PDA

Vidi punu verziju : molba

DAMBLDOR
12.04.2004., 11:50
jedna molba svima koji posjecuju ovaj forum bili oni crnogorci srbi ili albanci pripadali CPC ili SPC neka prestanu sa politickim svadjama i vrijedjanjima zasto se moramo mrzjeti?dakle prestanite da pricate o politici ovo je forum o ljepotama grada podgorice

pozdrav

Liberal
12.04.2004., 15:10
jedna molba svima koji posjecuju ovaj forum bili oni crnogorci srbi ili albanci pripadali CPC ili SPC neka prestanu sa politickim svadjama i vrijedjanjima zasto se moramo mrzjeti?dakle prestanite da pricate o politici ovo je forum o ljepotama grada podgorice

pozdrav

Velis li?

DAMBLDOR
12.04.2004., 17:13

pozdrav

Velis li?
aha :D :D stvarno mozda nas admin izbaci kao religiju tamo je takodje vodjen rat i oni su je odma izbacili ne tolerisu to

Liberal
12.04.2004., 20:12
provedri mi vise Gore Crne
neka pjesma krene
da se ori sve
mi imamo moc
i zora ce doc
nas svetionik
gori u noc

Libe-Liberali

Viva Montenegro
nase leglo
ja pjevam to
Nego sto!!!
i neka se zna
da volim te ja
sve od mora pa do Durmitora

Libe-Liberali

Vise nasih glava
Krstas se vijori
srce gori
Crnoj Gori
i moja si sva
i srca dva
sve dok ima sunca i Grahovca

Libe-Liberali

E VIVA MONTENEGRO

DAMBLDOR
13.04.2004., 13:04
provedri mi vise Gore Crne
neka pjesma krene
da se ori sve
mi imamo moc
i zora ce doc
nas svetionik
gori u noc

Libe-Liberali

Viva Montenegro
nase leglo
ja pjevam to
Nego sto!!!
i neka se zna
da volim te ja
sve od mora pa do Durmitora

Libe-Liberali

Vise nasih glava
Krstas se vijori
srce gori
Crnoj Gori
i moja si sva
i srca dva
sve dok ima sunca i Grahovca

Libe-Liberali

E VIVA MONTENEGRO
E VIVA E VIVA E VIVA MONTENEGRO
ali molimte nemoj vise :wink:
[/b]

Liberal
13.04.2004., 16:20
Brate ova pjesma nikog ama bas nikog ne vrijedja, prema tome...

Jesi li vidio u Forum Istorije ´´Otcijepi se Milo´´ Pa niko ne veli nemojte vise, ma< pusti bre...

Pozdrav

E viva Montenegro

DAMBLDOR
21.04.2004., 09:46

Jesi li vidio u Forum Istorije ´´Otcijepi se Milo´´ Pa niko ne veli nemojte vise, ma< pusti bre...

Pozdrav

E viva Montenegro
je li tono od djordjevica?ako su spali na te grane to da pisu onda... :twisted:
crna gora jes malena al ce biti suverena

DAMBLDOR
21.04.2004., 09:56

Pozdrav

E viva Montenegro
SAD sam vidio ja sam tu pjesmu nasao prije na netu ali ovo je stvarno...

Liberal
21.04.2004., 12:25

Pozdrav

E viva Montenegro

ni abera sto bi moj djed rekao nek´ pisu sto god hoce ja sam okrenuo list ne svadjam se vise ni s´kim.
Boze zdravlja vidjecemo sto ce se na kraju desit, vidjecemo cija majka crnu vunu prede ubrzo nadam se.
poz

DAMBLDOR
21.04.2004., 12:34

Pozdrav

E viva Montenegro

ni abera sto bi moj djed rekao nek´ pisu sto god hoce ja sam okrenuo list ne svadjam se vise ni s´kim.
Boze zdravlja vidjecemo sto ce se na kraju desit, vidjecemo cija majka crnu vunu prede ubrzo nadam se.
poz
ovo odgovora koji mi je poslao moderator istorije kad sam trazio brisanje pjesme ,,Ako je to pjesma covjeka koji u novoj vlasti Srbije zauzima visok polozaj, sta se tu onda ima,,

Liberal
21.04.2004., 12:56

Pozdrav

E viva Montenegro

poz
ovo odgovora koji mi je poslao moderator istorije kad sam trazio brisanje pjesme ,,Ako je to pjesma covjeka koji u novoj vlasti Srbije zauzima visok polozaj, sta se tu onda ima,,

Ma svoga posla jadan sto se nerviras ovo je njihov sajt prema tome neka ih nek´ pisu sto hoce ja ne obracam paznju puno na to.

Архангел
21.04.2004., 13:24
Jos cete vas dvojica na kraju ispasti simpaticni...
Dobar vam je taj cool fazon... 8)

Pozdrav. :wink:

DAMBLDOR
23.04.2004., 21:14
i zakljucali su je

Liberal
23.04.2004., 23:49
i zakljucali su je

i nijesu trebali jer sto im vise pokazujes da ti smeta sve su gori.