet je u pravu, ne mogu se ja sa dedom shaliti kako se shalim s drugom.. Respect da, ali za godine! Kmek!
Da se devojko razumemo .Sa mnom se moze saliti a da li je to istina ili ne to znaju ostali chateri sa kojima sam u kontaktu.
A tvoje tvrdnje da sam isfrustriran mozes okaciti macki o rep . Suvise sam sveta prosao --mogla si videti iz nicka , al sto bi ti to chitala i gledala ,kad si ti naj na ovome netu.
Ne treba mi tvoj respekt zbog godina .Ako nekog nepostujes kao licnost , a to Vi mladi neznate, vec samo da li ima love ili ne i kakve patike nosi i kakva kola vozi--tovvam je najvaznije .
Ova tema nije namenjena ovome i svima se izvinjavam zbog nacina na koji sam reagovao .
Postovanje svim chaterima
mas.ing ,pot.por.mornarickih sluzbi,prvi oficir strojarnice ,kap.unutrasnje plovidbe .
moja malenkost
dragica.andrusko
30.08.2008., 00:22
Da se devojko razumemo .Sa mnom se moze saliti a da li je to istina ili ne to znaju ostali chateri sa kojima sam u kontaktu.
A tvoje tvrdnje da sam isfrustriran mozes okaciti macki o rep . Suvise sam sveta prosao --mogla si videti iz nicka , al sto bi ti to chitala i gledala ,kad si ti naj na ovome netu.
Ne treba mi tvoj respekt zbog godina .Ako nekog nepostujes kao licnost , a to Vi mladi neznate, vec samo da li ima love ili ne i kakve patike nosi i kakva kola vozi--tovvam je najvaznije .
Ova tema nije namenjena ovome i svima se izvinjavam zbog nacina na koji sam reagovao .
Postovanje svim chaterima
mas.ing ,pot.por.mornarickih sluzbi,prvi oficir strojarnice ,kap.unutrasnje plovidbe .
moja malenkost
Uh što si ti uvek na kraj srca, ma ovo je net, forum i tako to,što se pališ brate, mala i mene nervira al ima super razmišljanja na sve moguće teme, a meni to baš leži. :D
Tisin cvet
30.08.2008., 00:46
Uh što si ti uvek na kraj srca, ma ovo je net, forum i tako to,što se pališ brate, mala i mene nervira al ima super razmišljanja na sve moguće teme, a meni to baš leži. :D
:otkacio::otkacio:Netrpim kad neko ko nije nosio glavu u torbi pocinje da mi prica o zivotu
i :otkacio::otkacio::otkacio:
A njen """ KMEK "" nek nekom drugom daje
A sto se tice """" Stavish povez preko ochiju ili...""" ja navucem nekom vrecu preko glave ..............pa svidelo se nekom ili ne
dragica.andrusko
30.08.2008., 00:52
:otkacio::otkacio:Netrpim kad neko ko nije nosio glavu u torbi pocinje da mi prica o zivotu
i :otkacio::otkacio::otkacio:
A njen """ KMEK "" nek nekom drugom daje
A sto se tice """" Stavish povez preko ochiju ili...""" ja navucem nekom vrecu preko glave ..............pa svidelo se nekom ili ne
a i dalje mislim da si na kraj srca, ta ovo je sve po meni čisto zezanje, traži istomišljenike u realu ne na netu, da prostiš
gashpar
30.08.2008., 02:18
Aloo ljudi tema je SEX, a to je dooooobrooooo, a ovo sto vi kuckate je looooossseeee!!! Ovde se prica o ONOME BRE vec jednom !!!!
I u poverenju ne primenjujte ona sr...nja iz Kamasutre, verujte mi posle bole ledja i nogice i klilca za medalju !!!!!! Pa nisam vam ja gimnasticar niti treniram yogu !!!
determinanta
30.08.2008., 07:14
Pa nisam vam ja gimnasticar niti treniram yogu !!!
:klap:
Istomišljenici smo po ovom pitanju. Nego, zamolila bih Tisin i zatvarachicu da se držU teme, iako to što pišu ima oblik **bačine, al' verbalne.
Tisin cvet
30.08.2008., 07:26
a i dalje mislim da si na kraj srca, ta ovo je sve po meni čisto zezanje, traži istomišljenike u realu ne na netu, da prostiš
I sa zezanjem ima ipak doza postovanja u odnosu na ljude koje nepoznajes .
dragica.andrusko
30.08.2008., 23:23
I sa zezanjem ima ipak doza postovanja u odnosu na ljude koje nepoznajes .
Ta idi begaj, tema je sex, a tu baš imaš dovoljno i zezanja i zajebavanja, o zajebanciji da ni ne divanimo:)
Tisin cvet
31.08.2008., 08:04
Ta idi begaj, tema je sex, a tu baš imaš dovoljno i zezanja i zajebavanja, o zajebanciji da ni ne divanimo:)
ajd , da nekazes da sam na kraj srca :):hahaha:
zatvarachica_kokosa
01.09.2008., 15:09
Sex je revolucija, samo nevini prolivaju krv! :otkacio:
Tisin cvet
01.09.2008., 21:29
Sex je revolucija, samo nevini prolivaju krv! :otkacio:
:???::???: A AKO SE NEPROLIJE KRV ,, JER JE "" PLASTCAR"" ZEZNUO STVAR ????:mrgreen::mrgreen::eek::eek:
determinanta
02.09.2008., 00:36
Ma da, naše bogato društvo, pa samo idu kod plastičara da bi "namestili himen", Idi, begaj!
Tisin cvet
02.09.2008., 07:17
Ma da, naše bogato društvo, pa samo idu kod plastičara da bi "namestili himen", Idi, begaj!
Pa kad je to moderno :hahaha::hahaha:
zatvarachica_kokosa
02.09.2008., 15:00
Sex je kad, cirka, milijardu vilinskih konjica (ili mi se bar uchinilo da su oni, ako nisu, onda svakako neki insekti vrlo slichni njima, shto je nebitno) opsedaju Tisu, negde u sumrak, pa ti dodje da nikad ne odesh tamo.. Pre 3 min sam navedeno videla na "Super TV"! Naslov reportaze je bio "Tiski cvet".
Tisin cvet
02.09.2008., 15:32
Sex je kad, cirka, milijardu vilinskih konjica (ili mi se bar uchinilo da su oni, ako nisu, onda svakako neki insekti vrlo slichni njima, shto je nebitno) opsedaju Tisu, negde u sumrak, pa ti dodje da nikad ne odesh tamo.. Pre 3 min sam navedeno videla na "Super TV"! Naslov reportaze je bio "Tiski cvet".
:D:D;);) Osim divnih pescanih plaza na Tisi , atrakcija ""tisin cvet " nesto nezaboravno .I povodom toga je napravljena jednonedeljna manifestacija na kojoj se uvek okupi dosta posetilaca .Dodji krajem juna u Kanjizu .Bices zadivljena :super::super:
determinanta
02.09.2008., 16:23
Ježim se i od same pomisli na kojekakvu žgadiju i uopšte me ne zanima ta vrsta atrakcije. Ok, ko voli, nek' izvoli.
Tisin cvet
02.09.2008., 18:12
Ježim se i od same pomisli na kojekakvu žgadiju i uopšte me ne zanima ta vrsta atrakcije. Ok, ko voli, nek' izvoli.
Svako ima sta voli , pa prema tome nije problem .Ali je ljubavna igra lepa.;);):D:D
determinanta
02.09.2008., 19:59
Istina, ali sam ipak sigurna u "stvari" koje NE VOLIM.
zatvarachica_kokosa
02.09.2008., 20:44
Svako ima sta voli , pa prema tome nije problem .Ali je ljubavna igra lepa.;);):D:D
Sve pomislim na ljubavnu igru onih insekata po Tisi.. Milijardu valcera u sekundi.. Dirljivo..
gashpar
02.09.2008., 20:50
Sve pomislim na ljubavnu igru onih insekata po Tisi.. Milijardu valcera u sekundi.. Dirljivo..
Ali kobno, odrade taj "valcer" pare se, poloze jaja i umiru !!! SMRC
zatvarachica_kokosa
02.09.2008., 21:01
Jadni oni.. Ali ko broji.. Milion gore, dole..
gashpar
02.09.2008., 21:08
Ali samo jednom kres...ti u zivotu i nije neki zivot...SMRC, jadni...
Tisin cvet
02.09.2008., 21:35
Ali samo jednom kres...ti u zivotu i nije neki zivot...SMRC, jadni...
:cry::cry:kako kome pisano:lol::lol:
determinanta
02.09.2008., 22:08
Ovde će se, na kraju, pevati neki pogrebni marševi insektima. Da menjamo naslov teme u "sex insekata"? :P
Tisin cvet
02.09.2008., 22:59
Ovde će se, na kraju, pevati neki pogrebni marševi insektima. Da menjamo naslov teme u "sex insekata"? :P
nisam ja poceo :eek::eek:
dragica.andrusko
02.09.2008., 23:32
Da baš su jadni, jedan život za samo jedan kres, bez klopanja i svega drugog, a samo su insekti, manje više da je to jedinstvena pojava u svetu, možda samo još na jednom mestu u Kini mislim, al nije sigurno, još se istražuje dal je ista pojava u pitanju, ali ko broji insekte još.
Tisin cvet
02.09.2008., 23:39
:???::???: akoliko miliona ode u "" prazno"" ??:idea::idea: sinulo nekom da uvozi zene :dontunderstand::dontunderstand:
zatvarachica_kokosa
03.09.2008., 11:12
Ma taj je lud, kaze iz Azije da ih uvozimo.. Eno mu Albanija preko praga, em je blize, em sigurnije 100%!
gashpar
03.09.2008., 22:14
Jel hoce neko da mi objasni zasto devojke, odnosno zene pale, pa pale, pa pale... i onda se povuku ili ti boli ih glava ( a pre toga sve je bilo u redu dal u kolima, krevetu, livadi,raznim mracnim mestima... )!!! Alo BRE to BOLI !!!! A rucni rad pored zive devojke...pa sramota!!! Ka shvati zenski rod ima da dobije nobelovu nagradu !!!
determinanta
03.09.2008., 23:44
Vidi, ako imaš vremena da ga trošiš na shvatanja, onda eto ti pa "heklaj"..............ili................menjaj "vunicu" :P
Tisin cvet
04.09.2008., 07:23
Jel hoce neko da mi objasni zasto devojke, odnosno zene pale, pa pale, pa pale... i onda se povuku ili ti boli ih glava ( a pre toga sve je bilo u redu dal u kolima, krevetu, livadi,raznim mracnim mestima... )!!! Alo BRE to BOLI !!!! A rucni rad pored zive devojke...pa sramota!!! Ka shvati zenski rod ima da dobije nobelovu nagradu !!!
:roll::roll: Nerazumem se u to :cry::cry:Mozda ti dame objasne zasto tako rade :eek::eek:
zatvarachica_kokosa
04.09.2008., 12:55
Neke stvari, prosto, trebaju da ostanu nerazumljive..
Tisin cvet
04.09.2008., 13:51
Neke stvari, prosto, trebaju da ostanu nerazumljive..
:p:pGaspar dobio si odgovor , al nepokusavaj da resis enigmu zvanu DAMA:cool::cool:
gashpar
04.09.2008., 15:07
:p:pGaspar dobio si odgovor , al nepokusavaj da resis enigmu zvanu DAMA:cool::cool:
Buaaaaa i nije neki odgovor!!! Ipak cu prvo da je ponudim aspirinom, a ako nece znaci NE BOLI JE GLAVA !!!
"A ne boli te glava, pa dodji ovamo lutko..."
A enigma zvana DAMA, sreca pa ih jako malo ima, izumrli ko dinosaurusi !!! Hehehhehee
zatvarachica_kokosa
04.09.2008., 17:09
One shto ih "boli glava" nisu dame.. :P
Tisin cvet
04.09.2008., 18:49
Buaaaaa i nije neki odgovor!!! Ipak cu prvo da je ponudim aspirinom, a ako nece znaci NE BOLI JE GLAVA !!!
"A ne boli te glava, pa dodji ovamo lutko..."
A enigma zvana DAMA, sreca pa ih jako malo ima, izumrli ko dinosaurusi !!! Hehehhehee
:o:o Gresis , Sad su se "" dame "" nakotile , kao pecurke posle kise . A dali su DAME ili "" dame "" neznam . Jos nisam prokljuvio . tj nesmem javno da kazem ...:whistling::whistling:
zatvarachica_kokosa
04.09.2008., 18:57
:o:o Gresis , Sad su se "" dame "" nakotile , kao pecurke posle kise . A dali su DAME ili "" dame "" neznam . Jos nisam prokljuvio . tj nesmem javno da kazem ...:whistling::whistling:
Sam sebi si kontradiktoran!
Tisin cvet
04.09.2008., 20:20
Sam sebi si kontradiktoran!
:D:confused:Kako ti kazes , aI imas pravo.
zatvarachica_kokosa
04.09.2008., 22:04
:D:confused:Kako ti kazes , aI imas pravo.
Ma nemoj da mi govorish da sam u pravu i ako jesam, bori se, svadjaj se sa mnom! Shto se odmah povlachish??!!
Tisin cvet
04.09.2008., 22:25
Ma nemoj da mi govorish da sam u pravu i ako jesam, bori se, svadjaj se sa mnom! Shto se odmah povlachish??!!
:p mrzi me , danas sam dobre volje .:lol:ceo dan sam proveo na krstareci po Tisi:lol::lol::roll::roll::whistling::whistling::r otf::rotf:
determinanta
04.09.2008., 23:24
Bljaks ove naše mlake vode. Ja i ako nisam u njoj, volim, bre, da je 'ladnaaaaaaa i uzburkana.
http://members.tripod.com/RepublikaMakedonija/_borders/Tresonecka_Reka_2.jpg
Posle moraš na zagrevanje ;)
Tisin cvet
04.09.2008., 23:58
Bljaks ove naše mlake vode. Ja i ako nisam u njoj, volim, bre, da je 'ladnaaaaaaa i uzburkana.
http://members.tripod.com/RepublikaMakedonija/_borders/Tresonecka_Reka_2.jpg
Posle moraš na zagrevanje ;)
:P:P Nevolemo svi isto ;)Al zagrejavanje obozavam:confused::rumenko::rumenko::hahaha::hahah a:
dragica.andrusko
05.09.2008., 02:31
Ovde neko neko malo NAVLAČI, malo ZAVLAČI, smo još da ukapiram KO KOGA;)
Tisin cvet
05.09.2008., 08:46
Ovde neko neko malo NAVLAČI, malo ZAVLAČI, smo još da ukapiram KO KOGA;)
Malo teze al vredi proucavati:ok::ok::hahaha::hahaha::p:p