Vidi punu verziju : ljubi ajd malo bez foliranja
gvozdenije
20.07.2003., 01:15
imam 26 godina iz beograda i stvarno mi je muka od ovih silnih sex masina koje se ubise nudeci se a ni sami neznaju kome pa zato devojke ako bi da se dopisujete noprmalno i opusteno bez obzira na izgled koji ovde nije ni bitan samo vestina kucanja i bobrog zezanja samo napred aleksa
nasmesena
22.07.2003., 19:27
bravo aleksa ... jesu odvratni .. ja se samo nadam da ne jure zaista seks online, jer bi to bilo ocajno ..
ja hocu da caskam sa nekim, jer sam zbog prirode posla zakucana za net bar 7 sati dnevno...
decko mi ne treba, pa ko ima takve namere, moze slobodno da me zaobidje ..
Poz 8)
lavica 79
26.07.2003., 11:57
Aleksa svaka cast! :wink: Slazem se u potpunosti s tobom.Izgleda da u danasnje vreme niko vise nemoze da razgovara normalno, svi su zainteresovani samo za jedno, a vrlo dobro znamo sta je to. Svi koji su za novo poznanstvo, druzenje i (normalno)dopisivanje neka se jave :D
napokon da nadjem stvarno normalan narod na netu
ja vamm se pridruzijem
pirat_w
27.07.2003., 01:03
Znas kako Aleks mozda i jesu u pravu ali ni ovi da proste fini ljudi jeb..i nisu losi. Mislim podizu nam ekonomiju. Citam pre neki dan u nekim novinama o sex shopovima i kazu da se ubise prodajuci vibratore. Toliko o ovima sto prete a kad dodje do odredjenih stvari nigde ih nema.
A svima vama koji ste prefektni i bas onakvi kakve vas opisuju u potrazi za druzenjem i sl. probajte da budete malko suptilniji posto cete imati bar 60% bolji prolaz kod devojaka.
Viktor
shady's lady
27.07.2003., 12:28
Bravo, Aleksa! Stay cool!
e a sta mislite mi bi sad mogli kao nesto da pocnemo da komentarisemo a ne da hvalimo aleksu kao je u porvu sto je to rekao....uglavnom svi koji smo ovde slazemo se s njim....
Ljudi ja sam prvi put na mreži i uvijek je za nas levate važilo da su zaluđenici internetom nenormalni. Drago mi je da vidim poziv na normalnost. Sa vama sam ako me primate!!!
**case-problem**Maza
29.07.2003., 22:48
Vidim da nikako da nadjete temu o kojoj bi mogli "normalno" da razgovarate pa bih da vas pitam nesto.
Dali je ovaj forum i broj poruka i posetilaca na njemu potvrda tvrdnje da se ljudi u nasoj eri komunikacije ustvari sve vise otudjuju jedni od drugih?
Nisam gledala prosek godina,ali interesuje me da li smo mi to namerno kompenzovali prijatelje za kompjuter ili smo previse zauzeti za pravo druzenje?
Ne mislite li da se svi mi krijemo iza ovih nadimaka i pokusavamo da se pretstavimo onakvima kakvi bismo zeleli da budemo?
Sta mislite koliko su ljudi na ovakvim stranicama iskreni kada govore o sebi?
Vidim da nikako da nadjete temu o kojoj bi mogli "normalno" da razgovarate pa bih da vas pitam nesto.
Dali je ovaj forum i broj poruka i posetilaca na njemu potvrda tvrdnje da se ljudi u nasoj eri komunikacije ustvari sve vise otudjuju jedni od drugih?
Nisam gledala prosek godina,ali interesuje me da li smo mi to namerno kompenzovali prijatelje za kompjuter ili smo previse zauzeti za pravo druzenje?
Ne mislite li da se svi mi krijemo iza ovih nadimaka i pokusavamo da se pretstavimo onakvima kakvi bismo zeleli da budemo?
Sta mislite koliko su ljudi na ovakvim stranicama iskreni kada govore o sebi?
1. Otudjenje -da
2. Kompenzacija prijatelja - ne. I oni su pred svojim racunarima - jednostavno raspad sistema - takvo je vreme.
3. Lazno predstavljanje - mislim da je to individualno - sigurno da ima ljudi koji lazu, bas kao i onih koji ne lazu, ali tako ti je i u pravom zivotu.
4. Iskrenost - mislim da je na visokom nivou bas zato sto je ovo virtuelni svet - povuci paralelu video igre vs. zivot. U zivotu se mnogo toga ne sme i ne moze (jesi probala nekad da zabodes prste u steker :?: :D ), a u virtuelnom svetu je sve dozvoljeno bas zato sto ne moze nista da ti se desi (kakvu god groznu istinu da otkrijes o sebi niko sutra nece na tebe pokazivati prstom u samoposluzi). Apsolutno samim tim sto je ulog manji, i rezultati su bleda kopija realnosti. Ali ne odricem terapeutska pozitivna svojstva zato sto verujem da ovde ima dosta ljudi koji u realnom zivotu nemaju kome (ili ne smeju) da otvore dusu.
Bez obzira na sve, ja sam za pravi zivot.
Vec sam upoznao neke ljude sa foruma, i raspolozen sam da popije kafu sa nepoznatim likovima. Uvek kada upoznam nekog novog osecam se bogatijim za jedno vredno ispustvo. Pozdrav...
-p.s. jesi pomislila nekad da je to uglavnom gomila razocaranih i stidljivih koji lizu svoje rane na ovom sigurnom mestu :wink:
jacques
01.08.2003., 14:11
Mogu reci da nelazem o sebi,ali verujem da ima ljudi koji preteruju i lupaju gluposti.Zasto lagati a onda se razocarati ako se upoznas sa nekim licem u lice?
Mogu reci da nelazem o sebi,ali verujem da ima ljudi koji preteruju i lupaju gluposti.Zasto lagati a onda se razocarati ako se upoznas sa nekim licem u lice?
Vrlo zrelo i vrlo tacno. Odlican, vrlodobar 4+ :D
:lol: Meni se dogodilo da je tip s kojim sam se dopisivala u stvarnosti bio, ni manje ni vise, nego 10 (slovima DESET!) godina stariji nego sto se prikazivao :!: A to, je, priznacete, previse...A za sebe je koristio izraz mladic iako je, u stvari, davno presao CETRDESETU ! :shock: Nije mi jasno, ako lazes, zasto se onda uopste upoznajes uzivo, kad ce sve da se otkrije ? I, na kraju krajeva, zasto bi zreo i normalan covek cistog uma uopste zalazio u laz? Suprotni kraj toga je, pak, preterana iskrenost, brutalna, cak. To vec ide u pricu o tome kako visak interneta utice na psihicko zdravlje...Ja glasam za normalnost, takodje! 8)
dugi777jezik
11.08.2003., 10:52
Aleksa svaka cast! :wink: Slazem se u potpunosti s tobom.Izgleda da u danasnje vreme niko vise nemoze da razgovara normalno, svi su zainteresovani samo za jedno, a vrlo dobro znamo sta je to. Svi koji su za novo poznanstvo, druzenje i (normalno)dopisivanje neka se jave :D
:P Ne jurim vezu niti udaram recke, a zivim za ludi dopis i jak net-kontakt... Mazis ili gazis...? :wink:
dugi777jezik
11.08.2003., 10:54
bravo aleksa ... jesu odvratni .. ja se samo nadam da ne jure zaista seks online, jer bi to bilo ocajno ..
ja hocu da caskam sa nekim, jer sam zbog prirode posla zakucana za net bar 7 sati dnevno...
decko mi ne treba, pa ko ima takve namere, moze slobodno da me zaobidje ..
Poz 8)
:P Ne jurim ribu, vec slatko dopisivanje... Dajes mi nogu, ili pruzas ruku ? :wink:
dugi777jezik
11.08.2003., 10:57
Bravo, Aleksa! Stay cool!
8) Caos, Ekstremna, jedan ekstremni takodje ovan-strelac zove te na dopis, ili bar nesto drugo sto je tebi prihvatljivo, posto kao i UVEK, tako i treba, dame (DA ME) biraju... Pokazaces mi prst, ili osmeh cvrst ? :P
majuska
14.08.2003., 20:44
ova tema je malo pala pod prasinu pa da i ja kazem koju...naime ova tema je najpametnije uradjena na forumu,sretala sam takve likove ovde koji su se lazno predstavljali i opisivali sebe onakvim kakvi zele da budu ali da li danas postoje devojke koje cene prave vrednosti muskarca?Jasno je da se decko netrazi na netu ali da li to moze ponekad stvarno da upali?
pozdrav!
miljan.m.
25.02.2005., 23:47
Stara tema novi odgovori, sta kazete! :D :lol:
blackcat
26.02.2005., 00:00
jesi li josh tu?PSSSST,izgleda mi da svi spavaju :(
miljan.m.
26.02.2005., 00:04
jesi li josh tu?PSSSST,izgleda mi da svi spavaju :(
Ma ko spava sad sam tek utsao! :lol:
blackcat