Vidi punu verziju : Reklame....
Gledate zanimljiv film i naidje blok reklama koji traje i traje...
Dynamite
10.05.2003., 18:37
Pa vish te reklame i nisu nekad tako lose,mozes recimo za vrijeme reklama da odes do wc-a,da skuvas kaficu,naspes sebi neko picence..i da ponovo nastavis da gledas film ili seriju :)
To mi se toliko desavalo sa tv pink-om da sam ga prestao gledati.Inace popizdim i pljujem po tom programu ( obicno po tv pink-u ).Ali mislim da reklame trebaju biti sazete i da imaju smisao a ne kao sto su sad.Npr:Ona reklama kada soljice opcnu da skacu ili kada oni ljudi govore oh.. au.. kao da se jebu.To je moje misljenje
Gledate omiljen film i naidje blok reklama koji traje i traje...
Na DivX nema reklame, a na TV-u moj omiljen film... mislim da jos nije ni bio prikazivan :)
:)))
ispravila... mada su moji omiljeni bili na tv-u...
Pink sucks METROPOLIS RULES
Sh*t you call a heart...
http://www.cs-centar.net
Dynamite
28.06.2003., 15:13
Princeza na zrnu...graska:D
Metropolis je dobar kanal.ALI SAMO ZA MUZIKU>Tamo NEMA filmova poceo dan muzika i muzika
Gledate zanimljiv film i naidje blok reklama koji traje i traje...
to je bez veze. mislim, pazi, film je napravljen tako da ima odredjeni tempo, radnja je cas brza , cas sporija, sve to doprinosi atmosferi, to je deo filma kao i scenografija i gluma. onda neko ubaci nasumice blok reklama i pokvari sve ono oko cega su montazeri dali sve od sebe? nema smisla. bolje ogroman blok reklama pred pocetak filma, pa posle gledas bez ometanja.