Vidi punu verziju : orijentalni ples
*Crnokosa*
13.04.2004., 15:05
Da li neko od devojaka zna gde se u gradu vezba orijentalni ples.Cula sam da je dobar za nas koje je smorio obican aerobik.Hvala unapred...
Profimare
14.04.2004., 23:31
Bavis se aerobikom mmmm.. :D nisam znao. Zasto hoces bas orientalni ples probaj npr. body pump ili tae bo. P.S. Neznam gde ima orientalni ples. Pozdrav
*Crnokosa*
15.04.2004., 10:59
Hvala ti na savetima.Ma cula sam da je ok,prica se o tome u gradu,Sneki Dakic (U trendu)na primer ide na orijentalni ples(ako nije neka dezinformacija).Mislila sam da odem da vidim kako je...Ali da me smorio aerobik,jeste,ali sta cu,idem dok ne nadjem nesto zanimljivije. :roll:
Imas na "S"-u svaki dan reklamiraju orijentalni ples u nekom fitnes centru.
Da me ubijes sada ne mogu da se setim... Da li u hotelu "Slavija"...
jagodica
17.04.2004., 20:31
Najbolje je kazu kod Aleks, u Prote Mateje (mislim da je broj 37), u Jocinoj plesnoj skoli. Mislim da su u pravui, ne razumem se bas, ali gledala sam ejdno "takmicenje" i cini mi se da je OK. Mislim da sredom ili nedeljom imaju casove.. Ako ti treba vise info mogu da cimnem drugaricu, ako ti nije dosta ovo. Bila su tkamicenja u jednom klubu dole na 25.maju.. "Gaucos". Da, bila je i Dakicka kao gledalac ; )) Ima to i recimo na uglu Milosa Pocerca i Sarajevske, ali ovde kod Joce je najbolje kazu. Ova zena je Francuskinja i zivela je u nekoj arapskoj zemlji. Mozes da pogledas na http://www.ples.co.yu gde je tacno skola, ako se ne snadjes pitacu je.
ee..nije 37 nego 36... PRote Mateje 36...telefon pise da je 011/3342-987
evo neki info..
http://www.011info.com/view_details.php?fid=10265&sid=483
*Crnokosa*
18.04.2004., 17:25
Hvala ti jagodice,srce si!! :P
Semiramida
26.04.2004., 14:05
Ja treniram kod Aleks (u Prote Mateje 36)vec 5 meseci i ona je definitivno najbolja instruktorka kod nas.Mogu da se pohvalim da sam prilicno dobro savladala tehniku plesa za ovo kratko vreme.Igrala sam u Bitef-atrt-cafeu na veceri Maroka i zaista je bilo nezaboravno iskustvo!Super je bilo i u Gaucosima gde je bilo takmicenje u trbusnom plesu (tada je bila Dakicka u publici).Postoje casovi TP i u Zemunu samo ne znam br.telefona sada trenutno...mislim da se instruktorka zove Lidija.Inace,ovaj ples je izuzetno dobar za kondiciju i topljenje suvisnih kilograma :) Pozdrav!