PDA

Vidi punu verziju : Šta se čita od erotskih stripova?

ion
03.09.2008., 21:28
Odakle da počnem...?

Pošto su najbolji (tehnički) erotski stripovi uglavnom zaštićeni kopirajtom, možemo da makar pričamo o njima, uz eventualno neku ilustraciju...

Takođe, uprava foruma ( :) ) bi mogla da nam kaže da li u pravilima i stripovi mogu da budu xxx?

Ovako, za početak, "iz glave":
Redovno pratim Fansadox (upozorenje: s/m) produkciju gde se izdvaja Gary Roberts (njegov strip Abducted Sisters je maltene free na koliko se mesta može naći na netu) , te nekoliko crtača običnog "hardkor" stripa: Julius Zimmerman, Pandora's Box, JAB comix, ShabbyBlue (koji se specijalizirao za star wars tematiku).
Od "običnih" erotskih crtača, jedino sam čitao Serpieri-ja i ponekad Manara-u. Dobar je i crtač soft erotike Garv.

Dosta amatera/crtača se može pronaći na sajtovima/forumima wwoec, palcomix, abpeco-a.

Kako sam hteo da vidim baš sve što postoji, naleteo sam i na "zabranjeno voće", iliti snaf strip, koji sam batalio kad sam došao do, recimo, Dolcett-a.

Eto.
Dao sam vam za početak par imena za googlanje.
Ako nađete još nešto zanimljivo, javite, diskutujte, hvalite, kudite...

kojote
04.09.2008., 15:34
Jedan od najjačih crtanih, erotskih stripova na našem tržištu, po meni je Dick Long. Crta i piše izvesni Štef, a može se pogledati u srpskom izdanju Plejboja, svakog meseca na stranama 109-112.

Fenomenalan je. :cool:

Ne_Vazim_Se
05.09.2008., 14:49
Brate... Fansadox i Palcomix... I brdo crtacha inache imash na animeotk.com ( ukljuchujuci i Mila Manaru, mislim, nisam siguran ) pa snimi :mrgreen: Inache... Zabatalih stripove kako dobih kablovsku... Znachi, sada samo klipovi :mrgreen: Hahaha sada se setih Palcomix-ovog stripa kratokg... Buffy: Rearing a Slayer muhahah vrh je :)
P.S. A od Fansadox-ovih... Ne znam, svi su dobri, i svi su na slichan fazon... Mozda one dve ribe-vojnika americhkih kada ih uhvate crnje :) ... nemam pojma kako se zove... a ima i neki broj...

*samouka*
05.09.2008., 15:12
MANARA je zakon!

Ne_Vazim_Se
05.09.2008., 20:41
Dobar je skroz. Nego jel ima on nekih stripova koji nisu s/m? Ne chitam, pa ne znam :rumenko:

ion
06.09.2008., 20:21
Brate... Fansadox i Palcomix... I brdo crtacha inache imash na animeotk.com ( ukljuchujuci i Mila Manaru, mislim, nisam siguran ) pa snimi :mrgreen: Inache... Zabatalih stripove kako dobih kablovsku... Znachi, sada samo klipovi :mrgreen: Hahaha sada se setih Palcomix-ovog stripa kratokg... Buffy: Rearing a Slayer muhahah vrh je :)
P.S. A od Fansadox-ovih... Ne znam, svi su dobri, i svi su na slichan fazon... Mozda one dve ribe-vojnika americhkih kada ih uhvate crnje :) ... nemam pojma kako se zove... a ima i neki broj...
Hvala, mada meni nije problem da nađem 99.99% onog što me interesuje.
Nećemo sad da pričamo GDE da se nešto nađe, čisto možemo da spomenemo crtača, pa ljudi neka googlaju, uz malo truda sve se može naći.
Evo vam par reči za pretragu ( u pitanju su comix artisti): sonofka, steve strange (malo teži za pronalaženje, setovi: amanda, Love and Affection 1&2..), 110 pills (crtač Alan Forda Magnus)...

TreboR
12.01.2009., 16:44
jel ima negde na netu Dick Long???

AntunTun
04.07.2009., 02:21
Ja nekako sve nabasam na neke hentai :/...choveche koja hiper produkcija, neverovatno da imaju tooooliki auditorijum da im se isplati da izbacuju toliko stripova.

AntunTun
23.08.2009., 22:14
Super kewl strip je "Tarot" crtezh je u boji, onako amerikanski, nalik dc-u il marvel-u medjutim prilichno dobar.

Dakyorlando
18.09.2009., 06:50
Dobar je skroz. Nego jel ima on nekih stripova koji nisu s/m? Ne chitam, pa ne znam :rumenko:

Imaš recimo "www.devojke". Dve cure koje treba da iz svoje gajbe prave materijal za seksi sajt a snima ih web kamera. Kasnije im se pridružuje i treća, sestra jedne od njih. Doduše, ima nekih s/m motiva, ali možda na jednoj ili dve strane. Ostatak nema.

Ili "Miris nevidljivog". Mmm, to je po meni jedan od boljih i erotičnijih Manarinih stripova. Davno sam ga čitao, ali koliko se sećam nema s/m motiva. Inače u toj epizodi se pojavljuje Zinedin Zidan (ne spominje mu se ime ali jasno je da je on).