Vidi punu verziju : BU za NARCISA :)
GagaCarica
12.04.2004., 21:29
Ako si pogodio temu i mesto naleteo si na mene..bljak opet ti:)
otkaceni_student
12.04.2004., 21:32
kako ti znas da zakomplikujes stvari,to niko ne zna.ustvari,to i lici na tebe.sto lako,kad se mozes muciti.jel ti ovo sad umesto mail-a?
GagaCarica
12.04.2004., 21:33
nije umesto maila-nekako mi je jednostavnije...hehe pa za tvooj mozak jeste komplikovano hihi,inace sad sam htela da te oteramu tri lepa...
GagaCarica
12.04.2004., 21:38
ja ne znam jesam li bila dovoljno jasna..mislila sam da mi redovno pises a ne na svakih pola sata,a ako ce ti biti lakse kada iskucam odgovor ja cu te cimnuti pa ti proveri..mislim stvarno me opet nerviras,nemoguc si,..joj sto bih te...ma
otkaceni_student
12.04.2004., 21:40
sto bi me oterala ta mogde si mislila?mislis da ne znam da nadjem ovo.heheehe.dok sam cekao tvoj odgovor,malo sam gledao ove forume.mogu ti reci da dajes zanimljive komentare i odgovore.hehehhehe..nisam znao da si takvih sirokih shvatanja,a tako mlada.ustvari,17 god.kad se samo setim sta sam ja sve radio u tvojim godinama....kad malo bolje razmislim,nisi ti ni klinka :)
otkaceni_student
12.04.2004., 21:40
sto bi me oterala ta mogde si mislila?mislis da ne znam da nadjem ovo.heheehe.dok sam cekao tvoj odgovor,malo sam gledao ove forume.mogu ti reci da dajes zanimljive komentare i odgovore.hehehhehe..nisam znao da si takvih sirokih shvatanja,a tako mlada.ustvari,17 god.kad se samo setim sta sam ja sve radio u tvojim godinama....kad malo bolje razmislim,nisi ti ni klinka :)
GagaCarica
12.04.2004., 21:44
joj NEMOJ MOLIM TE da citas te moje komentare..garant sam nesto pametovala...uh cuti bre..inace os da te cimam ili ne?hehe htela sam da te oteram jer sam mislila da neces doci,al tad bih stvarno zavrsila sa tobom za sva vremena...
otkaceni_student
12.04.2004., 21:47
ajde abaci koju lepu rec i za Rumljane na onom forumu "najlepsu decko u su" ili kako se zove.ne kazem da smo najlepsi,ali malo ih napravi ljubomornim
ne moras me cimati.docu ja i sam
GagaCarica
12.04.2004., 21:51
ma gde bre vas da hvalim..c c c..do duse mogu da nabacim koju laz..aj sad cu hehe
otkaceni_student
12.04.2004., 21:54
ej,ne mogu da se cimam vise.idem da se okupam,znas kako je,drugi dan Uskrsa,znaci svetac.a to mi je dan za kupanje.znas ti kad je sledeci svetac?koliko onda moram da cekam,do Djurdevdana.cujemo se nardnih dana.ostacu jos malo da vidim sta si nalagala.samo nemoj da ostavljas moj br.mob. :)
GagaCarica
12.04.2004., 21:59
ma *ebi se
otkaceni_student
12.04.2004., 22:01
jel ti to mene OPET pozivas na date?nemoj tako,mogu svasta da pomislim.a hvala za ono laganje.dobro nisi ostavila i moj fixni.samo da ne citaju ove moje drugarice iz Rume sto studiraju tu kod vas....
otkaceni_student
12.04.2004., 22:11
e,pa,seceru moj,odoh i ja odavde.mislio sam da cemo se ti i ja malo....znas vec....dopisivati,a ti se kao ljutis na mene.stvarno mi ponekad nisi jasna.ali nema veze,doce sve na svoje.cujemo se...... C M O K
A shto vi ne razmenite emajlove pa se tamo*, a ne ovde preko foruma, a shta ja ovde da radim? Bash ste neki...
GagaCarica
13.04.2004., 13:53
pa kad si se vec tako izrazio/la,mogao/la bi ti da razmenis sa nama adrese pa da bude trio...mislim stvarno jeste pacenici..zaobidji temu ako ti ne odgovara :twisted:
otkaceni_student
13.04.2004., 18:20
tako je gago,reci mu.i ja mislim da bi to bilo veoma zanimljivo.sta bi ti falilo.ili se bojis da te Gaga ne uhvati u shemu,pa si onda pukao/la.jer,gde onda jednom udje,tu trava vise ne raste!trojka je super...
GagaCarica
13.04.2004., 18:26
samo ti cuti studente...isti ste i ti i ovaj "HEHE"..uh..ti se ne bi uklopio u trio,ili bi ZASPAO ili bi otisao sa se OKUPAS a mi bi ostarili cekajuci te..
otkaceni_student
13.04.2004., 18:31
pa barem nesto pametno da uradim,dok me drugi kuliraju.znas,u 2 ujutru se spava,a ne kupa,kao neki.oci ce ti ispasti na tom netu ako tako nastavis
GagaCarica
13.04.2004., 18:43
joj ti mi pricaj za net...ja ne visim na netu do 2 ujutro vec u gradu..a inace sram da te bude za sve tvoje postupke...i ti imas 20 i koju godinu..ma u jaslice se vrati
otkaceni_student
13.04.2004., 18:46
cuti,nemoj da mi otkrivas godine.a za kakve postupke da se sramim?iza svojih postupaka i reci uvek stojim,makar one bile ruzne ili nesto sl.prihvata mpotpunu odgovornost.jel ti sad licim na nekog ko ima 20 i koju?samo m ireci kako da shvatim ono "jedva cekam da te vidim"?
GagaCarica
13.04.2004., 18:49
aj ti meni reci kako si ti shvatio to "jedva cekam da te vidim"pa ako mislimo na isto(a cisto sumnjam)blago nama?...ti imas 20god.ali se ponasas ko da ti je 9!!!
jesi ti u RUMI?
otkaceni_student
13.04.2004., 18:54
"blago nama"? ma tesko meni,bre!ima da me zadavis pogledom, ane rukama.u NS-u sam,rekao sam ti.to,kako s eponasam,moram malo da se spustim koju godinu.otkud znam kako tvoj mozak funkcionise.inace,ostavio sam nick na chatu,i lutam po nekom sajtu.a sad me cimnuo neki derpe,pa me smara.ne mogu da ga se otresem.sam je trazio,sad cu da ga uhvatim u shemu.kakve sve budale nece mene snaci.....
GagaCarica
13.04.2004., 19:01
e zamisli po prvi put mislimo na isto..ima da te zadavim i rukama i pogledom.a i ..ma-cutim!Pa nije ni cudo sto te spopadaju ti likovi-nasli sebi slicnog!Aj malo im se opisi,da se prime!E da imam jedno pitanje tj.2:
1."ZAR TI SE NE SPAVA???"
2."EJ JESI SE OKUPAO?AKO NISI IDI ODMAHHHH"
otkaceni_student
13.04.2004., 19:06
ti to opet pokusavas da budes zanimljiva?ili smesna?smesna jesi,u svakom pogledu.hehehe..nadju oni mene,sta ja tu mogu.pita me za broj moba?sta mislis,koji broj da mu dam?tj.ciji??hehhehehh...pogadjas li,imas jednom.a rekao sam ti kad se kupam,juce sam,pa cu 6.maja.i dosta o tome.jel mozes da zamislis nas susret?vec vidim....onaj lazni osmeh,koji kipi,samo sto ne pukne.a ruke se toliko tresu,jer ne znaju sta bi pre.da me zagrle,ili da me udare....
GagaCarica
13.04.2004., 19:12
daj im slobodno moj broj,ima obe noge da ti prebijem kad te vidim..a i uplasice se kad cuju moj-zenski-glas hehe!Inace nas susret ce biti divan-puuno batina i suza-ma ko u filmu!suze su od batina da ne pomislis od ljubavi i srece...
pa kad si se vec tako izrazio/la,mogao/la bi ti da razmenis sa nama adrese pa da bude trio...mislim stvarno jeste pacenici..zaobidji temu ako ti ne odgovara :twisted:Ej shto si na kraj srca, pa i ti si se meni vec umesala na jednom mestu, a ja te nisam tako otkacila. Samo se vi dopisujte, a je cu neki put da gvirnem :wink:
otkaceni_student
13.04.2004., 19:18
a ko je uopste i pominjao da se radujem,i da ce biti naseg vidjenja? a sad ce ona "ma briga me,necu ja tebe da molim.uglavnom,ti vise gubis nego ja.ni ne zelim da se upoznam sa uobrazenkom kao ti..."hehhee..znas ti onu "ko se tuce,taj se voli"?i sto zavaravas sebe.rekao sam ti,istrci se dok si jos mlada,posle ce ti biti kasno.
GagaCarica
13.04.2004., 19:22
ma "hehe"samo ti viri ovde od otkacenog studenta neces cuti nista pametno-od mene mozda i hoces hihi,a ti klinjo kakvo trcanje spominjes,dosta mi je sto se bacam sa vezbama jos i da trcim po ovoj kisurini-TESKO,a ti sa tim suprotnosti se privlace i te fore..TI SE SAMO NADAJ hehehe,al imas sanse-imas
otkaceni_student
13.04.2004., 19:24
ej, "HEHE" , ajde,molim te,dopisuj se malo sa mnom.bar ces mi ti reci nesto lepo.od gage ne mozes cuti neku pohvalu,pa ni da si najbolji najbojli frajer u RU i okolini.
E pa nema tako brzo! (Mislim na odgovore)) Ali ja sam Vash SPY HUNTER. :wink:
GagaCarica
13.04.2004., 19:25
ej aj necu da vam smetam...
Ako si u RU ako tako brzo stignes do mene?
otkaceni_student
13.04.2004., 19:28
znas,postoji jedan fantastican izum koji se zove - kisobran.da njega imas ne bi morala trcati,nego polako,opusteno hodati po kisi.kao u onom filmu.zar nisam romantik?a "itrci" se dok si mlada.kad odrastes,necu ti dati da tak osvrljas okolo.zna se ko ce voditi glavnu rec.rekla si da treba da znam sta hocu..
ej aj necu da vam smetam...A stho ne, pa tvoj je bio predlog za trojku. Sada kusaj to shto si zakuvala.
otkaceni_student
13.04.2004., 19:31
nisam u RU.jel ti citas ono od malo pre.sad sam u NS.a sto mislis da bih dosao tu zbog tebe?moram prvo zbog gage.pa na mestu bi me ubila,zubima,da zna da sam dosao u SU,a nisam joj se javio.moram prvo nju da ispostuje.a tebe....videcemo.kad otopli jednom,mozda i navratim.naravno,zbog gagice :)
otkaceni_student
13.04.2004., 19:34
tu je u pravu,sto se tice za trio.ajde gago,gde je tvoj cuveni "jezik"?zar je moguce da ces ti nekom ostati duzna?ne verujem.joj,sad kad otvri dusu...kad nas poslaje u tri lepe.. hehe
otkaceni_student
13.04.2004., 19:35
tu je u pravu,sto se tice za trio.ajde gago,gde je tvoj cuveni "jezik"?zar je moguce da ces ti nekom ostati duzna?ne verujem.joj,sad kad otvri dusu...kad nas poslaje u tri lepe.. hehe
GagaCarica
13.04.2004., 19:42
e studente studente tebi su i tri lepe malo...
otkaceni_student
13.04.2004., 19:47
samo to?sta ti je,da nisi nesto razocarana u mene,pa ti je tesko i grditi me?mislis da nisam vredan tvojihj psovki i reci?
GagaCarica
13.04.2004., 19:51
ne nisi vredan mojih reci,al mi je slatko nervirati te,mmmm...garant ludis od mene...hehe blago mi je,konacno i ja nekome da zagorcavam zivot:))
otkaceni_student
13.04.2004., 19:56
odakle ti to da mi zagorcavas zivot?nisi ti nista uradilo sto bi mi "zaprzilo corbu".bar ne jos..mada,kad sam te sreo na netu,desavaju mi se neke cudne stvari,da nemas ti nekakve veze sa tim?
GagaCarica
13.04.2004., 20:00
ma da,kako ja KOJA TI ULEPSAVA ZIVOT I KOJU TOLIKO GOTIVIS,I ZA KOJU SI SE ZA OVAKO KRATKO VREME VEZAO da ti zagorcavam zivot..tu si uprraavvuu!I da,upravo bockam tvoju figuru nekim iglicama osecas hehe jesi ti normalan kakve ti se stvari desavaju,mozes ti?
otkaceni_student
13.04.2004., 20:06
"mozes ti" sta jel mogu? ustvari,sta je ne mogu?nisam se vezao ni za koga vec 21 godinu,i sad cu za tebe,za 30-ak dana.hehehe..ma daj.samo mi to fali.necu da ti pricam sta mi se desava,mislices da sam odlapio.a ti ces to odmah da povezes da sam odlepio za tobom.
GagaCarica
13.04.2004., 20:11
pa necu pomisliti da si odlepio za mnom-ja to znam..hehe a daj ne s*ri,nisi se vezao za mene,mozda i nisi al nije ti svejedno hehe,kao ni meni,..ma daaa,sad ces da negiras i da lupas gluposti al "suoci se sa sudbinom"hihi
otkaceni_student
13.04.2004., 20:16
da li je mopuce da "velika gaga" nesto priznaje?ili to mene oci varaju.ja cu se pomiriti sa sudbinom tek kada je upoznam,ne srljam.a ja to tebi pricam vec 15-ak dana,a ti nikako da skontas.shvatices kad dodje vreme..
GagaCarica
13.04.2004., 20:21
sta bre ti meni pricas vec 15-tak dana..aj molim te TISINA!Joj pa ti si u kafeu..i to zbog mene..joooj sto je to slatko-eto da i ja omeksam malo..hehe
otkaceni_student
13.04.2004., 20:27
nisam u caffeu zbog tebe,vec zbog sebe.dosao sam samo da pogledeam mail,a vidi koliko sam ostao.kad malo bolje razmislim,i jesam zbog tebe.vidis kako utices na mene.cinis da izgubim pojam o vremenu.i posle me pitaju zasto kasnim?kako necu biti,kad me ti totalno sludis.
GagaCarica
13.04.2004., 20:33
a kuda ti to svrljas kada meni ovako sporo odgovaras?ako zeli idi u "hotel",necu se naljutiti-ne ovaj put,jer mi je glupo da ne ucis,a imas ispite..a "klinka"kao ja da ti odvlaci vreme..mislim stvarno..al ipak ti mene volis-ko mene ne voli hehe
GagaCarica
13.04.2004., 20:43
ok nisam mislila da odes bez pozdrava,al od tebe se to moglo i ocekivati
ZDRAVO
otkaceni_student
13.04.2004., 20:44
pa nisam nista sporije odgovorao od tebe.pogledaj i sama.to bih i ja mogao tebe da pitam,sta radis kad nisi na chatu?ja se zezam sa mojim rumljanima.ti to mene vec proveravas?dosta je bilo za danas.dosao sam u NS jos u 11,i jos nisam bio do hotela.idem da vidim da lio mi je cimer ziv.posto me je zvao jutros u 06.15.jos me i moja mama zvala sad.eto ko mene jedino moze da iznervira.naravno,pored tebe.
GagaCarica
13.04.2004., 20:49
ma idi nesreco jedna odoh i ja da gledam "najslabiju kariku"da pokupim koju pametnu recenicu hehe,a i vidis li ti da smo mi oziveli ove diskusije-u sustini jedino ja i ti pisemo...ma znas sta odoh vec
Citiram te:"CMOKA"
Cisto da vam razbijem monotoniju, evo mene opet! Jel` vi to u ovo vreme spavate ili ste negde na strafti? Pishite, pishite, samo da bi "nabudzili" onu cifru (znash ono Subotica (300 i neshto) posetilaca na netu). Sram vas bre bilo Suboticani. Shto ne otvarate nove teme, pa da makar zbog radoznalosti pokupimo neke cifre. :wink:
GagaCarica
13.04.2004., 23:06
ma suboticani su zatajili sto se tice posete diskusijama...sramota,a ovaj moj student garant pajki ili uci i smara cimera kada ne moze mene:)hehe,a lik je on..
Ne brini ti za studenta, sad ce On. Heeeeejjj!!!!
E PA LJUDI MOJI,MNOGE RIBE IZ SU CE SE SLOZITI SA MOJIM IZBOROM NARCISA SU.A TO JE JEDAN MALI UOBRAZENKO KOJI JE PREVISE PREPOTENTAN ZA SVOJE MALE GODINE: D.R. SU NJEGOVI INICIJALI.PREPOZNALI STE O KOME SE RADI?E PA SVAKA CAST![/b]
GagaCarica
14.04.2004., 13:11
ja ne znam takvog:)hehe,aj reci prezime,mada i puno ime da kazes sta te briga-videla si kako su jezicke s*ebale pejice,radovana i tu bagru..ugledaj se na njih :)hehe
otkaceni_student
15.04.2004., 16:11
i ja znam jednu takvu "ribu".necu je imenovati,posto je ona velika "faca" u gradu,a lako se ljuti.onda sam na*ebao.ne bih bas da se kacim sa njom.nije za*ebana,nego necu da je izgubim... :)
otkaceni_student
15.04.2004., 16:23
opet ja.nesto me zeza mail.pa ti ovim putem saopstavam svoje izvinjenje sto ti nisam poslao pisamce kao sto sam i obecao.ako ne veceras,pricacu ti sutra sta se desavalo kod mene prethodnih par dsana...cujemo se
GagaCarica
15.04.2004., 17:43
za ovaj komentar izvuklo te samo ono:"necu da je izgubim",sram da te bude.."riba"-sta sam ja tebi rekla za ovaj izraz...c c c
Inace odajem ti priznanje NAJNESPOSOBNIJE OSOBE na svetu,al istinski si ga zasluzio-pazi kad NE ZNAS da posaljes mail..svaka ti dala...
joj ja sam sad ustala,imala sam turu,al aj napisacu ti mail...