Vidi punu verziju : NAJ KUCKE U SU.
ova nasa maaaala sabatka je jadnica prepuna kojekakvih kucaka,a najvece od njih su:NADJA,OLJA, BOJANA,SONJA.........male su totalno jadne i pateticne,a imaju samo i to nepunih 16 god. pa vi vidite. :lol:
GagaCarica
14.04.2004., 13:21
pa napisi bre prezimena ionako smo svi anonimni ovde..a inace ja ne znam sto devojku koja promeni puno momaka nazivaju kuckom a decka koji promeni brdo devojaka smatraju facom...zar mi nismo svi isti pred bogom,koje to privilegije ima muski rod...zar oni mogu da uzivaju u zivotu vise od nas..ma daj..
mia 58888+
06.07.2004., 10:15
i ja bih se slozila sa tobom za te kucke 8) :wink:
ova nasa maaaala sabatka je jadnica prepuna kojekakvih kucaka,a najvece od njih su:NADJA,OLJA, BOJANA,SONJA.........male su totalno jadne i pateticne,a imaju samo i to nepunih 16 god. pa vi vidite. :lol:...CIM JE NEKO JACEG KARAKTERA OD VAS MUSKARACA, VIODMA NE ZNATE KAKO DA ODREAGUJETE PA, ZENSKE NAZIVATE KUCKAMA.
SanjalicaSu
27.07.2004., 17:00
Zasto naj kučke?Neka ti je rekla ili učinila nesto sto se tebi nije svidelo pa je odmah kučka?To nema logike,zar svaki muskarac mora da reaguje u skladu sa svojim egom?!E,ona me je sutnula,kučka;ona me je odbila,kučka;...Mislim da je to skroz nebulozno razmisljanje,verovatno iz tog razloga nikada neću shvatiti muskarce....Naravno,čast izuzetcima.Razmisli o tome :evil: :idea: :idea: :idea:
To dolazi sa godinama.
Devojčice su možda malo slobodnijih shvatanja pa su popularnije a verovatno nisu dale gore navedenoj osobi pa je rešio da ih malo jače prozove.
Za par godina će se to sve rasčistiti kada sve dođe na svoje mesto.
ne moraju bas biti kucke samo mozda malo previse umisljaju o sebi i vise vole da rade "neke stvari" od ostalih ljudi... al samo mozda... :!:
Nina-87
07.11.2004., 19:49
ova nasa maaaala sabatka je jadnica prepuna kojekakvih kucaka,a najvece od njih su:NADJA,OLJA, BOJANA,SONJA.........male su totalno jadne i pateticne,a imaju samo i to nepunih 16 god. pa vi vidite. :lol:
Nije da vredjam-mislim,pojma nemam ko su pomenute devojke-ali zvuci kao da su te ubile u pojam i sad im se svetis na patetican nacin...
E...sad stvarno!Mislim sta vi devojka o jedno drugoj mislite to je strasno!
Prvo...Ni jedna devojka nije kucka ako je bila sa vise muskaraca...
Drugo...To sto neke misle da su one(pomenute) kucke jeste to jer jednostavno te osobe koje tako misle imaju nesto protiv njih privatne prirode...i smeta im sto su mozda vidjenije devojke!!!
A verujte mi znam neke od tih devojaka i mogu vam reci da su sasvim ok i pre bi rekao za vas da ste kucke sto ovakve stvari uopste dajete u javnos!!!
P0zdrav CCCP88 :x
underwater
29.11.2004., 00:52
razlika izmedju ***** i kucke...
***** >> daje svima
kucka>> daje svima, samo meni nece
daniellez30
11.02.2005., 10:42
ah... a vidis...ja bih bas volila da ih upoznam ....ili barem jednu od njih...mozda mi se i jave...ko zna...
misteriozna
14.03.2005., 21:42
po meni su kucke one devojke koje svojim drugaricama , poznanicama ili bilo kojoj devojci uzimaju decka...na bilo koji nacin...ne znam zbog cega je to potrebno?!ne mogu sebi naci nekog koji ce biti samo njen?!ne zelim da nabrajam sve devojke jer ih ima mnogo...dovoljno je da ih savest pece i da se sve vraca...